تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 435 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سه اسلحه خيلي حال مي‌كنم، به نظر من جون مي‌ده واسه يك بازي حرفه‌اي و پر از درگيري در RE4 بدون قابليت‌هاي آنچناني. Blacktail به‌خاطر سرعت بالاي هدف‌گيريش، Shotgun معمولي البته بعد از امتياز ويژه كه واسه‌ي شليك‌هاي حرفه‌اي و دقيق كاملا ايده‌آله و Broken Butterfly كه قدرت و دقت رو يكجا مي‌ده، البته بين Killer7 و BB انتخاب يكي واقعا سخته، اما من BB رو ترجيح مي‌دم. اگه ازم بخوان در تفنگ‌هاي دستي از Blacktail استفاده نكنم، اون موقع ميرم سراغ Handgun كه بعد از امتياز ويژه جون مي‌ده براي درو كردن Ganadoها. اما در كل با همون سه اسلحه‌اي كه اول گفتم ميشه طعم واقعي بازي با RE4 رو چشيد، يك بازي دقيق و حساب شده با استفاده‌ي مفيد از تك‌تك تيرها.

راستي Handcannon هم آخرشه ولي حيف كه كنده.

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

اونچایی که برای بار اخر با سالازر روبرو میشیم و اون تبدیل به اون موجود بی ریخت میشه رو چجوری میشه رد کرد ؟
    در ضمن سوال قیلیمم اگه یکی جواب بده ممنون میشم ( فرق resident evil با biohazard )

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سه اسلحه خيلي حال مي‌كنم، به نظر من جون مي‌ده واسه يك بازي حرفه‌اي و پر از درگيري در RE4 بدون قابليت‌هاي آنچناني. Blacktail به‌خاطر سرعت بالاي هدف‌گيريش، Shotgun معمولي البته بعد از امتياز ويژه كه واسه‌ي شليك‌هاي حرفه‌اي و دقيق كاملا ايده‌آله و Broken Butterfly كه قدرت و دقت رو يكجا مي‌ده، البته بين Killer7 و BB انتخاب يكي واقعا سخته، اما من BB رو ترجيح مي‌دم. اگه ازم بخوان در تفنگ‌هاي دستي از Blacktail استفاده نكنم، اون موقع ميرم سراغ Handgun كه بعد از امتياز ويژه جون مي‌ده براي درو كردن Ganadoها. اما در كل با همون سه اسلحه‌اي كه اول گفتم ميشه طعم واقعي بازي با RE4 رو چشيد، يك بازي دقيق و حساب شده با استفاده‌ي مفيد از تك‌تك تيرها.

راستي Handcannon هم آخرشه ولي حيف كه كنده.
    منم با Broken butterfly موافقم .خيلي باحاله.
    اونچایی که برای بار اخر با سالازر روبرو میشیم و اون تبدیل به اون موجود بی ریخت میشه رو چجوری میشه رد کرد ؟
    در ضمن سوال قیلیمم اگه یکی جواب بده ممنون میشم ( فرق resident evil با biohazard )
    در شروع مبارزه برید به سمت چپ و بعد از جمع کردن آیتم ها سریع بپرید پایین تا بازوی گنده سالازار روی شما فرود نیاد حالا از یه کنار شروع به شکستن بشکه ها و جمع کردن آیتم ها کنید و اگه سرعت عمل داشته باشید اون موجودات کوچک عنکبوت مانند بهتون نمی رسن. حالا برگردید و از نردبان برید بالا و در یه گوشه نزدیک به یکی از بازو ها بایستشد و با Shotgun جند تیر به بازو بزنید تا بره داخل و حالا چشم رو هدف بگیرید که بعد سالازار ظاهر می شه و شما با آر پی جی یا Mine Thrower هدفش می گیرید و تمام! آسون بود نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

باید حواست باشه که دست و پاهاش بهت نخوره و وقتی که اون محافظ از روی سرش رفت ، با یه اسلحه قوی و خوب باید بزنی بهش . سعی نکن تیرهاتو الکی بزنی ، چون همش میشه ضرر .

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم از سیو من:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام اسلحه ها+handcanon توش آزاده.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فرق resident evil با biohazard هم اینه که اون اسمش رزیدنت اویله این بیوهازارد!!!!!

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همه اين روزها سيو مي ذارن.
    فرق resident evil با biohazard هم اینه که اون اسمش رزیدنت اویله این بیوهازارد!!!!!
    خيلي ممنون از اين راهنمايي بزرگت
    خوب مي خوام موضوع جديد براي بحث بذارم.
    كدام مرحله از اين بازي براتون خيلي خيلي سخت بوده؟؟؟
    Last edited by T O O M A J; 25-05-2007 at 21:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورت از سالازار چیه؟
    مبارزه اش رو اگه می گی که آسون بود
    اما فکر کنم منظورت مرحله قلعه است
    آره مرحله مزخرفی بود اما من از اون قسمتیش متنفرم که با اشلی از در که وارد می شی شونصد نفر نشونه ات گرفتن با تیر و کمان و گرز و کوفت و زهرمار اون اشلی هم که یکی بخوره می میره همیشه می مردم اونجا رو رد کنم
    راهنمایی: درست بعد این مرحله با چرخوندن دستگیره کنترل، پل می یاد پایین و می رسی به جایی که اشلی باید بره بالا و کنترل های بالایی رو بچرخونه تا پل ها بیان بالا

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

نقل قول:
    در شروع مبارزه برید به سمت چپ و بعد از جمع کردن آیتم ها سریع بپرید پایین تا بازوی گنده سالازار روی شما فرود نیاد حالا از یه کنار شروع به شکستن بشکه ها و جمع کردن آیتم ها کنید و اگه سرعت عمل داشته باشید اون موجودات کوچک عنکبوت مانند بهتون نمی رسن. حالا برگردید و از نردبان برید بالا و در یه گوشه نزدیک به یکی از بازو ها بایستشد و با Shotgun جند تیر به بازو بزنید تا بره داخل و حالا چشم رو هدف بگیرید که بعد سالازار ظاهر می شه و شما با آر پی جی یا Mine Thrower هدفش می گیرید و تمام! آسون بود نه؟

ممنون از راهنماییتون ، ردش کردم ولی نه انقد پیچیده دیگه ، همون اول دوتا مگنوم زدم به چشمه بعدشم با RPG زدم تو مخ سالازار و تموم. خوبیش این بود که دیگه بدون مزاحمت سوسکا رفتم هرچی تو بشک هاه بود جمع کردم
    راستی چقدر دیگه مونده تا آخرش ، من که دیگه خسته شدم.
    Last edited by esi_1981; 25-05-2007 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خسته شدی؟
    عجب!!!!!
    چیزی نمونده 80 درصدش رو رفتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •