تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 168 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کلا به نظر من آوردن برانکو اشتباه بزرگی بود. باید صبر میکردن فصل تموم بشه بعد گل محمدی رو میاوردن
    اقا من نمیفهمم ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم واقعا؟!!!یکم صبر و شکیبایی خوب چیزیه.
    دوست عزیز شما بزارید برانکو برسه بعد بگید انتخاب خوبی نبود!! ایشون تازه اومدن و هنوز شناخت کافی پیدا نکرده نسبت ب تیم(از تعویض ها کاملا مشخص بود)،این بازیکنا هم شاهکار آقای درخشان هستش.
    ی نکته ای ک من دوست داشتم بازی ندادن به گابریل بود در صورتی ک تیم اون وسط خیلی بهش نیاز داشت،
    برانکو نشون داد نظم و انظباط رو فدای نتیجه نمیکنه برعکس درخشان.
    خواهشا این فصلم تحمل کنید تموم بشه ایشالا تیم واسه فصل بعد سروسامون پیدا میکنه.

2. 3 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 3 
      محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 
    داور بین‌المللی سابق فوتبال ایران گفت:‌ بنجامین ویلیامز استرالیایی پنالتی پرسپولیس را نگرفت. سعید مظفری‌زاده در مورد نحوه قضاوت بنجامین ویلیامز داور استرالیایی بازی پرسپولیس و لخویا گفت: بی‌احتیاطی مدافع لخویا در دقیقه 10 مسابقه منجر به سرنگونی مهدی طارمی درون محوطه جریمه شد که این خطای مسلم پنالتی از دید داور استرالیایی پنهان ماند.

این داور قضاوت بحث‌برانگیزی هم در مسابقه ایران و عراق در جام ملت‌های آسیا داشت که هنوز در اذهان باقی مانده است.

وی ادامه داد: ویلیامز در ادامه مسابقه با تکیه بر دوندگی سعی کرد به صحنه‌ها نزدیک شود و قضاوت خوبی تا پایان نیمه اول به نمایش گذاشت و تمامی کارت‌ زردهایی که در این نیمه به بازیکنان نشان داد درست بود.

مظفری‌زاده افزود:‌ در دقیقه 58 خطای طارمی بر روی کاپیتان حریف که نهایتا منجر به مصدومیت او شد می‌توانست با کارت زرد همراه باشد که داور بازی چنین عقیده‌ای نداشت و در مجموع تیم داوری در نیمه دوم عملکرد خوبی داشت.

4. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به نظر من اتفاقاً تا قبل از اینکه گل رو بخوریم برانکو از داشته هاش بد استفاده نکرد ...
    سعی کرد بازی رو کنترل و مدیریت کنه
    اینکه به گابریل بازی نداد مطابق با اصولش بود، نظم رو فدای نتیجه نکرد، و من بهش احترام میذارم، چون در آینده خودشو نشون میده

ولی بعد از گل واقعاً همه بازیکنا وا رفتن ...
    این قضیه تو چند بازی قبلی هم بوده و نشون از ضعف جسمانی بازیکنا داره که دقایق پایانی به شدت تحلیل میرن

دسته گل جناب درخشان و دوستانه که یه تیم به شدت ضعیف از نظر بدنی رو تحویل مربی بعدی دادن

مسلماً برانکو نمی تونه تو چند روز قدرت بدنی بازیکنا رو بالا ببره تا دقایق پایانی کم نیارن

اما امیدوارم بازی بنیادکار رو تو آزادی و با حضور صد هزار نفری مردم ببریم و بریم مرحله بعد، تا اون موقع درستش می کنه ...

6. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

برانکو: نتیجه نسبت به شرایط منصفانه نبود

سر مربی پرسپولیس گفت: در هر صورت ما محکوم به برد برابر بنیادکار هستیم و ریتم بسیار بالای بازی‌ها که هر سه روز یک دیدار را پیش رو داریم ما را دچار مشکلاتی می‌کند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برانکو ایوانکوویچ در کنفرانس خبری پس از دیدار تیم‌های پرسپولیس و لخویا گفت: قبل از هر چیز باید به حریف به خاطر پیروزی در این دیدار تبریک بگویم و ابراز ناراحتی می‌کنم بابت هوادارانمان که نتوانستیم آنها را خوشحال کنیم.

وی افزود: بخش بزرگی از این بازی را ما تحت کنترل داشتیم و فقط یک بی‌احتیاطی در دقیقه 65 منجر به برتری حریف شد. طبیعی است که نباید اینطور عمل می‌کردیم و گل دوم را در ضد حمله دریافت کردیم. در هر صورت نتیجه نسبت به شرایط بازی منصفانه نبود.

برانکو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه توضیحی برای افت تیم پرسپولیس در دقایق آخر بازی دارید و شانس خودتان را برای صعود چطور می‌بینید، گفت: در هر صورت ما محکوم به برد برابر بنیادکار هستیم. ما مشکل جسمانی بازیکنان را داریم و ریتم بسیار بالای بازی‌ها که هر سه روز یک بازی را پیش رو داریم ما را دچار مشکلاتی می‌کند.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: متاسفانه ما یک مقدار دیر کارمان را شروع کرده و به تیم ملحق شدیم. به طبع ما تلاش می‌کنیم تا آخر مسابقات آنچه در توان داریم بکار بگیریم که تیم را هر چه بهتر آماده کنیم تا بتوانیم لیگ قهرمانان را به خوبی پشت سر بگذاریم.

برانکو در پاسخ به این سوال که ما مطمئن بودیم که تیم شما می‌تواند یک بازی خوب را به نمایش بگذارد و ما این را دیدیم که بیش از 60 دقیقه تیم شما خوب بود و بازی را کنترل کرد، آیا لخویا تیم خوب و قوی و قدرتمندی بود یا مشکلات ریتم بازی‌های نزدیک سبب افت تیم شما شد، خاطرنشان کرد: لخویا تیمی قوی است و در چند سال اخیر یکی از بهترین تیم‌های قطر است و ما تا دقیقه 65 کنترل کامل بازی را در دست داشتیم. لخویا هیچ شانسی نتوانست ایجاد کند و یک بی‌احتیاطی کار دست ما داد و بالطبع دو گل موجب عصبیت در درون تیم شد و تیم کنترل خودش را از دست داد.

ایوانکوویچ در خصوص اینکه تعویض‌های پرسپولیس را با تاخیر انجام داد و اگر گل نمی‌خورد تیم اصلی را تا پایان حفظ می‌کرد، گفت: درست است، بنگر را آماده کرده بودیم به میدان بفرستیم. او دفاع وسط ما و یکی از بهترین بازیکنانمان است اما متاسفانه به خاطر مصدومیتش نتوانست فورا به میدان برود و لحظه‌ای که گل خوردیم طبعیتا مجبور شدم این تعویض را برگردانم و تعویض دیگری انجام بدهم و مهاجم وارد زمین کنم.

برانکو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما از گابریل استفاده نکردید و نورالهی را هم از زمین بیرون آوردید و عملا وسط زمین را از دست دادید و این باعث شد که سه گل پیاپی دریافت کنید، گفت: برای حمله، مهاجم اضافه کردم و به نوری گفتم عقب‌تر بازی کند برای اینکه بتوانیم خط حمله را تقویت کنیم و خطرناک هم بودیم ولی متاسفانه به دلیل اشتباهی که در خط دفاع انجام شد، دو گل دیگر دریافت کردیم.

8. 2 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بازیکن ها که کلا همه از دروازه بان تا نوک تعطیلن باید برن تیم های ضعیف تر

اصلا یه ذره دوندگی نداشتن

تا بنگر رو برای تعویض نشون داد گفتم قبل از اینکه بیاد تو زمین گل میخورن همینم شد

تا شروع فصل بعد هیچ انتقادی نمیشه از سرمربی کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 3 
      محتوای مخفی: 1 
    وبسایت رسمی برنامه نود - رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که باخت سنگین شب گذشته این تیم مقابل لخویای قطر قابل انتظار و قابل پیش‌بینی بوده است.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، جعفر کاشانی در خصوص شکست سنگین ۳ بر صفر پرسپولیس مقابل لخویا گفت: انتظار می‌رفت که چنین نتیجه‌ای در قطر رقم بخورد. با این حال بازیکنان در مجموع خوب بودند و داور هم در ۳،۴ صحنه ناداوری کرد.

وی درباره نتایج ضعیف پرسپولیس خاطرنشان کرد: وقتی در یک فصل ۳ سرمربی در تیم جابجا می‌شود همین اتفاق می‌افتد. امسال ۳ سرمربی با ۳ نوع تفکر متفاوت در پرسپولیس کار کردند. همین مسئله باعث می‌شود تیم نتیجه نگیرد. تا زمانی که ساختار پرسپولیس از تیم به باشگاه تبدیل نشود وضعیت همین است، چون فقط یک باشگاه است که می‌تواند تصمیم‌گیری‌های خوبی داشته باشد نه یک تیم.

کاشانی در خصوص اینکه خیلی‌ها اعتقاد دارند وزیر ورزش، خادم، سیاسی و هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مقصر این شرایط بد سرخپوشان هستند، اظهار داشت:پیش از این گفته بودم که عنوان به کسی شخصیت نمی‌دهد اما تمام این صحبت‌ها که جزو توقعات مردم است در بعضی جاها درست است. بالاخره هوادار حق دارد به وضعیت تیم اعتراض کند. باید تکلیف این چند بازی پایانی مشخص شود تا ببینیم وضعیت باشگاه چه می‌شود.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ادامه داد: چالش‌های پرسپولیس مربوط به امروز نیست بلکه از سال‌های گذشته روی هم انباشته شده است. تا زمانی که باشگاه پرسپولیس خصوصی نشود همین اتفاقات رخ می‌دهد. وقتی یک باشگاه خصوصی باشد مانند یک کارخانه عمل می‌کند یعنی می‌توان با در اختیار داشتن نیروی انسانی مناسب، پول، استعداد و علم روز دنیا تیم قدرتمندی راتشکیل داد. خوشبختانه در کشور ما از نظر استعداد، پول و حتی مدیر مشکلی وجود ندارد اما باید زیرساخت درست شود.

کاشانی افزود: در نتایج این فصل پرسپولیس همه مقصر هستند اما باید این نکته را هم در نظر داشت که ساختار غلط مدیریتی بیشترین نقش را دارد. تا زمانی که پرسپولیس به صورت دولتی اداره شود تغییرات مدیریتی در آن بسیار زیاد است و به نوعی تزلزل در این بخش وجود خواهد داشت اما اگر باشگاه خصوصی شود دیگر شاهد تغییرات زیاد نخواهیم بود و یک مدیر می‌داند که حداقل ۵ سال سرکار خودش حضور دارد و برنامه‌هایش را اجرا می‌کند.

وی درباره قبول استعفای سیاسی از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس از سوی اعضای هیئت مدیره این باشگاه گفت: روز گذشته هیئت مدیره استعفای سیاسی را قبول و این موضوع را به ریاست مجمع ارسال کرد. این کار صورت گرفت اما ما باید خواص را حفظ کنیم. واقعیت این است که پرسپولیس دو نوع هوادار دارد یکی هوادار عام آن و دیگری هوادار خواص که می‌توانند در شرایط بحرانی تیم را نجات بدهند. به نظر من سیاسی باید در باشگاه پرسپولیس حفظ شود.

کاشانی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد سیاسی در سمت دیگری در باشگاه پرسپولیس کار کند، اظهار داشت: در این مدت شناخت خوبی از سیاسی کسب کردم. او به شدت علاقه‌مند به ورزش است و دفترش محل رفت و آمد قهرمانان ورزشی زیادی است. مسلما اگر جایگاه هر شخص تعریف شود آن فرد می‌تواند موثر باشد و باعث بالا رفتن سطح کار شود.

محتوای مخفی: 2 

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس پس از پذیرش استعفایش از سوی هیئت مدیره گفت: من از کسی ناراحت نیستم و همه را هم حلال می‌کنم.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، حمیدرضا سیاسی در مورد قبول استعفایش از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: جدایی‌ام از باشگاه پرسپولیس قطعی شد و با نظر اکثر اعضای هیئت مدیره باشگاه با استعفایم موافقت شد.

وی در واکنش به صحبت‌های جعفر کاشانی مبنی اینکه سیاسی باید در پرسپولیس حفظ شود، خاطرنشان کرد: آقای کاشانی به من لطف دارد اما باشگاه پرسپولیس مدیرانی دارد که می‌توانند باشگاه را اداره کنند. واقعاً مشکلی در باشگاه پرسپولیس وجود ندارد که فقط با حضور من حل شود.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس درباه اینکه خیلی‌ها نگران وضعیت مالی این باشگاه هستند، عنوان کرد: پرسپولیس از امروز فقط یک هفته یعنی تا زمان واگذاری مشکل مالی خواهد داشت و هفته آینده با برگزاری مزایده و مشخص شدن اسپانسر و مالک جدید مشکلات مالی حل می‌شود اما اگر روزی مشکل مالی،‌ پرسپولیس را تهدید کند آن‌وقت همه جوره در خدمت باشگاه پرسپولیس هستم.

سیاسی در پاسخ به این سؤال که اگر زمان به عقب برگردد باز هم به باشگاه پرسپولیس می‌آید، گفت: همه چیز بستگی به شرایط روز دارد و نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر خاصی انجام دهم.

وی در مورد اینکه خیلی از هواداران پرسپولیس گودزری، خادم، سیاسی و هیئت مدیره را مقصر شرایط حال حاضر پرسپولیس می‌دانند اظهار داشت:‌ بالاخره هر کسی نظر خودش را دارد و مشکلی از این بابت وجود ندارد، من هم به خاطر اینکه این احساسات وجود نداشته باشد باشگاه را ترک کردم.

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه آیا فکر می‌کند روز چهارشنبه آینده این باشگاه بالاخره واگذار شود، عنوان کرد: من از این موضوع خبر ندارم، در چند ماهی که بازداشت بودم نمی‌دانم دقیقاً چه اتفاقی افتاده و فقط می‌دانم باشگاه پرسپولیس در ۲ واگذاری قبلی خصوصی نشده است. احتمالاً‌ این بار پرسپولیس واگذار می‌شود.

سیاسی در پاسخ به این سؤال که آیا در مدت حضورش در پرسپولیس از کسی ناراحتی دارد یا خیر، گفت: من از کسی ناراحت نیستم و همه را حلال می‌کنم، اتفاقاً فکر می‌کنم من باعث رنجش بعضی‌ها شدم و کسی هم من را نرنجاند.

11. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اختصاصی | دروازه‌بان سابق تیم ملی و پرسپولیس درگذشت، عزیز اصلی که روز 15 فروردین 1315 در تبریز متولد شد،امروز و پس از تحمل ماهها بیماری دارفانی را وداع گفت.

13. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

عزیز اصلی درگذشت!

فکر کنم دو سه هفته پیش بود که تو یکی از روزنامه ها (اونم بصورت یک تیتر کوچک) ذکر کرده بود که دروازه بان سابق پرسپولیس دربیمارستان بستری شد!

عزیز اصلی تا الان تو دوسلدورف آلمان زندگی می کرده و یه باشگاه کوچیک برای آموزش فوتبال پایه داشت.

روحش شاد!

15. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: اخبار 
    ضرب و شتم هوادار ایرانی توسط مدافع پرسپولیس، پس از شکست مقابل لخویا

محتوای مخفی: ادامه مطلب 
    مدافع پرسپولیس پس از شکست سرخپوشان در بازی مقابل لخویا رفتار تکان دهنده ای با یکی از هواداران تیمش انجام داد. پس از بازی پرسپولیس مقابل لخویا و در حالیکه اعضای تیم پرسپولیس در حال ترک ورزشگاه لخویا بودند،چند ایرانی در بیرون ورزشگاه حضور یافته بودند.

در این بین ظاهرا یکی از ایرانیان مقیم دوحه در آن شرایط نسبت به عملکرد محمد رضا خانزاده انتقادات شدیدی انجام داده است که اساسا چنین برخوردهایی در فوتبال طبیعی به نظر می رسد.

پس از این،مدافع ملی پوش پرسپولیس که در گذشته نه چندان دور سابقه برخورد و درگیری لفظی با خبرنگاران را داشته است،به سمت این هوادار حمله ور شد و الفاظ رکیک و زشتی را بر زبان آورد.

این درگیری در نهایت با وساطت پلیس دوحه و برخی بازیکنان پرسپولیس به پایان رسید.

این مساله با واکنش کریم باقری،مربی پرسپولیس هم روبرو شد و او به صورت جدی نسبت به این مساله و رفتار بازیکن پرسپولیس انتقاد کرد.

باقری با صدای بلند به سوشا مکانی گفت که مگر هر کسی فحش می دهد باید چنین برخوردی با او شود؟

با این وجود،هوادار ایرانی از این اتفاق به شدت ناراحت بود و در تماس با مسولان پرسپولیس تاکید کرده که تا آخر این ماجرا را پیگیری می کند.

سرپرست تیم پرسپولیس گفت:هوادار پرسپولیس حق دارد ناراحتی اش را بیان کند و بازیکنان ما باید ظرفیت خود را بالا ببرند.

محتوای مخفی: ادامه 
    محمود خوردبین درباره برخورد زشت محمد رضا خانزاده با یکی از هواداران پرسپولیس پس از بازی مقابل لخویا اظهار داشت:من پس از بازی در حال انجام امور اداری در ورزشگاه بودم که شنیدم خانزاده با یکی از هواداران پرسپولیس بحث کرده است.پس از آن از کریم باقری هم که در محل بود سوال کردم که او تایید کرد و گفت همانجا با این بازیکن برخورد کرده است.

وی ادامه داد:هوادار پرسپولیس حق دارد ناراحتی اش را بیان کند و بازیکنان ما باید ظرفیت خود را بالا ببرند.به طور حتم خانزاده باید پاسخگوی رفتارش باشد و ما این موضوع را پیگیری می کنیم.

سرپرست پرسپولیس درباره اینکه کریم باقری با صدای بلند نسبت به رفتار خانزاده موضع گیری کرده و گفته اینجا چاله میدان نیست بیان داشت:آقاکریم عین واقعیت را گفته است.در پرسپولیس نباید این اتفاقات رخ دهد.

خوردبین افزود:ساعاتی پس از بازی و در آن شرایط بدی که از داشتیم در هتل بودم که یکی از دوستان تماس گرفت و گفت هواداری که با خانزاده درگیر شده است با اوست.من هم با او دقایقی صحبت کردم و از سوی خودم و باشگاه از این هوادار عذرخواهی کردم.به طور حتم پس از دیدن فیلم و صحبت با خانزاده درباره او تصمیم گیری لازم را انجام می دهیم.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 24-04-2015 at 11:08.

17. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بندازين بيرون اين ..... رو ديگه . پرسپوليس شديدا به يه خونه تكوني نياز داره همش شده حاشيه با بازيكناني كه اصلا در حد پرسپوليس نيستن...
    Last edited by BestDev; 24-04-2015 at 15:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •