تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1281 از 1783 اولاول ... 2817811181123112711277127812791280128112821283128412851291133113811781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,801 به 12,810 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اول از صبانت شهرتان بپرس پورت خالی دارن یا نه
    مطمئن شدی پورت خالی دارن ثبت‌نام کن و درخواست جمع آوری خط رو بده
    بسته به شرکتی که الان اینترنت داری ممکنه 3 تا 7 روز طول بکشه خطت جمع آوری بشه
    بعد جمع آوری معمولا صبانت خیلی زود درخواست رانژه شدن خطت رو میده ولی مخابرات معمولا 1 تا 3 روز رانژه شدن رو طول میده
    به محض رانژه شدن خط و روشن شدن چراغ adsl مودمت اینترنتم از طرف صبانت وصل شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول از صبانت شهرتان بپرس پورت خالی دارن یا نه
    مطمئن شدی پورت خالی دارن ثبت‌نام کن و درخواست جمع آوری خط رو بده
    بسته به شرکتی که الان اینترنت داری ممکنه 3 تا 7 روز طول بکشه خطت جمع آوری بشه
    بعد جمع آوری معمولا صبانت خیلی زود درخواست رانژه شدن خطت رو میده ولی مخابرات معمولا 1 تا 3 روز رانژه شدن رو طول میده
    به محض رانژه شدن خط و روشن شدن چراغ adsl مودمت اینترنتم از طرف صبانت وصل شده
    بله اگه بتونم تصمیمو بگیرم همین کارو میکنم اول صبا ثبت نام میکنم بعد شرکت قبلی میگم خالی کنه ... فک کنم هنوز انقدر آدم باشن که زود خالی کنن. منم البته خیلی پیگیرم تو این موارد انقدر زنگ میزنم که خسته بشن زود خالی کنن

این مسئله پینگ و آنلاین استریمینگ رو مطمئن بشم سریع اقدام میکنم.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت شبانه شما پایین نیومده؟ من شبی ۲ گیگ کن تر میگیرم الان شدم شبی ۵ گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    دیشبم تایم رایگان سرعتم از اکسپرس لیچ 400 بود

5. این کاربر از ahvaz.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

7. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

2مگ

9. این کاربر از ahvaz.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان چند تا تون این سوال منو جواب بدین خاطر جمع بشم.
    وضعیت پینگ برای استریمینگ ویدیو (یعنی پخش آنلاین ویدیو) در طول روز و شب چطوریه تو صبا نت؟ از یوتوب میتونید HD ببینید با سرویس 12 یا 10؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان اینجا کسی 8 مگ داره بگه سرعت شبانش چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم جناب bilmazlar که بازم چیزی به اطلاعات ما افزودند.سوالی در همین باره دارم که در این لینک هم گفته شده که من از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون تقل قولش میکنم.

حالا واقعا به 'گفته این دوستمون سرعت تک کانکشن نباید فرقی با سرعت مولتی کانکشن بکنه؟آخه مگه میشه؟نظر شما چی هست؟
    و در ثانی البته بحث ما در مورد سرعت چند لینک با هم و سرعت تک لینک بود و نه سرعت تک کانکشن.چون هستند دوستانی که در ساعات شبانه از دانلود تک لینک استفاده میکنند اما فکر نکنم باشند کسانی که از دانلود به روش تک کانکشن استفاده کنند چون اونطوری فوق العاده سرعت دانلودشون پایین میاد.من اسم تک کانکشن رو از این بابت آوردم که خواستم بگم برخی از اهل فن در همین تاپیکی که عرض کردم اصلا سرعت واقعی اینترنت رو سرعت تک کانکشنه میدونن که این ادعای اونها جای بحث داره که آیا درسته یا نه و من خودم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.فقط خواستم بگم اگر من میگم دانلود تک لینکه هستند کسانی که حتی میگن دانلود تک کانکشنه.
    در هر صورت آقا مهم اینه که کاربر از سرعت دانلود شبانش راضی باشه که خدا رو شکر در صبانت اکثرا ظاهرا که راضی هستند.فقط باید یک آمار دقیقی از سرعتهای تک لینکه هم به دست بیاریم اونم نه برای کوبیدن صبانت به خیال برخی دوستان بلکه برای یک تحقیق میدانی به قول دانشجویان
    اما از اینکه توضیحاتی جالب و علمی مثل همیشه درباره دانلود تک کانکشنه دادید بسیار متشکرم.
    سرعت تک کانکشن و چند کانکشن فقط تو یه فضای غیرواقعی نباید فرقی داشته باشه. ولی در عالم واقع نمی‌تونه این جوری باشه. این باید و نبایدی که دوستمون «netstat» می‌گن از جنس باید و نبایدهای ایده‌آل نه باید و نبایدهای واقعی. من تو دو تا مطلبی که نوشته بودم هم به این موضوع اشاره کردم که اصولاً سرعت تک کانکشن به دلیل مسائل مختلف معمولاً از حداکثر سرعت پهنای باند کاربر (که با استفاده از چند کانکشن هم‌زمان تقریباً از کلش استفاده می‌شه) کمتره و این موضوع رو به عنوان یکی از دلایل اصلی درست شدن نرم‌افزارهای مدیریت دانلود مثل IDM ذکر کردم.

در مورد سرعت دانلود تک لینک (اما با چند کانکشن هم‌زمان) و سرعت دانلود چندین لینک (چه به صورت تک کانکشن چه به صورت چند کانکشن) در طول زمان و به طور متوسط قاعدتاً نباید اختلاف زیادی باشه. مگر این که محدودیت‌های خاصی وجود داشته باشه. مثلاً سروری که فایل روش قرار داره خودش محدودیت ایجاد کنه.

ولی به طور کلی سرعت دانلود یک لینک اونم از یه سرور خاص تصویر خوبی از کیفیت و سرعت دانلود خط اینترنت رو نمی‌ده. حالا چه روزانه باشه چه شبانه. فکر کنم منظور دوستمون otfbax هم همینه. برای تست کیفیت اینترنت من تا حالا هیچ تست و آزمونی ندیدم که جامع باشه و همه قبولش داشته باشن. علتش هم اینه که «هر کسی از ظن خود شد یار من.» مثلاً یکی دانلود شبانه واسه‌اش مهمه. یکی دیگه دانلود روزانه. یکی دیگه وبگردی، اون یکی دیگه دیدن ویدئوی آنلاین؛ آخری هم بازی آنلاین. اما حتی برای من و شمایی که بیشتر دانلود برامون مهمه هم اولویت‌های مختلفی داریم و چیزی که مثلاً من بهش می‌گم سرعت خوب دانلود شبانه ممکنه با چیزی که منظور شما یا یه نفر دیگه‌است فرق داشته باشه.

مثلاً من برام مهم نیست که سرعت دانلود شبانه رایگان من از یه سایت خاص چقدره. چون من فایل‌هایی رو که می‌خوام دانلود کنم اول منتقل می‌کنم به چند تا آپلودسنتر بیشتر داخلی که ازشون اکانت پرمیوم دارم، بعد از روی اونا شبانه دانلود می‌کنم. برای من چیزی که مهمه مجموع سرعت دانلودم از این آپلودسنترها در طول ساعت‌های رایگان شبانه است. اغلب وقت‌ها هم من شبا اصلاً بیدار نیستم که بخوام سرعت دانلود از یه سرور رو به طور خاص کنترل کنم. به تجربه هم به من ثابت شده که شرایط سرورها همیشه پایدار و یکنواخت نیست و به قول معروف بهتره همه تخم‌مرغ‌هام رو تو یه سبد نذارم. یعنی وقتی که از چند تا سرور مختلف به طور هم‌زمان دانلود می‌کنم نتیجه بهتری می‌گیرم در مجموع.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

این نکاتی که شما گفتید رو من بارها خودم توی طول پست هام بهش اشاره کردم و کاملا درسته ولی با توجه به این که اینجا بحث تست شبانه هست فکر می کنم خودتون هم تصدیق می کنید که توی اینترنت شبانه هدف بیشتر دانلود هست تا کاری مثل استریم کردن ویدیو یا بازی کردن یا کلا کاری که پینگ نقش اساسی بازی کنه. حالا اگر واقعا هدف فهمیدن کیفیت اینترنت هست حالا چه تک کانکشن و چه تک لینک خوب چرا فقط شبانه؟ من بحثم روی نوع تست خاصی هست که آقای david-ebi گذاشتن به نظر من این تست واسه یک قضاوت کلی در مورد اینترنت اشتباه هست و خیلی پارامترها رو در نظر نمی گیره اصولا همچین چیزی رو از توی یک تست نمی شه فهمید مخصوصا با توجه به این که خودشون هم اشاره کردن که این تست رو می خوان که برای انجمن خودشون قرار بدن مطمئنا باعث به اشتباه افتادن بعضی ها خواهند شد. به نظر شخصی من تستی درسته که مثلا توی کل حالت های زیر برای هر نفر انجام بشه

1-تست پینگ از یک سرور اشتراکی خاص در روز و شب (منظور از شب همون ساعات شبانه است)
    2-تست پینگ از یک سرور اختصاصی خاص در روز و شب
    3-تست سرعت دانلود تک کانکشن و دو کانکشن (جهت قضاوت کاربر در مورد تاثیر یک کانکشن بیشتر بر سرعت) از سرور خارج از کشوری که سرعت دانلود رو محدود نمی کنه (اشتراکی و اختصاصی)
    4-تست های مورد 3 با نهایت تعداد کانکشن ممکن

و موارد دیگه ای رو هم می شه اضافه کرد که فعلا جهت رسوندن منظور فکر می کنم کافی باشه همینا

و در نهایت این که هم من و هم آقای david-ebi هر دو جزو کسانی هستیم که از صبانت راضی هستیم پس دلیل بحث ما اصلا خوب بودن یا بد بودن صبانت نیست بلکه بحث سر عدم قضاوت روی تستی هست که همه پارامترها رو در نظر نگرفته البته همین تست رو هم خیلی ها انجام نمی دن چه برسه به این که تست هایی که من گفتم رو هم بخوان انجام بدن

مرسی از توجهتون
    من هم تو پست دومم به طور خاص گفتم که کیفیت اینترنت هر کسی بسته به کاربردش متفاوته. بله شبانه رایگان بیشتر واسه دانلود استفاده می‌شه. خود من هم از شبانه رایگان واسه این کار استفاده می‌کنم.

برای قضاوت در مورد کیفیت اینترنت یه شرکت ISP، من هم معتقدم باید از زوایای مختلف بهش نگاه کرد. تو همین پست قبلیم هم در جواب آقای david-ebi گفتم که:
    به طور کلی سرعت دانلود یک لینک اونم از یه سرور خاص تصویر خوبی از کیفیت و سرعت دانلود خط اینترنت رو نمی‌ده. حالا چه روزانه باشه چه شبانه. فکر کنم منظور دوستمون otfbax هم همینه.
    حالا این که فقط بحث دانلوده. برای کیفیت سرویس یه شرکت علاوه بر سرعت دانلود روزانه و شبانه، وضعیت پینگ، وضعیت قطعی‌ها، کیفیت خدمات پشتیبانی و موارد متعدد دیگه‌ای رو می‌شه مطرح کرد. اما اظهار نظر جامع در همه این موارد معمولاً انجام نمی‌شه. چون انتظارات افراد با هم مختلفه.

ایده شما هم هم برای تست‌های چهارگانه ایده جالبیه. ولی واقعیت اینه که کسی که می‌آد اینجا و درباره وضعیت اینترنتش نظر می‌ده، الزام و اجباری به رعایت چارچوب شما یا هر کس دیگه‌ای نداره. واسه همینم احتمالاً این روش و ایده هم مخالفینی برای خودش خواهد داشت.

به نظر من بهتره که وقتی که کسی راجع به کیفیت اینترنت شرکت اظهار نظر می‌کنه دقیقاً تجربه خودش رو بگه. مثلاً بگه من وقتی شبانه رایگان از این سایت یا این سایت‌ها دانلود می‌کنم سرعتم متوسط این قدر می‌شه. یا وقتی فلان ساعت از این سرور پینگ می‌گیرم، نتیجه‌اش اینه. این طوری نه قضاوت کلی می‌کنه و نه کسی که حرف اون رو می‌خونه ممکنه برداشت اشتباه کنه.

و نکته آخر هم این: من صبانتی نیستم اما صبانتی‌ها رو دوست دارم.
    Last edited by bilmazlar; 29-08-2014 at 07:25.

15. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •