عدم استفاده از sudo باعث می شه شما وارد محیط root نشید و فقط به صورت مستقیم به کاربر رووت mysql متصل شوید، فرق خاصی هم نمی کنه براتون، خیلی موارد کمی هست که دچار مشکلتون بکنه، که اونم با استفاده از دستور sudo mysql -p می تونید ازشون جلوگیری کنید.
عدم استفاده از sudo باعث می شه شما وارد محیط root نشید و فقط به صورت مستقیم به کاربر رووت mysql متصل شوید، فرق خاصی هم نمی کنه براتون، خیلی موارد کمی هست که دچار مشکلتون بکنه، که اونم با استفاده از دستور sudo mysql -p می تونید ازشون جلوگیری کنید.
سلام
۱.از کجا می تونیم بفهمیم پهنای باند اینترنت رو چه برنامه ای داره مصرف می کنه ؟
۲.چطور می شه اینترنت رو سر ساعت های خاصی قطع و وصل کرد ؟
متشکرم
یک برنامه تحت ترمینال سبک و ساده jnettop
یک برنامه گرافیکی و با تنظیمات گسترده که در همه سیستم عاملها میشه اجراش کردWiresharkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
لیسانس LGPL چه فرقی با GPL داره؟
چطور میشه صفحه لاگین رو شبیه ویندوز کرد که به جای تایپ کردن اسم از یک لیست کاربر رو انتخاب کرد ؟
متشکرم
بهترین نرم افزار برای بازیابی فایل های حذف شده در لینوکس چیه ؟
والا بهترین رو نمیدونم ولی testdisk خیلی خوبه. من توی ویندوز هم گاهی ازش استفاده میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر می کنم دیگه این مورد نیازی نباشه. چون ظاهرا اوبونتوی ۹.۱۰ به طور پیش فرض اینجوریه![]()
این به تم gdm بستگی داره.
توی اوبونتو برای تغییر تم gdm :
System -> Administration -> Login Window -> Local -> Theme
اون تمهایی که لیست کاربران رو داشته باشن، احتمالاً کلمهٔ List توی اسم تم نوشته شده.
Last edited by ilius; 18-10-2009 at 08:47.
با سلام لطفا بفرمایید که چرا وقتی که سیستم عامل لینوکس را نصب می کنیم و بعدش یک نسخه از ویندوز رو ، چرا دیگه لینوکس شناخته نمی شه و فقط بوت ویندوز بالا می یاد ؟ باید چه کار کرد ؟ ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)