تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 175 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بله الگوی بایرن از همون روز اول بارسا بوده بر منکرش لعنت
    اون بازی هم ما با داوری بردیم
    !!!
    دوست عزیز شما نمیدونم هدفت چیه از این کار.
    اون پست ابتداییتون الانم که همه چیرو عوض کردین خوب از اول پستی نمیدادین که مجبور شین تغییرش بدین!

2. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب اینم بدترین سناریوی ممکن، هم بایرن هم بازی برگشت تو مونیخ، هم فینالِ تک بازی با رئال(احتمال زیاد)، ببینم انریکه چیکار میکنه؟، مشخصا یکی دوتا بازی آینده رو باید یکم به پدرو و روبرتو بازی بده تا بقیه استراحت کنن

این تاریخ بازیا یکم عجیبه ، ینی با یک روز استراحت بعد از سوسیداد باید بریم مونیخ؟
    سایت بارسا هم کنار بعضی بازی ها علامت تعجب گذاشته، فکر کنم میخواد جا به جا بشه

4. 7 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوییز انریکه: من همیشه بعد از قرعه کشی به شانس بد تیمی که به بارسلونا خورده است فکر میکنم.

برای من بازی رفت در خانه یا خارج از خانه مهم نیست. چون هر دو را میبریم.

حالا فقط به سه بازی لالیگا قبل از نیمه نهایی علاقه دارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تکبیر - به ضررمون نشه خوبه

6. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فیلیپ لام: در حال حاضر، به نظر میرسد بارسلونا تیمی است که باید شکستش داد (بهترین است)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این آلمانی ها باز دارن هندونه میزارن زیر بغلمون؟

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

مباحث محترمانه و بدون جدل و درگیری راجع به حریف دیرینه فقط در تاپیک
    .
    پست های خلاف قوانین بعد از این پست، منتقل نمیشن به اون تاپیک، مستقیم حذف میشن.
    با تشکر
    یاعلی

10. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

Guardiola: "We will try and make the best defensive system to control Messi."

UEFA's anti-doping squad were at Barca training today where Messi, Pique Alves Iniesta Suárez, Xavi and Alba have been tested.

18 goals by FC Barcelona this season came from headers: Pique 4, Messi 4, Neymar 3, Mathieu 2, Rakitic 2, Pedro 1, Adriano 1, Bartra 1

Thiago Alcantara: “To play against Barça would be special. Any of the 3 teams would be hard in the semis.”
    Thiago Alcantara: “I'm a Bayern player and I want us to win the Champions League, but if we don't, I want my brother Rafinha to win.”

Pastore: “Barça are the favorites to win the Champions League, they can score against anyone.”

12. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کلا قرعه هامون باحاله. از گروه سخت که بگذریم

در مرحله شانزده تیم 6 گزینه داشتیم که اولین یا با ارفاق دومین تیم سخت ممکن رو خوردیم (سیتی)
    در یک چهارم نهایی بین 7 تیم پاریس مدعی بهمون خورد که میتونست بایرن و رئال هم باشه ولی 4 تیم دیگه هم داشتیم که مدعی نبودن و غولشون اتلتیکویی بود که در فرم بهتر تو 10 روز سه بار بردیمش
    نیمه نهایی هم که بین 3 تیم بایرن و بدترین حالت

قهرمانی امسال مسیر جالبی میشه
    قهرمان انگلیس رو بردیم، قهرمان فرانسه رو حذف کردیم. حالا قهرمان آلمان و در فینال قهرمان ایتالیا یا خود لیگ قهرمانان

14. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

بنظره من شانس صعود واسه هر 4 تیم 25 درصده و فقط یه سری حدسیات ما هست که داریم میگیم کی از الان صعود کرده یا نکرده ست (شرایط بازیهای لیگ رو کنار بذاریم)
    من خودم دوست داشتم بارسا به یووه بخوره بنا به دلایل شخصی و بعدش رئال و بایرن که از قضا درست برعکس شد
    هیچکس نمی تونه از بازی ضعیف یووه در برابر موناکو این بهانه رو بدست بگیره که کاره رئال در این دوره آسونه! یووه با تجربه حالا بعد از سالها دوباره به نیمه نهایی اومده و مطمئنا برنامه هایی واسه قهرمانی دارند
    بر حسب اتفاق بارسا در برابر تیم پپ قرار گرفت شاید این ناباورانه ترین شکلی که یه بارسایی در چند سال اخیر زمانی که پپ مربی بارسا بود اتفاق افتاد..مربی با اندوخته فراوانش با این تیم حالا برای شکست دادنش رهبری یه جبهه دیگه رو داره میکنه!
    این دیدار شاید خیلی از فن گواردیولا ها و بخصوص بعضی بارسایی ها رو ناراحت کرده که خیلی زود پپ باید جلو ما بایسته و بدتر از این از الان امیدوار هستند که پیروزی در برابر این سرمربی رو به جون بخرند..این باری احتمالا بجزء آلابا بایرن همه بازیکنهای اصلیشو داره و از اون ور بارسا هم احتمالا با یه تیم کامل بازی میکنه پس حالا جنگ دو سرمربیه..جنگ مربی با افتخارات فراوان و مورد احترام و یه مربی در بعضی از مسابقات حتی بار برنده شدن تیمش شروع به انتقاد درست و دلسوزانه و یا غلط ش میکنند.
    حالا برای قهرمانیمون چه بهتر که بایرن پپ رو حذف کنیم و بریم فینال و در اینصورت شاید انریکه کمی از کوله بار انتقادهای عده ی کمی از بارسایی های که با دوران پپ هنوزم زندگی میکنند کمتر بشه..فقط تنها اتفاق ناخوشایند اینکه بازی برگشت تو زمین اوناست و ممکنه کنترل جوی آرنا کمی واسه بازیکنانمون سخت بکنه؛ولی بازم نا ممکن ها شدنیه؛میشه همون تیر خلاص رو تو ورزشگاه خودی رها کرد و بعدش با صعود انتقام شب تلخ دو سال پیش مقابل بایرن رو ازشون بگیریم..حالا چه بهتر که کسب سه گانه رو حالا پرنگتر از قبلتر می بینیم از سده قهرمان آلمان هم بگذریم
    چه از این شیرین تر و موندگارتر که با شکست غولهای انگلیسی و فرانسوی و حالا آلمانی تنها یه گام تا قهرمانی پنجم مون بیشتر نداشته باشیم

16. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا قرعه هامون باحاله. از گروه سخت که بگذریم

در مرحله شانزده تیم 6 گزینه داشتیم که اولین یا با ارفاق دومین تیم سخت ممکن رو خوردیم (سیتی)
    در یک چهارم نهایی بین 7 تیم پاریس مدعی بهمون خورد که میتونست بایرن و رئال هم باشه ولی 4 تیم دیگه هم داشتیم که مدعی نبودن و غولشون اتلتیکویی بود که در فرم بهتر تو 10 روز سه بار بردیمش
    نیمه نهایی هم که بین 3 تیم بایرن و بدترین حالت

قهرمانی امسال مسیر جالبی میشه
    قهرمان انگلیس رو بردیم، قهرمان فرانسه رو حذف کردیم. حالا قهرمان آلمان و در فینال قهرمان ایتالیا یا خود لیگ قهرمانان
    من همیشه گفتم: برای تیمی که ادعای بهترین بودن رو داره قرعه فرقی نباید بکنه. اگه بگیم هدف تیم رسیدن به مثلا نیمه نهایی است بله اون موقع میشه گفت قرعه سخت بود و مثلا نرسیدیم یا ... ، برای بارسا و رئال بحث قرعه بی اهمیت است چون ادعای بهترین بودن دارند.

حالا برای قهرمانیمون چه بهتر که بایرن پپ رو حذف کنیم و بریم فینال و در اینصورت شاید انریکه کمی از کوله بار انتقادهای عده ی کمی از بارسایی های که با دوران پپ هنوزم زندگی میکنند کمتر بشه..
    به نظر من این حرف کاملا صحیحه. تنها شیوه ای که انریکه می تونه احترام کامل رو در بین هواداران بدست بیاره پیروزی مقابل بایرن پپ است.

فقط تنها اتفاق ناخوشایند اینکه بازی برگشت تو زمین اوناست و ممکنه کنترل جوی آرنا کمی واسه بازیکنانمون سخت بکنه؛ولی بازم نا ممکن ها شدنیه؛میشه همون تیر خلاص رو تو ورزشگاه خودی رها کرد و بعدش با صعود انتقام شب تلخ دو سال پیش مقابل بایرن رو ازشون بگیریم..حالا چه بهتر که کسب سه گانه رو حالا پرنگتر از قبلتر می بینیم از سده قهرمان آلمان هم بگذریم
    چه از این شیرین تر و موندگارتر که با شکست غولهای انگلیسی و فرانسوی و حالا آلمانی تنها یه گام تا قهرمانی پنجم مون بیشتر نداشته باشیم
    البته من این رو به نفع خودمون می دونم. با توجه به اینکه بایرن (و کلا تیم های پپ) در مقاطع حذفی لیگ قهرمانان خارج از خانه خوب کار نمی کنن بهتره بازی اول در نیوکمپ باشه تا ما شرایط tie رو بهشون دیکته کنیم، نه برعکس. ما خارج از خانه خیلی از بایرن هستیم.

18. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرمان جان حرفت آرمانیه. در عمل محرومیت، مصدومیت و از همه مهمتر خستگی داریم. تیمی با یک ضربه به تیرک یا گل آفساید حذف میشه. این که باید همرو ببریم قشنگه ولی آخر فصل نگاه میکنند که کی قهرمان اروپا شده. همینطور به سبک بازی که خدا رو شکر ما از اون بابت مشکلی نداریم و از نظر خودمون و بیشتر علاقه مندان به فوتبال تماشایی بازی میکنیم. میمونه جام. میخام یه مثال بزنم ولی خب از شانس بد قهرمان اروپا حریف دیرینمونه و نمیدونم چطوری بدون اسمش از فوتبال اروپا صحبت کنم؟ در پروفایلت مینویسم.

20. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •