تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 141 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Salam..bazam bebakhsid ke fingilish minevisam
    1-man tahala faghat ye bar gushimo flash kardam ama alan yekam ghat zadeh.!mikham ye monsterpack rush nasb konam...in packy ke mikham nasb konam faghta shomareyeh boot loadersh bayad ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe ya inke mahdudiati dar zamineyeh nasb nadaram?
    2-chetori mishe ye lang0033 ro be gushi ezaeh kard????ye tozihe kamel pls!!!!
    3-GSM va metallica shoma linkhaee ke mizarin va3 insiteh arabie ke ham bayad ozv beshi ham inke kheili sakhteh arabi khundan!!!!!!site russi bezarin baz ye chizi!!!!!!vali khaheshan age linkeh mostaghim bezarin mamnunn misham...
    yekam ziad shod!!!!bebakhshid...montazereh javabatun hastam..
    TANX

داره خودمونی میشه mksarv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.
    با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
    پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
    در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
    دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
    باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
    تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
    همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
    من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
    با تشکر...

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Salam..bazam bebakhsid ke fingilish minevisam
    1-man tahala faghat ye bar gushimo flash kardam ama alan yekam ghat zadeh.!mikham ye monsterpack rush nasb konam...in packy ke mikham nasb konam faghta shomareyeh boot loadersh bayad ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe ya inke mahdudiati dar zamineyeh nasb nadaram?
    2-chetori mishe ye lang0033 ro be gushi ezaeh kard????ye tozihe kamel pls!!!!
    3-GSM va metallica shoma linkhaee ke mizarin va3 insiteh arabie ke ham bayad ozv beshi ham inke kheili sakhteh arabi khundan!!!!!!site russi bezarin baz ye chizi!!!!!!vali khaheshan age linkeh mostaghim bezarin mamnunn misham...
    yekam ziad shod!!!!bebakhshid...montazereh javabatun hastam..
    TANX
    سلام دوست عزیز....
    ببین ... شما.. باید بر اساس s/w گوشی خودتون فلش فایل رو انتخاب کنید.من بار ها گفتم اگه لینک مستقیم می خواین که جدید ترن و بهترین منستر پک ها رو داشته باشه...باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید...راستش سلو جان.. من یه بار به شکل کوچولو در مورد فلش توضیح دادم....اما تو چند صفحه قبل متالیکا عزیز.. یه لینک آموزش بسیار خوب رو گذاشتن.. که اگه از اون ستفاده بشه.. هیچ مشکلی پیش نمی آید و هیچ سوال هم پیش نمی آید....اون سایت عربی هم برای این بود که فکر کنم یک از تنها جاهایی بود که اون مدل منستر پک رو داره....
    موفق باشین....

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز....
    ببین ... شما.. باید بر اساس s/w گوشی خودتون فلش فایل رو انتخاب کنید.من بار ها گفتم اگه لینک مستقیم می خواین که جدید ترن و بهترین منستر پک ها رو داشته باشه...باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید...راستش سلو جان.. من یه بار به شکل کوچولو در مورد فلش توضیح دادم....اما تو چند صفحه قبل متالیکا عزیز.. یه لینک آموزش بسیار خوب رو گذاشتن.. که اگه از اون ستفاده بشه.. هیچ مشکلی پیش نمی آید و هیچ سوال هم پیش نمی آید....اون سایت عربی هم برای این بود که فکر کنم یک از تنها جاهایی بود که اون مدل منستر پک رو داره....
    موفق باشین....
    Salam..man az rueh tozihateh shoma tu in tapik hushimo Flasj kardam va hich moshkeli ham nadashtam!chon kamel va daghigh bud tozihat va az in babat mamnunam1!!!
    ama soaleh man rajebeh monster packe!!!!yani hich mahdudiati vaseh rikhtaneh monster pack ru gushi nis?????yani lazem nis Sw va flex va bootloader va ....ke alan ru gushim hast ba monsterpack yeki bashe???akhe unjooriam ke mosterpack gir nemiad!!!!!!
    TANX

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها.
    با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
    پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
    در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
    دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
    باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
    تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
    همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
    من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
    با تشکر...
    سلام دوست عزیز....
    خوب خیلی خوبه که تونستی فلش کنی و جواب بگیری....
    ببین اون تعمیرات اشتباه کرده.. چون اصلا موتو ویروسی نمیشه......
    بهتره.. با یک منستر پک دیگه امتحان کنی.. ببینی جواب میده....چون با فلش کردن معمولا همه چیز حل میشه و به جای اول خودش برمیگرده.....
    راستی شما که دیدی از اول اینجوریه چرا اون رو انتخاب کردین.....یعنی چرا یکی دیگه از این مدل نگرفتین که سالم باشه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه برنامه فلش بک آپ رو مجدد می خوای... تو صفحه قبل ورژن جدید رو گذاشتم.. استفاده کن....
    جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connected

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تمام ورژن های برنامه skin manager

توضیح اینکه در ورژن (0.41.05A) این برنامه با مدل های
    C975, C980, E398, E770v, E1000, L6, L7, V3, V3r, V3i, V3x, V180, V360, V525, V550, V600, V620, V635, V975, V980, V1050, U6 PEBL.ساز گار است و کارایی دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connected
    دوست محترم........... شما حداقل 1 بار تمام صفحات این تاپیک رو خونیدین...
    با این حال هنوز متوجه نشدین که این ارور مربوط به برنامه نیست... بلکه مربوط به نشناختن گوشی شما توسط کامپیوتر
    من و بقیه دوستان بیش از 100 بار توضیح دادیم که چگونه گوشی خودتون رو بشناسونید... حتی با آموزش پله به پله...به اون آموزش ها مراجعه کنید.....
    این برنامه ها همه سالم هستند و من و بقیه دوستان از جای معتبر برای شما میزاریم

موفق باشین دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک برنامه دیگه......

ان هم موارد استفاده است.. که فکر نکنم نیاز به ترجمه داشته باشه...
    1. Install Java applications with JAD or JAR only
    2. Manage the permissions of the applications
    3. Removes java applications
    4. Renames java applications
    5. Save midlets both in trans flash and phone
    6. Manages java settings in seem 0032_0001
    7. Adapts games from other phones for Motorola
    8. Move applications from phone to flash memory and vice versa
    9. Ability to attach application to one of the base phone keys
    Last edited by GsM; 05-03-2007 at 19:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •