تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 249 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

این عکس به چشمم خورد گفتم بذارم اینجا شما هم ببینید

2. 12 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو بازی با صبا نسبت به بقیه بازیهای خارج از خونه امسالمون موقعیت های گل بیشتری تونستیم ایجاد کنیم همون 10 دقیقه ابتدایی 3تا موقعیت گل با بدشانسی از دست دادیم ضربه آزاد خلعتبری در نیمه دوم که به تیرک دروازه خورد یا شوت محمد نوری که داشت وارد دروازه میشد به پای سید صالحی گرفت و برگشت داده شد- بیچاره این محمد نوری بعد از مدتها میخواست یک کاری برای تیم انجام بده سر جایگیری بد سید صالحی توپش به گل تبدیل نشد ولی خدا رو شکر سید صالحی تونست گل مساوی دقیقه 90 به ثمر برسونه تا دست خالی از قم برنگردیم کمترین حقمون تو این بازی گرفتن مساوی بود ایشالا تو 3بازی آیندمون با داماش- راه اهن - استقلال صنعتی 9 امتیاز کامل از این 3بازی میگیریم

4. 11 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض غریبی: رویانیان در حقم پدری کند، رضایت‌نامه‌ام را بدهد/آرزویم کار با دایی بود

پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با رخصت از علی دایی از رویانیان می‌خواهم در حقم پدری کند و در نیم‌فصل رضایت‌نامه‌ام را بدهد.میلاد غریبی در مورد شرایط پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه در سیزده هفته گذشته به جز بازی‌های خارج از خانه که با بدشانسی توپ‌هایمان به گل تبدیل نمی‌شود در شرایط خوبی هستیم و اگر صبا را می‌بردیم با خیال راحت‌تر لیگ را سپری می‌کردیم.

وی افزود: با این شرایط پیش برویم قهرمانی روی شاخ پرسپولیس است. فقط باید قدر امتیازهای خارج از خانه را بهتر بدانیم. ما خیلی خوب کار می‌کنیم شما همین بازی با صبا را نگاه کنید چند فرصت در 20 دقیقه اول داشتیم اما همه چیز دست به دست هم داد تا به گل نرسیم. من مطمئنم با تدابیر دایی این مسئله هم در هفته‌های آینده حل می‌شود. ما مربی ای داریم که خودش آقای گل جهان است و قطعا تدابیر ویژه‌ای برای تیم‌هایی دارد که مقابل ما لایه‌ای دفاع می‌کند.

غریبی در مورد وضعیت خودش نیز گفت: در پرسپولیس همه زحمت می‌کشند و خوشبختانه این تیم نتایج خوبی گرفته اما من هم می‌خواهم بازی کنم. به هیچ عنوان دلم از دایی و پرسپولیس نگرفته بازی کردن در این تیم برای من و هر بازیکنی یک افتخار است اما من جوان هستم و سن و سالم کم است. از همین جا با رخصت از علی دایی بزرگ از رویانیان می‌خواهم که در حق من پدری کند و رضایت‌نامه‌ام را در نیم‌فصل بدهد.

وی افزود: می‌خواهم با این سن و سال در لیگ برتر مانند وقتی در سایپا بودم بازی کنم. اکنون هم همه در پرسپولیس خوب هستند و زحمتم می‌کشند و به همین دلیل شاید حضور من در ترکیب اصلی سخت باشد.مطمئنم دایی هم نمی‌خواهد که من خراب شوم به همین دلیل از پرسپولیسی‌ها می‌خواهم که رضایت‌نامه من را صادر کنند.

غریبی ادامه داد: امسال سال جام جهانی است و شاید من هم دوست داشته باشم که مسافر جام جهانی باشم سن و سالم کم است اما این آرزو را داشتم و شاید اگر در نیم‌فصل دوم به تیم دیگری بروم بتوانم به این هدفم برسم. من با فوتبال زنده‌ام و فوتبال زندگی من است فکر نمی‌کردم که وضعیتم در پرسپولیس اینطور شود. با توجه به شرایط خوبی که اکنون پرسپولیس دارد، مجبورم که این درخواست را از رویانیان داشته باشم.

مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به این سوال که اگر اول فصل می‌دانستی چنین وضعیتی داری، باز هم به پرسپولیس می‌آمدی یا خیر، گفت: من با این حرف‌هایم هرگز دوست ندارم خدای ناکرده به پرسپولیس بی‌احترامی کرده یا پشت کنم. من می‌گویم می‌خواهم جایی بروم که در نیم‌فصل دوم بازی کنم و آن اعتبار کوچکی که در لیگ به دست آوردم از بین نرود. باور کنید دنبال بازارگرمی نیستم اما در ابتدای فصل 10 پیشنهاد خوب داشتم اما به خاطر دایی و رویانیان به پرسپولیس نه گفتم. این موضوع طبیعی است من هم دوست دارم بازی کنم که با این وضعیت به من فرصت داده نمی‌شود.

وی در پایان درباره حضورش در تیم ملی زیر 22 سال نیز، گفت: افتخار می‌کنم پیراهن تیم ملی را می‌پوشم و دوست داشتم در جام جهانی هم با بزرگسالان باشم. تیم خوبی داریم و مطمئن باشید سعی می‌کنم بهترین بازی‌هایم را با توجه به اعتماد کادر فنی برای تیم ملی انجام دهم. البته ابتدا به دنبال این هستم تا به شرایط بازی ایده‌آل برسم.
    -----------------------------------------------
    بخدا حیفه میلاد غریبیو مفت از دست بدیم بازیکن خوب و آینده داریه،من نمیدونم دایی چرا این رضایی و نوروزی رو ک هیچ کار مفیدی نمیکنن بازی میده بعد به غریبی بازی نمیده بازم میگم که بخدا حیفه
    مطمئن باشید میلاد غریبی چیزی کم از صادقیان و عالیشاه نداره.

6. 13 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

رويانيان: از دايي مي‌خواهم خويشتن‌دار باشد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از علي دايي مي‌خواهم که در برابر اتفاقات اخير خويشتن‌دار باشد چون ما به تمام وجود او براي موفقيت پرسپوليس نياز داريم.

محمد رويانيان ابتدا در خصوص درخواست برخي بازيکنان مثل ميلاد غريبي و رضا حقيقي براي جدايي از پرسپوليس در نيم‌فصل گفت: درباره اين موضوعات بايد علي دايي نفر اول کادر فني مان نظر بدهد و تصميم ايشان براي ما بسيار مهم است.

به گزارش فارس ، وي افزود: اما ما با اين بازيکنان يک يا دو ساله قرارداد بسته‌ايم و آنها را استخدام کرديم تا به پرسپوليس کمک کنند. حالا نيمکت‌نشيني و يا بازي نکردن هم با نظر کادر فني است اما اينها بچه‌هاي خوبي هستند و هر تصميمي که دايي بگيرد ما تابع او هستيم.

وي درباره مشکلات به وجود آمده بين محمد مايلي‌کهن و علي دايي نيز گفت: از همين رسانه از آقاي دايي مي‌خواهم اگر سخت هم باشد مقابل اتفاقات اخير سکوت کند و وارد دعوا نشود.

وي افزود: به زودي با دايي در اين باره حرف خواهم زد و مي‌خواهم از او که بيشتر خويشتن‌دار باشد. دايي سرمربي پرسپوليس 35 ميليون هواداري است و هواداران دوست دارند که علي دايي با آرامش کار خود را دنبال کند.

وي افزود: ما دايي را احتياج داريم و هرگز دوست ندارم حتي يک دقيقه تمرکز ايشان به هم بخورد به همين دليل من باز هم از دايي مي‌خواهم که خويشتن‌دار باشد و در برابر اتفاقات اخير ديگر عکس‌العملي نشان ندهد. بالاخره ما تصميم گرفته‌ايم و کادر فني بسيار خوبي آورده‌ايم و خدايي ناکرده دوست ندارم حتي يک ثانيه تمرکز دايي به هم بخورد چون ما مي‌خواهيم ان‌شاء‌الله امسال سال خوب و موفقي را براي هواداران‌مان داشته باشيم. البته شايد اين درخواست من از دايي کمي سخت باشد اما از ايشان مي‌خواهم که خويشتن‌دار باشد.

رويانيان با حمايت از دعوت مهرداد پولادي به تيم ملي گفت: لطف خدا، تلاش همگاني و غيرت و تعصب پولادي اين بازيکن با ارزش و با کيفيت به فوتبال برگشت. مطمئنا مهرداد پولادي توانمندي‌هايي دارد که کي‌روش او را به تيم ملي دعوت کرده است مثل همه بازيکنان ديگر پرسپوليس.

وي افزود: پولادي را چند ماه صبورانه مداوا کرديم، از لحاظ روحي و رواني مراقب بوديم خدشه‌اي به او وارد نشود و به نظرم کي‌روش هم بهترين کار ممکنه را کرد و حالا مي‌توانم بگويم مثل همه ستاره‌هاي ايران و بازيکنان خوبمان پولادي يکي از بهترين‌هاي تيم ملي در جام جهاني خواهد بود.

رويانيان ادامه داد: پولادي زحمت زيادي کشيده است و جا دارد از همه پزشکاني که او را مهيا کرده‌اند تشکر کنم. به نظرم تيم ملي بايد از ما تشکر کند که اين بازيکن خوب را اين طور آماده کرديم و دوباره تحويل تيم ملي داديم، من مطمئنم پولادي با آمدنش به جمع ساير بازيکنان دايي و حضورش در تيم ملي ارزش‌هاي خود را نشان مي‌دهد و همه به جاي انتقاد کي‌روش را تشويق مي‌کنند. ما بازيکن ارزشي، با غيرت و با تعصب مثل پولادي کم داريم البته نمي‌خواهم خدايي ناکرده به هيچ بازيکني بخواهم بي‌احترامي کنم چون همه بازيکنان ايران باغيرت و تعصب هستند و يکي از بهترين‌هايشان پولادي است.

رويانيان در پايان خاطر نشان کرد: من اميدوارم که پولادي به روزهاي اوج خودش برگردد و با برنامه‌هايي که براي او در نظر دارم بتواند مثل هميشه براي پرسپوليس و تيم ملي مؤثر باشد تا اين جوان خوب کشورمان با بازگشتش مجددا شادي را به دل هواداران پرسپوليس و تيم ملي ايران هديه دهد. پولادي پسر پرسپوليس و ايران است و خيلي خوشحال شدم که او را در تيم ملي ديدم. البته شايد بازيکنان ديگري داشتيم که شايستگي حضور در تيم ملي را داشتند.

8. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بخدا حیفه میلاد غریبیو مفت از دست بدیم بازیکن خوب و آینده داریه،من نمیدونم دایی چرا این رضایی و نوروزی رو ک هیچ کار مفیدی نمیکنن بازی میده بعد به غریبی بازی نمیده بازم میگم که بخدا حیفه
    وقتی به نوری و دهنوی و ... بازی برسه چه انتظاری میشه داشت از سرمربی تیم ؟! ایشون فعلا سرگرم دعوا با دیگرانن . وقت نداره واقعیتها رو ببینه

یه هفته نشده تیم توی آرامش باشه . چه توی بازی و کنار زمین چه خارج از زمین ! اونهمه دعوا مرافه اول فصل برای از دست دادن بازیساز تیم و رفع حواشی در عوضش با مصاحبه های بیخود شیرینی و دایی توی زمینه های مختلف تیم غرق حاشیست و امثال نخودیهایی تیم به چشم نمیان حتی دعوت به تیم ملی هم میشن !!!!!!!!!!!!

تیم هنوز قسط دوم خلعت رو نداده چه طور میخواد خرید نیم فصل بکنه ؟؟ خرید دهنوی برای تیم نفعی داشت ؟ موندن نوری و نوروزی و غلام برای تیم هزینه نداره ؟؟!؟! اینهمه وقت و پول مفت مفت هد رفت ! اونوقت یکی از با شخصیت ترین بازیکنای قدیمی تیم باید بره اداره مالیات ، مالیات کل پولی که نگرفته رو بده !!!! ( وحید هاشمیان ! )

فعلا اوضاع مالی تیم فاجعست مخصوصا بعد از غیب شدن خیر دوم و بهتره خودمون رو وفق بدیم با شرایط : این فصل هم یه جوری تحمل کنیم تا ببینیم چی میشه ! کفشگری چیزی از حقیقی و دهنوی که کمتر نداره ! پس میتونه جای اونا بازی کنه ! باید به غریبی هم فرصت داد که هنوز مث سایر بازیکنا درگیر جو نشده و میتونه مث باقی جوونای تیم با غیرت برا تیم بازی کنه .

10. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

-----------------------------------------------
    حرف غریبی درسته حق هست ، ولی ممکنه بازیکن های جوون دیگه ی تیم که بازی نمیکنن هم تحریک بشن و درخواست جدا شدن از تیم بکنن .

یه سوال : پولادی خیلی وقته مصدوم بوده و بازی نکرده ، دلیل دعوت شدنش چی میتونه باشه ؟ به نظرم کیروش هنوز داره به بزرگی اسمها دقت میکنه ، چون یک نفر هم از فولاد خوزستان دعوت نکرده !!!

12. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال : پولادی خیلی وقته مصدوم بوده و بازی نکرده ، دلیل دعوت شدنش چی میتونه باشه ؟ به نظرم کیروش هنوز داره به بزرگی اسمها دقت میکنه ، چون یک نفر هم از فولاد خوزستان دعوت نکرده !!!
    روحیه دادن به بازیکنی که به خاطر اشتباه یه پزشک نزدیک بود از فوتبال خداحافظی کنه
    درضمن پولادی از بازیکن های مورد علاقه کیروشه
    ولی واقعا جای سوال که این لیست با چه معیاری پر شده؟ البته هرچی کمتر از تیم دعوت بشه بهتره

14. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انتقاد سرمربي پرسپوليس از مايلي‌کهن

سرمربي پرسپوليس گفت: زماني که دکتر ِآقايان رئيس جمهور بود من سرمربي پرسپوليس شدم.

علي دايي در حاشيه مراسم گلريزان موسسه خيريه‌اي که در هتل المپيک برگزار شد در مورد علت حضور در اين مراسم گفت: اين مراسم خيريه‌اي بود که توسط آقاي عباسي به ما اعلام شد و ما هم در آن شرکت کرديم. انشاءالله همه مردم ما در اين مراسم شرکت کنند. اگر بخواهيم مي‌توانيم خيلي کارها را انجام دهيم. اگر همه با هم باشند و دست به دست هم دهيم مي‌توانيم خيلي از مشکلات جامعه را حل کنيم. اين يک کار خير و پسنديده است که به بانوان بي‌سرپرست مربوط مي‌شد و هم اشتغال‌زايي است و هم اينکه کمک مي‌کند که جامعه سالم باشد. در مجموع کار بسيار پسنديده‌اي باشد.

به گزارش تسنيم،وي در مورد حواشي که در چند روز اخير رخ داده اظهار داشت: متاسفانه شما اگر نگاه کنيد خيلي‌ها در رسانه‌ها نيستند و خيلي وقت‌ها دوست دارند در رسانه‌ها باشند و عکسي از آنها در روزنامه‌ها چاپ شود. آنها با نتايج فني نمي‌توانند بيايند و خودشان را مطرح کنند و با اين مسائل مي‌خواهند خودشان را مطرح کنند. شما اگر نگاه کنيد بعد از بازي پرسپوليس و صبا همه روزنامه‌ها به اين مسئله پرداختند و تلويزيون هم به اين موضوع پرداخت. من در مصاحبه قبلي‌ام هم گفته بودم که خيلي راحت است آدم چشمانش را روي واقعيت‌ها ببندد و دهانش را باز کند و هر چه دوست دارد بگويد.

سرمربي پرسپوليس ادامه داد: مطمئن باشيد اين بار خيلي اساسي‌‌تـر اين مسئله را پيگيري مي‌کنم و قبلا گفتم اگر آقايان يکي از حرف‌هايشان را ثابت کنند ديگر در اين فوتبال نمي‌مانم.

دايي در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر صحبت‌‌هاي محمد مايلي‌کهن در خصوص اينکه پرسپوليس با 50 ميليارد بسته شده تاکيد کرد: آقاي رويانيان اينجا هستند و ايشان مي‌توانند اين توضيحات را ارائه دهند. فکر کنم اين هم جزء آن صحبت‌هايي است که آدم بدون اطلاعات مطرح مي‌کند. مي‌گويند علي دايي 5 ميليارد و 100 ميليون تومان و برادرش 300 ميليون از پرسپوليس پول گرفته است.

وي افزود: 50 ميليارد که سهل است بايد رقم بالاتري براي پرسپوليس خرج شود. اين مسائل فقط اذهان عمومي را تشويش و يکسري اتهامات را به افراد وارد مي‌کند؛ صحبت‌‌هايي که در جامعه ما و در قشري که تعقل و تفکر دارد قابل قبول نيست. من مطمئنا پيگيري مي‌کنم و مطمئن باشيد اين بار حتما از مقامات قضايي مي‌خواهم که يک جا اين صحبت‌هايي که به دروغ مطرح مي‌شود را پيگيري کنند. يکسري مسائل را به قوه قضائيه ربط مي‌دهند و به آنجا بي‌احترامي مي‌کنند، به اداره ماليات تهمت مي‌زنند، به علي دايي تهمت مي‌زنند و متاسفانه به خانواده و برادر من اتهام مي‌زنند. من قبلا گفته بودم مثل اينکه آقايان يادشان رفته زماني که مربي سايپا بودند چه کساني مشاور حقوقي آنان بود، پزشک تيم بود، در تيم ملي و زماني که من بازي مي‌کردم پزشک تيم ملي چه کسي بود.

دايي تاکيد کرد:‌ هميشه گفته‌ام نه تنها برادرم بلکه هر فرد ديگري که باشد براساس توانايي فني افراد و براساس استعدادها و توانايي‌هايي که در فوتبال دارد از او استفاده مي‌کنم. اين نيست که همه فوتباليست معروف باشند. اگر اينطور باشد که بايد فاتحه مورينيو را خواند. برادرم الگوي من در فوتبال بوده و با هم فوتبال را شروع کرديم حالا يکسري مسائل و اتفاقاتي که افتاد ايشان نتوانست مثل من پيشرفت کند. من به تهران آمدم و ايشان در بابل به درس خواندن مشغول شد. من سال 87 - 88 مودي نمونه مالياتي شدم و در تلويزيون هم آن را نشان دادند. ايشان دق‌دلي آن را دارد. مگر مدرک مودي نمونه مالياتي چيزي است که آدم هميشه در جيبش داشته باشد؟ اصلا يکسري مسائل خنده‌دار اتفاق افتاد.

سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: اگر آقاي داور پاک است و ما له‌اش مي‌کنيم چرا در صحبت‌هايتان مي‌گوييد اين مسئله برمي‌گردد به دو، سه سال پيش؟ مگر قرار است ما‌ه‌ها دوش بگيريم و تميز شويم؟ اگر دو، سه سال پيش ايشان خلافي کرده همان دو؛ سه سال پيش بوده. آن کاري که در زمين انجام مي‌دهيد نشان دهنده شخصيت‌تان است. من هم مي‌توانم راحت بنشينم و خودم را به مظلوم‌نمايي بزنم و حرفي نزنم و بگويم که دستيارم برود کار انجام بدهد. در آن صحنه شما ببينيد که چرا تيم داوري ايشان را اخراج نکرد. من در محوطه فني خودم بودم و از آن بيرون نيامده بودم. آن صحنه يک صحنه مشکوک بود که فکر مي‌کنم توپ اوت شده بود و کمک داور آن را اعلام نکرد. همان توپ کم مانده بود که گل شود.

دايي در واکنش به صحبت‌‌هاي نادر فريادشيران مبني بر اينکه اگر ادعاهاي دايي ثابت شود باغ دو ميلياردي‌ام را به او مي‌دهم گفت: انشاءالله خدا به ايشان بيشتر بدهد. خدا را شکر تا الان علي دايي به دو ميليارد که سهل است به 20 ميليارد هم خودش را نفروخته است. من هر چيزي که به دست آوردم از پول حلالم به دست آوردم. اگر دايي بهترين ماشين را سوار نشود و بهترين چيزها را نداشته باشد چه کسي بايد داشته باشد؟ من کسي هستم که خودم زحمت کشيدم و يک ريال هم پول حرام به زندگي‌ام نيامده است. از موقعي که خودم را شناختم از 13 سالگي کار کردم و الان هم کار مي‌کنم. الان عشق من فوتبال است نه اينکه بگويم کارم فوتبال است.

وي با اشاره به مصاحبه فريادشيران اظهار داشت: سخنگوي ايشان (مايلي کهن) مصاحبه کرده و گفته در زمان آقاي روحاني من سرمربي پرسپوليس شدم در حالي که آقاي رويانيان شاهد است ما چند جلسه با هم گذاشتيم که من اصلا سرمربيگري پرسپوليس را قبول نکردم. بايد بگويم زماني که دکتر ِآقايان رئيس جمهور بود من سرمربي پرسپوليس شدم. تازه هيچ موقعي يادم نمي‌رود که ما سر تمرين بوديم و داشتيم نتايج انتخابات را پيگيري مي‌کرديم.

وي ادامه داد: آقايان صحبت‌‌هايي را مطرح مي‌کنند که از آن اطلاعي ندارم. مگر مي‌شود 5 ميليارد به علي دايي داد. اگر براساس توانايي‌هاي فني باشد اگر آقايان يک بگيرند علي دايي بايد 100 بگيرد. بعد از آن هم آقاي فريادشيران در مصاحبه‌اش اعلام کرده که علي دايي آمريکا بوده؛ آخر پسر خوب من پاسپورتم هست و مي‌توانم نشان دهم که کجا بودم. موقعي که اطلاعات نداريد چرا حرف مي‌زنيد؟ من دوست دارم کسي عليه من صحبت کند که اطلاع داشته باشد و کسي که تحصيلات عاليه داشته باشد و بداند که چه مي‌گويد. شما فقط حرف مي‌زنيد. اين مسائل را پيگيري مي‌کنم. اگر آقايان بيايند و حرف‌هايشان را ثابت کنند، علي دايي به راحتي از فوتبال مي‌رود.

سرمربي پرسپوليس در واکنش به اين مسئله که اين موارد باعث به حاشيه کشيده شدن اين تيم نخواهد شد عنوان کرد: نه ما اصلا کاري نداريم. ايشان پرسپوليسي هستند يا هر چه هستند. پرسپوليسي بودن احتياج به جار زدن ندارد. ايشان از جاهاي ديگر ناراحت است که مي‌آيد اينگونه بروز مي‌دهد. گفتم ايراد ندارد ايشان هر چه مي‌خواهد بگويد، مطمئنا در دستگاه قضايي بايد درباره صحبت‌هايي که مي‌کنيم پاسخگو باشيم. قبلا گفته‌ام و باز هم مي‌گويم من هر کجا که کار کنم به آن تيم غيرت دارم. خودم را به مظلوم‌نمايي نمي‌زنم که بگويم من خوشحالي نکنم. با تمام وجودم خوشحالي مي‌کنم؛ در هر تيمي که باشم اما مثل آقايان نيستم که بگويم پرسپوليسي هستم. شما با من درگير نشديد، شما با پرسپوليس درگير شديد. من مربي پرسپوليس هستم و شايد فردا نباشم، شما با پرسپوليس مشکل داشتيد. به نظر من آن گل دقايق آخر که ما به صبا زديم باعث شد اين شعله‌هاي آتش بيشتر شود.

پ.ن
    ادامه دادن این حواشی اصلا خوب نیست

16. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خيّر ناپديد شده پرسپوليس پيدا شد

خيّر دوم پرسپوليس که قرار بود دومين بخش طلب باشگاه عجمان را پرداخت کند پس از ناپديد شدن بالاخره پيدا شد.

پس از اينکه باشگاه عجمان موافقت خود را با انتقال محمدرضا خلعتبري به پرسپوليسي‌ها اعلام کرد حسين هدايتي بخشي از هزينه‌هاي بازگشت اين بازيکن را پرداخت کرد اما قرار شد يک خيّر جنوبي دومين قسط پرسپوليسي‌ها به عجماني‌ها را با توجه به درخواست خودش و ديدار با مسئولان باشگاه پرسپوليس و رويانيان پرداخت کند اما اين خيّر چند روزي بود که بنا بر دلايلي ناپديد شده بود و تلفن خود را جواب نمي‌داد.

به گزارش فارس،بالاخره پس از کش و قوس‌هاي فراوان دومين خيّر پرونده پرسپوليس و خلعتبري پيدا شد و قرار است وي جلسه‌اي را با رويانيان در خصوص پرداخت پول عجماني‌ها داشته باشد.

گفتني است اين خيّر حتي ديداري با علي دايي و بازيکنان پرسپوليس نيز داشته و در آن ديدار و حتي جلسه با رويانيان قولي مساعد داده بود، او حتي بارها اسمش در رسانه‌ها مطرح شده بود، با توجه به پيدا شدن اين خير قرار است جلسه‌اي برگزار شود البته اگر باز هم خيّر دوم پرسپوليس ناپديد نشود.

18. 6 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه بار شنیدم یکی میگفت باشگاه های پرسپولیس و استقلال و به تازگی سپاهان و قدرتشون به نوعی نماد وضع اجتماعی ما هستند و تعداد هوادارانشون هم نشون دهنده نوع احساسات اقشار مردمه واقعاً حرف قشنگی زده به نظر من حالا شاید عیناً اینطور نباشه اما میتونم بگم تا حد زیادی به واقعیت نزدیکه ما متأسفانه مردمی احساساتی افراطی هستیم تو همه باشگاهامون از این مسائل هست ولی در پرسپولیس در حد اعلاش دیده میشه هوادارای تیم پرسپولیس به عنوان پرطرفدارترین تیم کشور هم همیشه احساساتی و افراطی هستند (قشر قالبشونو عرض میکنم) یعنی یه رفتاره که متأسفانه هیچوقت حاضر نیستید کنار بگذارید و با اینکه تیمتونو دوست دارید اما واقعاً با این شکل رفتارتون بهش ضربه میزنید اینکه تا یکی مربیتون میشه تمام فحاشی های گذشتتونو بهش فراموش میکنید و بهش اعتماد میکنید و تا پای جون!!!! باهاشید ولی چه قبل از مربیگریش و چه بعد از مربیگریش با بدترین الفاظ حرمتشو خورد میکنید نشاندهنده هون افراطی گری و احساساتی بودن ذاتیتونه متأسفانه اکثریت ملت ایران اینطورین و پرطرفدارترین تیم کشور ما هم همینطور حمایت میشه ! برای همینه که به نظر من مربی که به تیمتون میاد با دل و جون برای تیم کار نمیکنه بلکه اولویت رو همیشه به منافع شخصیش میده چرا که میدونه همه حمایت ها مقطعی هست و اصلاً هم منطقی نیست آدم دلشو به این حمایت های ظاهری خوش کنه همینه که هر مربی اومد چه خارجی و چه ایرانی با دیدن اوضاع احوال شما هواداران احساسی حساب کار دستش اومد و ترجیح داد به مبلغ قراردادش و حاشیه های خودش فکر کنه نه به فکر طرح تاکتیکی جدید و حساب شده برای تیمش.
    من پیشنهادم اینه که هیچوقت اصلاً کسی رو خراب نکنید و برای خودتون دشمن درست نکنید این دید منفی بافانس که خیلی از اسطوره هاتونو فراری داده مایلی کهن یه پرسپولیسیه دعوای اون با دایی همیشه بوده ولی این دعوارو به خاطر به هم ریختن پرسپولیس برنامه ریزی نکرده همین بالاهارو سر پروین و دایی هم آوردید همین انگ هارو به خیلیا زدید این کارا سودی جز بی ثباتی بیشتر در مربیگری تیمتون نداره دیگه این بی ثباتی رو میخواهید تا کجا به پیش ببرید یه نگاه یه تاریخ مربی ها تون بندازید ببینید کدوم مربی تو این ده سال بیش از دو سال در تیم موند و چندتاشون به نیم فصلم نکشید ؟! آیا واقعاً اینطوری میشه برنامه ای برای تیم داشت ؟؟؟ یه کار خوب که به نظرم انجام شده حمایت مداوم از رویانیان بوده اما این کافی نیست باید روحیه افراطی و تخریبگرتون رو کنار بگذارید حتی دشمن رو اگر محترم بشمارید (اگر به معیارهای اخلاقی هم چندان معتقد نیستید) یه سیاسته که بهش میگن با پنبه سر ببر و حداقل حسنش اینه که خودتون دچار بحران نمیشید و اگر اون مایلی کهن دشمنتونم بود! ناکام میشد اما دارم بهتون میگم شما دارید هم مربی های بزرگ و بابرنامه رو از امنیت در پرسپولیس ناامید میکنید و هم دارید به سرمایه ها و تاریخ باشگاهتون لطمه میزنید و حتی به بازیکنهای قدیمی خودتون هم رحم نمیکنید. باید قبول کنید شما روحیه تخریب گری دارید من واقعاً باید اینو میگفتم خیلی میخواستم از ناحیه تکریم باهاتون حرف بزنم اما اگر این روندو شما هوادارا ادامه بدین پرسپولیس حالا حالاها ره به جایی نمیبره
    خوشبختانه دارید یه چیزایی رو متوجه میشید وفاداری به رویانیان شروعش بود که امیدوارم سیاست خود باشگاه هم در کنار تغییر رفتار هواداراش این باشه که با بدبینی و دشمن سازی برای خودش حاشیه بیشتر درست نکنه و متوجه بشه که همین کسانی که پرسپولیس به جونشون میفته یه روزی ممکنه محتاجشون باشه حالا به هر نحوی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •