من امروز زنگ زدم 2020 گفت طرح استاندارد شبانه رایگان نداره از تابستون ورداشتن. فقط کمپین شبانه رایگان داره. کمپین پاییزی هم از 2 3 روز ذیگه اعلام میشه یعنی اول آبان.
من امروز زنگ زدم 2020 گفت طرح استاندارد شبانه رایگان نداره از تابستون ورداشتن. فقط کمپین شبانه رایگان داره. کمپین پاییزی هم از 2 3 روز ذیگه اعلام میشه یعنی اول آبان.
یه سال و نیم هست که بهترین و ارزانترین سرویس اینترنت مخابرات داره....
من خودم طرح کمپین یکساله دارم که تا هفته بعد قراردادم تموم میشه....
دستش درد نکنه که مودم وایرلس رایگان داد.....تو این یه سال تقریبا 700 گیگ دانلود رایگان داشتم ....خیلی از شب ها اصلا دانلود نکردم.....
سرعت دانلودم رو 230 کیلو بایت ثابت بود...بدون قعطی...
هی بگین نت مخابرات داغونه....
یکی بیاد بگه کدوم شرکتی سرویسی با سرعت دانلود 230 کیلو بایتو با حجم ماهانه 4 گیگ و 6 ساعت دانلود رایگان بدون محدودیت رو با قیمت 17500 ت میده.....؟
شاتل عزیز سرعتت 380 هست 4 گیگ 15 تومن
نام سرویس ؟ سرعت شبانه رایگان ؟
اکو 128
400 رایگان
یعنی چی 6 ماهه شبانه رایگان نداره! من الان دارم از 6 ماهه استفاده می کنم. یعنی بخوام واسه سری بعد سرویس بخرم باید 1 ساله بخرم؟! عجب آدمای زورگویی هستن. بهتره ب فکر یه isp دیگه باشیم بابا
شما مشکل پایین اومدن سرعت در ساعات رایگان ندارید؟ مثلا دیشب سرعتم که باید 250 می بود روی 50 بود به محضی که از ساعت رایگان خارج شدم دوباره روی 250 رفت!؟ و حجم کل رایگانی که باید میگرفتم حداقل باید 4.5 گیگ می بود ولی 2 گیگ بود.
نه تو منطقه ای که من هستم همچین مشگلی نیس
دوستان قضیه User Fair Policy رو فراموش میکنند. شاتل اگه از یه حدی بیشتر در ساعات رایگان دانلود کنی سرعت افت پیدا میکنه. مخابرات همچین قانونی نداره!
دیشب سرعت پایین بود امیدوارم که فقط دیشب باشه و امشب سرعت برگرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)