هیچ جا اصلا نمی پرسند که شما کجا خدمت کردید یا کجا بودید ( برای استخدام ) مگر بخواین تو سازمانهای نظامی مشغول به کار بشید که اونجا هم لازم به گفتن شما نیست .![]()
هیچ جا اصلا نمی پرسند که شما کجا خدمت کردید یا کجا بودید ( برای استخدام ) مگر بخواین تو سازمانهای نظامی مشغول به کار بشید که اونجا هم لازم به گفتن شما نیست .![]()
قبلا درباره حقوق در شرایط عادی
بحث شده اما :
برای دیپلم حدودا 35 تومن
برای فوق دیپلم حدودا 40 تومن
برای لیسانس حدودا 45 تومن
برای فوق هم حدودا 50 تومن
تمامی موارد درج شده با تلرانس 5 در صد به دلیل تفاوت درجه ارائه میگردد!!!
sent from my open source device
تو دوره جنگ هم اولویت اینه :
1- نیروهای حرفه ایی نظامی کشوری
2- نیروهای وظیفه حین خدمت
3- نیروهایی که دوره ضرورت رو به اتمام رسوندن ( دارندگان کارت پایان خدمت )
تا بوده همین اولویت بندی بوده.حالا براساس شرایط کشور تو اون زمان و مناطق درخواستیه نیرو چقدر بین اولویت 1 به بعد فاصله اس اونموقع مشخص میشه.
اینارو محض اطلاع گفتم.مهم بودنش اینه که در هیچ حالتی این ترتیب بهم نمیخوره.اینو از فرمانده ارشدم تو ستاد شنیدم.
دوستان به مرور خاطرات جالبمو اگه پایه بودید انیجا براتون می گم شاید تونستم یه ذره حرفام به درد دوستان بخوره و از استرسشون کم بشه.
کوچیکه همتون![]()
ااااااااااااااااااااااااا ااا............ این که ماله همون زمانه منه![]()
بله دوست من تفاوتی نکرده شاید تا سه چهار تومن بستگی به شرایط مختلف فرق کنه
sent from my open source device
سلام
عزیز فعلا سپاه بااین همه بودجه توی حقوق کادری جماعت مونده!! و حقوق سربازا هم که معمولا بین 24 تا 26 ریخته میشه حدود دو یا سه روز پیش به حسابشون ریخته شد!!
و یه نکته دیگه مگر همین الان کادری ها کاری انجام میدن به نظر شما؟؟
از کار کامپیوتری و مخابرات بگیر تا حمالی و رانندگی و... همش رو سرباز انجام میده با همین حقوق ناچیز!!
حالا به نظر شما میان حقوق سرباز رو با کادری هم درجه یکی میکنن؟؟
و اینکه شما در جریان باشید: تنها زمانی که حقوق سرباز با کادری هم درجه یکی میشه دوره ذخیره و احتیاط هست و نه دوره ضرورت!
میتونید دفترچه قانون خدمت وظیفه عمومی رو دریافت کنید و از تمامی قوانین و تبصره هاش اطلاع پیدا کنید.
می دونستم کسی باور نمی کنه...دوست من,من خود ستاد فرماندهی بودم فکر کنم یه چیزایی حالیمه.منم فقط دارم در مورد دوره ضرورت حرف می رنم و به دوره های بعدیش اصلا کاری ندارم.محض اطلاع شما من که ستاد فرماندهی ناجا بودم این طرح نزدیک 2 سال تو هیئت رئیسه ناجا داشت بررسی میشد.هیچ ارزشی واسه من نداره که این چیزی رو که می دونستم بگم.ولی انگار همیشه باید همدیگر رو از کاری که کردیم پشیمون کنیم.اینه هنر ایرانی.به جایه اینکه بیایم در بارش بحث کنیم.
سلام درباره نخبه ها هم اطلاع دارین ؟ فقط 1 ماه یا 3ماه دوره آموزشی رو میگذرونن
سلام
زدی خط خطای مجاز مهندستلرانس
![]()
سپاه به دیپلم حدود 40 تا 45 میده به متاهل هم حدود 60 تا 65
در صورت تایید توسط وزرت علوم تحقیقات و فناوری به نظام وظیفه معرفی میشن و امکان داره بتونن کسر خدمت بگیرن و یا معاف بشن ... (بیشتر بستگی به مدرک تحصیلی داره واینکه ایا این نخبه تونسته اختراعی یا مقاله ای ارائه بده که به کار نیرو های مسلح بیاد یا نه!) و در صورت معاف شدن حتما باید دوره رزم مقدماتی رو بگذرونه
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)