تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 942 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

خب vahooli جان بايد حالا چي كار كنيم؟
    مگه اينا رو سايتشونم ننوشتن و هزار دفعم توي راديو و تلويزيون و سريال باغ مظفر و... اين همه تبليغ نكردن كه MMS براي ارسال متن و تصاوير و صوت و فيلم به كار ميره پس چرا صدا ها رو دريافت نميكنه و فيلمها رو بدون صدا و فريم به فريم دريافت ميكنه؟
    وقتي صداها و فيلمها رو به ايميلم ميفرستم و بعد ميارمش درسته ولي وقتي براي شماره اي از ايرانسل اونو ارسال ميكنم مشكل داره و به جاي اون يه MMS كه حاوي متن خطاس رو دريافت ميكنه!
    اين كارم با چند نوع گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي جواب نميده

حالا از شما دوستان عزيز ميخوام كه شما هم يه فايل صدا رو براي خودتون ارسال كنين بعد ببينين كه هنگام دريافت, فايل درست دريافت ميشه يا پيغام خطا ميده؟
    و اگه جواب داد بگين كه تو كدوم شهرين و با چه گوشي اين كارو انجام دادين؟
    خواهشا جواب بدين
    من Nokia 6680 دارم ، اصلا نمیشه فایل mp3 یا mid رو وارد کنی ، خود گوشی ارور میده !
    ولی یکی از آشناها با موتورولا برام یه آهنگ فرستاده بود ولی خب آهنگ نبود، wav رو امتحان کردین ؟

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
    در ضمن براي اتصال بايد حتما علامت G روي گوشيت ديده بشه
    اگه نبود ايرادي نداره و مشكل از شبكس

كار زياد سختي نيس
    ایول فقط یه کاری اگه میشه یه موبایل n70 بردار و دوباره همین قسمت که من تو نقل قول گذاشتم نگاه کن هست
    خدا وکیلی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اینترنت اینجا هم حدودا یه روز هست که قطعه!
    فکر کنم دارن پولیش میکنن!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

حدود یه 6-5 ماه پیش بود که هفته نامه عصرارتباط مصاحبه ای با اقای دزفولی کرده بود.توی اون مصاحبه و چند جای دیگه من با چشمای خودم ( که می دونم خود شماهام بعضیاتون حتما می دونین) دیدم که ایرانسل طبق قرارداد مجاز به تعیین نرخ مکالمه تا 20% بیشتراز ارتباطات سیار هست....! فقط 20% ! که با نرخ 44/7 ارتباطات سیار میشه معادل حداکثر 55 تومن ! اون وقت اینا می خوان ( که دم سازمان تنظیم مقررات رادیویی گرم که حسابی جلو کلاش بازیا اینارا گرفته) به 76 تومن افزایش بدن یعنی بیشتراز 60%!
    حالا هی دلسوزی برا این اقا و بقیشون کنین بگین این سازمان مقررات رادیویی فلان و بیصار ...! من بازم بگم ای ول به ایرانسل که یه تحولی ایجاد کرد اما به نظر من نباید الکی سینه سپر کردو حمایت کرد.اگه ارتباطات سیار طی 10-11 سال خورده خورده بد قولی کردا زیر آبکی رفت این ایرانسل یا بهتر اسم سهام دار ایرانیشا بیاریم طی 5-6 ماه علنا دیگه حتی زیر قراردادم میزنه!
    Last edited by vahooli; 12-04-2007 at 21:29.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

حدود یه 6-5 ماه پیش بود که هفته نامه عصرارتباط مصاحبه ای با اقای دزفولی کرده بود.توی اون مصاحبه و چند جای دیگه من با چشمای خودم ( که می دونم خود شماهام بعضیاتون حتما می دونین) دیدم که ایرانسل طبق قرارداد مجاز به تعیین نرخ مکالمه تا 20% بیشتراز ارتباطات سیار هست....! فقط 20% ! که با نرخ 44/7 ارتباطات سیار میشه معادل حداکثر 55 تومن ! اون وقت اینا می خوان ( که دم سازمان تنظیم مقررات رادیویی گرم که حسابی جلو کلاش بازیا اینارا گرفته) به 76 تومن افزایش بدن یعنی بیشتراز 60%!
    حالا هی دلسوزی برا این اقا و بقیشون کنین بگین این سازمان مقررات رادیویی فلان و بیصار ...! من بازم بگم ای ول به ایرانسل که یه تحولی ایجاد کرد اما به نظر من نباید الکی سینه سپر کردو حمایت کرد.اگه ارتباطات سیار طی 10-11 سال خورده خورده بد قولی کردا زیر آبکی رفت این ایرانسل یا بهتر اسم سهام دار ایرانیشا بیاریم طی 5-6 ماه علنا دیگه حتی زیر قراردادم میزنه!

منم این مصاحبه رو خوندم دوست عزیزمون کاملا درست میگه.اصلا از اول هم مبنا همین بود.حالا نمیدونم چی شده.

متاسفانه تو ایران وقتی خرشون از پل گذشت همه چیز فراموش میشه

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره ! من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

والا مخابرات میگه ما اخطار دادیم ولی مدیر عامل ایرانسل میگه ما هیچگونه اخطاری دریافت نکردیم. هنوز چیزی معلوم نیست.
    خوب 50 %
    50%
    از اونا اره از اینا
    نه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 1000 دقيقه مكالمه رايگان

در اولین بهار ...
    با ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان
    به استقبال اولین تابستان ایرانسل می رویم!

ایرانسل به مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه می دهد. با استفاده از این فرصت طلایی از هم اکنون به استقبال تابستانی به یاد ماندنی بروید!

• تنها آن دسته از مشترکین سیم کارت دائمی در این طرح شرکت داده می شوند که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت ثبت نام خود را تکمیل کرده و اولین تماس خود را برقرار کرده باشند. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.

• توجه فرمایید که هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان خود استفاده نکنید، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعدتان اضافه نخواهد شد.
    به این ترتیب:

هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین
    هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت
    هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد
    هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر

• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود.

• در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، شما تنها هزینه دقیقه نخست را می پردازید. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود. کلیه تماس ها بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر قسمتی از یک دقیقه را نیز مصرف کرده باشید، کل یک دقیقه به حسابتان منظور می گردد.

• همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.

به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.

• توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
    در ضمن براي اتصال بايد حتما علامت G روي گوشيت ديده بشه
    اگه نبود ايرادي نداره و مشكل از شبكس

كار زياد سختي نيس
    ایول فقط یه کاری اگه میشه یه موبایل n70 بردار و دوباره همین قسمت که من تو نقل قول گذاشتم نگاه کن هست
    خدا وکیلی نیست

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا .
    تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره !(خیلی بده ) من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .

لطفا نظر بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •