آقايون با اين قيمت ها n73 جواد مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( مي خوام بخرم ولي رو اين قضيه خيلي حسساسم )
آقايون با اين قيمت ها n73 جواد مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( مي خوام بخرم ولي رو اين قضيه خيلي حسساسم )
اینترنت ادیشن صورتی رنگه پشتش ؟ عجب حرفایی میزنیدا. اینترنت ادیشن دقیقا عین میوزیک ادیشن تمام مشکیه. اون صورتی دوزار نمیارزه . جنس مزخرف چینی .....
شارژر گوشیم چینیه فقط . تنها چیزی که از تو جعبه گوشیم مورد پیدا کرد همون بود. الان باید 50 بار سیمشو تکون بدم تا وصل بشه. زد باطری گوشیمم خراب کرد. حالا فکر کنم اگه خود گوشیم هم چینی بود خودمو میکشتم.
سلام دوستان...من واسه یکی از دوستام رفتم گرفتم...374 تومن...نقره ای بادمجونی...شماره سریالشم چک کردم...همه چیش ظاهرا درسته...ورژنشم 3.0705 ...هندزفری و شارژرش Made In China ... باطریشم چینی و تکمیل شده در چینه...کابل اتصال به Pc هم داره..چینی....مشکل قطع و وصل سیم شارژم نداره...هندزفریشم فعلا خوبه...دستمال و بند هم داره...مبدل شارژرم داره...هم روی جهبه ، هم رو خود گوشی هم زده فنلاندی...فعلا که داره خوب کار میکنه...
بعدشم...درباره چینی بودن وسایل همراش...من سال 2004 یه 7610 خریدم...اونم کابل اتصال به Pc وشارژش چینی بود...از دبی هم خریدم...ولی خود گوشیم فنلاندی بود...
نمیدونم ، شاید سیاست شرکت نوکیا این باشه که قطعات جانبی رو بده چین واسش تولید کنه ، چون نیروی کار خیلی ارزونه ، خیلی ارزون واسش تموم میشه...ولی خود گوشی رو بعید میدونم غیر از شرکت سازنده شرکتی سر خود بسازه...فکر کنم توی دنیا حساب کتابشون بیشتر از مملکت ما باشه...شرکت نوکیا نمیاد اعتبارش رو از دست یده و اجازه تولید یه مدل از گوشیش رو به یه شرکت چینی بده...منطقی فکر کنیم از نوکیا این کار بعیده...
کی این حرفو زده آخه. وقتی مدلهای جدید اومدن دیگه شرکت اصلی تمرکزش رو اون مدلهاس و مدلهای قدیمی تر رو میده به کشورهای دیگه بسازن تحت لیسانس شرکت اصلی. تو اروپا مجارستان و آلمان میسازن. البته بعضی وقتها آلمان همزمان با فنلاند یه مدل رو تولید میکنه. تو آسیا هم هند و چین ... فنلاند دیگه n73 تولید نمیکنه . مدلهای جدید اینقدر زیاد شدن که دیگه تولید n73 صرف نمیکنه واسه فنلاند. مدلهای جدیدی مثل : n75 , n76 , n77 ,n95 , n93i و ....
در ضمن نوکیا که تولید گوشی ها رو به شرکت دیگه واگذار نمیکنه. همه شرکتهای متبوع نوکیا هستن تو خاک کشورهای دیگه.
والا من یخورده از دوربین N73 شاکیم چون اصلاً عکسای ماکروی خوبی نداره (نسبت به Sony Ericsson) . اصلاً نمیشه از فاصله کمتر از 30-40 سانتیمتر ، عکسای خوبی بگیری
من اکثراً از حالت Auto استفاده میکنم ، حالت Night رو هم تست کردم اما به نظرم بازم به خوبیه اتوماتیک نبود .
عالیه...با این قیمتی که گرفتی و این مشخصات ، باید بهت تبریک گفت![]()
[/B]والا من امروز رفتم بازار ...اول از قیمتا بگم :
N73 معمولی و بدون گارانتی : 385
N73 معمولی و گارانتی اصلی : 620![]()
هردو گوشی بالا رو تو یه فروشگاه قیمت گرفتم.
تو خیابون حدوداً یه 20تایی N73 دیدمبی سابقه بود...همچین داشتن باهاش ور میرفتن تابلو بود تازگیا گرفتن
![]()
اگه به این مسائل حساسید ، توصیه میکنم بیخیال شید چون به زودی زود ، با یه 6600 و K750 جدید روبرو خواهید شد !!
امروز یکی از دوستان فروشنده میگفت تو این چند روز ، 15هزارتا N73 وارد شد که تا حالا یک سومش فروخته و یا به شهرستانها ارسال شد!!!
Last edited by !Bikhaneman!; 08-07-2007 at 21:35.
کاملاً تایید میشه...در ضمن ...شما چین رو دست کم گرفتیا ؟ نا سلامتی یکی از تولید کننده های بزرگ (نه فقط مونتاژ کننده) گوشیه
گوشیهایی که خودم دیدم کار چینه (مونتاژ + تولید قطعات جزئی) :
Motorola v3
W800 (نه همشون)
K750 == ==
W700
P910
Qtek S200
و .....
اینا چیزایی بود که من دیدم ..حالا خدا میدونه چه کولاکی کرده .
اتفاقا به نظر من تو حالت ماکرو عکسای عالی میگیره![]()
با سلام
من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)