تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1282 از 3195 اولاول ... 28278211821232127212781279128012811282128312841285128612921332138217822282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,811 به 12,820 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همگی مخصوصا سعید جان
    آقا من میخواستم یه ایک باکس بگیرم میخواستم ببینم:
    1-آرکید بگیرم میشه یه هارد بهش اضافه کرد(کنسول پسر عموم روم به دیوار 3چراغه شده.. میشه هارد اونو استفاده کرد)
    2-کجا رو واسه خرید پیشنهاد میدین؟؟آدرس و شماره؟؟؟
    3-موقع خرید حواسم به چیا باشه؟؟؟
    فعلا همینا ممنون
    سلام عزیزم

همانطور که علی جان توضیحات لازم رو دادن , گفتن که با خرید از فتحی نیازی به چک کردن چیزی ندارید.
    اگه دیدید دسترسی به فتحی ندارید بگید که بچه ها اینجا تمام مسائل رو برای چک کردن بهتون بگن.
    با تشکر از samgun عزیز ولی من گفتم دستگاه تو حالت خوابیده اصلا اینجوری نمیشه
    پس خیالم راحت باشه که مشکلی نداره ؟ چ.ن از اینور اونور بردن کنسول تو مغازه ها ی تعمیر ی متنفرم آدمهای ............. هستند.
    خواهش میکنم

خب شما دستگاهت تو حالت خوابیده در جهت پهلوی چپ هست !! من گفتم در جهت پهلوی راست بخوابونید.

این چراغ رو هم که میبینید اینطوری میشه به خاطر این هست که جهت یاب ساچمه ای دستگاه از Calibrate در اومده.

این ساچمه به دستگاه میفهمونه که دستگاه شما در حالت افقی هست یا عمودی . اگه هم دقت کرده باشید چراغ LED سبز دستگاه

هم درحالت افقی و هم عمودی روی سمت چپ بالا هست !
    شهاب باز زدی تو خاکی که !!
    Last edited by SamGun; 28-03-2010 at 11:10.

2. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد لپ تاپ دارم میشه ازش به عنوان هارد ایکس باکس استفاده کنم؟؟؟
    راهنمایی کنید
    خیلی ممنون

سلام به همگی مخصوصا سعید جان
    آقا من میخواستم یه ایک باکس بگیرم میخواستم ببینم:
    2-کجا رو واسه خرید پیشنهاد میدین؟؟آدرس و شماره؟؟؟
    3-موقع خرید حواسم به چیا باشه؟؟؟
    فعلا همینا ممنون
    با اجازه ی اساتید..
    دوست عزیز من از فتحی کنسولمو خریدم و تو تهرانم نیستم ....هر جایی هستی میتونی سفارش
    بدی برات میفرستن..من که راضیم و هیچ مشکلی هم ندارم
    در کل آدم باشرفیه این فتحی این جور فروشنده ها کم پیدا میشن...
    آدرسشم:
    شماره حساب:0102047535000 بانک ملي(سيبا) به نام بختيار طهماس زاده
    تهران-ميدان امام خميني-پاساژ لباف-طبقه زيرين-فروشگاه فتحي
    33911083-33952458
    09122804298 همايون

4. 8 کاربر از reza021120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    این کنسول من(آرکید)یه یکی دو هفته ای هست که صدای درایو دی وی دی‌ش رفته هوا خیلی ویژ ویژ میکنه
    (به قول بابام باید گریس کاری شه)...
    ولی جدا از شوخی کسی راهی بلده که باید چکارش کرد که این صداش (نگم از بین بره) حالا یه خورده کمتر بشه تا لااقل همسایه هامون از خواب نپرن نصفه شبی!
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    این کنسول من(آرکید)یه یکی دو هفته ای هست که صدای درایو دی وی دی‌ش رفته هوا خیلی ویژ ویژ میکنه
    (به قول بابام باید گریس کاری شه)...
    ولی جدا از شوخی کسی راهی بلده که باید چکارش کرد که این صداش (نگم از بین بره) حالا یه خورده کمتر بشه تا لااقل همسایه هامون از خواب نپرن نصفه شبی!
    ممنون
    اول از همه به نوع دیسک بازی بستگی داره هر چقدر دیسک بهتر و با کیفت تر یا به قولی استاندارد تر باشه این صدا کمتر میشه.

اما راه حال دیگه یه تنظیم لنز و ارمیچر درایو هست چون این صدا صدای به اصطلاح نویز درایوه.

اما راه حل دیگه که من توصیه میکنم خرید یک فقره هارد هست که باعث میشه این صدا به کل حذف بشه و همسایه هاتون هم یه خواب درست حسابی برن!

7. 13 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

سعید جان بازم ممنون پس خیالم راحت باشه که مشکلی نداره نبرم واسه تعمییر ببخشید انقدر سوال میکنم چون من خیلی حساسم مثل خودت اخه نو خریدم چطور میشه از جاش در اومده باشه؟البته دادم همونجا ویو دستگاه رو عوض کرد شاید همونجا در اومده باشه راهنمایی کنید ممنون میشم یه چیزه دیگه اونکارو که گفتی باید سرو ته کنم و بعد به پهلوی راست بخوابونم باید خاموش این کارو انجام بدم. یعنی این کارو کنم ساچمه جا میافته درست میشه ؟ دیگه سوئیچ نمیشه؟ ) با تشکر.
    Last edited by metal baz; 28-03-2010 at 14:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام دوستان ، چند روزه که دسته دوم که خریدم چراغش بعضی وقتها میچرخه و یهو ثابت میشه مثل رقص نور شده البته باطریش پاناسونیک و توی بازی هم مشکلی نداره ولی گاهی اوقات دسته خاموش میشه و با PLAY & Charge Kit هم کار میکنم همین بساطه ، راهنماییم کنید ، ممکن دسته خراب باشه یا ایراد از باطریشه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان بازم ممنون پس خیالم راحت باشه که مشکلی نداره نبرم واسه تعمییر ببخشید انقدر سوال میکنم چون من خیلی حساسم مثل خودت اخه نو خریدم چطور میشه از جاش در اومده باشه؟البته دادم همونجا ویو دستگاه رو عوض کرد شاید همونجا در اومده باشه راهنمایی کنید ممنون میشم یه چیزه دیگه اونکارو که گفتی باید سرو ته کنم و بعد به پهلوی راست بخوابونم باید خاموش این کارو انجام بدم با تشکر.
    خواهش میکنم عزیزم نه اصلا چیزی نیست که تعمیر بخواد. چون اهمیتی نداره. این قطعه تعمیر هم نمیشه باید کلا عوض بشه.

البته یک Sensor سه پایه بیشتر نیست .

عکسش رو هم اگه جایی رو واسه آپلود پیدا کنم میزام , آخه مشالا هرچی image upload Center هست رو اینا ختنه کردن
    سلام دوستان ، چند روزه که دسته دوم که خریدم چراغش بعضی وقتها میچرخه و یهو ثابت میشه مثل رقص نور شده البته باطریش پاناسونیک و توی بازی هم مشکلی نداره ولی گاهی اوقات دسته خاموش میشه و با PLAY & Charge Kit هم کار میکنم همین بساطه ، راهنماییم کنید ، ممکن دسته خراب باشه یا ایراد از باطریشه؟
    شما زمانی که تو بازی هستی و دسته Alarm میده دکمه X وسط دسته رو بزن و نمایشگر مقدار باطری رو نگاه کن ببین چند خونه داره.

Play & charge kit هم که کلا آشغاله.

11. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

باتری نو بنداز ( حدالامکان duracell) درست میشه ...

13. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

ممنون سعید جان فقط این سوال رو میکنم چون الان خونه نیستم امتحان کنم دستگاه رو که 1 min به پهلو راست باید بخوابه رو خاموش بزارم یا باید روشن باشه در ضمن اگه این کارو کنم درست میشه بازم شرمنده اذیت شدی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ممنون سعید جان فقط این سوال رو میکنم چون الان خونه نیستم امتحان کنم دستگاه رو که 1 min به پهلو راست باید بخوابه رو خاموش بزارم یا باید روشن باشه در ضمن اگه این کارو کنم درست میشه بازم شرمنده اذیت شدی
    با اجازه ... این شاید جواب سوال نباشه ... :

کنسول قبلیم همین مشکلو داشت با چند تا ضربه کوچیک به پهلو سمت راست درست شد !!!

16. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •