تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 755 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه پرینتر سیاه و سفید لیزری میخوام با برند hp که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی داشته باشه
    در ضمن کارتریج و شارژ و لوازم جانبی هم تا سه سال دیگه مشکلی نداشته باشه (منظورم قطعات هست)
    تا 270 هم میتونم هزینه کنم فقط یه مدل به اصطلاح خرکار میخوام

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقای سناتور
    اگر من بخواهم یک چاپگر لیزری رنگی خوب بخرم باهر کارتریجش چند تا برگ رنگی با کیفیت بالا میتونم چاپ کنم؟؟
    قیمت هر کارتریجش چده؟؟
    قیمت خود پرینترش چنده؟؟
    ممنون

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه پرینتر سیاه و سفید لیزری میخوام با برند hp که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی داشته باشه
    در ضمن کارتریج و شارژ و لوازم جانبی هم تا سه سال دیگه مشکلی نداشته باشه (منظورم قطعات هست)
    تا 270 هم میتونم هزینه کنم فقط یه مدل به اصطلاح خرکار میخوام

ممنون
    اگر برای خونه می خواین،من پیشنهاد نمی کنم که یه پرینتر 200 تومنی بخرین،یک 1006 115 هزار تومنی به طور کامل نیازهاتون رو براورد خواهد کرد.
    ولی اگه مصرف خیلی خیلی بالایی دارین(مثلا در حد انتشارات دانشکده)،پرینتر 2014 یا 2015 اچ پی برای شما طراحی شدن.

اقای سناتور
    اگر من بخواهم یک چاپگر لیزری رنگی خوب بخرم باهر کارتریجش چند تا برگ رنگی با کیفیت بالا میتونم چاپ کنم؟؟
    قیمت هر کارتریجش چده؟؟
    قیمت خود پرینترش چنده؟؟
    ممنون
    اگر شما پرینتر 1215 اچ پی بخرین(قیمت 230 هزار)،هر کارتریجش 1400 صفحه استاندارد(پوشش 5 درصد)می زنن ولی اگه بخواین فقط عکس تمام صفحه چاپ کنین،شاید بیشتر از پانصد صفحه نزند.
    هزینه شارژ بیرون هر کارتریج یه مغازه ای هست توی چهارراه ولیعصر که 20 تومن میگیره.
    اگه بتونین خودتون شارژ کنین کمتر در میاد براتون.
    البته سامسونگ رو به این دلیل پیشنهاد نمی کنم که clp300 قدیمی شده و clp315 هم به قدری جدید است که هنوز قابل شارژ نیست.
    قبلا هم گفتم هیچوقت یه پرینتر لیزری رو با پرینتر های فتو اینک که فقط کارتریج نو استفاده می کنن و روی کاغذ گلاسه چاپ می کنن مقایسه نکنین.

4. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza644's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یک مشکل دارم نمی دونم اینجا باید مطرح کنم یا نه؟ یک چاپگر مدل لیزر 1018 با برند HP دارم که موقع چاپ کادر دور صفحه رو بصورت نصفه میاره. هم تو page setup و هم تو تنظیمات چاپگر سایز کاغذ رو A4 گرفتم اما بازم درست نشد قبلاً اینکارو که می کردم درست می شد اما جدید اً ویندوز و عوض کردم اینطوری شده چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    یه چاپگر اپسون C45 دارم که مدت طولانی (چند ماه) استفاده نشده. حالا جوهر نو خریدم و روی آن انداختم ولی هر کاغذی که برای چاپ، داخل دستگاه می رفت از طرف دیگر سفید بیرون می آمد. با ابزار Nozzle Cleaner خود دستگاه هم نتوانستم مشکل را حل کنم. به نظر می رسد نازل ها گرفته باشند. آیا راهی هست که هد دستگاه را باز کنم و داخل آب گرم بگذارم تا نازل ها باز شوند؟ هر چه دور و بر دستگاه را نگاه می کنم، راهی برای باز کردن هد پیدا نمی کنم.

متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گفتي پرينتر 1006 hp چنده

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یک مشکل دارم نمی دونم اینجا باید مطرح کنم یا نه؟ یک چاپگر مدل لیزر 1018 با برند hp دارم که موقع چاپ کادر دور صفحه رو بصورت نصفه میاره. هم تو page setup و هم تو تنظیمات چاپگر سایز کاغذ رو a4 گرفتم اما بازم درست نشد قبلاً اینکارو که می کردم درست می شد اما جدید اً ویندوز و عوض کردم اینطوری شده چیکار باید بکنم؟
    من 2 سال 1018 دارم تا حالا همچين مشكلي نداشتم. شايد از نرم افزار كه باهاش كار ميكني يا خود ويندوز باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه عزيزان
    من يك 4 كاره جوهرافشان رنگي براي كار تو خونه نياز دارم راستش از بس تو اينترنت گشتم خسته شدم ولي چيز زيادي دستگيرم نشد در عوض بيشتر گيج شدم بالاخره تصميم گرفتم از شما سروران گرامي كمك بگيرم لطفا راهنماييم كنيد.
    چون برای استفاده تو خونه میخوام و جا كم دارم و فاكس اونو هم لازم دارم پس بهتره چهار كاره باشه چون ميخوام بطور خیلی خيلي معمولی عکس بزنم، نوشته پرینت بگیرم؛‌ کپیکنم و...
    شرايطي كه لازمه داشته باشه عبارتست از:
    1- قيمتش از 220 هزار تومن بيشتر نباشه
    2- داراي كارتريجهاي جداگانه باشه (حداقل چهار رنگ)
    3- كارتريجهاش قابليت شارژ به دفعات را به سادگي داشته باشه
    4- قيمت كارتريج آن به نسبت تعداد برگهايي كه پرينت ميگيره مناسب باشه (كم مصرف باشه) و به راحتي توي بازار پيدا بشه
    5- تانك روش نصب بشه
    6- اسكنرش تخت (فلت) باشه
    7- بصورت دو رو چه اتومات و چه دستي پرينت بگيره
    8- ترجيحاً رزولوشن چاپ و اسكن بالايي داشته باشه
    9- اگه روي سي دي پرينت بگيره و مموري قبول كنه و به دوربين هم وصل بشه كه نورعلي نوره ديگه

با تشكر فراوان

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان 1 پرینتر سیاه سفید لیزری میخوام چون زیاد پرینت میگیرم در روز
    پولم هم تا 150 تومان هست نه بیشتر شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میدین
    من خودم Hp 1080 مد نظزم بود
    منتظر راهنماییتون هستم

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان 1 پرینتر سیاه سفید لیزری میخوام چون زیاد پرینت میگیرم در روز
    پولم هم تا 150 تومان هست نه بیشتر شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میدین
    من خودم Hp 1080 مد نظزم بود
    منتظر راهنماییتون هستم
    سلام خدمت دوست عزیز.
    فکر کنم منظور شما hp 1018 بوده چون 1080 جوهر افشان هست.
    چند تا پیشنهاد عرض میکنم خدمتتون هر کدوم مورد قبول بود در موردش بحث می کنیم:
    1- شما میتونین یه پرینتر تک کاره اچ پی مثل مدل 1005 یا 1006 بگیرین که به راحتی خودتون شارژ کنین و با هزینه خیلی کم استفاده کنین.یا پرینتر های سامسونگ مثل مدل 2850 یا شبیه اون بگیرین که سرعت واقعا فوق العاده 28 صفحه در دقیقه داره.البته کمی گرونتره.
    2- میتونین با قیمت حدود 180 هزار تومن یه پرینتر لیزری رنگی بگیرین که چون مشکل خشک شدن نداره،در حکم همون سیاه و سفید براتون خواهد بود منتها با این فرق که گه گداری هم که لازم شد یه پرینت رنگی بگیرین دیگه لازم نباشه در به در دنبال یه نفر بگردین براتون پرینت بگیره.(حسن لیزری به همینه که اصلا سه ماه یه بار یه عکس رنگی چاپ کن خشک شدن نداریم به هیچ وجه)
    3- یه پیشنهاد هم میتونه یه چند کاره لیزری سیاه وسفید باشه.
    4- جوهر افشان اصلا توصیه نمیشه.چون هم بیس صفحه به بیس صفحه باید همه جاتو رنگی کنی و کیفیت هم که در نوشته در حد صفر هستش.مشکل خشک شدن هم جای خود دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •