اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
شرق نوشت: متن کامل آخرین نسخه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی که این بار با نام «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» در دستور کار کمیسیون مشترک صیانت قرار گرفته، منتشر شد.
این نسخه که در اختیار «شرق» قرار گرفته، ویرایش نهم بهمن ماه است؛ همان ویرایشی که قرار است به احتمال زیاد به شورای نگهبان برود و در صورت تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل خواهد شد. نکته درخورتوجه در این متن، تغییرات عمدهای است که در اصلاحات صورت گرفته که در سطح تغییر کلمات و عبارات باقی مانده است و خبری از رفع ایرادات اساسی آن که بارها از سوی فعالان صنفی و تشکلهای تخصصی مورد اشاره قرار گرفته، نیست. از رفع ایرادات گسترده مرکز پژوهشها هم خبری نیست و همچنان میتوان نشانههای محدودسازی اینترنت را در متن نهایی دید. در فرایند تدوین طرحی برای سامانبخشی فضای مجازی که تاکنون پنج بار متن طرح تغییر کرده است، همچنان نگاه مجلس یا در حقیقت اقلیت تندرو مجلس تأکید بر محدودسازی شبکههای مجازی خارجی و ایجاد رانت برای پلتفرمهای مجازی داخلی «که تجربه چند سال اخیر نشان از عدم استقبال کاربران ایرانی به سبب ضعف امنیتی و تکنولوژیکی آنها بوده» داشته است.
در متن نهایی بر راهاندازی اینترنت ملی که نگرانی بسیاری ازجمله کاهش چشمگیر سرعت اینترنت و قطع دسترسی به جامعه آزاد اطلاعاتی را در بر خواهد داشت، تأکید شده است.
چیزی که واضحه اینه که شما احتمالا نمیدونید ما توی سال ۲۰۲۲ هستیم و 100 گیگ فایل در مقابل این همه حجم از اطلاعاتی که روزانه داره آپلود شبیه یه شوخیه
آموزش ها و المان هایی که بنده دانلود میکنم از تورنت های خصوصی هست و گاها تا ۶۰ گیگ و بیشتر هم میرسه که در مقابل باید برای افرادی که آموزش میبینن دوبله شن و سپس آپلود
و در مورد سوختن دل، شما رو ارجاع میدم به امضای پر مفهومتون در رابطه با شخص شما
با احترام.
خدایا شکر با محدودیت اینترنت چند باهوش زرنگ کشور ساز هم محدود میشوند.
در سال ۲۰۲۲ آن ور دنیا مردم ننشستند روزی ۱۰۰ گیگ از تورنت دانلود کنند.
اون طرف دنیا سرعت اینترنت بحدی بالا هست دیگه نیازی به دانلود نیست همش دیگه شده شبکههای استریم و کابلی و... حتی دیگه نیازی به هارد چند ترا رو سیستم ندارن تو سرورهای ابری فایلهاشون را ذخیره میکنن و سرعت بحدی بالا هست وقتی روش کلیک میکنن انگار رو سیستم خودشون هست این ما هستیم هنوز تو عهد دقیانوس موندیم و اینترنت درست و حسابی هم مثل خیلی چیزا دیگه تو این مملکت برامون تبدیل به آرزو دست نیافتنی شده
Last edited by naasr; 10-02-2022 at 17:33.
همین دوست عزیز شهریاری با مودم ام 2 nighthawk و دکل همراه اول روزی یعنی شبی بیشتر از 100 گیگ میتونه دانلود کنه .
اونا رو ول کن بگو ببینم چند بیت از این محدودیت دانلودها بهت ماسیده . بذار من بگم، یک سوراخ گنده با دو تا خط کنارش![]()
سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم
8 مگ اولش هست، بعد 100 گیگ سرعتت میاد روی 2 مگابیت قفل میشه.
به جاش دانش هسته ای داریماینترنت پرسرعت و نامحدود میخواهیم چکار ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)