تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1282 از 2376 اولاول ... 28278211821232127212781279128012811282128312841285128612921332138217822282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,811 به 12,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فتح الله زاده: مى خواهندمرا خراب كنند

على فتح الله زاده مديرعامل سابق استقلال درباره ابهامى كه در مورد مبلغ قرارداد اسپانسر اين تيم به وجودآمد گفت: چيزى كه درباره آل اسپورت مى گويند كذب محض است چرا كه در زمان قرار ما فقط تبليغات روى البسه بود كه مبلغ آن ۲۸۰ هزار دلار نبود بلكه ۲۶۰ هزار دلار بود و قرار شد بعد از يك ماه درباره مبلغ اصلى به توافق برسيم اما بعد از يك ماه من از استقلال بيرون آمدم و مذاكرات در زمان ما به اتمام نرسيد. وى افزود: مبلغى را كه ما به اين شركت پيشنهاد كرده بوديم ۹۰۰ هزار دلار بود كه البته به توافق نرسيده بوديم اما چطور مى شود كه ۸ سال قبل من قراردادى ۷۰۰ هزاردلارى براى استقلال بستم و حالا بعد از گذشت اين همه سال بيايم و قراردادى ۲۶۰ هزار دلارى ببندم؟ وى تصريح كرد: برخى قصد دارند من را تخريب كنند كه چنين مسائلى را مطرح مى سازند. در غير اين صورت توافقى كه با اين شركت انجام دادم آنقدر حرفه اى بود كه مى شد بعد از يكماه آن را فسخ و يا تغيير داده. اگر اينگونه نبود آقايان نمى توانستند حتى يك ريال بيشتر بگيرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى: ما يك دهم پول پرسپوليس را هم نداريم!

در حالى كه چندى قبل مسعود زريبافان گفته بود كمك هاى سازمان به پرسپوليس و استقلال يكسان بوده، هفته گذشته داريوش مصطفوى در مصاحبه اى عجيب مدعى شد كه قطبى ۱۰برابر امكانات قلعه نويى را داشته وهر آنچه نياز داشته از سوى باشگاه فراهم شده است. پيرو اين اظهارنظر امير قلعه نويى هم گفت بهترين حرف را مصطفوى زد كه گفت امكانات پرسپوليس ۱۰ برابر استقلال است و ما با اين وضعيت در جدول موقعيت مطلوبى داريم در حالى كه پارسال آقايان با همين نفرات سيزدهم شدند و ... قلعه نويى با اشاره دوباره به اينكه ما يك دهم پرسپوليس هم پول نداريم تأكيد كرد كه از روند رو به رشد تيمش راضى است و استقلال با ادامه اين وضعيت مى تواند يك مدعى سرسخت براى قهرمانى باشد.
    اما چند نكته:

۲- داريوش مصطفوى كه اين روزها در موضع مقابل قطبى قراردارد آن حرف را از روى عصبانيت زد وگرنه همه مى دانند كه امكانات پرسپوليس ۱۰ برابر استقلال نيست و اگر فاصله اى هم باشد اينقدر زياد نيست. ۳- اينكه قلعه نويى مدام اظهارنظر مصطفوى را يادآورى مى كند به نوعى كنايه به مديرعامل باشگاه استقلال تلقى مى شود. سؤال اينجاست كه آيا واعظى آشتيانى هم قبول دارد امكانات يا پول پرسپوليس ۱۰ برابر استقلال است؟
    ۱- همه مى دانند كه رابطه مصطفوى و قلعه نويى خوب است اما انگار اظهارنظر اخير مديرعامل پرسپوليس باعث شده تا اين رابطه گرم، گرم تر هم بشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رجبى توبيخ كتبى مى شود؟

رضا رجبى، آناليزور استقلال از سوى اين باشگاه توبيخ كتبى خواهد شد. ظاهراً مديريت باشگاه اعتقاد داشته رجبى بايد پارگى رباط پاى فابيو بالا را قبل از اينكه مطبوعات بفهمند به باشگاه اعلام كرده است. طبق شنيده هاى ما واعظى آشتيانى مديرعامل آبى ها قصد دارد رجبى را جريمه نقدى كند.

سياست مخفى در استقلال

با حجازى كارى نداشته باشيد

ناصر حجازى طى روزهاى گذشته در لابلاى مصاحبه هاى خود كنايه هايى به برخى استقلالى ها از جمله امير قلعه نويى زده و بار ديگر اتفاقات رخ داده در فصل قبل را نبش قبر كرده است اما به نظر مى رسد آبى ها نمى خواهند وارد جريان تقابل با ناصرخان شوند اين طور كه به ما خبر رسيده؛ استقلالى ها سياستى را به صورت مخفيانه در پيش گرفته اند و مى خواهند تا سر حد امكان آن را ادامه دهند. بر اساس اين روش قرار نيست مقابل پيشكسوتان به ويژه حجازى موضعگيرى شود زيرا با توجه به تجربه قبلى، تقابل با آنها زمينه براى آغاز يك جنگ رسانه اى بسيار بزرگ را فراهم مى كند و اين براى تيمى كه داعيه قهرمانى دارد سم است. البته بدون شك اگر حجازى در ابومسلم ماندگار شود قبل از جدال اين تيم مقابل استقلال (هفته نوزدهم ليگ برتر) حاشيه هاى فراوانى پيرامون تقابل ناصرخان و اميرخان به گوش خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتى اگر برزيلى ها نمانند

استقلال قيد خارجى ها را نمى زند

اين روزها داستان بازيكنان برزيلى در استقلال آنقدر جدى شده كه حتى روزنامه هاى غيرورزشى هم در موردش مطلب مى نويسند. البته با توجه به جو به وجود آمده احتمال دارد هيچ كدام از ۳ بازيكن برزيلى مورد نظر استقلالى ها مورد پسند واقع نشده و با آنها قرارداد بسته نشود زيرا هر روز اخبار جديد و متفاوتى در مورد شرايط قرارداد و سلامتى شان بر سر زبان ها مى افتد اما نكته مهم اينجاست كه حتى در صورت منتفى شدن حضور برزيلى ها در استقلال اين باشگاه پرونده جذب بازيكنان خارجى را نخواهد بست. يك مقام آگاه در اين مورد به همكارمان گفت: مسئولان باشگاه مشكلى با خريد مهره هاى خارجى براى تقويت تيم ندارند و حتى اگر هر ۳ برزيلى فوق هم ديپورت شوند بازهم در صورتى كه امير قلعه نويى صلاح بداند زمينه براى حضور نفرات خارجى ديگر در تمرينات استقلال تا قبل از ليگ قهرمانان آسيا را فراهم مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تلاش استقلالى ها براى آقاى گل كردن برهانى

آرش برهانى، مهاجم استقلال در ديدار با سايپاى كرج يك گل براى تيمش به ثمر رساند و اكنون با ۱۰ گل زده يكى از كانديداهاى اصلى كسب عنوان آقاى گلى رقابت هاى اين فصل است. جالب است كه تمامى استقلالى ها قصد دارند به برهانى كمك كنند تا به اين عنوان نائل شود. به همين منظور امير قلعه نويى در پايان تمرينات دقايقى را با برهانى به صورت اختصاصى كار خواهد كرد تا اين مهاجم بهتر از قبل براى استقلال گلزنى كند.گفتنى است سرمربى آبى پوشان معتقد است تداوم گلزنى هاى برهانى به سود استقلال است و موفقيت اين تيم را قابل دسترسى مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

۳ بازيكن در نيم فصل از استقلال جدا مى شوند؟

تيم استقلال در اين فصل بازيكنان متعددى را در اختيار دارد و به همين خاطر چند بازيكن خوب اين تيم ناچار به نيكمت نشينى شده اند. شنيده هاى ما حاكى از آن است كه ۳ بازيكن اين تيم در تعطيلات نيم فصل از استقلال جدا خواهند شد. با اين حساب جدايى ميلاد نورى، هاشم بيك زاده و عليرضا عباسفرد بيش از ساير بازيكنان محتمل است. گفتنى است اگر بازيكنى از استقلال جدا شود تنها به صورت قرضى مى تواند با تيم ديگرى قرارداد ببندد و دوباره به اين تيم بازخواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تركيب خط دفاعى استقلال تغيير نمى كند

تيم استقلال در ديدار مقابل سايپاى كرج در خط دفاع خود از تركيب پيروز قربانى، پژمان منتظرى و بيژن كوشكى استفاده كرد و امير قلعه نويى سرمربى اين تيم نيز پس از پايان بازى از عملكرد مدافعان تيمش رضايت داشت.قلعه نويى در تمرين ديروز استقلال هم رضايت خود را از عملكرد مدافعان اعلام كرد. با اين حساب به نظر مى رسد آبى پوشان در ديدار مقابل پيام مشهد در تركيب خط دفاعى خود تغييرى ايجاد نكرده و با همان مدافعان بازى را شروع كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چند خط درباره فابيو بالا

وقتى خودمان به خودمان رحم نمى كنيم

«فابيو بالا» قبل از اينكه به ايران بيايد يا همان روزهاى اولى كه در تهران حضور يافته بود نگاه هاى متفاوتى را به خود ميديد. پس از آمدن پائولو ديكارمو و حرف و حديث هايى كه در مورد او به وجود آمد رسانه ها به اين نتيجه رسيدند كه بازيكنان برزيلى مى توانند سوژه خوبى براى آنها باشند و چند روز كه از رفتن مهاجم ناكارآمد پرسپوليس گذشت ذره بين خود را روى اكتشاف رضا رجبى بردند تا ببينند او چند مرده حلاج است و چطور شده كه از فوتبال برزيل بيرون آمده و مى خواهد استقلالى شود. شنيده ها حاكى از آن است كه امير قلعه نويى هم پس از مشخص شدن وضعيت زانوهاى «فابيو بالا» و انجام ۴ عمل جراحى روى رباط ها و مينيسك هاى او از رجبى بشدت دلخور شده چرا كه امير درباره وضعيت فنى اين برزيلى به واعظى آشتيانى ضمانت نامه كتبى داده بود. قلعه نويى مقابل مديرعامل حاضر شده بود حتى كتباً وضعيت فابيو را تأييد كند اما جواب آزمايشات پزشكى كه اعلام گرديد امير هم تا حدى از اين كار خود پشيمان شد. اين درست كه فابيو بالا رباط ها و مينيسك هاى هر ۲ زانوى خود را يكى، دو سال قبل به تيغ جراحان سپرده و شايد حالا از نظر پزشكى سالم باشد اما يك لحظه تصور كنيد بازيكنى در هر ۲ زانوى خود دچار پارگى رباط و مينيسك شده باشد. همين مسأله روى ذهن هر مربى و مديرى تأثير منفى مى گذارد. حالا سؤال اين است كه آيا در كشورى كه يك ميليون فوتباليست دارد، بايد كسى نصيب استقلال شود كه قبلاً ۲ رباط و 2 مينيسك زانو پاره كرده است؟ چرا نبايد دنبال يك جان واريو ديگر باشيم كه با مبلغى نه چندان زياد استقلالى مى شود اما بهترين عملكرد را دارد؟ قبل از افشا شدن نتايج آزمايشات پزشكى، هيچ صحبتى از وضعيت زانوهاى بالا به ميان نيامده بود و كسى هم اشاره اى به اين موضوع نداشت اما وقتى همه فهميدند كه چه بلايى سر زانوهاى اين برزيلى آمده همه به حرف آمدند . وقتى با حضور يك خارجى خودمان اتحادمان را از دست مى دهيم و به جايى كه مقابل او با هم متحد باشيم تا ضرر نكنيم، اختلافات داخلى راه مى اندازيم، ديگر نبايد از امثال آرى هان رافائل، دنيزلى و افشين قطبى توقع داشته باشيم كه با ما درست رفتار كنند!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من كارى با دكتر نوروزى ندارم

رجبى: نه من از استقلال مى روم ونه فابيوبالا

اين روزها بحث حضور فابيو بالا در استقلال يكى از سوژه هاى روز است. از باشگاه استقلال خبر مى رسيد كه اين بازيكن هر ۲ پاى خود را عمل كرده واحتمال اينكه بار ديگر مصدوميتش تشديد شود وجود دارد. در اين رابطه و براى روشن شدن جزئيات اين موضوع گفت وگويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد:
    • حضور فابيو بالا حواشى زيادى را براى استقلال به وجود آورده!
    - حواشى تيم از جاى ديگر است. حضور او هم در استقلال بلامانع است.
    • پس موضوع آسيب ديدگى اش صحت ندارد؟
    - او درحال حاضر هيچگونه مصدوميتى ندارد. ۲ سال پيش روى پايش جراحى انجام داده كه براى هر فوتباليستى اين اتفاق مى افتد.
    • اگر مصدوميتش بعداز اولين بازى تجديدشد، چه؟
    - اوخودش تضمين مى دهد كه مشكلى برايش پيش نيايد. البته به اين معنى نيست كه اگر او را در بازى زدند ومصدوم شد، آسيب ديدگى اش را به گذشته ربط دهند. او درحال حاضر صحيح وسالم است وهيچ مشكلى ندارد
    • با اين شرايط پيش آمده، فكر مى كنيد قلعه نويى باز هم او راتاييد كند؟
    - قلعه نويى ازنظر فنى او را تاييد كرده است و اين مشكلى نيست كه بخواهد نظر سرمربى را تغيير دهد. مگر براى نويدكيا چنين مشكلى پيش نيامد، يكسال از ميادين دور بود اما باز هم سپاهان با او قرارداد امضاء كرد. موضوع فابيو آن قدر مهم نيست كه همه به آن مى پردازند.
    •با اين تفاسير چرا از او تست پزشكى گرفته شد؟
    - بايدتست گرفته مى شد حق باشگاه است. اصلاً خودم به باشگاه گفتم او جراحى كرده است و از او تست بگيريد. او ۴ سال پيش يك عمل جراحى داشته و ۲ سال پيش هم يكى ديگر اما او در شرايط ايده آل بدنى قرار دارد. من در برزيل تمام زير وبم اين ماجرا را در آوردم وبا اطمينان او را به ايران آوردم. من به آبروى خودم هم فكر كرده ام.
    • بهتر نبود با دكتر نوروزى صحبتى مى كرديد؟
    - نه من با نوروزى كارى ندارم. او كار خودش را مى كند، من هم كار خودم را!
    • حالا با نظر نوروزى، فابيو در ايران ماندنى مى شود؟
    - جلسه اى با اعضاى هيات مديره داشتيم كه رضايت بخش بود. نظرنهايى را امروز اعلام خواهيم كرد اما چيزى كه مسلم است او از ايران رفتنى نيست!
    • مبلغ ۱۸۰ هزار دلار بر قوت خودباقى است؟
    - البته براى يك سال رقم زيادى نيست.
    • در رابطه با اين ماجرا حرف وحديث بسيارى در رابطه با شخص شما به وجود آمده است...!
    - اصلاً چنين چيزى نيست. باشگاه مى داند من استقلالى واقعى هستم وبراى كمك به تيم آمده ام. آنهايى كه اين بحث ها را مطرح مى كنند دنبال اين هستند تا تيم نتيجه نگيرد تا براى تيم حاشيه درست كنند. نه من جايى مى روم و نه فابيو بالا مشكلى دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من به ابومسلم نمى روم

تقى پور: همين حالا چند پيشنهاد خوب دارم

ابراهيم تقى پور، مدافع استقلال در مورد شايعاتى كه پيرامون حضورش در تيم ابومسلم وجود دارد بسيار ناراحت است و اين موضوع را مى توان در مصاحبه هاى وى حس كرد. مدافع استقلال در ابتداى اين مصاحبه گفت: از اينكه در استقلال هستم حتى به عنوان يك نيمكت نشين بسيار خوشحالم و به دليل اينكه مى دانم استقلال چه جايگاه بالايى دارد هرگز از تلاش براى رسيدن به تركيب اصلى دلسرد نشده و هر روز بيشتر از قبل براى رفع اشكالاتم انگيزه دارم. وى افزود: من نه آدم خودخواهى هستم و نه چشم خودم را روى حقايق مى بندم قبول دارم كه نقطه ضعف هايى دارم و از لحاظ ذهنى با استقلال هماهنگى لازم را ندارم. من در بسيارى از روزها كه استقلال تمرين ندارد روزى ۲ جلسه تمرين كرده و سعى مى كنم زودتر مشكلاتم را رفع كنم. تقى پور افزود: اگر مى خواستم به ابومسلم بروم همين حالا چند پيشنهاد خوب دارم و خودم مى توانم تيم انتخاب كنم من از اين ماجرا كه گفته اند من و بيك زاده به ابومسلم برويم تا اولروم به استقلال بيايد خبر ندارم و اين موضوع را تكذيب مى كنم. من بازيكن استقلال هستم و با اين باشگاه قرارداد دارم اما فكر نمى كنم استقلالى ها چنين تصميمى براى من گرفته باشند. تقى پور در مورد بازى تيمش مقابل پيام خراسان گفت: معمولاً تيم هايى كه در جدول شرايط مناسبى ندارند مقابل تيم هاى بزرگ بسيار با انگيزه هستند چرا كه با متوقف كردن و امتياز گرفتن از اين تيم ها سعى دارند اثبات كنند ناكامى هاى گذشته شان به دليل بدشانسى بوده و آنها قدرت زيادى دارند. پيام تيم بسيار خوبى است و هميشه در مسابقاتى كه من از اين تيم ديدم بسيار مردانه مى جنگند. آنها براى نباختن مى آيند و شايد اين موضوع باعث شود كه آنها بيشتر روى دفاع تمركز كنند كه اگر چنين شود با توجه به سيستم هجومى كه استقلال دارد كمى كار مشكل خواهد شد اما اگر آنها به قصد انجام يك بازى هجومى در ميدان حاضر شوند قطعاً روز پرگل استقلال را خواهيد ديد. تقى پور در پايان گفت: استقلال شرايط خوبى دارد و اگر حاشيه سازان اجازه بدهند اين تيم در نيم فصل دوم با شرايط مطلوب ترى مسابقات را انجام خواهد داد. ما مى توانستيم نيم فصل اول را با قهرمانى پشت سر بگذاريم اما افسوس كه در بسيارى از موارد بدشانس بوديم و بعضى از اوقات هم باوجود شايستگى كه داشتيم به حق خود نرسيديم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •