سلام
من نسخه 1.6 پورتابل کانتر رو دانلود کردم.زمانی که می خوام برم دو بازی میاد بیرون و این اخطار رو می ده!مشکل چیه؟
ممنون
سلام
من نسخه 1.6 پورتابل کانتر رو دانلود کردم.زمانی که می خوام برم دو بازی میاد بیرون و این اخطار رو می ده!مشکل چیه؟
ممنون
بازی Sniper Ghost Warrior بعد از اینکه نصب کردم موقعه اجرا از من پسورد میخواد ( پسورد در CD بازی نبود) اما در DVD بازی یک کرک گذاشته که بعد از کپی کردنش در بازی . بازی بالا میاد اما صدا نداره .
حتی برنامه Sniper.Ghost.Warrior.Update.1 که در DVD بازی بود نصب کردم (دایرکت ایکس و کرکش رو دوباره کپی کردم ) اما باز صدا نداره .
دوستان میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟
با تشکر!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه؟؟؟
سلام
من بازی ice age 3 را از لینکی در این سایت انتخاب کردم و دانلود کردم،تاپیک این بازی یه لینک کرک هم معرفی کرده بود،هر چی می گردم تاپیکی که لینک بازی و کرکش معرفی شده بود را پیدا نمی کنم،سرچ فروم هم کلمه 3 حرفی را پیدا نمی کند،دوستان اگر کرک این بازی یا تاپیک آن را یافتند همین جا معرفی کنند.حجم بازی که من دانلود کردم 512 مگا بایت بود.
سلام
قبل نصب بازی Just Cause 2 استیم نصب میشه و می خواد از اینترنت آپدیت شه
چیکار کنم بدون آپدیت بازی نصب شه
مشخصات دقیق سیستمت رو بگو...
کلا این بازی با کارتهای گرافیک جدید مشکل داره و اجرا نمیشه!!!
شما طبق این پست عمل کنید:
[LEFT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
خوب شما اونجا از قسمت user این کار رو بکن...
یعنی چی نمی تونی فعالش کنی؟؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ....
من دسته گرفتم وقتی راست میزنم بالا عمل میکنه و وقتی چپ میزنم پایین عمل میکنه مشکل از چی میتونه باشه.......؟
من مشکلي دارم خواهش می کنم کمم کنید من می خوام با گرنا انلاین بازی کنم بعد از فیلم اول بازی یهو این ارور میاد
کمککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HELP ME ... HELP MEسلام من بازی pes6 که آنچنان سیستم قدرتمندی هم نمیخواد رو با سیستم زیر روی تنظیمات high بازی میکنم ولی بازی تیکه تیکه (فریم فریم) اجرا میشه !!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟
اینم سیستم من:
amd athlonII x4 635 : 107000
geil 2gb 1333 cl9 : 57000
ati sapphire hd5670 1gb : 130000
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)