من که همچین گارانتی رو نشنیده بودممعلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!
من که همچین گارانتی رو نشنیده بودممعلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!
به نظرت گرونتر داره ميده ؟ من كه فك نكنم. شما تا حالا ازين ديجيكالا خريد كردي؟ از بازار ما كه ارزونتر ميده.من که همچین گارانتی رو نشنیده بودممعلوم نیست ارزش گرون تر خریدان رو داشته باشه یا نه....گارانتی شناخته شده و معتبری که نیست....یا بردون گارانتی بگیر یا از سیتادل بگیر که اونم معمولا چون گرونتره..نمی صرفه!!!
ممنون
يه سوال ديگه: آيا ميشه قاب مسي رو هم جدا تو بازار پيدا كرد ؟ يا اگه نميشه حداقل قاب مشكيشو چي ؟ كه مثلا با قاب مسي بخرم بعدا بتونم قاب مشكي رو بخرم اگه خواستم عوض كنم؟
Last edited by New World; 11-08-2007 at 15:59.
گارانتی فقط سیتادل در مورد دی جی کالا اطلاعی ندارم
فقط میدونم ارزش نداره این کارو بکنی چون خیلی خیلی خیلی گرونه.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا چقدر؟فقط میدونم ارزش نداره این کارو بکنی چون خیلی خیلی خیلی گرونه.
آقا چرا يكي به ما نميگه قيمتي كه اين ميده خوبه يا نه ؟؟؟
Last edited by New World; 11-08-2007 at 21:35.
خوب اگه قیمتش ارزون تره که خوب بدون شک بخرش....
اره ...همه جور قاب با انواع رنگ پیدا میشه....هم اصلش هم فانتزی وغیر اصلش....قیمت قاب کا 800 رو ندارم...sorry
آقا دستت درد نكنه
فردا يه قيمت ديگه ميگيرم ميذارم اينجا
قیمت کردم قاب اصلیشو مشکی گفت 80000 تومن. راستو دروغشو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)