تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 170 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مطلبی که در ادامه مشاهده میکنید یک Review نیست چون من هنوز بازی رو تموم نکردم! ولی نمیتونستم چیزی ننویسم، چون این عنوان برای من اهمیت بسیار زیادی داره و از مدت ها قبل پی گیرش بودم...

از مدتی قبل شروع کنم:
    E3 2009 بود که در کنفرانس Microsoft گیم پلی Alan Wake رو میدیدم... در واقع آن چنان مجذوب این گیم شده بودم که اون قسمت کنفرانس رو چندین بار پشت سر هم مشاهده کردم!
    در اون گیم پلی همه عوامل مورد علاقه من برای یک گیم Survivel Horror وجود داشت، حس تنهایی، آسیب پذیری، فضای مرموز، و بسیاری از عوامل دیگه که باعث شده بودن من به شدت منتظر لانچ بازی باشم.
    فکرشو نمیکردم مایکروسافت بازی رو برای PC عرضه نکنه، همون موقع هم چند روز یکبار شایعاتی برای عرضه بازی روی PC مطرح میشد... که آخر سر فکر میکنم یکی از عوامل Remedy چیزی گفت با این مضمون که که بازی برای PC خیلی جالبی نمیشه و تجربه اون روی کاناپه لذت بخش تره!

به هر حال، نشد که عنوان رو روی X360 بازی کنم و اون ذوق فراوانم فروکش کرد... تا اونجایی که وقتی شنیدم بازی روی PC عرضه میشه خیلی عکس‌ا‌لعمل خاصی نشون ندادم.

به هر حال، عنوان رو شروع کردم و متوجه شدم که با یک شاهکار طرفم. کلا عنوان هایی هستند که دقت و دلسوزی سازنده رو در اون اثر به وضوح میشه دید، مثل Batman: AC یا Witcher 2 و بسیاری عنوان های دیگه، Alan Wake هم جزو اون عنوان هاست!

داستان و نحوه بیان اون اولین چیزی هست که خودنمایی میکنه!
    داستان بازی در نگاه اول یک شروع بسیار قدرتمند داره و در ادامه با وقایع پشت سر هم و اتمسفر بسیار قوی آدم رو درگیر میکنه،و تا به این جا کاملا مرموز باقی مونده و سوالات بسیاری در ذهن ایجاد میکنه، تا اونجایی که به همه چیز بازی شک میکنید!
    آیا همه این ها یک خواب هست؟ یا یک دنیای دیگر برای Alan در جریان هست؟ و هزاران "آیا" های دیگه...

روایت اپیزودیک بازی هم بسیار جالب کار شده و واقعا از این حرکت لذت بردم...

هوش مصنوعی بازی خیلی خوب کار شده، Taken ها معمولا سعی میکنن Alan رو دور بزنن و از پشت حمله کنن...
    البته یک مورد به نظرم اصلا جالب کار نشده، وقتی قراره چند Taken با هم به الن حمله کنن، دوربین بازی از Alan فاصله گرفته و اون ها رو نشون میده، این کاملا باعث میشه ترس اون زمان از بین بره!(این مورد در اپیزود 3 بازی و جایی که در ساختمان متروکه، کف یکی از طبقات میریزه و الن به طبقه پایینی میوفته که چندین نفر همزمان بهش حمله میکنن هیجان اون صحنه رو از بین برده!)

گرافیک بازی بسیار بسیار زیبا کار شده.

هیچ موقع در گیمی نشده بود جنگل رو به این صورت وهم آورو در عین حال واقعی ببینم، اوایل بازی میخواستم توی جنگل فقط قدم بزنم و از محیط بکر بازی لذت ببرم، ولی حس تنهایی و ترسی که گیم به آدم القا میکنه مانع از این کار میشد...
    در روز هم محیط زیبا هست و حس یک شهر خلوت و آروم و در عین حال پر رمز و راز رو میرسونه...

از نظر تکنیکی هم بازی ارزش های فراوانی داره!

نور... مهم ترین عامل داستانی و گیم پلی بازی، با قدرت تمام پیاده شده! از Volumetric Light های بسیار زیبا گرفته، تا بازتاب نور از اشیای مختلف!
    در محیط های بسته وقتی چراغ قوه رو روی اجسام میگیریم بازتاب نور بسیار زیباست، و در کل در این زمینه هیچ کمبودی حس نمیشه.

البته در زمینه های دیگه، گرافیک بازی ضعف داره مثل تکسچر ها که اکثرا کیفیت لازم رو ندارن... یا آب رودخونه ها که اصلا جالب کار نشده.
    ولی اصلا مهم نیست، عامل های گرافیکی بازی که برای غرق شدن در فضای گیم لازمه، همگی وجود دارن و در این زمینه کاستی خاصی وجود نداره.

از نظر موزیک و صدا هم بازی بسیار عالی عمل میکنه و هیچ ضعفی وارد نیست! موزیک که میتونم شاهکار خطابش کنم(OST بازی بی شک یکی از قویترین OST های بازی هاست)
    صداگزاری هم ضعفی نداره و مخصوصا Alan بسیار باورپذیر صداگزاری شده!

دیگه بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه، بهتره برم به ادامه بازی برسم

پیروز باشید.

2. 16 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ترس روز و شب نمیشناسه
    من با این که دوبار روی 360 از این سریال ببخشید بازی لذت برده بودم امروز با کمال پررویی رفتم و نسخه کامپیوترشو گرفتم
    انصافا از بهترین گرافیک های کنسول 360 همین بازیه دیگه فکر کن با این کامپیوتر های امروزی چی میشه
    از روایت سریال گونه این بازی خیلی لذت میبرم و مثلا فصل اول که تموم میشه عین سریال ها میگه previously on alan wake که خیلی به واقعی بودن بازی کمک میکنه
    خیلی از حرکتش خوشم میاد
    و خیلی چیزای دیگه که به زیبا تر شدن هر چه بیشتر این بازی کمک میکنه مثل داستان فوق العاده قوی و موسیقی متن بی نقص

این بازی میچسبه ساعت یک شب به بعد با چراغ های خاموش بازیش کرد من این مدل از تزریق ترس رو خیلی دوست دارم
    اوایل بازی میخواستم توی جنگل فقط قدم بزنم و از محیط بکر بازی لذت ببرم، ولی حس تنهایی و ترسی که گیم به آدم القا میکنه مانع از این کار میشد...
    حرف دل من
    ایشالله بیکار یاشم دو بار هم رو PC برمش
    Last edited by CRIS Joon CR7; 25-02-2012 at 23:09.

4. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عرفان یه جوری تعریف کردی فکر کردم داری در مورد بازی دیگه ای صحبت می کنی

ولی جدای از شوخی الن ویک IP خوبی هست و مثه کارای دیگه رمدی جو زیبایی داره ولی ایرادایی داره که نمیذاره بازی به یه بازی عالی تبدیل بشه(از نظر من):

1. گیم پلی بالا تنوع بالایی نداره....قسمت اکشن بازی محدود بوده و جالب اینجاس که با وجود محدود بودن قسمت gunplay به بازی معماهای درست و حسابی اضافه نکردن
    2. محیطها هم تنوع بالایی نداره......جنگل و شهرش زیباس ولی ای کاش میشد تو این شهر زیبا قدم زد(در اون صورت میشد یه جوری فضای بازی سایبریا رو ازش گرفت)
    3. انیمیشنها خیلی بد کار شدند............یعنی کارکترها تو کات سین ها شبیه جنازه هستند

البته خوبی های بی شماری هم داره مثه گرافیک فیلم مانند و داستان و ....... .

+

در نهایت با فروش یک میلیون و خرده ای بازی رو کنسول و فروش خیلی خوبش رو PC مایکرو و رمدی بازی رو هر جوری بود سود ده کردند و فن بیس را هم بالا بردند.
    در نتیجه حتما شماره 2 ای هم در کار خواهد بود و امید هست به این نکات توجه کنن(که همین حالا هم که روی شماره 2 داره کار می کنه مطمینا به این موارد توجه کرده)

.

6. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ولی جدای از شوخی الن ویک IP خوبی هست و مثه کارای دیگه رمدی جو زیبایی داره ولی ایرادایی داره که نمیذاره بازی به یه بازی عالی تبدیل بشه(از نظر من):

1. گیم پلی بالا تنوع بالایی نداره....قسمت اکشن بازی محدود بوده و جالب اینجاس که با وجود محدود بودن قسمت gunplay به بازی معماهای درست و حسابی اضافه نکردن
    2. محیطها هم تنوع بالایی نداره......جنگل و شهرش زیباس ولی ای کاش میشد تو این شهر زیبا قدم زد(در اون صورت میشد یه جوری فضای بازی سایبریا رو ازش گرفت)
    3. انیمیشنها خیلی بد کار شدند............یعنی کارکترها تو کات سین ها شبیه جنازه هستند

البته خوبی های بی شماری هم داره مثه گرافیک فیلم مانند و داستان و ....... .
    ایراد اولی رو زیاد شنیده بودم، ولی تاحالا زیاد با این مسئله مشکلی نداشتم... شاید به این دلیل هست که هنوز بازی رو تموم نکردم، یا به این دلیل که مدت طولانی پشت سر هم بازی رو انجام نمیدم، این بازی نباید به سرعت تموم بشه!

به هر حال درسته گیم پلی حالت تکراری داره و کار خاصی رو انجام نمیدیم!

ایراد دوم هم درسته تا حدی وجود داره ولی به نظرم اهمیت زیادی نداره...

در کل به نظرم ایده هایی که سازنده داشته + دقتی که در ساخت بازی به کار رفته میتونن ایرادات بازی رو پوشش بدن...
    صد البته که بازی بی نقص نیست و ایرادات هم زیاد داره!
    توی پست قبل من گاها از بازی به عنوان شاهکار یاد کردم، این بیشتر به ذهنیت من از بازی برمیگرده... و نه مقایسه با بازی های دیگه!

8. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

برای من جلبه چطور دوستان میگن بازی تکراری میشه ؟؟ رو چه منطقی ؟ گیم پلی یونیک بازی و هماهنگی بی نظیرش با داستان کاری میکنه که هیچ موقع در بازی احساس تکراری شدن گیم پلی بهتون دست نده .

من خودم دو بار کامل بازی رو تموم کردم . و دفعه سوم هم قسمت های مهم رو برای Achieve ها رفتم ، کوچکترین احساس تکراری شدن در بازی وجود نداره ...

سایت های بزرگی مثل گیم اسپات هم در نقدهاشون به طور کامل اشاره کردن که بازی در طول 12 ساعت گیم پلی مفیدش به هیچ عنوان تکراری نمیشه ...

این بازی از اون دسته از بازیهاست که به راحتی و با جرأت کامل میشه بهش گفت شاهکار ...

10. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

-.-: این پست ممکنه برای بعضیا یه سری چیزارو اسپویل کنه! SPOIL Warning !!!
    ---------

Remedy یکی از اون سازنده هایی هست که کارهاش واقعاً ستودنی ـه. بازی هایی که تا الان ساخته واقعاً ارزشمندن و تجربه های بی نظیری بودن که هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشن.

آلن ویک هم یکی از تجربه های بی نظیر من تو این نسل بود. تو نگاه اول تنها چیزی که منو بیشتر از هرچیزی به خودش جذب میکرد داستان و نحوه روایت داستانی در کنار جو سینمایی و حالت اپیزودیک فوق العادش بود به طوری که مثل زمانی که فیلم میبینیم دوست داشتم یک ضرب تا آخرشو برم و ببینم چی به سر آلن میاد.
    آهنگ هایی که آخر هر اپیزود پخش میشه، آنچه گذشت هایی که ابتدای هر اپیزود شاهدشون هستیم، متون از پیش نوشته شده ای که داستان 2 قدم جلوتر رو براتون بازگو میکنه،
    ایستگاه های رادیویی و تلویزیون هایی که تک تکشون رو در حین بازی کردن میدیدم و گوش میدادم و بعضاً چندین دقیقه به خاطرشون ایست میکردم! همه این ها چیزهایی هستن که واقعاً از بابت وجودشون خوشحالم و اینجاست که آلن ویک برام یه عناون متفاوت میشه!

حالا در کنار این همه تعریف از داستان باید حتماً در کنارش یه گیم پلی عالی باشه تا لذت کافی رو به آدم منتقل کنه! با قاطعیت میتونم بگم این 2 تا عنصر تو بازی در حد بسیار قابل قبولی مکمل همدیگه هستن و چیزی کم ندارن.
    از خیلی ها شنیدم که گفتن گیم پلی بازی خسته کنندست! ولی آیا واقعاً آلن ویک گیم پلی خسته کننده ای داشت؟
    هسته اصلی گیم پلی رو تابوندن نور به اجسام یا اشخاص تسخیر شده تشکیل میده! که تو نگاه اول بعد از 7 یا 8 ساعت گیم پلی به نظر خسته کننده میاد! اما کاملا مشخصه رمدی خیلی سعی بر این داشته که گیم پلی تو بازی تکراری نشه! تو تک تک صحنه ها با یه نوع تنوع طرف هستیم! بزارید براتون مثال بزنم!
    آلن با گروگان گیر~> تو یکی از قسمت های بازی آلن با گروگان گیر همراه میشه و شما فقط باید با تابوندن نور تاریکی رو از تسخیر شده ها بگیرید تا ضعیف بشن و گروگان گیر اون هارو از پا در بیاره.
    آلن در حال فرار: تو چند صحته شاهد این هستیم که آلن به نحوی باید فرار کنه! به طور مثال صحنه اتوبان که اشیا به هوا میرن و به سمت آلن پرت میشن.
    آلن، سارا و بری: تو اینجا که یه حالت همکاری درش وجود داره و به نوعی به گیم پلی تنوع میده.
    آلن سوار بر ماشین: تو چندین قسمت آلن برای انجام کار های مختلف باید سوار ماشین بشه!
    آلن در Dark Place ، آلن و Rock & Roll (!) و... ( به علاوه DLC ها که به نظرم تنوع قابل قبولی دارن! )

فعلا همینا به ذهنم اومد! همون طور که میبینید بازی آنچنان هم گیم پلی خسته کننده ای نداره و خیلی سخت گیرانست که بگیم تنوع در گیم پلی کم بوده! به علاوه اگر شما تو درجه سختی کابوس بازی رو انجام بدید مطمئناً گیم پلی درگیرکننده تر میشه.
    البته من خودم به این اعتقاد دارم که اگر شما کامل با داستان بتونید ارتباط برقرار کنید به هیچ عنوان خسته نمیشید بلکه بازی براتون بسیار لذت بخش میشه و اصلا به موارد بالا حتی فکر هم نمیکنید!

بگذریم! از اتمسفر بگم! اتمسفر بازی که تا حدودی وام دار داستان زیبای بازی هست بسیار گیرا و عالی از آب در اومده و به خوبی و حس ترس، دلهره و اون حالت مرموزی که داستان در خودش داره رو القا میکنه.
    جنگل ها بسیار عالی طراحی شدن، جو خاصی که به آدم میده واقعاً بی نظیره. تاریکی هوا، مه آلود شدن و به دنبال اون طوفانی شدن و حمله نیروهای تاریکی واقعاً لحظاتی هستن که حال و هوای خاصی به آدم میده و این حال و هوارو تو کمتر بازی شاهدشون هستیم.

گرافیک بازی بسیار زیبا کار شده اما اگه بخوایم اون رو در کنار داستان، گیم پلی و صداگذاری فوق العاده قرار بدیم باید گفت این قسمت مورد دار ترین قسمت هست! به طور کلی انیمشن های بازی واقعاً ضعیفه( از انیمشن حرکتی کارکترها بگیر تا انیمشن های صورت)، تکسچرهای بازی هم تو بعضی از صحنه ها جالب به نظر نمیرسه! اما در کنار اینها نورپردازی نقطه اوج گرافیکه. در شب واقعاً شاهد نورپردازی های فوق العاده و بعضاً سینمایی هستیم که لذت بازی رو دو چندان میکنه...

در آخر باید بگم صداگذاری بازی در جایگاه بسیار خوبی قرار داره. مخصوصاً OST ها که تک تکشون برام لذت بخش بودن...

حرف پایانیمو همون اول گفتم! آلن ویک واقعاً یکی از تجربه های بی نظیر این نسل برای من بود. امیدوارم شما هم به اندازه من ازش لذت برده باشید...
    ------------------------------------

عرفان خوب شد یادم انداختی!
    یکی از عوامل Remedy چیزی گفت با این مضمون که که بازی برای PC خیلی جالبی نمیشه و تجربه اون روی کاناپه لذت بخش تره
    تو ابتدای بازی با یه چنین صحنه ای مواجه میشید! اگه اون کد QR رو اسکنش کنید ترجمش میشه این:

Huh. Turns out this isn't too bad even if you're not sitting on a couch when you play it. Who knew!

راستی عرفان به چمن ها و بوته های بازی دقت کردی؟! واقعاً معرکه درست شدن! فعلا تنها بازی هست که بوته ها و چمن ها دَرِش انقدر واقعی عکس العمل نشون میدن!

12. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سایت های بزرگی مثل گیم اسپات هم در نقدهاشون به طور کامل اشاره کردن که بازی در طول 12 ساعت گیم پلی مفیدش به هیچ عنوان تکراری نمیشه ...
    اتفاقا خیلی از سایتا به این مورد اشاره می کنن.حتی خود گیم اسپات هم در نقدش با اینکه از combat بازی تعریف می کنه(گرچه میگه این سیستم قبلا هم بوده و چیز ارجینالی نیس) ولی علیرغم همه تعریفاش میگه:

Lacks surprising, memorable gameplay moments.
    یا

Alan Wake doesn't offer enough surprises to keep you unhinged, but the storytelling is so enthralling and the combat is so frantic that you'll be sucked in until the thrilling conclusion.
    خیلی از سایتای دیگه هم این نظرو دارن که گیم پلی حالت تکرار داره و با اینکه عالیه ولی روند تقریبا مشابهی داره.......... . اگه بازم لازم بود نظرات سایتای دیگه رو هم میارم مینویسم

+

البته من میگم نظر من این هستش و البته نظر گیم اسپات......و نظر عرفان و ارین و شما هم متفاوته محترم

.

14. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

-.-: این پست ممکنه برای بعضیا یه سری چیزارو اسپویل کنه! SPOIL Warning !!!
    ---------

حالا در کنار این همه تعریف از داستان باید حتماً در کنارش یه گیم پلی عالی باشه تا لذت کافی رو به آدم منتقل کنه! با قاطعیت میتونم بگم این 2 تا عنصر تو بازی در حد بسیار قابل قبولی مکمل همدیگه هستن و چیزی کم ندارن.
    از خیلی ها شنیدم که گفتن گیم پلی بازی خسته کنندست! ولی آیا واقعاً آلن ویک گیم پلی خسته کننده ای داشت؟
    هسته اصلی گیم پلی رو تابوندن نور به اجسام یا اشخاص تسخیر شده تشکیل میده! که تو نگاه اول بعد از 7 یا 8 ساعت گیم پلی به نظر خسته کننده میاد! اما کاملا مشخصه رمدی خیلی سعی بر این داشته که گیم پلی تو بازی تکراری نشه! تو تک تک صحنه ها با یه نوع تنوع طرف هستیم! بزارید براتون مثال بزنم!
    آلن با گروگان گیر~> تو یکی از قسمت های بازی آلن با گروگان گیر همراه میشه و شما فقط باید با تابوندن نور تاریکی رو از تسخیر شده ها بگیرید تا ضعیف بشن و گروگان گیر اون هارو از پا در بیاره.
    آلن در حال فرار: تو چند صحته شاهد این هستیم که آلن به نحوی باید فرار کنه! به طور مثال صحنه اتوبان که اشیا به هوا میرن و به سمت آلن پرت میشن.
    آلن، سارا و بری: تو اینجا که یه حالت همکاری درش وجود داره و به نوعی به گیم پلی تنوع میده.
    آلن سوار بر ماشین: تو چندین قسمت آلن برای انجام کار های مختلف باید سوار ماشین بشه!
    آلن در Dark Place ، آلن و Rock & Roll (!) و... ( به علاوه DLC ها که به نظرم تنوع قابل قبولی دارن! )

ارین جان حرفات عالی نقدت زیبا مرسی....
    ولی خب همین هایی که میبین توجه کردی خودش ملاکی هستش...

ببین تو بازی به این توجهت به سمت این میرفت که تنوعی در گیم پلی ببینی ماشین دیدی سوار شدی پس رفت تو لیست تغییر ، تو دو تا سکانس اشیائ پرتاب شدن تغییر ، در واقع خود همین سنجش گیم پلی به نوعی که ادم برای جستجوی یک چیزی که بشه گفت تحول در گیم پلی خودش یک نقطه کاستی هستش
    نمی دونم شاید منظورمو درست نگفته باشم اما خب همونا هم خوب بودن قابل توجه هستن ولی خب
    یک لحظه داستان بازی رو بزاریم کنار همون گیم پلی با اون دو سه تیکه هم اصلا راضی کننده نمیشه
    تو ، من و دوستان به خاطر این که سرنوشت الن رو بدونیم ترغیب شدیم بریم جلو نه برای این که گیم پلی بازی داره مجذوب میکنه الان تو ذهنت درگیر هستی که این خواب ها چیه و اخرش چی میشه این دلیل اصلی...هستش و مطمئنم اگه کمی دقت کنی گیم پلی فرصتی نداره
    تازه باز اونارو هم کنار بزاریم کلا ترتیب کار با اسلحه ها کمی دلخراش هستش به قول خودمونی حال نمیده ...
    البته من فنی گفتم ممکن برا تو خیلی جذاب شده باشه و این عالیه حرفی نیست

در مورد داستان هم یه نکته ای...که مخصوصا منو خیلی ناراحت کرد...

محتوای مخفی: ..................... 
    الن زنش مرده یک شب نگذشته داره با موزیکی که پخش شده با دوستان میرقصن که این واقعا تیکش عجیب بود

البته این حرف های من تازه نیست در دو سال پیش هم به این نکات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم : دی

ولی شخصا از بخش Rock & Roll خیلی خوشم اومد واقعا کاش زیاد همچین چیزی داشت تو بازی
    اوه راستی ارین حتما به خاطر DLC هاش بود که نسخه PC شو رفتی چون فکر نمیکنم همچین بازیی رو در این مدت رو کنسول از دست داده بودی....: دی
    Last edited by Layken; 26-02-2012 at 01:50.

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ارین جان حرفات عالی نقدت زیبا مرسی....
    ولی خب همین هایی که میبین توجه کردی خودش ملاکی هستش...

ببین تو بازی به این توجهت به سمت این میرفت که تنوعی در گیم پلی ببینی ماشین دیدی سوار شدی پس رفت تو لیست تغییر ، تو دو تا سکانس اشیائ پرتاب شدن تغییر ، در واقع خود همین سنجش گیم پلی به نوعی که ادم برای جستجوی یک چیزی که بشه گفت تحول در گیم پلی خودش یک نقطه کاستی هستش
    نمی دونم شاید منظورمو درست نگفته باشم اما خب همونا هم خوب بودن قابل توجه هستن ولی خب
    یک لحظه داستان بازی رو بزاریم کنار همون گیم پلی با اون دو سه تیکه هم اصلا راضی کننده نمیشه
    تو ، من و دوستان به خاطر این که سرنوشت الن رو بدونیم ترغیب شدیم بریم جلو نه برای این که گیم پلی بازی داره مجذوب میکنه الان تو ذهنت درگیر هستی که این خواب ها چیه و اخرش چی میشه این دلیل اصلی...هستش و مطمئنم اگه کمی دقت کنی گیم پلی فرصتی نداره
    تازه باز اونارو هم کنار بزاریم کلا ترتیب کار با اسلحه ها کمی دلخراش هستش به قول خودمونی حال نمیده ...
    البته من فنی گفتم ممکن برا تو خیلی جذاب شده باشه و این عالیه حرفی نیست

در مورد داستان هم یه نکته ای...که مخصوصا منو خیلی ناراحت کرد...

محتوای مخفی: ..................... 
    الن زنش مرده یک شب نگذشته داره با موزیکی که پخش شده با دوستان میرقصن که این واقعا تیکش عجیب بود

البته این حرف های من تازه نیست در دو سال پیش هم به این نکات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم : دی

ولی شخصا از بخش Rock & Roll خیلی خوشم اومد واقعا کاش زیاد همچین چیزی داشت تو بازی
    اوه راستی ارین حتما به خاطر DLC هاش بود که نسخه PC شو رفتی چون فکر نمیکنم همچین بازیی رو در این مدت رو کنسول از دست داده بودی....: دی
    حامد منظورتو کاملا متوجه شدم. تا حدی درست میگی. ممکن بود اگه با چنین داستانی رو به رو نبودیم بازی انقدر زیبا نمی بود و گیم پلی به مرور خسته کننده میشد! ولی همون طور که تو پست قبلیم هم گفتم داستان و گیم پلی مکمل همدیگن و با هم لینک هستن! به علاوه شدیداً با هم در ارتباطند و برای همین هم نمیشه از هیچ کدومشون فاکتور گرفت.
    به نظر من این گیم پلی و این داستان بود که آلن ویک رو آلن ویک کرد! نمیتونیم بگیم اگه این گیم پلی نبود بازی قویتر میشد! بزار واضح تر بگم، بعضی از بازی ها هستن که گیم پلی محور اصلی جذابیتشونه، مثل GeOW، کسی نمیاد گیرز رو به خاطر داستانش بازی کنه! بلکه در کنار گیم پلی، داستانی قرار داده شده تا یه روند قابل قبولی به بازی بده، یه سری دیگه هستن که محور اصلی جذابیتشون داستان ـه، مثل همین آلن ویک. در واقع گیم پلی فقط برای این طراحی شده که شما در کنار روند زیبای داستان، تعاملت با بازی 2 چندان بشه! نه اینکه کلاً داستان رو بزاری کنار و فقط Play کنی!
    یه سری ها هستن که کلاً از داستان هیچی نفهمن یا نمی تونن باهاش ارتباط برقرار کنن و صرفاً برای تموم کردن بازی اون رو انجام میدن، برای این دسته از افراد اپیزودای آخر شبیه کابوس میشه و اون موقعست که خودشونو می کوبونن به در و دیوار !
    در هر صورت هنوز قبول اینکه آلن ویک گیم پلی خسته ای داره یا تنوع نداره برام خیلی سخته! شاید چون خودم این حس رو تجربه نکردم این طوریه!
    (امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.)

در مورد اون قسمت Rock & Roll هم بگم واقعا برای منم جذاب بود!! دستِ بر قضا یه مدت پیش با یکی از بچه ها کوآپ L4D2 رو میرفتیم و اگه یادتون باشه آخر یکی از چپترها با چنین چیزی مواجه میشدیم:

از اونجا که این قسمت برام خاطره خیلی خوبی شد، بعد از اینکه دوباره به اون مرحله تو آلن ویک رسیدم بیشتر از قبل بهم حال داد! کلی کیف کردم D: و یه جو خاصی بود کلا !

آره دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اشاره کردم

18. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

حرف جناب حامد خان تایید میشه
    مخصوصا اینجاش

من و دوستان به خاطر این که سرنوشت الن رو بدونیم ترغیب شدیم بریم جلو نه برای این که گیم پلی بازی داره مجذوب میکنه الان تو ذهنت درگیر هستی که این خواب ها چیه و اخرش چی میشه این دلیل اصلی...هستش و مطمئنم اگه کمی دقت کنی گیم پلی فرصتی نداره
    عاملی که باعث میشد تا بازی رو ادامه بدیم کنجکاوی برای فهمیدن ادامه ماجرا و اتفاقات انجام شده در داستان بود
    وگرنه شاید گیم پلی این بازی یه سر و گردن از بازی های دیگه پایین تر باشه
    موسیقی و داستان فوق العاده و شخصیت پردازی و نورپردازی و گرافیک و ... به بازی کمک کرد که این همه طرفدار پیدا کنه.
    امید وارم رو نسخه های احتمالی بعدی روی گیم پلی بازی بیشتر دقت کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •