سلام دوست عزیز
این نکاتی که شما گفتید رو من بارها خودم توی طول پست هام بهش اشاره کردم و کاملا درسته ولی با توجه به این که اینجا بحث تست شبانه هست فکر می کنم خودتون هم تصدیق می کنید که توی اینترنت شبانه هدف بیشتر دانلود هست تا کاری مثل استریم کردن ویدیو یا بازی کردن یا کلا کاری که پینگ نقش اساسی بازی کنه. حالا اگر واقعا هدف فهمیدن کیفیت اینترنت هست حالا چه تک کانکشن و چه تک لینک خوب چرا فقط شبانه؟ من بحثم روی نوع تست خاصی هست که آقای david-ebi گذاشتن به نظر من این تست واسه یک قضاوت کلی در مورد اینترنت اشتباه هست و خیلی پارامترها رو در نظر نمی گیره اصولا همچین چیزی رو از توی یک تست نمی شه فهمید مخصوصا با توجه به این که خودشون هم اشاره کردن که این تست رو می خوان که برای انجمن خودشون قرار بدن مطمئنا باعث به اشتباه افتادن بعضی ها خواهند شد. به نظر شخصی من تستی درسته که مثلا توی کل حالت های زیر
برای هر نفر انجام بشه
1-تست پینگ از یک سرور اشتراکی خاص در روز و شب (منظور از شب همون ساعات شبانه است)
2-تست پینگ از یک سرور اختصاصی خاص در روز و شب
3-تست سرعت دانلود تک کانکشن و دو کانکشن (جهت قضاوت کاربر در مورد تاثیر یک کانکشن بیشتر بر سرعت) از سرور خارج از کشوری که سرعت دانلود رو محدود نمی کنه (اشتراکی و اختصاصی)
4-تست های مورد 3 با نهایت تعداد کانکشن ممکن
و موارد دیگه ای رو هم می شه اضافه کرد که فعلا جهت رسوندن منظور فکر می کنم کافی باشه همینا
و در نهایت این که هم من و هم آقای david-ebi هر دو جزو کسانی هستیم که از صبانت راضی هستیم پس دلیل بحث ما
اصلا خوب بودن یا بد بودن صبانت نیست بلکه بحث سر عدم قضاوت روی تستی هست که همه پارامترها رو در نظر نگرفته البته همین تست رو هم خیلی ها انجام نمی دن چه برسه به این که تست هایی که من گفتم رو هم بخوان انجام بدن
مرسی از توجهتون