تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1281 از 4105 اولاول ... 28178111811231127112771278127912801281128212831284128512911331138117812281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,801 به 12,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بعضی هاشون میدونن سخته ولی میگن باید سختی ببینن تا بعدا از پس مشکلات بر بیان نمونش یکی از آشناهای ما که یه شرکت نیمه دولتی داره و چندین سرباز تو شرکتش کارهای اداری می

کنن بعضی سربازایی که پیشش میان سفارش شده هستن که با لطافت باهاشون برخورد شه ولی ایشون میگه من بهشون وظیفه میدم که درست بار بیان اون آدمی که سفارش شدس تو

زندگیش مشکل پیدا میکنه مثلا روزی که همه ارگان های دولتی تعطیل هستن سربازای ایشون باید برن محل کار چون ایشون اعتقاد داره شرکت نیمه خصوصی و نیمه دولتی هست پس با دولتی

فرق داره درباره حقوق هم نمیدونم به این سربازا حقوق بیشتری میدن یا نه ولی بعضی سخت گیری ها به نفع خود طرف شاید گذرتون در آینده به شغلی بخوره که براشون مهم باشه کجا سربازی

رفتین.

یه سوال هم خودم دارم :حقوق سرباز ها چقدر هست ؟سربازا درجه بندی هستن درسته ؟ سربازی که تحصیلات بالای کارشناسی داره همچنین سربازی که جزو نخبه ها بوده (الان نمیدونم نخبه

ها بازم معاف میشن با نه ؟) و فقط باید دوره آموزشی رو طی کنه مثل سرباز های معمولی یا همون صفر حقوق یکسان دارن ؟

هیچ جا اصلا نمی پرسند که شما کجا خدمت کردید یا کجا بودید ( برای استخدام ) مگر بخواین تو سازمانهای نظامی مشغول به کار بشید که اونجا هم لازم به گفتن شما نیست .

2. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قبلا درباره حقوق در شرایط عادی
    بحث شده اما :
    برای دیپلم حدودا 35 تومن
    برای فوق دیپلم حدودا 40 تومن
    برای لیسانس حدودا 45 تومن
    برای فوق هم حدودا 50 تومن
    تمامی موارد درج شده با تلرانس 5 در صد به دلیل تفاوت درجه ارائه میگردد!!!
    sent from my open source device

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دوره جنگ هم اولویت اینه :

1- نیروهای حرفه ایی نظامی کشوری
    2- نیروهای وظیفه حین خدمت
    3- نیروهایی که دوره ضرورت رو به اتمام رسوندن ( دارندگان کارت پایان خدمت )

تا بوده همین اولویت بندی بوده.حالا براساس شرایط کشور تو اون زمان و مناطق درخواستیه نیرو چقدر بین اولویت 1 به بعد فاصله اس اونموقع مشخص میشه.
    اینارو محض اطلاع گفتم.مهم بودنش اینه که در هیچ حالتی این ترتیب بهم نمیخوره.اینو از فرمانده ارشدم تو ستاد شنیدم.

دوستان به مرور خاطرات جالبمو اگه پایه بودید انیجا براتون می گم شاید تونستم یه ذره حرفام به درد دوستان بخوره و از استرسشون کم بشه.
    کوچیکه همتون

6. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث شده اما :
    برای دیپلم حدودا 35 تومن

ااااااااااااااااااااااااا ااا............ این که ماله همون زمانه منه

8. 2 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ااااااااااااااااااااااااا ااا............ این که ماله همون زمانه منه
    بله دوست من تفاوتی نکرده شاید تا سه چهار تومن بستگی به شرایط مختلف فرق کنه

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

چون دوست عزیز مسئولیت دیگه کاملا رو دوش شما میفته...که اینجا قسمتهای اداری ( که آرزوی هر بنی بشریه ) دوستانی که خدمت می کنند وظیفشون ( یا بهتر بگم پاسخگوییشون ) 100 برابر دوستان لب مرزی میشه و بیشتر از پرسنل کادری بازجویی میشید.این حقیقت محضه .مرتب باید به ح .ا و بازرسی یگانتون و حتی پاپوشهایی ( که بعضی وقتها واسه خنده براتون در ست میشه ) که از زدن یه نامه پیش میاد جواب پس بدید.روزگار سیاهی درست میشه.تو بخش اداری یادتو نره که همه ضد شما هستند.خیلی از شنیدن این خبر ( که هنوز موثق نیست) نگران شدم.
    مرتب نامه های با طبقه بندیه محرمانه یا خیلی محرمانه به بخش شما فزستاده میشه.در صورت پاسخ ندادن نیز بازخواست میشید.
    دوستانی که در هر جای ایران در بخشهای اداری مشغول به خدمت هستید و اگر می بینید مراعات شما رو می کنند به این دلیل است که شما کاملا سطحتون از پرسنل کادری پایینتر ه ( حالا با هر درجه و سطح سوادی ) و رو شما حسابی نمی کنند ( که این خیلی عالیه .مگر اینکه خودتون , خودتون رو لو بدید ) ولی با اجرای این طرح همه چیز 180 درجه عوض میشه .درستر بگم : سربازی به کل عوض میشه .که کمترین عواقبش ( حتی برای دوستانی که آستانه تحمل بالایی دارند ) مشکلات فکری و ذهنی سربازان می باشد ( در طول یا حتی بعد خدمت )
    واقعا نمی دونم چرا این طرح افتضاح دوباره اجرایی شده . البته فعلا برای برداشت بازخوردش در جامعه تکذیب میشه ( که الکیه ) تا نظر مردم رو بگیرند ( که میدونید تاثیری هم نداره آخره سر )

دوست عزیز ستاد فرماندهی به راحتی از پس بودجه 10 برابر اینم بر میاد.نمی خواد بده.ساده نگاه نکنید.چون سربازان عزیز با وجدان بیشتر ( حالا حتی با ترساندن ) و دقت بیشتری کار پرسنل کادری رو انجام میدن و بازده ش هم چندین برابر پرسنل کادری می باشد .واین همش سوده برای ستاد کل....چون هم نیروهاش به کل به نسل جدید ارتقا میده ( چون نسل ما به صورت اتوماتیک به روز میشیم و هستیم ) و این یه نوع افتخار برای نظام حساب میشه در دنیا و همینطور میگه جوونای ما عشق خدمتن...یه تیر و چند نشون ( بقیه ش با شما دوستان )
    در نهایت هم مثل کشورهای پیشرفته سربازی حرفه ایی میشه ( که این بهترین حالت و درسترین شکله ) - البته این اگه هم بخواد بشه به عمر بچه های ما هم قد نمیده - حالا این مهم نیست , ولی اون......

مرحله اول این طرح رو راهنمایی و رانندگی با موفقیت انجام داد....سپردن %90 مسئولیت پرسنل کادری به سربازان وظیفه در سطح شهر.شما دیگه بخواهید هم تا زمانی که لازم نباشه پرسنل کادر راهنمایی و رانندگی تو سطح شهر نمی بیینید.یا هنگام تصادفات ( اونم اگه جدی باشه ) یا گشتهای خاص...می بینید که دوستان کادری تمام وظایف رو گردن جوونای تحصیلکرده عزیزمون انداختن.تو سرما یا گرما.اعصاب خوردی و فحش خوردنشم ماله این عزیزان و همینطور سر و کله زدن
    سلام
    عزیز فعلا سپاه بااین همه بودجه توی حقوق کادری جماعت مونده!! و حقوق سربازا هم که معمولا بین 24 تا 26 ریخته میشه حدود دو یا سه روز پیش به حسابشون ریخته شد!!
    و یه نکته دیگه مگر همین الان کادری ها کاری انجام میدن به نظر شما؟؟
    از کار کامپیوتری و مخابرات بگیر تا حمالی و رانندگی و... همش رو سرباز انجام میده با همین حقوق ناچیز!!
    حالا به نظر شما میان حقوق سرباز رو با کادری هم درجه یکی میکنن؟؟
    و اینکه شما در جریان باشید: تنها زمانی که حقوق سرباز با کادری هم درجه یکی میشه دوره ذخیره و احتیاط هست و نه دوره ضرورت!
    میتونید دفترچه قانون خدمت وظیفه عمومی رو دریافت کنید و از تمامی قوانین و تبصره هاش اطلاع پیدا کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    عزیز فعلا سپاه بااین همه بودجه توی حقوق کادری جماعت مونده!! و حقوق سربازا هم که معمولا بین 24 تا 26 ریخته میشه حدود دو یا سه روز پیش به حسابشون ریخته شد!!
    و یه نکته دیگه مگر همین الان کادری ها کاری انجام میدن به نظر شما؟؟
    از کار کامپیوتری و مخابرات بگیر تا حمالی و رانندگی و... همش رو سرباز انجام میده با همین حقوق ناچیز!!
    حالا به نظر شما میان حقوق سرباز رو با کادری هم درجه یکی میکنن؟؟
    و اینکه شما در جریان باشید: تنها زمانی که حقوق سرباز با کادری هم درجه یکی میشه دوره ذخیره و احتیاط هست و نه دوره ضرورت!
    میتونید دفترچه قانون خدمت وظیفه عمومی رو دریافت کنید و از تمامی قوانین و تبصره هاش اطلاع پیدا کنید.

می دونستم کسی باور نمی کنه...دوست من,من خود ستاد فرماندهی بودم فکر کنم یه چیزایی حالیمه.منم فقط دارم در مورد دوره ضرورت حرف می رنم و به دوره های بعدیش اصلا کاری ندارم.محض اطلاع شما من که ستاد فرماندهی ناجا بودم این طرح نزدیک 2 سال تو هیئت رئیسه ناجا داشت بررسی میشد.هیچ ارزشی واسه من نداره که این چیزی رو که می دونستم بگم.ولی انگار همیشه باید همدیگر رو از کاری که کردیم پشیمون کنیم.اینه هنر ایرانی.به جایه اینکه بیایم در بارش بحث کنیم.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بحث شده اما :
    برای دیپلم حدودا 35 تومن
    سلام درباره نخبه ها هم اطلاع دارین ؟ فقط 1 ماه یا 3ماه دوره آموزشی رو میگذرونن

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بحث شده اما :
    برای دیپلم حدودا 35 تومن
    سلام
    زدی خط خطای مجاز مهندس تلرانس
    سپاه به دیپلم حدود 40 تا 45 میده به متاهل هم حدود 60 تا 65

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام درباره نخبه ها هم اطلاع دارین ؟ فقط 1 ماه یا 3ماه دوره آموزشی رو میگذرونن
    در صورت تایید توسط وزرت علوم تحقیقات و فناوری به نظام وظیفه معرفی میشن و امکان داره بتونن کسر خدمت بگیرن و یا معاف بشن ... (بیشتر بستگی به مدرک تحصیلی داره واینکه ایا این نخبه تونسته اختراعی یا مقاله ای ارائه بده که به کار نیرو های مسلح بیاد یا نه!) و در صورت معاف شدن حتما باید دوره رزم مقدماتی رو بگذرونه

16. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •