!!
ینی ی تنه رونالدو با 4 تا گل توی بازی رفت و برگشت،پرتغال رو برد جام جهانی
تو صفحه ی تو تیترش هم نوشته بود:همه مان با هم توانستیم! برزیل منتظر ماست...

من اینجا هستم فعلا...
ستاره پرتغالی در بازی با سوئد هت تریک کرد تا با رکورد گلزنی پائولتا برای تیم ملی پرتغال برابری کند
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره باتجربه تیم ملی پرتغال و کاپیتان این تیم بعد از به ثمر رساندن یکی از گلهایش در بازی با تیم ملی سوئد در دور برگشت پلی آف جام جهانی 2014 فریاد می زد:« من اینجا هستم.» و بدین ترتیب گلزنی اش را جشن گرفت
رونالدو دراین بازی هت تریک کرد تا با این 3 گل با رکورد گلزنی پائولتا برای تیم ملی پرتغال برابری کرده و درکنار او برترین گلزن تاریخ تیم ملی پرتغال با 47 گل لقب بگیرد.
درپایان این بازی رونالدو اعلام کرد که قصد پیغام فرستادن برای هواداران را نداشته و حتی ترجیح داد تا درمورد بلاتر نیز صحبتی نکند:«من کارم را انجام دادم. همان طوری که در طول این مدت نیز بودم. نیازی نمی بینم که بخواهم به کسی پاسخ بدهم. من پاسخ هایم را در زمین چمن می دهم.همیشه تلاش می کنم که بهترین عملکرد ممکن را انجام دهم. می جنگیم و سختی می کشیم ولی این اتفاقات در مصاف دو تیم بزرگ کاملا طبیعی است. بعد از تساوی می خواهیم کمی بهتر شویم و وقتی گل دوم را خوردیم سختی بیشتری کشیدیم. این بخشی از فوتبال است و تا آخرین لحظه هیچ گاه نمی توان فهمید که اتفاقی رخ می دهد. ما در هر دو بازی بهتر بودیم و با شایستگی به پیروزی رسیدیم.»
رونالدو در ادامه صحبت هایش به آر.تی.پی در مورد برابری با رکورد گلزنی پائولتا گفت:« رکوردها برای شکستن هستند ولی اولویت من این نبود که رکورد پائولتا را بشکنم. می دانستم که این روز بالاخره می رسید.حالا تعداد گلهایمان برابر است ولی من اینجا هستم تا به تیم ملی کمک کنم. من برای کمک به تیم ملی پرتغال اینجا هستم.نیازی برای اثبات چیزی نمی بینم»
رونالدو ادامه داد:«من با زلاتان رقابت نداشتم. او بازیکن فوق العاده ای هست و بزرگترین ستاره تیم ملی سوئد است. ولی من با او رقابت نمی کنم و برای تیمم بازی می کنم.»
درپایان بازی رونالدو در توئیترش به هم تیمی هایش تبریک گفت و نوشت:« همه مان با هم توانستیم! برزیل منتظر ماست.»
رونالدو در مورد توپ طلاادامه داد:« من به دنبال توپ طلا نیستم. هر سال نشان داده ام که در جمع بهترین ها هستم. من هر فصل 40 تا 50 گل زده ام و این در دسترس انجام هر بازیکنی نیست.عقده کسب توپ طلا را ندارم.»
goal.com/iran
رئیس فیفا بعد از تبریک به تیم ملی پرتغال برای راهیابی به جام جهانی درتبریک به رونالدو گفته:« عملکرد کریستیانو فوق العاده بود»
سایت گل- سپ بلاتر، رئیس فیفا در تبریک به تیم های ملی ای که دیشب و در جریان بازیهای پلی اف اروپا مجوز حضور در جام جهانی 2014 را به دست آوردند، نوشته:« تبریک پرتغال! » و در عین حال چشمکی هم به کریستیانو رونالدو ، بازیکنی که چند وقت پیش او را فرمانده نامیده بود و بلافاصله از او عذرخواهی کرده بود زده تا به این جنجال پایان دهد.
بلاتر که در تبریک به سایر تیم ها، به طور کلی از آن تیم نام برده و به فرد خاصی اشاره نکرده بود در پیغام تبریک به مناسبت صعود تیم ملی پرتغال نوشته:« عملکرد فوق العاده ای از رونالدو شاهد بودیم.»
به صورت اتفاقی و بعد از تبریک به کریستیانو رونالدو، بلاتر در صفحه اش در توئیتر تاکید کرد که فینالیست های توپ طلای سال جاری در روز 9 دسامبر اعلام خواهند شد
خعلی جالب توی حرکت حرفه ای رونالدو اصلا جواب بلاتر رو نمی ده و فقط خودشو توی چمن سبز!ثابت می کنه،آخرش هم سپ مجبور به عذر خواهی میشه...
ایبرا هم خیلی جالب گفته
تماشای جام جهانی بدون من ارزشی نداره!(اعتماد به نفس خوبه اما نه در این حد ایبرا جان

ستاره توی جام جهانی هستن چنتایی...)
بعد از باخت سوئد مقابل پرتغال، ایبرا یکی از بزرگترین غایبان مسابقات جام جهانی 2014 خواهد بود و خودش اعلام کرده که تماشای بازیهای جام جهانی بدون او ارزشی ندارد
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی باشگاه پاری سن ژرمن بعد از باخت تیم ملی کشورش مقابل پرتغال و ناکامی زردپوشان در رسیدن به جام جهانی 2014 اظهارات جالب توجهی را بزبان آورده و یادآوری کرده که بازیهای جام جهانی ای که او در آن حضور نداشته باشد، ارزش تماشا کردن ندارد.
ایبرا که در بازی دیشب سوئد- پرتغال در دور برگشت پلی آف جام جهانی 2 گل زد، نتوانست مانع از حذف تیمش شود و در نهایت کریستیانو رونالدو و یاران با برد 2-4 در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت به جام جهانی رسیدند.
زلاتان 32 ساله در صحبت هایی اعلام کرد که این احتمالا آخرین تلاش او برای حضور در جام جهانی بوده است و در صحبت هایی گفت:« این احتمالا آخرین تلاش من برای حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی سوئد بود. یک چیزرا مطمئنم: جام جهانی بدون من ارزش تماشا کردن ندارد. پس اصلا ارزشی ندارد که بخواهیم منتظرشروع جام جهانی باشیم. به تیم ملی پرتغال تبریک می گویم ولی هر دو تیم شایستگی حضور در جام جهانی را داشتند.»
زلاتان در ادامه گفت:« قطعا خیلی ناامید وناراحت هستیم ؛ چرا که حضور در جام جهانی برزیل رویای تیم ملی سوئد بود.»
goal.com
پیروز و موفق باشید