تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 300 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون

اول همه دیوارهارو لول 7 میکنم موقع آپ تاون هم تاجایی که بتونم 8 میکنم. اولش نمیخواستم بمب آپ کنم ولی دوستان گفتن ضرویه یه مدتم واسه اون وقت میزارم

واسه نیروهای دارک به نظرتون فقط هوگ 4 کنم و مینیون 2 کافیه؟ چون فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این بتونم دارک جمع کنم واسه گولم و والکایر و کینگ.
    واسه ی آپگرید نیرو های دارک زیاد توی تاول هال 8 خودتو درگیر نکن چون توی تاون هال 9 با داشتن کویین خیلی خیلی راحت تر میشه جمع کرد. هاگ رو به نظرم آپ نکن چون انقدر نرف شده که اصلا دیگه به کار نمیاد. گولم هم درسته که خیلی کارآمده، ولی بزار واسه تاون هال 9، جمع کردن 60ک دارک الیکسیر توی تاون هال 8 سخته چون کویین نداری و راحت هم غارت میشی.
    کینگ رو حتما برسون به 10 گه موقعی که میرسی تاون هال 9 تا یه مدت وقتتو کامل بذاری روی کویین و مینین هم تا جایی که میتونی ببر بالا، اتک های لاواهاوند + بالن + مینین وقتی برسی به تاون هال 9 خیلی خوب جواب میدن. پکا رو هم لول 3 کن. روی دیوارا کار کن این مدت فعلا. دیوار لول 8 خیــلی حساسیت روش به خرج نده، اما اگه بتونی 20-30 تا دیوارتو 8 کنی خوبه. مجموعا به نظر من کینگ رو لول 10 کن، مینین رو تا 3 یا 4 و پکا رو هم لول 3، توی این فاصله هم دیوارا رو ببر بالا، تموم که شد تاون هال رو بزن بره 9. =)

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پرچممون بالاست عید همگی مبارک
    به قول سیاوش قمیشی هیشکی مثه ایرونی نمیشه هیشکی مثه ایرونی نمیشه سوپر سل جان پرچم ایرانو باس اضافه کنی با این اوصاف

4. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

واقعا امیدی هست الان کسی جوابمو بده؟
    دوستان من همین الان x mode رو نصب کردم...میخواستم ببینم اگه تو سند باکس اتک بدم...اون نیروهایی که استفاده کردم حروم میشن؟ یا فقط آزمایشیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی سند باکسفعاله گزینه اش شما هرکیو ویزیت کنید(دقت کنید فقط ویزیت نه اتک) ملاحضه میکنید که به جای ویزیت امکان حمله براتون مهیا می کنه بنابراین وقتی می خواهید به کسی حمله تست و آزمایشی بزنید کافیه اول تیک مربوطه رو فعال و بعد دهکده مورد نظر رو فقط ویزیت کنید اینطوری یه حمله کشکی می زنید بدون اینکه ثبت بشه یا نیرویی بکار گرفته بشه در آخر اتک یا در صورت ساراندر کردن اتک بازی کرش می کنه و میایید بیرون بعد که دوباره وارد میشید میبینید همه چی سرجاشه و نیرویی هم مصرف نشده

7. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

سلام
    این مپ منه . ( تان هال 4 که تا 1روز و 9ساعت دیگه میشه لول 5)

میخواستم بدونم نظرتون چیه ؟
    توصیه‌ای دارید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسین تنها توصیه ام اینه که جونتو نجات بدی و حالا که احتمالا کمتر از یک هفته اس که بازیو شروع کردی خودتو از دستش خلاص کنی وگرنه می افتی به روز ما و بلایی که الان سر من اومده سرت میاد... من به عنوان یه معتاد میگم که نیفت تو دامش حالا ما گفتنی ها رو گفتیم کسی اون موقع به ما نگفت... نگفت که نیمه شب پا میشی میشینی سر این یکی از دوستان امسال پیش می خونه الان به جای درس خوندن تمام وقتش صرف این کلش میشه شاید روزانه کمتر از 5 دقیقه درس می خونه و بعد کلا کلش و دیگر هیچ... من اعتراف می کنم هیچ چیزی توی زندگیم اینقدر منو تحت تاثیر خودش قرار نداده من نتونستم خودم رو کنترل کنم... بله قبول دارم هستن کسانی که کنترل شده بازی می کن ولی من حتی تاثیر کلش رو توی روند زندگی همون کنترل شده ها هم می بینم زندگی خدمم کلا قاطی کرده تمام برنامه هام به خاطر کلش تحت تاثیر هستن... اینار گفتم تا بدونی با چی طرف هستی... حتی اگه مصر باشی که ادامه بدی یه برنامه تنظیم کن یا عهد کن که غلبه نکنه به زندگی عادیت

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حسین تنها توصیه ام اینه که جونتو نجات بدی و حالا که احتمالا کمتر از یک هفته اس که بازیو شروع کردی خودتو از دستش خلاص کنی وگرنه می افتی به روز ما و بلایی که الان سر من اومده سرت میاد... من به عنوان یه معتاد میگم که نیفت تو دامش حالا ما گفتنی ها رو گفتیم کسی اون موقع به ما نگفت... نگفت که نیمه شب پا میشی میشینی سر این یکی از دوستان امسال پیش می خونه الان به جای درس خوندن تمام وقتش صرف این کلش میشه شاید روزانه کمتر از 5 دقیقه درس می خونه و بعد کلا کلش و دیگر هیچ... من اعتراف می کنم هیچ چیزی توی زندگیم اینقدر منو تحت تاثیر خودش قرار نداده من نتونستم خودم رو کنترل کنم... بله قبول دارم هستن کسانی که کنترل شده بازی می کن ولی من حتی تاثیر کلش رو توی روند زندگی همون کنترل شده ها هم می بینم زندگی خدمم کلا قاطی کرده تمام برنامه هام به خاطر کلش تحت تاثیر هستن... اینار گفتم تا بدونی با چی طرف هستی... حتی اگه مصر باشی که ادامه بدی یه برنامه تنظیم کن یا عهد کن که غلبه نکنه به زندگی عادیت
    بابا تو وضعت خرابه من تا لول 42 هستم کنترل شده بازی میکنم

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    تو تان هال 9 برای لوت چه رنج کاپ مناسبه ؟ چه نوع اتکی؟ جاینت؟ یا ارچر بربر؟
    یکی از قدیمیای کلش بیاد توضیح بده ...
    صد رحمت به تان هال هشت که از صوب تا شب 10 -12 میلیون جمع میکردم!اما از ظهر تا الان تو تان هال 9 هنوز یکم مونده شیش میلیون حمع بشه! اعصابم خرده که لابراتور بیکاره!
    ممنون میشم راهنمایی کنین!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ما با کاپ 1000-1300 اومدیم کینگ رو چهار کردیم طرف هامون همه بالا 500 تا اکسیر سیاه داشتند . حالا اومدیم رو جام بالا بردیم رو 1600 اکسیر سیاه گیر نمیاد که هیچ ، پول و طلا هم گیر نمیاد!
    دوستان بازم برم بالاتر یا بیام پایین ؟ TH7

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام.
    احسنت داداش گلم ... حرف دل منو زدی ...
    تاحالا بیشتر از 20بار بازیرو حذف کردم و سعی داشتم که دیگه بازی نکنم ولی نشده !.
    بیشترین دوران پاک بودنم 10 روز بوده که بازم نصبش کردم و حتی خودم رو نفرین کردم که چرا توی این مدت حذفش کرده بودم: دی!!!.
    حتی خواستم کنترلش کنم و یک برنامه واسه خودم تنظیم کردم ,اما بازم بعد از چند روز دوباره برگشتم به حالت قبلی و شبانه روز چکش میکنم!!.
    جدیدا هم چون جم اکانت قبلیم رو الکی به هدر دادم ,و الان با لول 53 فقط سه تا کارگر دارم, یدونه اکانت جدید ساختم و حالا مشکلاتم چند برابر شده تا وقتیکه لول اینو به اون برسونم: دی...
    شاید دلیلی که متاسفانه و بدبختانه نمیتونم کنترلش کنم این باشه که با یکی از دوستانم بازیرو همزمان شروع کردیم و خب حالا یجوری بینمون رقابت پیش اومده: دی !!.
    ای کاش حداقل اون بزنه بازی رو حذف کنه ولی حیف که اونم نمیتونه: دی!.
    .
    .
    مـوفق باشــید.

16. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •