تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1281 از 1320 اولاول ... 2817811181123112711277127812791280128112821283128412851291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,801 به 12,810 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من خودم برای مسائل کاری مجبور به دانلود و آپلود هستم چون شبانه حداقل باید ۱۰۰ گیگ دانلود و آپلود داشته باشم برای دانشجویام و نمیصرفه که بسته روزانه و محدود خریداری کنم
    اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات

عدم صداقت بدبختی برات میاره

شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده

اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شرق نوشت: متن کامل آخرین نسخه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی که این بار با نام «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» در دستور کار کمیسیون مشترک صیانت قرار گرفته، منتشر شد.
    این نسخه که در اختیار «شرق» قرار گرفته، ویرایش نهم بهمن ماه است؛ همان ویرایشی که قرار است به احتمال زیاد به شورای نگهبان برود و در صورت تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل خواهد شد. نکته درخورتوجه در این متن، تغییرات عمده‌ای است که در اصلاحات صورت گرفته که در سطح تغییر کلمات و عبارات باقی مانده است و خبری از رفع ایرادات اساسی آن که بارها از سوی فعالان صنفی و تشکل‌های تخصصی مورد اشاره قرار گرفته، نیست. از رفع ایرادات گسترده مرکز پژوهش‌ها هم خبری نیست و همچنان می‌توان نشانه‌های محدودسازی اینترنت را در متن نهایی دید. در فرایند تدوین طرحی برای سامان‌بخشی فضای مجازی که تاکنون پنج بار متن طرح تغییر کرده است، همچنان نگاه مجلس یا در حقیقت اقلیت تندرو مجلس تأکید بر محدودسازی شبکه‌های مجازی خارجی و ایجاد رانت برای پلتفرم‌های مجازی داخلی «که تجربه چند سال اخیر نشان از عدم استقبال کاربران ایرانی به سبب ضعف امنیتی و تکنولوژیکی آنها بوده» داشته است.
    در متن نهایی بر راه‌اندازی اینترنت ملی که نگرانی بسیاری ازجمله کاهش چشمگیر سرعت اینترنت و قطع دسترسی به جامعه آزاد اطلاعاتی را در بر خواهد داشت، تأکید شده است.

3. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهات
    عدم صداقت بدبختی برات میاره
    شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده
    اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
    چیزی که واضحه اینه که شما احتمالا نمیدونید ما توی سال ۲۰۲۲ هستیم و 100 گیگ فایل در مقابل این همه حجم از اطلاعاتی که روزانه داره آپلود شبیه یه شوخیه
    آموزش ها و المان هایی که بنده دانلود میکنم از تورنت های خصوصی هست و گاها تا ۶۰ گیگ و بیشتر هم میرسه که در مقابل باید برای افرادی که آموزش میبینن دوبله شن و سپس آپلود
    و در مورد سوختن دل، شما رو ارجاع میدم به امضای پر مفهومتون در رابطه با شخص شما
    با احترام.

5. 5 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

خدایا شکر با محدودیت اینترنت چند باهوش زرنگ کشور ساز هم محدود می‌شوند.

در سال ۲۰۲۲ آن ور دنیا مردم ننشستند روزی ۱۰۰ گیگ از تورنت دانلود کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اون طرف دنیا سرعت اینترنت بحدی بالا هست دیگه نیازی به دانلود نیست همش دیگه شده شبکه‌های استریم و کابلی و... حتی دیگه نیازی به هارد چند ترا رو سیستم ندارن تو سرورهای ابری فایلهاشون را ذخیره میکنن و سرعت بحدی بالا هست وقتی روش کلیک میکنن انگار رو سیستم خودشون هست این ما هستیم هنوز تو عهد دقیانوس موندیم و اینترنت درست و حسابی هم مثل خیلی چیزا دیگه تو این مملکت برامون تبدیل به آرزو دست نیافتنی شده
    Last edited by naasr; 10-02-2022 at 17:33.

8. 11 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2021

پيش فرض

همین دوست عزیز شهریاری با مودم ام 2 nighthawk و دکل همراه اول روزی یعنی شبی بیشتر از 100 گیگ میتونه دانلود کنه .

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونا رو ول کن بگو ببینم چند بیت از این محدودیت دانلودها بهت ماسیده . بذار من بگم، یک سوراخ گنده با دو تا خط کنارش

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم

12. 4 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم
    8 مگ اولش هست، بعد 100 گیگ سرعتت میاد روی 2 مگابیت قفل میشه.

14. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

درود. من بسته شبانه جديد صد گیگی رو فعال کردم البته علتش این بود که پول بسته قبلی رو بعد از شکایت 195 برگردانده بودن تو اعتبار خط بود و منهم از اون خط استفاده دیگری ندارم وگرنه صد گیگ با این قیمت برای من که vdsl دارم اینترنت ثابت مناسب‌تر در میاد. بهرحال گرفتم و چون من دانلودم هم داخلی هست گفتم دویست گیگ رو میتونم بگیرم ساعت یکونیم فعال کردم ساعت چهار محدود شد مودم رو چک کردم دقیقا پنجاه گیگ مصرف کرده بودم 50 گیگ داخلی 22 هزار تومن جالبه! خواستم برای اطلاع بگم این بی شرف ها همون صد گیگ هم دروغ میگن من نمیدونم این چه بساطیه در آوردن که حتی حرف خودشون هم عمل نمی‌کن. از لحاظ سرعت و پهنای باند(پیش از محدود شدن) هم نسبت به قبل تقریبا نصف شده. یعنی منطقه ما شبها سرعت 70_100 مگابيت در ثانیه بود اما دیشب حول و حوش 40 مگابيت بود. یادت بخیر آذری جهرمی

به جاش دانش هسته ای داریم اینترنت پرسرعت و نامحدود میخواهیم چکار ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •