سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
رایگان داره یا نه؟
سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
رایگان داره یا نه؟
سلام سرویس های بالاتر از 1 مگ شبانه رایگان ندارن ...
برای دانلود باید فشفشه بخرین
ممنون داداش - خط روی 2 مگ هست ؟
راستی چرا بعضی ها مینویسه داده گستر عصر نوین برای بعضی مثل شما HIWEB ؟ فرقی هم میکنه !؟
256 رو روی 2.5 مگ محدود میکنن و اگه حتی ریت خط هم روی 12مگ باشه ، بازم سرعت از اکانتینگ رو 2.5 مگ محدوده! ولی 1مگ رو روی 4 ست میکنن! بقیه هم که دیگه شبانه ندارن!
در مورد اسم isp ، به آیپی که بهت اختصاص پیدا میکنه ربط داره و مثلا من اگه دیسکانکت و کانکت کنم و آیپی جدید بگیرم ، ممکنه که بنویسه داده گستر عصر نوین!
ضمنا چون شاتل تو مرکز ما بعد از حدود 10 ماه ، محدودیت پورتش برطرف شد ، واسه همین های وبو تخلیه کردم و طی روز های آتی ، شاتل وصل میشه!
دینامیت 8 مگ
چرا همین های وب نموندی ؟ خوب نبود ؟ شاتل میخوای کدوم سرویسش رو بگیری ؟
واسه من تو این 1 ماهی که داشتم ، کلا 3-4 بار قطعی پیدا کرد ( اونم ظهر که عموما نبودم ) و در کل راضی بودم ازش! منتها عیبی که داره اینه که سرعتش کمه و 250 کیلوبایت تو این دور و زمونه سرعته خیلی پایینیه! ضمن اینکه به نظر من فعلا شاتل بهترین شرکته بین بقیه و علاوه بر اینکه خطو تا 15مگ میبنده ، ثبات و کیفیت خوبی داره و جشنواره های خوبی هم میذاره ( مثه شاتل لند و 50گیگ ترافیک با 50% تخفیف و غیره... ) و شبانشم که 1 تا 8 رایگانه و با توجه به اینکه زیاد دانلود ندارم ، احتمالا دیر محدود شم و اگر هم که محدود شدم ، 3تومن میدم و دوباره شبانه سرعتم میره بالا! ( با کمتر از 30 تومن پول ، هم شبانه خوب دانلود میکنم و هم از کیفیت بالاش در طول روز استفاده میکنم. ) در کل الان شاتل یه سر و گردن از بقیه بالاتره!
چی بگم والا به نظر من که سرعت دانلود این روزا خیلی مهم نیست - خودت که تجربه اسیا تک رو داشتی سرعت دانلود عالی هست ولی چیزای دیگه افتضاح !
این شاتل من هر چی طرح هاشو نگاه میکنم همشون ترافیک ماهانشون کمه ! یعنی مثلا سرویس نداره که ترافیک ماهانه 10 گیگ داشته باشه ! درسته ؟
آره خب ، از لحاظ تنوع تعرفه خوب نیست ولی هر چند ماه معمولا یه جشنواره میذاره که 50 گیگو با 50% تخفیف میده 56 تومن که در صورت خرید ، تا حجمش تموم نشه ، سوخت نمیشه و چند ماه واسه آدم میمونه!
ضمنا شاتل از لحاظ کیفی اصلا قابل قیاس با آسیاتک نیست! الان شرکتای صبانت و پارس آنلاین و های وب و شاتل و حتی داتک ، به نظرم خیلی از آسیاتک بهترن و آسیاتک از پارسال واقعااااا افت محسوسی کرده و اصلا سرویس گرفتن ازش عاقلانه نیست ( مگر برای کسی که سرعتش در تایم رایگان محدود نباشه! ) !!
سلام،
دوستان قصد دارم اینبار از های وب سرویس بگیرم
طرح طوفان ، یک ساله با ۱۲ فشفشه ۳۰ گیگابایتی
من قم هستم ، منتهی زنگ زدم نمایندگی گفت حتما یه کارت دانشجویییا کارت طلبه گی
بیار... گفتم خب من ندارم اینا رو چی میشه ؟ گفت بدون اینا سرعت ۸ مگ نیست ، افت داره
میخوام بدونم هر کی های وب گرفته کارت دانشجویی برده یا آخوند بودهاگر این طور نیست سرعتا در چه حدیه؟
اصلا کیفیت های وب چطوره این روزا بیام نیام !؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)