حیفم اومد این عکس رو نزارم
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حیفم اومد این عکس رو نزارم
![]()
مرجع خبری پرسپولیس(20:15) حشمت مهاجراني: او غيرحرفهاي عمل كرد
پرسپوليس و خريد آپارتمان 120 ميليوني براي قطبي در دبي
پرسپوليس براي تامين نظر افشين قطبي از هيچ چيز كم نگذاشت، حتي علاوه بر تهيه آپارتماني در تهران، با هزينهاي 120ميليون توماني، آپارتماني را در دبي برايش تدارك ديد تا وي كه گاهي هوس دبي ميكرد، از اين جهت آسوده خاطر باشد
اين را ما نميگوييم، بلكه كسي آن را بر زبان ميآورد كه در فوتبال ايران مردي شناخته شده و صاحب اعتبار و جايگاه است ؛ حشمت مهاجراني كه به واسطه سالها حضور در دبي، مسائل فوتبال ايران را بخوبي رصد كرده به نوعي در گذرگاه فوتبال ايران و امارات، به خيلي از مسائل آگاهي دارد. او ميگويد: هر دو بار واسطه حضور افشين قطبي در ايران شدم، اما خب اين قطبي، سرمربي فصل قبل پرسپوليس نبود.»
حشمت مهاجراني كه همراه محمد فنايي براي دقايقي مهمان گروه ورزش بودند، نكاتي را مطرح كردند كه مرور آنها خالي از لطف نيست.
حشمت مهاجراني با اشاره به ماجراي جدايي افشين قطبي از باشگاه پرسپوليس، گفت: به هر حال اين كه فردي در رشته مهندسي برق فارغالتحصيل شود نشان دهنده ضريب هوشي بالاي او و دارا بودن ذكاوتي درخور است كه قطبي از اين نعمت برخوردار بود. او با ذهني قوي خيلي سريع با فرهنگ جامعه ايراني آشنا شد و با برخوردهاي اجتماعي خوب و فرهنگي، شرايط و محبوبيت در خوري براي خود فراهم كرد؛ اما حضور او در ايران با 2 چهره متفاوت همراه بود. شرايط پارسال و امسال او كاملا متفاوت مينمود. فكر ميكنم او تمايلي به ماندن نداشت و در اين مسيربه دنبال بهانه ميگشت، وگرنه باشگاه پرسپوليس امكانات فوقالعادهاي براي او فراهم كرده بود. مثلا علاوه بر خانهاي كه در تهران برايش تهيه شده بود خانه ديگري نيز با پرداخت 120 ميليون تومان از سوي باشگاه پرسپوليس در دبي در اختيار قطبي قرار گرفت.در مجموع فكر ميكنم برخورد قطبي از لحاظ حرفهاي دوگانه بود. او نسبت به خودش حرفهاي فكر كرد ولي در تيمش حرفهاي عمل نكرد. حتما هم برگ برنده قدرتمندي در دست داشته كه اينگونه رفتار كرده است. من فكر ميكنم با او قرارداد يكطرفهاي بسته شده كه اكنون پرسپوليس در برابرش اينقدر ناتوان مانده است.
مهاجراني در مورد شرايط تيم ملي و با اشاره به بازي اخير با امارات گفت: هر تيمي ممكن است بازي بدي هم انجام دهد، اما همين كه سرمربي تيم به جوانان شهرستاني شانس ميدهد، آن را بايد به فال نيك گرفت. حالا هر جوان در هر تيم ليگي ميداند اگر بخوبي بدرخشد دايي او را خواهد ديد و دعوت خواهد كرد، نكتهاي كه نهايتا به ليگ و فوتبال ما حال و هوايي تازه ميدهد و آن را پررونقتر ميكند.
مهاجراني اشارهاي هم به فوتبال خراسان و مشخصا تيم پيام مشهد كرد و گفت: از نكات جالب اين تيم اين نكته است كه شاكري (مالك باشگاه) جايي گفته است از فوتبال آنقدر ميدانم كه دروازهبان بايد با دست توپ را بگيرد و بقيه با پا)!( اما اعتماد متقابلي كه در تيمش به وجود آورده موجب شده است پيام در سختترين شرايط مالي، نتايجي عجيب بگيرد. او به بازيكنان خود چك سفيد داده است و متقابلا آنها هم با دست خالي در ليگ امتياز ميگيرند.
مصطفوى به درد پرسپوليس نمى خورد
مصطفويِ استقلالى تا ۱۰۰ سال ديگر هم نمى تواند پرسپوليس را موفق كند / ميناوند: اصلاً اين آقا كه استقلالى است در پرسپوليس چه مى كند؟!
مصطفوى به درد پرسپوليس نمى خورد
«مهرداد ميناوند» هرچند فوتبال بازى كردن را كنار گذاشته اما هنوز اتفاقات مربوط به فوتبال كشور را زير نظر دارد و به قول خودش مثل يك هوادار همه اخبار را دنبال مى كند. ميناوند از اينكه «داريوش مصطفوى» مديرعامل پرسپوليس است و به زعم وى هر روز بيشتر از روز قبل اين تيم را به حاشيه مى كشد بسيار شاكى است. مصاحبه ما با بازيكن اسبق پرسپوليس و تيم ملى را در ادامه مى خوانيد:
pnnc • مدتى است پرسپوليس دچار چالش هايى از قبيل تغيير در كادر فنى و حاشيه هايى مربوط به مديريت شده است. به عنوان يك پرسپوليسى قديمى نظرت در مورد اين جريانات چيست؟
- قبل از هر چيز بايد بگويم اگر انتقادى مى كنم نه به اين معناست كه مى خواهم چهره كسى را مخدوش يا خراب كنم بلكه دلم به حال پرسپوليس مى سوزد. من بارها گفته بودم مصطفوى يك مدير است اما او هيچ وقت نمى تواند مديرى تأثيرگذار در پرسپوليس باشد. مى دانيد دليلش چيست؟ مصطفوى يك استقلالى قديمى است كه همواره قلبش براى رنگ آبى مى تپيده و حالا هم به عنوان يك هوادار كه از باشگاه پرسپوليس نه پست و مقام مى خواهم و نه حاضرم چنين روزهايى را ببينم مى گويم مصطفويِِ استقلالى تا ۱۰۰ سال ديگر هم نمى تواند پرسپوليس را موفق سازد. شما ببينيد در مورد قضيه رفتن افشين قطبى همين آقاى مصطفوى چقدر متناقض صحبت كرد ؟ هر مشكلى را در پرسپوليس پيگيرى مى كنيم به نام اين آقا مى رسيم. اصلاً مگر مصطفوى استقلالى نيست؟ پس در پرسپوليس چه مى كند؟! ايشان مدعى است تيم ملى را در زمان رياست خود به جام جهانى رسانده اما باور كنيد مصطفوى در رفتن تيم به جام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه كمترين نقش را داشته و مردم بازى حماسى ما با تيم ملى استراليا را هرگز فراموش نمى كنند. آن شرايط يك استثنا بود و غيرممكن است مصطفوى بتواند در پرسپوليس موفقيتى كسب كند. به عقيده من اولين شرط براى مديريت بر پرسپوليس تعصب است اما كسى يادش نمى رود مصطفوى تا همين چند ماه پيش براى پرسپوليسى ها كرى مى خواند. نه اينكه با ايشان دشمنى داشته باشم اما شما عملكرد مصطفوى را در كنار عملكرد حبيب كاشانى قرار دهيد. الحق كدام يك كارنامه بهترى داشتند؟
pnnc • در مورد جدايى قطبى حرفى نزدى؟
- به صلاح قطبى بود كه پس از كسب قهرمانى پرسپوليس را ترك كند اما وقتى برگشت متوجه شد نمى تواند با آقاى مصطفوى كنار بيايد. دليل استعفايش نيز همين بود. يك مديرعامل بايد به مربى اش اعتماد كند. شما كجاى دنيا ديده ايد يك مديرعامل بگويد اگر لازم باشد در كار سرمربى ام دخالت مى كنم؟ آقاى مصطفوى حتى گفته بود لحظه شمارى مى كنم ديكارمو از ايران برود. حرف من اين است؛ آقاى مصطفوى مگر همين شما نبوديد كه پاى برگه قرارداد ديكارمو را امضا كرديد، چطور آن وقت چنين حرف هايى نمى زديد؟ چرا به يكباره حرف هايتان عوض شد؟
pnnc • اين طور كه معلوم است از دست آقاى مصطفوى بشدت شاكى هستيد؟!
- نه آقا! من با آقاى مصطفوى مشكلى ندارم. فقط دلم به حال پرسپوليس و هوادارانش مى سوزد وقتى مى بينم اين آقا حتى اصول اوليه مديريت را نيز بلد نيست! شما ببينيد پرسپوليس در آستانه بازى هاى باشگاهى آسياست اما ليست بازيكنانش پر شده و ديگر نمى تواند بازيكن جذب كند. مصطفوى اصلاً به درد باشگاه پرسپوليس نمى خورد و با اينكه تمام اعضاى هيأت مديره جزو دوستان من هستند اما نمى دانم چرا باز هم به مصطفوى مهلت داده اند؟ مديرى كه پشت سر مربى خود را خالى كند مشخص است به درد تيمدارى آن هم در حد پرسپوليس نمى خورد!
pnnc • افشين پيروانى با اين شرايط مى تواند در پرسپوليس موفق باشد؟
- همان طور كه گفتم اگر داريوش مصطفوى بخواهد مثل افشين قطبى با بى اعتمادى با پيروانى رفتار كند مطمئن باشيد پيروانى نيز نمى تواند كارى از پيش ببرد.
pnnc • پيشنهاد شما براى بهبود اوضاع چيست؟
- مصطفوى برود و مديران دلسوز و صددرصد پرسپوليسى بيايند. اين اولين، آخرين و بهترين راهكار موجود براى فرار پرسپوليس از بحران است!
شرم آوره!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره یکی رفت ، همه شروع کردن زر زر کردن و طرف رو کوچیک کردن...
اخه آدم قحطی بود با سپهر مصاحبه کردن
ضعیف ترین بازیکن پرسپولیس همین سپهر حیدریه
یک سری بازیکن دستمال به دست هستن که تا یکی میره سریع شروع می کنن طرف رو می کوبن
برای این که مربی جدید بیشتر تحویلشون بگیره و بازی کنن
سپهر هم که دیده رحمان اومده سریع کار خودش رو شروع کرده
عجب قضیه ی پیچیده ای شده این رفتن قطبی !
خیالی نیست ما دیگه به اینکه تو هر بازی یه پنالتی برامون نگیرن عادت کردیم![]()
گور پدر مصطفوی....
چرا این مرتیکه گورش رو از پرسپولیس گم نمی کنه
چرا یه ادم درست و حسابی نمیارن؟؟
نمی دونم یه آدم چقدر رو داره با اینکه همه میگن و توی ورزشگاه شعار میدن بازم از رو نمیره
این علی آبادی هم پشتششه به مین خاطر خیالش راحته
مشکلات پرسپولیس یکی از دلایلش مدیریت ضعیف هست
یکیشون همین مصطفویه...
زودتر گور لعنتیشو گم کنه بیرون
مرتیکه اس تق لالی....حالم ازش بهم می خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)