تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1280 از 1746 اولاول ... 280780118012301270127612771278127912801281128212831284129013301380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,791 به 12,800 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

سایت lolskill یه سیستم جالب داره که سامونر طرف رو میاره کلا اطلاعاتش میاد و اینم میاد که تو رنک چند بار با کی بازی کرده و تجربه و عملکردش چجوری بوده با اون چمپ که چیز خیلی جالبیه یه چک بکن ببین چجوریه اگه شد اضافش کن
    کلا همه ی سایت های این جوری رو چک کن هرچی میبینی جالب و منحصر به فرده رو قرض بگیر( بدزد :خخخخ) بزار تو سایت خودتون
    آدم سرشو بگیره بالا بگه اگه میریم سایت ایرانی سرچ میکنیم ارزششو داره

2. این کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سایت lolskill یه سیستم جالب داره که سامونر طرف رو میاره کلا اطلاعاتش میاد و اینم میاد که تو رنک چند بار با کی بازی کرده و تجربه و عملکردش چجوری بوده با اون چمپ که چیز خیلی جالبیه یه چک بکن ببین چجوریه اگه شد اضافش کن
    کلا همه ی سایت های این جوری رو چک کن هرچی میبینی جالب و منحصر به فرده رو قرض بگیر( بدزد :خخخخ) بزار تو سایت خودتون
    آدم سرشو بگیره بالا بگه اگه میریم سایت ایرانی سرچ میکنیم ارزششو داره
    سایت lolskill چیز زیادی نذاشته، خیلی ساده ست. ما داریم کار می کنیم بیشتر بشیم مثل loldb.gameguyz.com که خیلی کامل کمک می کنه، کار وقت گیریه اما شدنیه.
    از امکاناتی که در 3 تا 4 ماه آینده بهش فکر می کنیم اضافه کردن بازی های Live هست، اینکه مثل lolnexus آمار بازی های زنده رو ارائه بدیم، یه لینک بدیم که با اون لینک بشه بازی رو از توی Client نگاه کرد (همون Spectate Mode) ، اینکه سایت یه صفحه داشته باشه که بشه دید کدوم یک از بازیکنای ایرانی الان دارن بازی می کنن.
    اما مهم تر از اینا اینه که اصلا ایرانی ها چقدر به این اطلاعات نیاز دارن، یا اصلا علاقه ای دارن به خوندن این اطلاعات؟ حوصله دارن بشینن آمار یک بازیشون رو ببینن و متوجه بشن که کجای کارشون اشتباه بوده و چقدر با بازیکنان حرفه ای فاصله دارن؟
    ایرانی ها نشون دادن که کلا بازی رو اصلا جدی نمی گیرن. معدودن کسایی که واقعا جدی میگیرن و به مراحل بالا میرسن.

4. 2 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

درست شده ها یعنی دیگه دیسی نمیشه فقط! ولی با پینگ 170 این delay چی میگه!
    پینگ 400 همچین delay نداشتیم

Last edited by R.I.P; 26-06-2014 at 20:59.

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

سایت lolskill چیز زیادی نذاشته، خیلی ساده ست. ما داریم کار می کنیم بیشتر بشیم مثل loldb.gameguyz.com که خیلی کامل کمک می کنه، کار وقت گیریه اما شدنیه.
    از امکاناتی که در 3 تا 4 ماه آینده بهش فکر می کنیم اضافه کردن بازی های Live هست، اینکه مثل lolnexus آمار بازی های زنده رو ارائه بدیم، یه لینک بدیم که با اون لینک بشه بازی رو از توی Client نگاه کرد (همون Spectate Mode) ، اینکه سایت یه صفحه داشته باشه که بشه دید کدوم یک از بازیکنای ایرانی الان دارن بازی می کنن.
    اما مهم تر از اینا اینه که اصلا ایرانی ها چقدر به این اطلاعات نیاز دارن، یا اصلا علاقه ای دارن به خوندن این اطلاعات؟ حوصله دارن بشینن آمار یک بازیشون رو ببینن و متوجه بشن که کجای کارشون اشتباه بوده و چقدر با بازیکنان حرفه ای فاصله دارن؟
    ایرانی ها نشون دادن که کلا بازی رو اصلا جدی نمی گیرن. معدودن کسایی که واقعا جدی میگیرن و به مراحل بالا میرسن.
    ینی این سایت واقعا عالی میشه با این ادمین باریکلا من خودم واقعا اینو میخوام این سایت عالیه چیزیه که خود سامونر ها میخوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

چه خوب میشه اگه رایوت یه چمپیون مثله invoker بسازه در زمان جاهلیت که دوتا بازی میکردم یا با invoker بود یا بعد از اینکه earth spirit هیرو جدیدش اومد با earth spirit !

الان با هیچ کدوم حال نمیکنم دلیلشم لول هستش.

ولی به عنوان چمپیون جدید که باید جاگلر باشه earth spirit خیلی op میشه( میتونه چمپیو خودی رو بکشه سمته خودش(جز thresh چمپیونی ندارین که بتونه اینکارو بکنه ولی به عنوان ساپورت نیاز میشه یه چمپیون که بتونه به راحتی یکیو با این کار نجات بده یا واسه گنک و... ، استان ، سایلنس(البته رایوت با سایلنس مشکل داره همون استان )، خودشو از یه قسمت به یه قسمت دیگه جا به جا میکنه + اسلو البته این چیزا واسه دوتاست بیشتر مثله 5 ثانیه سایلنس:| و 3 ثانیه استان و ... :| تو لول استان یا سایلنس از 1 ثانیه بیشتر بشه بان ریت چمپیون میشه 99% :| ، هول دادن ، التیمیت وحشتناکش ، میتونه جا ی lee sin رو بگیره ) اگه رایوت مثلشو بسازه ولی اگرم یه چیز به اون قدرت مندی invoker بسازه عالی میشه

چند ماه پیش بود پست گذاشتم گفتم یه ساپورت میخوایم که بچسبه به چمپیون mr و armor بده و چیزا ی دیگه) ... که braum ساخته شد
    قبل از این فروم به یکی از بچه گفتم یه چمپیون میخوایم که یه دیوار درست کنه جلو اسپل ها رو بگیره و ...(دمیجی که به دیوار خورده رو برگشت بزنه ولی ... ) که yasuo درست شد

به هرچی فکر میکنم یه چیز شبیهش ساخته میشه اینبارم riot pls
    Last edited by R.I.P; 27-06-2014 at 00:59.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

به نظر من ریوت باید رو چمپایه Monster form تمرکز کنه 80% چمپا آدم هستن ... تنها adc که monster form هست kog maw هست و این خیلی مسخرس

9. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا دیگه client لیگ هم بالا نمیاد. خود اینترنتم قاطی کرده. چه خبره؟!
    کاهش پینگ هم وصل نمیشه دیگه!!!! واقعا چه خبره؟!
    Last edited by shervin legend; 27-06-2014 at 09:42.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من که بازی کردم درست شده بود.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نه برا من درست نشده پینگ 150 ولی هی قطع میشه در یک دقیقه ای
    دوستان کسی لینک lolskin رو داره؟

در آغاز فعالیت ycrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باز قطع میشه :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •