تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 302 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمالا امسال هم شاهد چنین آرای عجیبی خواهیم بود

سایت گل- در فاصله دو ماه تا اعلام برنده توپ طلا سال 2013، همه جا صحبت از این است که چه کسی شایستگی بردن این جایزه را دارد؛ برنده ای که با آرای مربیان و کاپیتان های تیم های ملی کشور های عضو فیفا و گروهی از روزنامه نگاران منتخب از سراسر دنیا انتخاب می شود.

اما در این بین کسانی هستند که معتقدند بسیاری از این جمع، به ویژه از بین مربیان و بازیکنان که فرصت دنبال کردن همه بازی ها را ندارند، از شایستگی رای دادن برای این جایزه مهم برخوردار نیستند.

و البته آرای عجیب و غریبی هم که در این بین دیده می شود، تا اندازه ای گواه این مدعاست. در اینجا به بررسی آرای تعدادی از مربیان و کاپیتان های تیم های ملی در رای گیری سال های 2010 و 2011 می پردازیم:

آرای سال 2010:

- توماس فرمائلن، کاپیتان تیم ملی بلژیک، رای اول و 5 امتیازی اش را به هم تیمی اش در آرسنال، سسک فابرگاس داد.

- اندی دیویس، کاپیتان جزایر بریتش ویرجینیز، نه هیچ از بازیکنان اسپانیای قهرمان جهان را به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کرد و نه به مسی و رونالدو به عنوان نفر اول رای داد؛ به نظر او بهترین بازیکن دنیا دیدیه دروگبا بود؛ وین دوور، سرمربی گویانا هم به دروگبا رای داد.

- آرای مارک فن بومل و برت فن مارویک، کاپیتان و سرمربی هلند، باطل اعلام شد (احتمالا به دلیل تاخیر)

- لی تائه هون، سرمربی کامبوج، مسوت اوزیل، ستاره تازه ظهور کرده تیم ملی آلمان را به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کرد.

آرای سال 2011:

- اندی دیویس، کاپیتان جزایر بریتش ویرجینیز، این بار سسک فابرگاس را بالاتر از مسی و رونالدو قرار داد

- ناهایو، کاپیتان بروندی هم گل کاشت؛ در بین گزینه های او خبری از مسی و رونالدو نبود؛ به نظر او، نیمار، آبیدال و بنزما بهترین دنیا در سال 2011 بودند

- تیم براون، کاپیتان نیوزلند، هم علاقه ای به رونالدو و مسی نداشت؛ او به آگوئرو، ژابی آلونسو و وین رونی رای داد

- جعفرخان، کاپیتان پاکستان، هم نشان داد که فقط به هافبک ها علاقه مند است؛ توماس مولر، اینیستا و شواین اشتایگر

- دنی آلوس، سرخیو آگوئرو و وین رونی آرای مواکی فولیو از تونگا بودند؛ واقعا مرسی!

- عادل آموروچه، سرمربی بوروندی هم به اندازه کاپیتان تیم ملی کشورش آرای عجیبی داشت؛ بنزما، اوزیل و اتوئو. احتمالا در بوروندی علاقه به مسی و رونالدو مجازات حبس دارد!

- روبن اسرائیل و سزار فاریاس، سرمربی های ال سالواردو و ونزوئلا هم با یک سال تاخیر، دیه گو فورلان را به عنوان بهترین بازیکن معرفی کردند

goal.com/iran

((جعفر خان از پاکستان منو مبهوت خودش کرده))

2. 11 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جرارد هم انگار به سوارز رای داده!! آدم می مونه چی بگه!

در ضمن میثم جان پستت رو تو تاپیک توپ طلا میذاشتی که بقیه هم ببینن

6. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جرارد هم انگار به سوارز رای داده!! آدم می مونه چی بگه!

در ضمن میثم جان پستت رو تو تاپیک توپ طلا میذاشتی که بقیه هم ببینن
    آرای دلبوسکه

ژاوی - اینیستا و نفر سوم رو نگفت

ژاوی و اینیستا جزو 3 نفر هستن اصلا ؟

توپ طلا رو فکر نکنم به بهترین بازیکن سال میدن
    به محبوبترین بازیکن سال میدن

هرکس به بازیکن مورد علاقش رای میده
    تا الان هم همین شکلی بوده و خواهد بود !!!!!!!!

8. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان فیلم این چند تا لحظه رو دارید؟!(خدایی خعلی خنده دار بود...یعنی به ندرت از این صحنه ها دیده میشه!.... عاشق این اخلاق رونالدو ام که شاید با یکی رفتار بدی داشته باشه و در لحظات بعدی بازی نشون میده که خیلی ام به اون بازیکن احترام میزاره!(همون صحنه که رو دروازه بان اونا خطا کرد!و برگشت اون بازیکنی رو که اداشو در آورده بود بغل کرد..!)

10. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب پرتغال هم با کمک رونالدو به جام جهانی رفت
    رونالدو هم که یه تنه پرتغالو برد بالا
    3 تا فرار کرد 3 تا گل زد
    دمش گرم
    بعد رای کاپیتان تیم ملی مون رو که میبینی ....
    ولش ، امسال بهترین بازیکن نشه دیگه کاملا مشخصه چه خبره تو فیفا و ...

+

تبریک به طرفداران پرتغال و رونالدو

+
    فقط آدم میمونه هنوز یه سری مسی رو بهتر میدونن
    آدمو به شک وا میدارن
    Last edited by Abdolreza2012; 20-11-2013 at 01:21.

12. 11 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رونالدو یک تنه با 4 گل پرتغال رو برد جام جهانی که دیگه حرفی واسه گفتن نموند !!!!!!!!

تو مراسم بهترین بازیکن هم آرا منتشر میشه بعدش کم مونده آدم شاخ در بیاره !!

زالاتان و ریبری هم هیچ کاری واسه تیم هاشون نکردن (( با اینکه فرانسه صعود کرد ولی ریبری 1 گل هم نزد )) (( بازی برگشت فرانسه رو ندیدم ولی بازی رفت که ریبری کار خاصی نکرد ))

منتظر مراسم توپ طلا هستیم که ببینیم چی میشه !!!!!

فقط امیدوارم رونالدو تو مراسم شرکت نکنه

14. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درباره کریس که چیزی نمیشه گفت!
    همین بس که زلاتان با اون همه غرور، میاد کریس رو تشویق میکنه فکر میکنم کافی باشه!

فقط خوشحالم اکثر رئالی ها رفتن جام جهانی...
    کریس و پپه و کوئنترائو از پرتغال
    بنزما و واران از فرانسه
    لوکا هم از کرواسی

16. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

!!
    ینی ی تنه رونالدو با 4 تا گل توی بازی رفت و برگشت،پرتغال رو برد جام جهانی

تو صفحه ی تو تیترش هم نوشته بود:همه مان با هم توانستیم! برزیل منتظر ماست...
    من اینجا هستم فعلا...

ستاره پرتغالی در بازی با سوئد هت تریک کرد تا با رکورد گلزنی پائولتا برای تیم ملی پرتغال برابری کند

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره باتجربه تیم ملی پرتغال و کاپیتان این تیم بعد از به ثمر رساندن یکی از گلهایش در بازی با تیم ملی سوئد در دور برگشت پلی آف جام جهانی 2014 فریاد می زد:« من اینجا هستم.» و بدین ترتیب گلزنی اش را جشن گرفت

رونالدو دراین بازی هت تریک کرد تا با این 3 گل با رکورد گلزنی پائولتا برای تیم ملی پرتغال برابری کرده و درکنار او برترین گلزن تاریخ تیم ملی پرتغال با 47 گل لقب بگیرد.

درپایان این بازی رونالدو اعلام کرد که قصد پیغام فرستادن برای هواداران را نداشته و حتی ترجیح داد تا درمورد بلاتر نیز صحبتی نکند:«من کارم را انجام دادم. همان طوری که در طول این مدت نیز بودم. نیازی نمی بینم که بخواهم به کسی پاسخ بدهم. من پاسخ هایم را در زمین چمن می دهم.همیشه تلاش می کنم که بهترین عملکرد ممکن را انجام دهم. می جنگیم و سختی می کشیم ولی این اتفاقات در مصاف دو تیم بزرگ کاملا طبیعی است. بعد از تساوی می خواهیم کمی بهتر شویم و وقتی گل دوم را خوردیم سختی بیشتری کشیدیم. این بخشی از فوتبال است و تا آخرین لحظه هیچ گاه نمی توان فهمید که اتفاقی رخ می دهد. ما در هر دو بازی بهتر بودیم و با شایستگی به پیروزی رسیدیم.»

رونالدو در ادامه صحبت هایش به آر.تی.پی در مورد برابری با رکورد گلزنی پائولتا گفت:« رکوردها برای شکستن هستند ولی اولویت من این نبود که رکورد پائولتا را بشکنم. می دانستم که این روز بالاخره می رسید.حالا تعداد گلهایمان برابر است ولی من اینجا هستم تا به تیم ملی کمک کنم. من برای کمک به تیم ملی پرتغال اینجا هستم.نیازی برای اثبات چیزی نمی بینم»

رونالدو ادامه داد:«من با زلاتان رقابت نداشتم. او بازیکن فوق العاده ای هست و بزرگترین ستاره تیم ملی سوئد است. ولی من با او رقابت نمی کنم و برای تیمم بازی می کنم.»

درپایان بازی رونالدو در توئیترش به هم تیمی هایش تبریک گفت و نوشت:« همه مان با هم توانستیم! برزیل منتظر ماست.»

رونالدو در مورد توپ طلاادامه داد:« من به دنبال توپ طلا نیستم. هر سال نشان داده ام که در جمع بهترین ها هستم. من هر فصل 40 تا 50 گل زده ام و این در دسترس انجام هر بازیکنی نیست.عقده کسب توپ طلا را ندارم.»

goal.com/iran

رئیس فیفا بعد از تبریک به تیم ملی پرتغال برای راهیابی به جام جهانی درتبریک به رونالدو گفته:« عملکرد کریستیانو فوق العاده بود»

سایت گل- سپ بلاتر، رئیس فیفا در تبریک به تیم های ملی ای که دیشب و در جریان بازیهای پلی اف اروپا مجوز حضور در جام جهانی 2014 را به دست آوردند، نوشته:« تبریک پرتغال! » و در عین حال چشمکی هم به کریستیانو رونالدو ، بازیکنی که چند وقت پیش او را فرمانده نامیده بود و بلافاصله از او عذرخواهی کرده بود زده تا به این جنجال پایان دهد.

بلاتر که در تبریک به سایر تیم ها، به طور کلی از آن تیم نام برده و به فرد خاصی اشاره نکرده بود در پیغام تبریک به مناسبت صعود تیم ملی پرتغال نوشته:« عملکرد فوق العاده ای از رونالدو شاهد بودیم.»

به صورت اتفاقی و بعد از تبریک به کریستیانو رونالدو، بلاتر در صفحه اش در توئیتر تاکید کرد که فینالیست های توپ طلای سال جاری در روز 9 دسامبر اعلام خواهند شد
    خعلی جالب توی حرکت حرفه ای رونالدو اصلا جواب بلاتر رو نمی ده و فقط خودشو توی چمن سبز!ثابت می کنه،آخرش هم سپ مجبور به عذر خواهی میشه...

ایبرا هم خیلی جالب گفته تماشای جام جهانی بدون من ارزشی نداره!(اعتماد به نفس خوبه اما نه در این حد ایبرا جانستاره توی جام جهانی هستن چنتایی...)

بعد از باخت سوئد مقابل پرتغال، ایبرا یکی از بزرگترین غایبان مسابقات جام جهانی 2014 خواهد بود و خودش اعلام کرده که تماشای بازیهای جام جهانی بدون او ارزشی ندارد

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی باشگاه پاری سن ژرمن بعد از باخت تیم ملی کشورش مقابل پرتغال و ناکامی زردپوشان در رسیدن به جام جهانی 2014 اظهارات جالب توجهی را بزبان آورده و یادآوری کرده که بازیهای جام جهانی ای که او در آن حضور نداشته باشد، ارزش تماشا کردن ندارد.

ایبرا که در بازی دیشب سوئد- پرتغال در دور برگشت پلی آف جام جهانی 2 گل زد، نتوانست مانع از حذف تیمش شود و در نهایت کریستیانو رونالدو و یاران با برد 2-4 در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت به جام جهانی رسیدند.

زلاتان 32 ساله در صحبت هایی اعلام کرد که این احتمالا آخرین تلاش او برای حضور در جام جهانی بوده است و در صحبت هایی گفت:« این احتمالا آخرین تلاش من برای حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی سوئد بود. یک چیزرا مطمئنم: جام جهانی بدون من ارزش تماشا کردن ندارد. پس اصلا ارزشی ندارد که بخواهیم منتظرشروع جام جهانی باشیم. به تیم ملی پرتغال تبریک می گویم ولی هر دو تیم شایستگی حضور در جام جهانی را داشتند.»

زلاتان در ادامه گفت:« قطعا خیلی ناامید وناراحت هستیم ؛ چرا که حضور در جام جهانی برزیل رویای تیم ملی سوئد بود.»

goal.com

پیروز و موفق باشید
    Last edited by Meisam.apk; 20-11-2013 at 17:47.

18. 5 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اینم ویدیو مربوط به اون درگیری که رونالدو با مدافع سوئدی داشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •