حدش برای سرویسی که دوستمون گفتن (ECO128) چند گیگه ؟
حدش برای سرویسی که دوستمون گفتن (ECO128) چند گیگه ؟
نه...تا الان که هیچ مشکلی نداشتم....معمولا از ساعت 1:30 تا 6:30 برای دانلود میزارم...4 گیگ گیرم میاد.....البته باید از جایی که دانلود میکنی(منظورم لینک دانلود اون سایت)سرعت خوبی داشته باشه.....یه تست بگیر شاید از نوسان خط باشه....
Last edited by sajady68; 24-10-2014 at 22:12.
معمولا با 20 گیگ از سرور خارج محدود میکنه
در ضمن با ریموت به سرور داخلی یا اکانت سرور داخلی این محدودیت برداشته میشه یعنی شما با سرور داخلی متصل میشید و از اون سرور داخلی با لینک سرور خارج دان میکنی که محدودیت از بین میره
سلام
آقا واسه شما هم هی رو گوشیتون پیغام میاد که تنظیمات مودم رو بررسی کنید ؟!
الان 2 روز که برای من و چندنفر این اتفاق افتاده که نوتیفیکشن میاد بالای صفحه موبایل که تنظیمات مودم رو چک کن
اما هیچ مشکلی نیست و نت داره یه خوبی کار میکنه
دوباره کانفیگ کردم
روی گوشیای HTC S4 Nexus 5 هم هی نشون میده اتصالات رو چک کنید
فکر کنم سرعتا رو دوباره آوردن پایین امشب هم سرعتم رو 60 کیلوبایته . 1 مگ یک ساله دارم !
آره، می نویسه که sign in to wifi ، چون گوشی نمیتونه به یه آدرسی وصل بشه، واسه همین این پیغام رو میده، یعنی اون آدرس احتمالا مسدود شده.
آره منم دیشب خیلی کم حدود 1 گیگ دانلود کردم! مسخره کردن.یه فرصت دانلود داریم اونم سرعتش و کم میکنن؟! توی روز سرعت به 260 تا هم میرسه ولی چه فایده ؟ من 2 مگ یکساله دارم.
Last edited by starstarmaryam; 25-10-2014 at 16:08.
سرعت کمپینا تابستانی اگه یه مگ بگیریم همون یه مگه ولی اگه کمپین نباشه یه مگ و نیم سرعت میده این قانون شامل بقیه سرعت ها هم میشه
من 512 دارم سرعت دانلودم تو روز 50 تا 60 هست !!! کمپین هم نیست !!! چیکار کنم ؟؟؟
چیرو چیکار کنی؟ باید سرویس بالاتر میگرفتی دیگه ، الانم اگه پول زیاد داری میتونی قید سرویس فعلیتو بزنی و یه سرویس بالاتر بگیری.
کلا مخابرات الان به درد کسایی میخوره که تنها دسترسیشون به ADSL ، شرکت مخابراته و انتخاب دیگه ای ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)