تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1280 از 1320 اولاول ... 2807801180123012701276127712781279128012811282128312841290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,791 به 12,800 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رایتل نامحدود هفتگی داره که البته 150 گیگ حجمش هست و 50 تومان هم هزینه اش.
    اگه بسته نامحدود!!سیصد گیگ یکماهه صدتومن هم اضاف می‌کرد خیلی بهتر به کار ما می‌آمد اینجوری گزینه خوبی بود برای اونهای که با ADSL مشکل دارن

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اپلیکیشن همراه من را اپدیت کنید 10 گیگ اینترنت سه روزه هدیه میده از قسمت پیشنهادهای ویژه همراه من فعالش کنید

3. 2 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام،اتفاقا من اصلا تلویزیون حکومت رو نگاه نمی کنم فقط تکرارش رو از ماهواره نگاه میکنم مثل خیلی از همفکران شما که پز میدن ولی در خلوت کار دیگر میکنند؛فیلم و سریالم دمش گرم آمریکا خوب میسازه نگاه نکنی معلوم میشه مشکل روحی داری؛این همه وقت گذاشتی تایپ کردی تکرار مکررات نوشتی دریغ از یه حرف جدید؛
    چین داره برای عربستان سوسمار خور موشک میسازه میدونی چرا چون سوسمار خورها فهمیدن جهان دیگه تک قطبی نیست اما شما و هم فکران شما هنوز متوجه نشدن؛

دلار بشه 50 هزار تومان شما که تودشت سیستان داری صفا میکنی بزار پدر ما در بیاد مرسی که اینقدر دلسوزی ؛

بله درست میگی نهار نخوردم چون عادت کردم 8 سال یه آخوندک با ریش و عبای برند و شال لیمیتد ادیشن بهم لبخند بزنه از توی تلویزیون تا ته آدم بسوزه

کسی منکر مشکلات باشه معلوم تو ایران مرکزی زندگی نمیکنه اما اینکه شقایق ها رو به گودرزها پیوند میدین جای تعجب داره

خدارو شکر ادب هم در ادبیات شما موج میزنه مهم نیست ایران (حالا هر رژیمی سر کار باشه) را خودش رو میره اما یه روز با شما ایران ستیزان بد جور تسویه حساب خواهد شد؛
    راستی چه خبر از هشتک زبان مادری بی بی سی فارسی که در جهت نابودی زبان رسمی کشور تشکیل شده راجع به اون نظر ندادین ؟؟چرا چون نونی براتون نداره چون شماها مشکلتون ایران هست
    اون یکی دوست داره بگه من از پشت تیمور لنگم؛ اون یکی میخواد بکه من از پشت سوسمار خورها هستم؛
    میدونی چرا ناراحت میشید چون ته همه حرف هاتون جدایی از ایران هست نمیتوند این رو پنهان کنید شماها از ایران کینه دارید حالا محمد رضا شاه خدابیامرز باشه یا خمینی فرقی نداره ؛
    ما هیچ ، ما نگاه داستان های شقایق و گودرز
    جملات مهمل و متناقض ، تعمیم دادن های بی ربط به بنده پریشان گویی

چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد

در اینکه مخاطب خود را نمی شناسید هیچ شک و تردیدی نیست و البته با بهره هوشی کمی که از خود نشان دادید ، تیرانداز کوری در ذهن بنده تجسم گشت مبارزه ی عادلانه ای نیست
    بهتر است آب در هاون نکوبیم ! بهتر است باد در قفس نکنیم
    روی نوار کاست ضبط کردند ، هر که انتقاد کرد تجزیه طلب است ! دشمن زبان پارسی است ! هر که اسم از سیستان آورد حتما سیستانی است ! این همه هوش را نه فردوسی داشت نه ادیسون
    این نوار کاست را یکبار گوش دادیم ، هر چقدر هم پلی کنیم ، حرف تازه ای ندارد
    طفلک نوار کاست تقصیری ندارد ، آنچه پخش میکند همان است که روی آن ضبط شده
    نوار کاست برای یک لقمه نان و یک تکه گوشت یخ زده ، مغز کوچک خود را فروخته

چون آینه نورخیز گشتی ، احسنت ! - چون اَره به خلق تیز گشتی ، احسنت !
    در کفش ادیبان جهان کردی پای - غوره نشده مویز گشتی ، احسنت !

احسنت احسنت غوره نشده مویز گشتی ، احسنت

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

ایران در رده‌بندی جهانی کشورها از نظر سرعت دانلود اینترنت سیار یا همراه (موبایل) ۷ پله پایین آمد و به رده ۷۹ رسید.

این گزارش حاکیست که امارات عربی متحده (۳۰۲.۴۳ مگابیت در ثانیه)، کره جنوبی (۲۲۷.۹۹ مگابیت در ثانیه) و قطر (۲۱۳.۰۹ مگابیت در ثانیه) دارای پرسرعت‌ترین شبکه اینترنت سیار هستند. در میان ۱۳۸ کشوری که سرعت اینترنت موبایل آنها از سوی اسپیدتست به طور مستمر بررسی می‌شود، ایران با هفت پله تنزل در دسامبر ۲۰۲۱ به رتبه ۷۹ رسید.

همچنین نتایج بررسی سرعت اینترنت سیار ایران از سپتامبر گذشته و همزمان با آغاز به کار دولت ابراهیم رئیسی نشان می‌دهد که سرعت دانلود اینترنت موبایل از ۲۴.۹۵ به ۲۴.۰۳ مگابیت در ثانیه طی دسامبر گذشته کاهش یافته است. البته در این فاصله و در نوامبر ۲۰۲۱ سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران تا ۲۵.۱۸ مگابیت در ثانیه افزایش یافته ولی در مجموع روندی نزولی را طی کرده است.

موناکو (۲۸۸.۴۷ مگابیت در ثانیه)، سنگاپور (۲۶۱.۱۶ مگابیت در ثانیه) و هنگ کنگ (۲۵۹.۹ مگابیت در ثانیه) دارای بالاترین سرعت دانلود اینترنت ثابت در پایان سال ۲۰۲۱ بوده‌اند و ایران با چهار پله صعود در میان ۱۷۸ کشور در رده ۱۳۵ جهان قرار گرفته است.

6. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mat2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما هیچ ، ما نگاه داستان های شقایق و گودرز
    جملات مهمل و متناقض ، تعمیم دادن های بی ربط به بنده پریشان گویی

چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد

در اینکه مخاطب خود را نمی شناسید هیچ شک و تردیدی نیست و البته با بهره هوشی کمی که از خود نشان دادید ، تیرانداز کوری در ذهن بنده تجسم گشت مبارزه ی عادلانه ای نیست
    بهتر است آب در هاون نکوبیم ! بهتر است باد در قفس نکنیم
    روی نوار کاست ضبط کردند ، هر که انتقاد کرد تجزیه طلب است ! دشمن زبان پارسی است ! هر که اسم از سیستان آورد حتما سیستانی است ! این همه هوش را نه فردوسی داشت نه ادیسون
    این نوار کاست را یکبار گوش دادیم ، هر چقدر هم پلی کنیم ، حرف تازه ای ندارد
    طفلک نوار کاست تقصیری ندارد ، آنچه پخش میکند همان است که روی آن ضبط شده
    نوار کاست برای یک لقمه نان و یک تکه گوشت یخ زده ، مغز کوچک خود را فروخته

چون آینه نورخیز گشتی ، احسنت ! - چون اَره به خلق تیز گشتی ، احسنت !
    در کفش ادیبان جهان کردی پای - غوره نشده مویز گشتی ، احسنت !

احسنت احسنت غوره نشده مویز گشتی ، احسنت

واقعا تشکر از خواب غلفت بیدار شدم، به حق آقا اهورا مزدا لسان شما فانوس راه ما باشه البته شما فانوس دار هم نیستین، راستی نظرتون رو راجع به megan boone به خصوص اون فیلم معروفشون و اینکه چرا در فصل نهم بلک لیست نیستن رو بفرمائید مشخص هست بسیار علاقه مند هستین به ایشان و اینکه این اشعار رو در کنده درخت میسرائید یا از ریشه تراوش میشه

8. این کاربر از mat2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود. من بسته شبانه جديد صد گیگی رو فعال کردم البته علتش این بود که پول بسته قبلی رو بعد از شکایت 195 برگردانده بودن تو اعتبار خط بود و منهم از اون خط استفاده دیگری ندارم وگرنه صد گیگ با این قیمت برای من که vdsl دارم اینترنت ثابت مناسب‌تر در میاد. بهرحال گرفتم و چون من دانلودم هم داخلی هست گفتم دویست گیگ رو میتونم بگیرم ساعت یکونیم فعال کردم ساعت چهار محدود شد مودم رو چک کردم دقیقا پنجاه گیگ مصرف کرده بودم 50 گیگ داخلی 22 هزار تومن جالبه! خواستم برای اطلاع بگم این بی شرف ها همون صد گیگ هم دروغ میگن من نمیدونم این چه بساطیه در آوردن که حتی حرف خودشون هم عمل نمی‌کن. از لحاظ سرعت و پهنای باند(پیش از محدود شدن) هم نسبت به قبل تقریبا نصف شده. یعنی منطقه ما شبها سرعت 70_100 مگابيت در ثانیه بود اما دیشب حول و حوش 40 مگابيت بود. یادت بخیر آذری جهرمی

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود. من بسته شبانه جديد صد گیگی رو فعال کردم البته علتش این بود که پول بسته قبلی رو بعد از شکایت 195 برگردانده بودن تو اعتبار خط بود و منهم از اون خط استفاده دیگری ندارم وگرنه صد گیگ با این قیمت برای من که vdsl دارم اینترنت ثابت مناسب‌تر در میاد. بهرحال گرفتم و چون من دانلودم هم داخلی هست گفتم دویست گیگ رو میتونم بگیرم ساعت یکونیم فعال کردم ساعت چهار محدود شد مودم رو چک کردم دقیقا پنجاه گیگ مصرف کرده بودم 50 گیگ داخلی 22 هزار تومن جالبه! خواستم برای اطلاع بگم این بی شرف ها همون صد گیگ هم دروغ میگن من نمیدونم این چه بساطیه در آوردن که حتی حرف خودشون هم عمل نمی‌کن. از لحاظ سرعت و پهنای باند(پیش از محدود شدن) هم نسبت به قبل تقریبا نصف شده. یعنی منطقه ما شبها سرعت 70_100 مگابيت در ثانیه بود اما دیشب حول و حوش 40 مگابيت بود. یادت بخیر آذری جهرمی
    شما که لینکت داخلی هست با شبانه ایرانسل بگیر خیلی به صرفه تر در میاد
    4هزار تومن میدی 100 گیگ دانلود میکنی
    البته اگر سرعتت جواب بده

11. 3 کاربر از rasmebazi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

مردم واقعا مشکل دارند. ببین از کی یاد میکنه. از بازجو و ...

13. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

واقعا تشکر از خواب غلفت بیدار شدم، به حق آقا اهورا مزدا لسان شما فانوس راه ما باشه البته شما فانوس دار هم نیستین، راستی نظرتون رو راجع به megan boone به خصوص اون فیلم معروفشون و اینکه چرا در فصل نهم بلک لیست نیستن رو بفرمائید مشخص هست بسیار علاقه مند هستین به ایشان و اینکه این اشعار رو در کنده درخت میسرائید یا از ریشه تراوش میشه
    شاه مونده با دو تا سرباز چلاق و فیل کج رو سرباز میخواد برسه به ته و برای شاه یه وزیر بیاره
    مزدور جان ، وقتت را هدر نده ، سومی را بساز که هم وام بگیری هم یه سرباز چلاق برای وطن بسازی نهایت خدمتی که به اربابت کنی همین است
    زبان مادریت را بلد نیستی ، از درک شعر هم که عاجزی ! پاسبان زبان پارسی شدی ؟
    هیچی به سرباز یاد ندادن ، جز دو سه تا کلیشه که طوطی وار تکرار کنه میخواد برسه به ته وزیر بیاره

گفتم وزیر ، یاد دونالد جی ترامپ افتادم ، دیجی کالای غرب گرا کتاب هاش را میفروشه
    غرب در پوست و خون ما رخنه کرده ، کار از این حرف ها گذشته

به قول ملک الشعرای بهار ، غوره نشده مویز گشتی ؟! احسنت
    از موتوری جنس نگیر

15. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما که لینکت داخلی هست با شبانه ایرانسل بگیر خیلی به صرفه تر در میاد
    4هزار تومن میدی 100 گیگ دانلود میکنی
    البته اگر سرعتت جواب بده
    راستش ایرانسل رو یک شب امتحانش کردم بسته یک شبه گرفتم فرض کن بیست تا پارت از یک فایل رو که داخل IDM گذاشته بودم دو تا اولی رو دانلود کرد سرعت هم قابل قبول بود چهار پنج مگ اما پارت سومی دیدم خطا میده لینک رو پیدا نمیکرد بعدیش هم همین‌طور اینگاری بحث جداسازی داخل و خارج هنوز کامل کار نمیکنه حالا اگه از اول نشده بود میگفتم شاید ایرانسل این سایت رو داخلی حساب نمیکنه هرچند p30day سایت بزرگیه ودامنه اش هم ثبت داخلی شده و در لیست سازمان تنظیم مقررات هست مخابرات هم داخلی حسابش میکنه اما خوب وقتی دو پارتش شد یعنی مشکل چیز دیگست. بهرحال دیگه ایرانسل رو گذاشتمش کنار بسته شبانه اینترنت سیمی مخابرات رو گرفتم صد گیگ یکماهه میده 25 تومن و داخلی هم یک چهارم حساب میکنه یعنی چهارصد گیگ میتونم باهاش بگیرم سرعتش هم خوبه

17. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •