تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1280 از 1783 اولاول ... 2807801180123012701276127712781279128012811282128312841290133013801780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,791 به 12,800 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

چجوری میشه درخواست داد تا توی شهری که زندگی میکنم هم صبا نت سرویس بده؟
    تو خیلی از شهر ها هنوز استارت نزده
    کدوم شهری دوست عزیز؟یعنی اصلا صبانت در شهر شما وجود ندارد یا سرویس 12 مگ آن هنوز به شهر شما نیامده؟اگر سرویس 12 مگ وجود ندارد از خود نمایندگی سوال کنید که کی این سرویس را می آورد؟اگر هم اصلا صبانت در شهر شما نمایندگی ندارد از صبانت مرکزی تهران سوال کنید که قصد زدن نمایندگی در شهر شما را ندارد؟یا اصلا خودتون نمایندگیشو بگیرید.در هر صورت جواب سوالات شما رو یا نمایندگی صبانت شهرتون یا صبانت مرکزی تهران باید بدهند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من ۶ مگ گرفتم اما رو ۴مگ بسته شده به پشتیبانی زنگ میزنم میگه به نمایندگی شهرتون زنگ بزن اونا هم میگن دزفول همه رو رو ۴مگ میبنده بیشتر نمیده!! مسخره ست واقعا. شبانه هم فقط شب اول سرعت خوب بود الان یک هفته ست سرعت شبانه بیشتر از ۶۰-۷۰ نمیره چه تک لینک چه همزمان. به پشتیبانی هم که میگم میگه کاملا عادیه همین درسته!!!! ۶مگ صبا گرفتم که حداقل شب سرعت درست داشته باشه اما واقعا اعصابمو بهم ریخته با این وضعیت.

3. این کاربر از ali-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من ۶ مگ گرفتم اما رو ۴مگ بسته شده به پشتیبانی زنگ میزنم میگه به نمایندگی شهرتون زنگ بزن اونا هم میگن دزفول همه رو رو ۴مگ میبنده بیشتر نمیده!! مسخره ست واقعا. شبانه هم فقط شب اول سرعت خوب بود الان یک هفته ست سرعت شبانه بیشتر از ۶۰-۷۰ نمیره چه تک لینک چه همزمان. به پشتیبانی هم که میگم میگه کاملا عادیه همین درسته!!!! ۶مگ صبا گرفتم که حداقل شب سرعت درست داشته باشه اما واقعا اعصابمو بهم ریخته با این وضعیت.
    این دیگه مربوط به نمایندگی میشه که داره از زیرش در میره نه صبانت.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما شکایت کن 195
    باید بهت تا 700 بدن

6. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من پارس افلاین هستم نظرتون چیه بیام صبا ؟ ایا دانلود شبانش خوبه یا نه ؟

8. این کاربر از mehdi_skeptic2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان فضای نسبتا مناسبی برای اینترنت کشور به وجود آمده.توصیه میکنم از آن استفاده کنید هر چه سریعتر چون:

تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند

دومین ایرادی که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اینکه طبق قوانین کشور تا زمانی که شبکه ملی اینترنت کشور راه اندازی نشود، نباید پهنای باند اینترنت کشور گسترش یابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به این موضوع در حال گسترش پهنای باند است.

برای دانستن کل ماجرا می توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من در حال حاضر از جای دیگه ای سرویس دارم
    چند تا سوال منو درباره صبا نت میشه جواب بدین؟
    1- وضعیت باز یا بسته بودن پورت ها و .... موارد مشابه یعنی وی .... چجوره؟
    2- تو روزا وضعیت استریمینگ (ویدیو یا آهنگ) چطوریه؟
    3- اگه 12 مگ بگیرم سرعت شبا خیلی پایین میاد؟ من دانلود شبانه نمیخوام ولی میخوام طوری باشه که مختل نشه بعد از یه ساعتی تو شب که نشه وبگردی کرد یا آنلاین استریم کرد و ...
    4- قطعی داره؟ اگه داره چند وقت یه بار حدودا و چقدر طول میکشه؟
    5- وضعیت پشتیبانی چطوریه؟

واقعا خیلی لطف میکنید اگه جواب بدین.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه: در طول روز یا شب پینگ داخلی (از Speedtest) معمولا چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز کلا وضعیت هر کسی فرق میکنه
    مشخصات خط ، وضعیت تجهیزات مخابرات محل ، فاصله از مخابرات ، اینکه از چه سروری دانلود میکنی و کلی دلیل دیگه باعث میشه یه اینترنت مشابه برای من عالی باشه ولی برای یه نفر دیگه افتضاح
    ولی اگه بای بدون وضعیت اینترنت 12 مگ شخصی من چطوره برات توضیح میدم
    روزانه سرعت دانلود از سرور ایران حدود 1.4 مگ و از سرور خارج حدود 1 مگ
    دیدن آنلاین ویدیو من چند بار تست کردم خوب بود و پینگ با اسپید تست معمولا زیر 100
    وضعیت وب گردی برای من که مخابرات رو تجربه دارم نسبت به مخابرات عالیه
    برای شبانه باید بین 6 تا 10 فایل رو با 32 کانکشن باری دانلود تا سرعت حدود 1 مگ رو از سرور ای خارجی بهت بده
    دیشب همزمان با دانلود شبانه یه نیمساعت وب گردی کردم تفاوت چندانی با روز نداشت در حالیکه خودم مشغول دانلود همزمان 8 فایل بودم
    ولی ویدیو رو شب تست نکردم کلا شب با اینترنت 12 مگ با توجه به سرور ایی که دانلود ازشون داری حدود 15 تا 20 گیگ دانلود میده
    البته گفتم این واسه من بود و مکنه برای هرکسی متفاوت باشه

14. این کاربر از ghazadi2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز کلا وضعیت هر کسی فرق میکنه
    مشخصات خط ، وضعیت تجهیزات مخابرات محل ، فاصله از مخابرات ، اینکه از چه سروری دانلود میکنی و کلی دلیل دیگه باعث میشه یه اینترنت مشابه برای من عالی باشه ولی برای یه نفر دیگه افتضاح
    ولی اگه بای بدون وضعیت اینترنت 12 مگ شخصی من چطوره برات توضیح میدم
    روزانه سرعت دانلود از سرور ایران حدود 1.4 مگ و از سرور خارج حدود 1 مگ
    دیدن آنلاین ویدیو من چند بار تست کردم خوب بود و پینگ با اسپید تست معمولا زیر 100
    وضعیت وب گردی برای من که مخابرات رو تجربه دارم نسبت به مخابرات عالیه
    برای شبانه باید بین 6 تا 10 فایل رو با 32 کانکشن باری دانلود تا سرعت حدود 1 مگ رو از سرور ای خارجی بهت بده
    دیشب همزمان با دانلود شبانه یه نیمساعت وب گردی کردم تفاوت چندانی با روز نداشت در حالیکه خودم مشغول دانلود همزمان 8 فایل بودم
    ولی ویدیو رو شب تست نکردم کلا شب با اینترنت 12 مگ با توجه به سرور ایی که دانلود ازشون داری حدود 15 تا 20 گیگ دانلود میده
    البته گفتم این واسه من بود و مکنه برای هرکسی متفاوت باشه
    ممنونم دوست عزیز. بله میدونم به همه اینا بستگی داره ولی خواستم به صورت کلی یه معیاری دستم بیاد... همین تجربه شخصی شما هم که لطف کردی گقتی کافیه. جدا میخوام کوچ کنم به صبا نت فقط این که یه چند روزی اینترنت نداشته باشی یکم اذیت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •