تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 376 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره تونستم با VPN وصل بشم. اما اون چراغ پایینیه زرد هست و سبز نمیشه. چندین بار پورت را بصورت random تغییر دادم و گذاشتم یکی دو ساعت هم گذشت اما سبز نشد.
    ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .
    یک سوال اگر ناراحت نمی شی اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟
    من اینجا پست ها را نگاه کردم یک راه هل پیدا کردم که مال دوستان است . پیشنهادشون استفاده از http tonnel است . لینک نداده بودن یک سرچ بکن احتمالا پیدا می کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    كي ميدونه اين ستون فلگ تو نرم افزار يوتورنت (بخش پيرز) چيه و اين حروف اختصاري چه معني دارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

1

این توضیح فلگ ها :

* D = Currently downloading (interested and not choked)
    * d = Your client wants to download, but peer doesn't want to send (interested and choked)
    * U = Currently uploading (interested and not choked)
    * u = Peer wants your client to upload, but your client doesn't want to (interested and choked)
    * O = Optimistic unchoke
    * S = Peer is snubbed
    * I = Peer is an incoming connection
    * K = Peer is unchoking your client, but your client is not interested
    * ? = Your client unchoked the peer but the peer is not interested
    * X = Peer was included in peerlists obtained through Peer Exchange (PEX)
    * H = Peer was obtained through DHT.
    * E = Peer is using Protocol Encryption (all traffic)
    * e = Peer is using Protocol Encryption (handshake)
    * L = Peer is local (discovered through network broadcast, or in reserved local IP ranges)

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه روش خوب هم پیدا کردم برای زیاد شدن Ratio :
    ترکر ها معمولا برای سید کردن یه فایل چه آپلود داشته باشین یا نداشته باشین یه امتیازی در نظر می گیرن که با جمع شدن اون می تونید به آپلودتون اضافه کنید .
    من هم تورونت های ترکر رو بر اساس حجم مرتب کردم و 25 تا تورنت چند کیلوبایتی رو دانلود کردم و گذاشتم همه با هم سید بشه .
    سید کردن هر تورنت در هر ساعت 0.4 امتیاز داره که ضرب در 25 میشه 10 تا تو هر ساعت . یعنی مثلا برای ترکر iptorrent که من عضوم بعد از یه روز با 250 امتیاز می تونم 5 گیگ به آپلودم اضافه کنم بدون اینکه حتی 1 مگابایت آپلود کرده باشم اینطوری :
    ]]
    Last edited by حمزه; 18-11-2007 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حمزه جان دستت درد نكنه كلي استفاده كردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض grabthe.info

از دوستان عزيز اگه كسي عضو سايت grabthe.info هستش لطف كنه عكس صفحه mybonus خودشو براي من pm كنه. چون صفحه مربوط به من با توجه به بالا رفتن مقدار bonus من تغيير كرده (پست 1248) و ميخوام از مسئولين سايت سوالاتي بكنم ولي يادم نيست كه قبلا اين صفحه شامل جه مطالبي ميشد. چون يادمه قبلا دسته بندي كرده بود و نوشته بود با توجه به رنج امتياز چه كارهايي ميشه كرد.
    کد:

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .
    چرا. تا حدودی حل شده. در واقع میتونم با یک دوم سرعت قبلی که داشتم، دانلود کنم ( با VPN سرعتم کم شده اما مبشه دانلود کرد ). اما اون چراغ هنوز مشکل داره.

اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟
    راستش به فایروال که مطمئن هستم. اما به مودم شک دارم. یعنی دقیقا نمیدونم که تنظیمات را باید کدام قسمت مودم ست کنم ( هرچند که قبل از این مشکلات بدون معرفی به مودم هیچ مشکلی نداشتم ).

البته نتونستم نحوه فوروارد کردن پورت در مودم خودمو در جایی پیدا کنم. در آدرس زیر تعداد زیادی مودم لیست شده که نحوه فوروارد کردن پورت را بصورت تصویری شرح داده.

کد:
    مودم من Planet ADE-3400 هست که در لیست فوق نزدیک ترین مدل با مودم من ADE-3100 و ADE-4000 هست. که متاسفانه قسمت تنظیمات اونها با تنظیمات مودم من تفاوتهایی داره.

اگر بطور کلی با تنظیمات مودمها آشنایی دارید تا چند تصویر از تنظیمات مودم خودم اینجا بگذارم.
    Last edited by Helen_Farhani; 18-11-2007 at 22:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

14

دوستان سلام
    شكل زير صفحه مربوط به چگونگي پاداش دهي در سايت grabthe.info ميباشد.
    كسي ميدونه بندهاي 5 و 6 به چه دردي ميخورند؟

Last edited by senjed1349; 19-11-2007 at 14:40.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پنجمی نوشته یه title اختصاصی واسه خودت درست کنی و در عوض 50 امتیاز ( bonus) ازت کم میکنه title شما در p30world الان " داره خودمونی میشه " هست ، داخل اون سایت میتونی یه چیز دلخواه واسه خودت بنویسی
    ششمی هم میګه شما میتونی 950 از امتیاز هات رو با vip شدن به مدت یک ماه ، عوض کنی در مورد اینکه vip چه امتیازات برتری داره میتونی به faq سایت یه سر بزنی اونجا توضیح داده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

پنجمی نوشته یه title اختصاصی واسه خودت درست کنی و در عوض 50 امتیاز ( bonus) ازت کم میکنه title شما در p30world الان " داره خودمونی میشه " هست ، داخل اون سایت میتونی یه چیز دلخواه واسه خودت بنویسی
    ششمی هم میګه شما میتونی 950 از امتیاز هات رو با vip شدن به مدت یک ماه ، عوض کنی در مورد اینکه vip چه امتیازات برتری داره میتونی به faq سایت یه سر بزنی اونجا توضیح داده
    پيمان جان سلام
    بالاخره چشم ما به جمال شما منور شد.
    بابت جواب ممنون
    من به قسمت faq سر زدم و اين مطلب رو گرفتم بنظر شما صرف ميكنه از امتياز vip استفاده كرد؟

What are the different user classes?

User The default class of new members.
    Power User Can download DOX over 1MB and view NFO files.
    Has donated money to grabthe.info .
    VIP Same privileges as Power User and is considered an Elite Member of grabthe.info. Immune to automatic demotion unless ratio falls below 1.0 .
    Other Customised title.
    Uploader Same as PU except with upload rights and immune to automatic demotion unless not following uploading rules.
    Moderator Can edit and delete any uploaded torrents. Can also moderate usercomments and disable accounts.
    Administrator Can do just about anything.
    Staff Leader (site owner).

How does this promotion thing work anyway?

Power User Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05.
    The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from
    this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
    Just donate, and send a message to Admin
    VIP Assigned by mods at their discretion to users they feel contribute something special to the site.
    (Anyone begging for VIP status will be automatically disqualified.)
    Other Conferred by mods at their discretion (not available to Users or Power Users).
    Uploader Appointed by Admins/SysOp (see the 'Uploading' section for conditions).
    Moderator You don't ask us, we'll ask you!
    Last edited by senjed1349; 20-11-2007 at 08:44.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا. تا حدودی حل شده. در واقع میتونم با یک دوم سرعت قبلی که داشتم، دانلود کنم ( با VPN سرعتم کم شده اما مبشه دانلود کرد ). اما اون چراغ هنوز مشکل داره.

راستش به فایروال که مطمئن هستم. اما به مودم شک دارم. یعنی دقیقا نمیدونم که تنظیمات را باید کدام قسمت مودم ست کنم ( هرچند که قبل از این مشکلات بدون معرفی به مودم هیچ مشکلی نداشتم ).

البته نتونستم نحوه فوروارد کردن پورت در مودم خودمو در جایی پیدا کنم. در آدرس زیر تعداد زیادی مودم لیست شده که نحوه فوروارد کردن پورت را بصورت تصویری شرح داده.

کد:
    مودم من Planet ADE-3400 هست که در لیست فوق نزدیک ترین مدل با مودم من ADE-3100 و ADE-4000 هست. که متاسفانه قسمت تنظیمات اونها با تنظیمات مودم من تفاوتهایی داره.

اگر بطور کلی با تنظیمات مودمها آشنایی دارید تا چند تصویر از تنظیمات مودم خودم اینجا بگذارم.
    ببین مودم دفترچه داشته یا نه اگر نداشته بر اساسی یکی از مدل ها اجرا کن بعد ببین صفحه ای که باز میشه شبیه صفحه کدام مدل است با تنظیمات ان مودم پیش برو. اگر شبیه هیچ کدام نبود احتمالا باید بری تو بخش Virtual Server ( اکثرا تنظیمات پورت این مارک در انجاست ) تصویر هم بزاری بعد نیست شاید دوستان دیگر بتوانند کمک کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •