تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 269 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تازه رسیدم خونه. خسته، داغون و با گلویی که صدا ازش در نمیاد. اما به تیمم افتخار میکنم. تیمی که باور کرده بود که میتونه ببره، ...
    به هوادارای تیمم افتخار میکنم، هواداری که میفهمه تیمش تا اینجا با این همه مشکلات یه تنه اومده و همه تلاششو واسه پیروزی کرده. هواداری که با وجود از دست رفتن ستاره سوم ده دقیقه ایستاده تیمشو، مربیشو و بازیکناشو تشویق میکنه
    استقلال اول بشی، آخر بشی دوستت داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

ما توانمون همين بود. 2بازيكن كليديمونو هم نداشتيم.
    به نظر من حضور پژمان نوري در تركيب فيكس اين بازي كه ما بايد به بازي سرعت ميداديم اشتباه بود.
    جمشديان چند موقعيت خراب كرد مثل فرهاد . اما در روند حركتي تيم خيلي موثر بود.
    روي فرهاد خيلي حساب ميكرديم. با تمام وجود دويد اما اصلا موفق نبود.
    صادقي و حنيف چند بازي نيمكت نشين بشن ، هم واسه خودشون بهتره ، هم واسه اعصاب هوادارها.
    در مجموع بازي برگشت آبرومندانه بازي كرديم و الان قبول داريم كه در كل سئول از ما هماهنگ تر و حرفه اي تر بود.

از هوادارها ممنونم كه فرهنگ بالاشون رو نشون دادن و از بچه هاي تيم تشكر كردند.

مردم اول بازي خوب و در شان استقلال ميخوان بعد نتيجه . و اين امروز كاملا مشخص شد.
    همین که بعد از چند سال اسممون تو آسیا درخشید خودش راضی کننده هست.
    ایشااله با تجربه امسال ، می تونبیم سال بعد از اول یه مدعی جدی باشیم.

از همه بچه ها مچكرم كه واقعا مايه گذاشتن و مردونه جنگيدن.
    Last edited by federrer; 03-10-2013 at 16:54.

3. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رحمتي: از فوتبال آسيا فاصله داريم

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: اين يک واقعيت است که ما از فوتبال آسيا عقب‌تر هستيم و فاصله داريم.

مهدي رحمتي پس از عدم صعود استقلال به فينال ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: جا دارد از تماشاگران فهيم و خوب استقلال تشکر کنم. اما بايد يک واقعيت را بپذيريم ما از آسيا هنوز عقب هستيم ما بازي خوبي انجام داديم و هم مي‌توانستيم سه چهار گل بزنيم و هم مي‌توانستيم حذف شويم. به خدا قسم و به قرآن بازيکنان تمام تلاش خود را انجام دادند.

وي ادامه داد:‌ ما تاوان عدم برنامه‌ريزي در ابتداي فصل را مي‌خوريم در ابتدايي که
    همه تيم‌ها به دنبال آمادگي و بدنسازي بودند ما هنوز اندر خم يک کوچه بوديم که چه کسي با ما قرارداد مي‌بندد.هنوز بازيکنان آمادگي لازم را کسب نکرده‌اند آن زماني که ما داد مي‌زديم همه مسخره مي‌کردند که مگر وزير ورزش دفاع راست و يا چپ است. ما تاوان بي‌برنامه‌گي ابتداي فصل را مي‌دهيم.

دروازه‌بان استقلال در مورد علت افت عملکردش نسبت به سال گذشته با وجود اينکه همان مدافعان در استقلال حضور دارند، تاکيد کرد:
    فقط به علت ناآمادگي و ناهماهنگي است همان زماني که همه اردوي بدنسازي برگزار مي کردند ما به دو بازيکن سر تمرين حاضر مي‌شديم هنوز با ما قرارداد نبسته بودند من که نمي‌توانستم بدون بستن قرارداد در تمرينات حاضر شوم شما برويد ببينيد اولين تمرين استقلال که با تمام بازيکنان انجام شد چه زماني بود همين سئول با بازيکنانش بهترين اردوها را برگزار کرده بود. اما ما به دنبال دوزار بوديم که بدهند و کسي بيايد که با بازيکنان قرارداد ببندد.

وي تاکيد کرد: انصافاً ما با آسيا فاصله داريم نبايد خود را گول بزنيم حالا با يک اتفاق در يک بازي به برتري رسيديم مخلص همه هواداران هم هستم که 90 دقيقه ما را تحمل و تشويق کردند ما هم تمام تلاش خود را انجام داده‌ايم احتياج به برد داشتيم و اگر قبل از اينکه گل دريافت کنيم مي‌توانستيم به گل برسيم وضعيت‌مان متفاوت بود اما متاسفانه از آن استفاده نکرديم. دست تک‌تک هواداران را مي‌بوسم و شرمنده آنها شديم.

رحمتي در واکنش به اين انتقاد که اعلام مي شود ميانگين سني بازيکنان بالاست و مسائلي را در خصوص اينکه چرا مجتبي جباري از استقلال رفته و يا پژمان نوري عملکرد فصل گذشته را ندارد، گفت: تا زماني که اين اراجيف در فوتبال ما وجود داشته باشد مشخص است که همين‌‌گونه خواهد بود. زماني که همه تيم‌‌ها سر تمرين حاضر مي‌شدند ما هنوز خوابيده بوديم ما که نمي‌‌توانيم بدون قرارداد سر تمرين حاضر شويم تيم‌هايي چون سپاهان و پرسپوليس را ببينيد که در اول فصل چه اردوهايي برگزار کردند اما ما به دنبال اين بوديم که چه کسي چک مي‌دهد و چه کسي مديرعامل باشگاه است ما مشکل مديريتي داريم معلوم نيست اين باشگاه براي چه کسي است چوب بي‌برنامه‌گي را مي‌خوريم.

دروازه‌بان استقلال در مورد حضور قاليباف تصريح کرد: دست قاليباف درد نکند همين که آمد و گفت تيم براي تهران است دستش درد نکند او گفت که من شهردار تهران هستم و شما را حمايت مي‌کنم. باز هم متوجه شديم که اين تيم براي کجاست ما سال گذشته قهرمان شديم اما خبري از مسئولان وزارت ورزش نبود و کسي آنها را نديد. 10 بار ديگر نه 100 بار ديگر مي‌‌گويم يک روز مي‌بريم و يک روز مي‌بازيم اما اين مشکلات وجود دارد ما در ابتداي فصل به جاي بدنسازي دنبال اين بوديم که چه کسي مديرعامل است.

به گزارش فارس

5. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خوب مثل اینکه ما سوم شدیم و تبریک به همه هوادارا و مجموعه استقلال به خاطر این مقام ارزشمند + در خواست از ناصر خان برای اضافه کردن این عنوان به پست اول تاپیک

افتخارت باشگاه استقلال در آسیا

قهرمان (۲): ۱۳۴۹، ۷۰−۱۳۶۹
    نایب قهرمان (۲): ۱۳۷۰، ۷۸–۱۳۷۷
    مقام سومی (3): ۱۳۵۰، ۸۱–۱۳۸۰, 1392

7. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خسته و بی صدام!
    یه شب خیلی خوب رو که میتونستیم به عنوان یه شب فراموش نشدنی داشته باشیم...
    از بازی خیلی نمیخوام بگم چون بجث ها شد...
    فقط یه خسته نباشید به سیاوش که فوق العاده بود...
    خدایی اصلا انتظار نداشتم ازش...
    دقایق 70-80 بازی، وقتی وسط زمین بود، قشنگ معلوم بود که دیگه نفس نداره (به سختی راه میرفت)...
    اما بلافاصله وقتی توپ رو میگرفت، شروع میکرد به دویدن و خلق موقعیت...
    مرسی پسر...مرسی بخاطر با غیرت بودنت...

جو هم عالی بود...به جرات میگم بالای 70-80 درصد تماشاگر ها، 2 ساعت قبل شروع بازی دیگه صداهاشون در نمیومد اینقدر تشویق کرده بودن!
    اما بازی که شروع شد، بازم شروع کردن به تشویق و تا آخرش هم موندن....تا آخرش هم تشویقشون رو کردن...

نیمه اول که تموم شد، همه نا امید بودن...خیلی جو سنگین بود...همه باور داشتن به صعود تیم اما اون نتیجه...یاس بعدی بود خلاصه...
    اما با شروع نیمه دوم و گل مساوی، جو برگشت...3 تا گل دیگه میخواستیم اما همون یه گل تمام انگیزه ای بود که نیاز بود...گل دوم که زدیم دیگه ورزشگاه داشت منفجر میشد...
    همه چی رویایی به نظر میرسید تا اون گل...یه ضد حال خیـــلی بد بود...یعنی وقتی 2-1 بودیم، همه باور کردیم که میبریم و 2 تا دیگه رو میزنیم..فقط منتظر بودیم که گل رو برنیم...
    ولی اون پنالتی و بعد هم اون گل، همه چی رو نابود کرد
    گل دوم رو که خوردیم، نصف تماشاچی ها بلند شدن رفتن...
    بقیه موندیم و من خودم تا 91-2 مونده بودم و داشتم میرفتم که تماشاچی ها شروع کردن به تشویق تیم و صحنه بسیار زیبایی رو رقم زدن...
    یه چند دقیقه ای هم اینطوری گذروندیم و بلاخره راهی خونه شدیم...

فقط حیف این همه تلاش که آخرش به فینال ختم نشد...
    هرچند چیزای زیاد دیگه ای مثل اون صحنه آخر تماشاچی ها واقعا لذت بخش بود...
    کلا گفتن، شب خوبی بود..چون همه از جون مایه گذاشتن...قسمت نبود فقط...

9. 14 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سایت ورزش 3 خلاصه بازی رو گذاشته / تعداد موقعیت های گل 12 استقلال 11 اف سی سئول

واقعا فکر کنم زیباترین بازی جام باشگاه های آسیا تو این دوره بود!

دوستانی که از رحمتی هم انتقاد میکنن حتما برن ببینن چندتا تک به تک و موقعیت خوب رو گرفت

11. 4 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی محوطه نشسته بودیم حدود 100 نفری بودیم شایدم بیشتر !! بعد نیمه اول که یک بر صفر باختیم یه عده ایی دیگه برنگشتن بقیه بازیو ببینن ولی من و خیلیایه دیگه موندیم و ادامه دادیم تا اون آخر ! دیگه از بس داد زدیم و هوار کشیدیم نایی برامون نمونده ! واقعا بازی خوبی بود حداقل ارزش زمانی که گذاشتیمو داشت ! مدت ها بود اینجوری بازی نکرده بودیم !

از 4 گلی که تیم کره ایی به ما زد فقط اون گل چیپ کمتر ما رو سوزوند بقیه با در و دیوار و مدافع خودی و دروازه خالی و پنالتی زده شدن !
    رحمتی شاید به اندازه فصل قبل آماده نباشه ولی انصافا توی این بازی آبروداری کرد و گرنه با نتیجه ی بدی بازیو می باختیم !!

حنیف و صادقی افتضاحن دیگه حاضرم 3 دفاعه بچینیم منتظری وسط هاشم و خسرو کنارش !
    اکبرپور و نوری نیمه اول افتضاح بودن ولی اکبرپور نیمه دوم که یه جورایی نوپ پخش کن تیم بود خیلی بازیش بهتر شد خیلی !! ولی امان از پژمان نوری ، از اول فصل هر چی بد بازی کرد گفتم یواش یواش خوب میشه ولی انصافا داره تیمو نابود می کنه !

فرهاد هم که دیگه از جون مایه گذاشت ، فقط یه موقعیت خوب گیرش اومد که اونم بد استپ کرد توپو و باقی ماجرا ! بقیه موقعیتاشم که دیگه زاویه بسته بود سوباسا نیس که شوت چرخی بزنه یوهو بره تو گل !
    جمشیدیان خوب بود یکم با تیم هماهنگ بشه بهترم میشه !
    الان یکی باید بره از بیک زاده بپرسه چرا تو محوطه جریمه خودی می خواد 2 تا بازیکن حریفو با هم دریبل کنه !!!! این یار روبروشو بزور جا میزاره حالا اینجوری می خواد چیو ثابت کنه ؟

تا همین جایی هم که اومدیم خودش خیلیه تیماییو پشت سر گذاشتیم که آسامو جیان و نیلمارو و خیلیایه دیگرو داشتن ! عربا بعد امری بازیکن خوبی پیدا کردن که از شالکه و هامبورگ بگیر تا بارسلونا و ... می خوانش ! صاف تیمش افتاد تو گروه ما ! همین عبدالرحمانو میگم !

تنها نگرانیم اینه که تیم و هوادارو همه الان یه جورایی بی انگیزن !! سخت بشه تیمو جمع کرد !
    Last edited by M . Sayid; 02-10-2013 at 23:53.

13. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سایت ورزش 3 خلاصه بازی رو گذاشته / تعداد موقعیت های گل 12 استقلال 11 اف سی سئول

واقعا فکر کنم زیباترین بازی جام باشگاه های آسیا تو این دوره بود!

دوستانی که از رحمتی هم انتقاد میکنن حتما برن ببینن چندتا تک به تک و موقعیت خوب رو گرفت
    خدایی رحمتی خوب بازی کرد . شما نگاه کن دو بار دقیقا واسه دامیانویچ از سمت راست سانتر کردن که نه عمران زاده و نه صادقی و مننظری حتی پرش هم نزدن . به نظرم یا داشتن دنبال دکمه پرش رو دسته شون میگشتن و یا فکر کردن دامیانویچ به جای اونها توپ رو دور میکنه . اخه اگه یه کم محکمتر میزد که الان دو تا دیگه روش خورده بودیم .
    خوب شد لااقل رحمتی جایگیریش خوب بود . بیچاره فشار کمی هم امروز روش نبود . با اون وضع مدافعا که فکر کنم اگه به جاشون مهاجم میاوردیم بازی رو میبردیم ، 2 تا گل دیگه واسه رحمتی خوب بود خداییش . یکیش هم که کلا پنالتی بود .

15. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بین همه تیم های دنیا، عشق است استقلال
    پایان بازی و پایان ماراتن 218 روزه ی آسیـــــــا
    استقــــــــــــــلال 2 (0)
    اف سی سئـــول 2 (2)
    گلها : ساموئل - قاضی
    در بازی برگشت خیلی بدشانس بودیم و کلی توپ کوبیدن به مدافع و دروازبان حریف، حریف هم قدر بود، تنها تیم ایرانی و حتی غرب آسیا بودیم که به این مرحله رسیدیم،فقط بگم استقلال همیشه، همه جا، دوست داریم و با یه برد طرفدارت نشدیم که با یه باخت ازت دل بکنیم در آخر باید بگیم که بچه ها خسته نباشید، بچه ها مچکریم

17. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دیگه باید لیگ قهرمانان امسال رو فراموش کنیم. خدا رو شکر استقلال سال دیگه هم تو لیگ قهرمانان حضور داره و باید این حضور هر ساله ی استقلال رو تو لیگ قهرمانان آسیا با قهرمانی در لیگ یا جام حذفی تداوم ببخشیم که این خودش یک مزیت برای استقلاله! پس فقط باید روی لیگ و جام حذفی تمرکز کنیم. امسال هم با وجود نبودن چند بازیکن اصلی در چند بازی مهم، مقام سوم در آسیا نمیتونه مقام بدی برای استقلال باشه. ولی من فقط به این خاطر دوست داشتم استقلال اول بشه چون میتونست با چند تیم مطرح جهان در جام باشگاه های جهان بازی کنه و این میتونست تجربه ی خوبی براش باشه.

19. 5 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •