تاپیک آموزش فلش هست اما من میگم خودت فلش نکن . 8 تومن میدی خیالت راحته .
اگه در حین فلش کردن اشتباهی بکنی یا اصلا برق بره گوشیت غیر قابل استفاده میشه.
تاپیک آموزش فلش هست اما من میگم خودت فلش نکن . 8 تومن میدی خیالت راحته .
اگه در حین فلش کردن اشتباهی بکنی یا اصلا برق بره گوشیت غیر قابل استفاده میشه.
باید به مای کامپیوتر بری و روی یکی از دو درایوی که مربوط به گوشی هست راست کلیک کنی و eject رو
بزنی. بعد گوشیت پیغام میده که میتونی گوشی رو جدا کنی . حالا کابل رو بکش و جداش کن.
نه فقط سرعت رو کم میکنه .اونم خیلی کم.
دیروز برادر کوچکم میخواست داخل گوشیم چند تا آهنگ بریزه ولی سه دفعه پشت سر هم کابل usb رو همین جوری ازکامپیوتر کشیده وسرعت گوشیم پایین اومده، حلا من چه کار کنم؟ ( گوشیم z530 و چنج شده هست)
دستت درد نکنه ، خیالم راحت شد
برای ریست کردن چه جوری از فایل های روی گوشی backup بگیرم؟
پست شماره ی 3 رو بخونید به جوابتون می رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون بابت جوابولي قانع کننده نبود
![]()
دوستان عزيز مي تونن کمک کنند و به من بگويند که وقتي کارشون با گوشيشون تموم ميشه فقط کابل اونو مي کشند يا نه؟
گوشي من w700 هست
ممنون![]()
آقا درسته plug and play هست به این معنی که بزن و استفاده کن و مراحل نصب درایور و کارای نرم افزاری و سخت افزاری نداره. ولی این دلیل نمیشه که هر موقع خواستی بکشی بیرون.
شما برو تو مای کامپیوتر و روی درایوی که به عنوان گوشی اونجا اضافه شده راست کلیک کن و eject رو بزن.
یا
کنار ساعت یه علامت اضافه میشه روی اون کلیل کن و روی اون گزینه که مربوط به گوشی میشه کلیک کن.
به هر حال وقتی کار به درستی انجام شد روی صفحه ال سی دی گوشی مینویسه که : حالا شما میتونید در حالت ایمن و بدون خطر کابل رو جدا کنید.
اونوقته که میتونی بکشی.
همه اینها مال وقتیه که به به صورت file transfer گوشیتو وصل کرده باشی.
Last edited by nakhordemast; 26-03-2007 at 21:28.
سلام
دوست عزيز به غير از اينکه اينکارو مي کنم بازم يه گوشي پايين کشيده که مربوط به برنامه pc suite sony erricson هست و اون اعصابم رو خورد کرده که حالت کانکت رو نشون ميده
حالا يه سوال ديگه:
گوشي رو در حالت خاموش وصل کنيم يا در حالت روشن؟
اگه بخواهيم از حالت تلفن استفاده کنيم مخصوصا با برنامه my phone explorer که من باهاش اس ام اس و مديريت دفتر تلفن مي کنم وقتي که توي اين برنامه که فارسي هم هست گزينه قطع ارتباط رو مي زنيم به راحتي گوشي رو قطع مي کنه ولي باز هم وقتي کابل رو از گوشي مي کشيم صداي اينکه فلش مموري رو بدون ejject بکشيم همون صدا رو ميدهو گفتم شايد براي گوشي ضرر داشته باشه
ممنون مهرداد![]()
بابا ما یه عمره هی میزنیم میکشیم میزنیم میکشیم میزنیم میکشیم هیچیی نمیشه
فقط در حال انتقال فایل نباشه و تو حالت file transfer نباشه دیگه هر وقت خواستی بکشش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)