تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 827 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دي وايو: به لاكرونيا نمي روم
    -------------------------------------
    ماركو دي وايو ستاره والنسيا در گفت و گو با وب سايت باشگاهش تاكيد كرد، هرگز به دپورتيوو لاكرونيا نمي رود.
    در حالي كه كمتر از 4 روز به فصل نقل و انتقالات باقي مانده است، دپورتيوو لاكرونيا تلاش مي كند، ماركو دي وايو مهاجم والنسيا را كه در هفته اول نيز نيمكت نشين بوده است خريداري كند.
    كيكه فلورس مربي والنسيا به شدت به خاطر نيمكت نشيني اجباري دي وايو ناراحت است و خود ماركو نيز اصرار دارد در والنسيا بماند، اما اگر رئيس باشگاه تصميمي اتخاذ كند، وي طبق قرارداد خود مجبور است به آن تن بدهد. اين در حالي است كه اودينزه و اينترميلان نيز هنوز دست از تلاش برنداشته اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميلان و يوونتوس كاسانو را نمي خواهند
    ------------------------------------------------
    دو باشگاه ميلان و يوونتوس به صراحت اعلام كردند، تمايلي به خريد آنتونيو كاسانو ندارند.
    آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان مي گويد: "ما در خط حمله بازيكنان خيلي خوبي داريم و اعتقاد دارم که اينزاگي هم به زودي به تمرينات بازمي گردد. ويه ري نيز در بهترين شرايط قرار دارد و شوا و جيلاردينو هم كاملاً آماده هستند، بنابراين نيازي به خريد كاسانو نداريم، زيرا بهترين ها را داريم."
    لوچانو موجي مدير يوونتوس هم با اعلام اين خبر كه كاسانو به يووه نمي آيد درهاي باشگاه توريني را به روي وي بست!
    موجي گفت: "آمدن او در حال حاضر مفيد نيست. ما در خط حمله بازكينان خوبي داريم كه همگي در تيم ملي بازي مي كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقاد شوچنكو از زمين آسكولي
    --------------------------------------
    آندري شوچنكو زننده تک گل ميلان برابر آسكولي اذعان نمود كه ميلان آغاز خوبي در سري A نداشته و زمين نامناسب ميزبان در اين نتيجه تاثيرگذار بوده است.
    مهاجم اوكرايني روسونري پس از تساوي يك بر يك مقابل آسكولي گفت: "اين تساوي به هيچ وجه براي شروع ليگ خوب نبود. اما نمي توانيم از زمين نامناسب حريف حرفي نزد. اين موضوع باعث تاسف است كه چنين زمين هايي محل برگزاري سري A هستند. فدراسيون بايد از بازي كردن در زمين نامناسب جلوگيري كند.
    ما مي توانستيم نتيجه لازم را بگيريم، اما براي رقابت با تيم هاي بزرگ آماده خواهيم شد و در اين مورد جاي نگراني وجود ندارد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرارداد رونالدينيو اين هفته منعقد مي شود
    --------------------------------------------------
    بالاخره و پس از مدت ها جنجال، اين هفته قرار است مبلغ 85 ميليون پوند وعده داده شده باشگاه بارسلونا به رونالدينيو پرداخت شود.
    روزنامه دياريو اسپورت كاتالونيا با بيان اين مطلب نوشت: "رونالدينيو قصد دارد قرارداد خود را تا پايان سال 2014 تمديد كند و مطمئناً مبلغ كامل قرارداد را در لحظه امضاي آن تحويل خواهد گرفت. اين در حالي است كه وكيل رونالدينيو اصرار دارد اين رقم تا مرز صد ميليون پوند افزايش پيدا كند. رونالدينيو از ديد خووان لاپورتا تك ستاره بارسلونا بوده و در حال تبديل شدن به يك سمبل تاريخي است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاپلو: همه خوب كار كردند
    ---------------------------------
    فابيو كاپلو از بازي شاگردانش راضي است و عقيده دارد يوونتوس در برابر كيه وو نمايش خوب و رضايت بخشي داشته است.
    مربي يووه پس از اين بازي گفت: "در نيمه نخست فرصت هاي فراواني داشتيم و تا پايان هم سعي زيادي براي زدن گل هاي بيشتر كرديم، اما كيه وو تا لحظه آخر ادامه داد و بازي را رها نكرد و مقاومت خوبي داشت. اگر چنين نبود با بيش از يك گل مغلوب مي شد.
    در مورد زلاتان ابراهيموويچ هم بايد بگويم، اکنون اول فصل است. ابرا تلاش بسياري كرد و من از او راضي هستم. در مورد ساير بازيكنان هم معتقدم همگي خوب كار كردند و تنها، ضربه هاي آخر ضعيف و بي دقت بودند. ما مقابل يك تيم سرسخت خيلي خوب بازي كرديم و بازي به بازي بهتر خواهيم شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتايج رقابت هاي شب گذشته بوندس ليگا
    ------------------------------------------------
    نتايج رقابت هاي شب گذشته بوندس ليگا به شرح زير است:
    آرمينابيلفلد 2 – ماينتس صفر
    گل ها: کروپنيکوويچ 23 و 39 پنالتي
    دويسبورگ يک – بورسيادورتموند يک
    گل ها: کروت 80 براي دويسبورگ – ريکن 61 براي دورتموند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جيمز انتخاب نشد
    هنوز نااميد نشده ام
    ----------------------------
    وي در اين خصوص گفت: "بسيار نااميدم، اما خبر بازنشستگي من را نخواهيد شنيد. حالا 35 سال دارم و مي دانم جاي من در تيم ملي نيست، اما اين شرايط دشوار را در فوتبال كه واقعاً كشنده است، قبول ندارم.
    اگر باز هم به تيم فراخوانده شوم، به كنار هم تيمي هايم مي روم. دروازه بانان جواني براي گرفتن جاي من در راهند، اما در اختيار قراردادن جايگاهم به ديگران بسيار دشوار است. گرچه بسيار سرخورده شده ام، اما نمي توانم اريكسون را مقصر بدانم. براي ديدار برابر دانمارك آمادگي کاملي نداشتم و بعد از شكست هم مرتب روي اين مساله پافشاري كردم. براي خودم تمرينات خاصي دارم كه چند روز پيش از ديدار آنها را به كار مي بندم."
    اريكسون نيز در خصوص جيمز گفت: "با ديويد صحبت كرده ام و شرايط را براي او توضيح داده ام. بهتر است او را فعلاً انتخاب نكنم. او هميشه جايگاه يك دروازه بان حرفه اي را نزد من داشته و به او اطمينان داده ام كه درها بر روي او بسته نيست و من شرايط او را در منچسترسيتي مرتب پيگيري خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتايج رقابت هاي شب گذشته لاليگا
    -------------------------------------------
    نتايج رقابت هاي شب گذشته لاليگا به شرح زير است:
    اتلتيکو مادريد صفر – ساراگوسا صفر
    سلتاويگو 2 – مالاگا صفر
    گل ها: لوپس 12 ، بايانو 47
    اسپانيول صفر – ختافه 2
    گل ها: گاويلان 54 ، ريکي 61
    مايورکا صفر – دپورتيوو لاکرونيا يک
    گل: خووانما 18
    اوساسونا 2 – ويارئال يک
    گل ها: رومئو 27 و 62 براي اوساسونا – فورلان 53 براي ويارئال
    سويا يک – سانتاندر صفر
    گل: کپا 28
    کاديز يک – رئال مادريد 2
    گل ها: پاووني 63 براي کاديز – رونالدو 4 ، رائول 85 براي رئال

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تره زگه:
    هنوز صدر در صد آماده نيستم
    -----------------------------------
    داويد تره زگه از گلزني براي يوونتوس در اولين بازي تيمش در سري A فصل جديد خوشحال است، اما او عقيده دارد يووه هنوز صد در صد آماده نشده است.
    مهاجم فرانسوي بينكونري ها در بازي با كيه وو يكي از بهترين هاي ميدان بود و توانست روي ارسال لوكا زامبروتا گل برتري تيمش را هم به ثمر برساند، ولي او معتقد است يووه براي بهتر شدن نياز به زمان دارد.
    تره زگه گفت: "جدال فوق العاده سختي بود. ما بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و در نيمه دوم كمي خسته شديم و نتوانستيم گل هاي بيشتري به ثمر برسانيم، ولي در هر حال اين پيروزي خيلي مهم بود. از نظر فيزيكي هنوز صد در صد آماده نيستيم. همگي از اين برتري خوشحاليم. بايد بگويم که زلاتان بازيكن فوق العاده اي است. بازي در کنار او هميشه برايم خوب بوده و خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتايج رقابت هاي شب گذشته ليگ برتر انگلستان
    -------------------------------------------------------
    نتايج رقابت هاي شب گذشته ليگ برتر انگلستان به شرح زير است:
    ميدلزبرو صفر – چارلتون 3
    گل ها: رومه دال 38 ، پري 81 ، بنت 90
    نيوکاسل صفر – منچستريونايتد 2
    گل ها: روني 66 ، نيستلروي 90

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •