تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 148 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مویس دیگه رفته و به نظر من منطقی ترین نظر رو خودش توی بیانیه اش گفته
    این دوره گذار بود که از بخت مویس با اون سپریش کردیم

در مورد پپ دیدین چی گفتم
    با اینکه هنوز حذف نشدن ولی فشارها بر علیه اش توی آلمان شروع شده حتی بکن بائر
    حالا در نظر بگیرید حذف بشه فینال حذفی رو هم به دورتموند ببازه
    باور کنید فشار اینقدر زیاد میشه که خودش استعفا میده

من 99 درصد انتقادهایی که به پپ میشه رو قبول ندارم همونطور که 99 درصد انتقادهایی که به مورینیو میشه رو هم قبول ندارم
    جفتشون نابغه فوتبالی هستن و در درجه اول مربیگری با دو سبک متفاوت و اونقدر هم با این دو سبک موفقیت بدست آوردن که اصلا بحثی توش نیست
    باقی مربیا مثل کلوپ فن خان ونگر هیدینگ هاینکس و... در درجه بعدی هستن

بعضیا هنوز این جمله مسخره توی دهنشون میچرخه که پپ جلوی تیمای دفاعی همیشه مشکل داشته
    عزیزان کارشناس کمی با تفکر حرف بزنید پس اینهمه موفقیت پپ در بارسا چی بوده؟؟؟
    تا جایی که ما نگاه کردیم 99 درصد تیما جلوی پپ دفاعی کار کردن
    اما توی بارسا 14 تا جام آورد یکی هم امسال با بایرن آورد
    پس در مورد چی حرف میزنید؟؟؟
    نکنه زبونم لال دارین در مورد همیشه برنده بودن در فوتبال حرف میزنید؟

پپ فقط به درد خودمون میخوره فلسفه حمله و حمله چه توی خونه خودمون چه خونه حریف بدون توجه به نتیجه فقط بدرد منچستر میخوره
    رئیس هم اینجوری بود دفاع کردن توی ذاتش نبود
    چیزی که ما نمیخوایم قبول کنیم اینه که هر مربیی سبکی داره و سعی میکنه توی اون سبک رشد کنه

به نظر من وقتی ما نمیتونیم یکی از دو نابغه فوتبال یعنی مورینیو رو داشته باشیم صبر کردن برای مشخص شدن وضعیت پپ در بایرن اصلا ضرری نداره

ویرایش: تمام بحثی که من دارم با توجه به نظر دوستان هست که همگی دنبال کسی هستن که برای طولانی مدت هدایت تیم رو به عهده بگیره
    ما بعد از رئیس دوست نداریم مثل تیمای دیگه هر سال مربی عوض کنیم
    با توجه به تمام این مسائل نظر من روی گواردیولا هست البته اگر بایرن توی باخت و حذف از جامها توی این یک ماهه دبل بشه
    Last edited by +ali; 24-04-2014 at 15:48.

2. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در دسترس ترین گزینه فن خال هستش یه سری ویژگی های خوب داره یه سری ویژگی های بد ویژگی های خوبش اینه که خیلی به تیم های پایه اهمیت می ده
    و اصلا به ستاره ها باج نمی ده...یکی از کسایی که وقتی مربی بایرن بود باهاش کار میکرد چندتا از خصوصیت های اخلاقیش رو گفته که کلا ادم جالبیه... از اون حرکت معروفش تو تمرین گرفته تا... ولی نکات منفی هم کم نداره سن بالا-خودخواهی و ...
    کلوپ که نهایت ارزوی همست ولی خودش گفته نمی تونه بیاد پس فعلا حرفی در موردش نمی زنیم
    گواردیولا و انچلوتی هم لینک شدن که من واقعا امیدوارم پپ مربی تیم نشه ( علتش هم فکر می کنم واضحه دیگه بازی دیشب بایرن رئال همه چیو نشون داد )
    ویرایش: تمام بحثی که من دارم با توجه به نظر دوستان هست که همگی دنبال کسی هستن که برای طولانی مدت هدایت تیم رو به عهده بگیره
    ما بعد از رئیس دوست نداریم مثل تیمای دیگه هر سال مربی عوض کنیم
    با توجه به تمام این مسائل نظر من روی گواردیولا هست البته اگر بایرن توی باخت و حذف از جامها توی این یک ماهه دبل بشه
    منم مثل خیلی ها دوست دارم یه فرگوسن دیگه ظهور کنه اما دوران مویس نشون داد این کار فوق العاده سخته ... من پپ رو خیلی نمی پسندم شخصیت خیلی خوبی داره
    ولی اصلا انعطاف پذیر نیست وقتی شما تو چندین بازی از یه سوراخ گزیده می شی و بازهم بازی بعدی میای همون کارو تکرار می کنی نشون می ده یه جای کار می لنگه...

به نظر من وقتی ما نمیتونیم یکی از دو نابغه فوتبال یعنی مورینیو رو داشته باشیم صبر کردن برای مشخص شدن وضعیت پپ در بایرن اصلا ضرری نداره
    اتفاقا یه خبرای خیلی جالبی داره به گوش می رسه ...خبرنگار اسکای ایتالیا که خبرنگار معتبری هم هست 2 روز پیش گفت یونایتد به دنبال مورینیو هستش و مورینیو هم داره به پیشنهاد یونایتد فکر می کنه
    از طرفی مورینیو به صورت علنی اعلام کرده که برای بازی با لیورپول می خواد به بازیکنای اصلی استراحت بده و از چندتا جوون استفاده کنه یعنی عملا داره لیگ رو فدای لیگ قهرمانان می کنه
    چیزی که قضیه رو فوق العاده تر می کنه اینه که مورینیو بارها گفته تنها کار ناتمامی که با چلسی داره بردن لیگ قهرمانان هستش ... دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید( هرچند بازم خیلی بعیده )
    Last edited by shakerifar; 24-04-2014 at 18:08.

4. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم مثل خیلی ها دوست دارم یه فرگوسن دیگه ظهور کنه اما دوران مویس نشون داد این کار فوق العاده سخته ... من پپ رو خیلی نمی پسندم شخصیت خیلی خوبی داره
    ولی اصلا انعطاف پذیر نیست وقتی شما تو چندین بازی از یه سوراخ گزیده می شی و بازهم بازی بعدی میای همون کارو تکرار می کنی نشون می ده یه جای کار می لنگه
    من دقیقا حرفتو تایید میکنم اما به همین خاطر با اومدن کسی مثل پپ موافقم
    اگر دقت کرده باشین فرگوسن هم انعطاف زیادی نداشت
    اصولش تغییر ناپذیر بود
    منچستر همیشه برای بردن وارد زمین میشد چیزی که مویس نداشت
    از طرفی آمار باختهای پپ در برابر سبک بسته تیمهای رقیب در برابر آمار بردش ناچیزه
    در ثانی شما یه تیم به من معرفی کن که در مقابل دفاع بسته حریف مشکل نداشته باشه

جدای از همه این مسائل به نظر من سر آمد دو سبک فعلی دنیا که به تناوب دارن بر دنیای فوتبال حکومت میکنن مورینیو و پپ هستن
    من در درجه اول از اومدن هر کدومشون استقبال میکنم چون فکر میکنم منچستر جایی برای مربیهای درجه دوم و مصرف کننده تفکرات دیگران نیست
    ما تقریبا ۳ دهه بهترین مربی دنیا رو داشتیم الان هم اگر میخوایم هر دو سه سال یه مربی عوض کنیم باید بهترین مربیهای دنیا رو بیاریم

مثلا همین آنچلوتی دقیقا در برابر بایرن از سبک مورینیو تقلید کرد

منچستر اگر میخواد دوران شبه فرگوسن داشته باشه باید بره سراغ بهترینها که به نظر من فعلا با فاصله پپ و مورینیو هستن

من قبلا اصلا به اومدن مورینیو و پپ امیدوار نبودم اما با چیزایی که شما از مورینیو گفتین و فشارهایی که با اولین باخت بایرن به پپ اومده به اومدن هر دوشون امیدوار شدم

بذارین شرایط اومدنشون رو ببینیم
    اگر بایرن مقابل رئال و دورتموند ببازه پپ احتمال زیاد جدا میشه
    من هم از باخت تیمهای آلمانی همیشه استقبال میکنم پس دعا میکنم این اتفاق بیفته
    چلسی هم اگر قهرمان CL بشه باز هم ممکنه جدا بشه
    خوشبختانه من باز هم نهایت آرزوم قهرمانی یک تیم انگلیسیه
    پس باز هم دعا میکنم چنین اتفاقی بیفته
    Last edited by +ali; 24-04-2014 at 19:21.

6. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به عنوان یه هوادار تحت هیچ شرایطی تو کتم نمیره مورینیو مربی یونایتد بشه... مربی با کلاس و با شعوری هست، در بعد روانی و کاریزما لول بالایی داره. همیشه تلاش میکنه که جام بگیره... ولی من فکر میکنم به درد یونایتد نمیخوره. ما باید مربی ای بیاریم که حداقل 5 الب 10 سال بتونه تو یونایتد باشه. مورینیو سوای سبقش با یونایتد، کلا تو این مورد نمرش خیلی پایینه.

8. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حسین داداش مورینیو از نظر روحیه جنگندگی و تلاشش برای برنده شدن تفاوت چندانی با فرگوسن نداره
    فقط سبکش با فرگوسن متفاوته که اونم قرار نیست هر مربیی بیاد مثل فرگوسن فکر کنه

مورینیو میتونه چهار سال توی تیم بمونه توی رئال اونهمه تحت فشار بود و با بازیکنا اختلاف داشت اما بازم سه چهار سال موند

مورینیو واقعا میتونه با سبک منچستر و روحیه اولدترافورد هماهنگ بشه
    مورینیو حتی نشون داده اگر ابزارش رو هم داشته باشه هجومی هم بازی کنه

در هر صورت امیدوارم یه مربی صاحب سبک و بزرگ به منچستر بیاد

10. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ما باید مربی ای بیاریم که حداقل 5 الب 10 سال بتونه تو یونایتد باشه. مورینیو سوای سبقش با یونایتد، کلا تو این مورد نمرش خیلی پایینه.
    الآن دیگه هر چقدرم باشگاه ها یه وضعیت مناسبی رو برای تیمشون تضمین کنن، خودِ مربیا نمیخوان بیشتر از 4-5 سال تو تیمی باشن !!!

مورینیو هم مربی حرفه ای هست و غیر ممکنه چلسی رو ول کنه بیاد منچستر، که اگه اینکار ُ انجام بده شک نکنین رکورد خودشو میشکونه و بیشتراز 5 سال تو منچستر میمونه

12. 7 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان بیخیال

یکم واقع گرایانه نگاه کنیم حداقل 10-12 مربی تاپ مورد علاقه هواداران جوابشون نه خواهد بود.چندتا گزینه شاخصش رو با دلایلش میگم که حساب بقیه رو هم بکنین اول دو تا فکت :
    1. هیچ مربی یک تیمی که شرایط استیبلی رو داره رو رها نمیکنه تا به یه تیم بحران زده بیاد.
    2. هیچ مربی یک تیمی که از نظر کیفیت بازیکنان در سطح بالاتری هست رو ول نمیکنه تا با یه تیم با مهره کم کیفیت تر کار کنه(در یه سطح فوتبالی)

حالا دلایل رد:
    پپ:
    مربی که قراردادش رو با بایرن خیلی زودتر و در فصل قبلش میبنده ، مربی که به گفته خودش مدت ها و ماه ها چه قبل شروع سرمربیگریش برای بایرن چه بعدش رو صرف آموزش فرهنگ آلمان و بایرن و زبان کرده حالا همه این زحماتی که کشیده و برنامه ریزی که قطعا دورنمای چند ساله ای رو پپ براش طراحی کرده به همین اسونی رها میکنه؟
    فکت 1و 2 به شدت در مورد پپ صدق میکنه ، بایرن یه تیم که از نظر بازیکنان در بالاترین سطحه ، از نظر پایداری وضعیت هم که این چندساله فوق العاده بود.
    چرا باید همه این مورد های عالی رو پپ ول کنه و بیاد و شرایط بدتری رو بپذیره؟؟؟؟
    همین الان گواردیولا یکی از بالاترین دستمزد ها رو در کنار مزایای عالی داره.

مورینیو:
    فکت 1و2 در مورد خوزه هم صدق میکنه، جلسی انقدر از نظر بازیکنان با کیفیت جوان در بعضی از پست ها خیالش راحته که هیچ نگرانی تا 6-7 سال آینده نداره!!
    هواداران به شدت دوستش دارن، اونم چلسی رو دوست داره ، مدیریت حسابی باهاش راه میاد ، و نیاز هاشو براورده میکنه، خانواده اش هم خوشحالند. دیگه یه مربی بیشتر از این چی میخواد؟؟
    دستمزد هم که جز بهترین ها.

آنچلوتی:
    فکر اینکه آنچلو رئالی رو که باهاش در یه قدمی خوشبختیه رو ول کنه کمی خنده داره، تو این 1سال همه در مادرید راضی هستن.فکت 1و 2 هم ایضآ.بیخیال شاهکار هایی که میشه با رونالدو و بیل کرد شی تا بیای با یانگ و رفقا سر و کله بزنی!!

باید قبول کنیم که در دوران گذر شکست خوردیم، این شکست هم قابل جبران نیس ، نمیشه به عقب برگشت، که ای کاش که میشد و سرمربی آینده من یونایتد حتما دو سال با فرگوسن همکاری میکرد و آماده میشد.
    واقعا ما از اورتون که چندین ساله موفقیت خاصی رو کسب نکرده و جام کسب نکرده انتظار داشتیم که بهمون فرگوسن آینده تحویل بده؟!در حالی که ما خودمون هیچ کار و سعی براش نکردیم؟

باید بریم سراغ گزینه های محتمل تر. کسایی که این کار براشون جذاب تر و بهتر از شغل فعلیشون باشه.

14. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این 2تا سرمربی که اسمشون آوردین احتمال اومدنشون به یونایتد خیلی ضعیفه یا به قولی غیر ممکنه

مورینیو که آبراموییچ باید عقلش از دست داده باشه تا از دستش بده تو این قحطی سرمربی درست حسابی

گواردیولا شاید اگه بایرن نرسه به فینال و جام حذفی به دورتموند ببازه احتمالش هست برکنارش کنن همین الان هم خیلی ها از سبک بازی بایرن راضی نیستن دیگه از بکن بائر که بزرگتر تو آلمان نداریم

طرفداری بایرن که از خداشونه پپ برکنار بشه هاینکس دوباره بشه سرمربیشون

اگه یک بودجه درست حسابی برای فصل نقل و انتقالات برای تیم در نظر بگیرن تیم در نقاطی کمبود داره تقویت بشه بقیه چیزا حله

فن خال هم که در بایرن تا آستانه کسب 3جام رفت تو بارسا هم عملکرد خوبی داشت باید دید با هلند در جام جهانی چه نتیجه ای میگیره

من به شخصه کلوپ به 2تا سرمربی که بالا اسمش ذکر کردین ترجیح میدم هر چند اونم اومدنش محاله- با فوتبال زیبایی که تیمش ارایه میده اگر یک دهم بودجه ای که پاری سن ژرمن داره دورتموند در اختیار داشت کلوپ با دورتموند هر چی جام بود درو میکرد
    Last edited by clau; 24-04-2014 at 22:27.

16. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من علاقه ای به حضور پپ و مورینیو ندارم و از بین گزینه های مطرح شده فقط سبک کلوپ رو دوست دارم
    از طرفی دیگه نباید توقع داشت که یک مربی یا بازیکن بیش از 5 سال در یک تیم بمونه مگر در موارد خاص

به قول ایمان عزیز باید واقع بین باشیم و تمام این گزینه ها با وضعیت موجود،کاملا دور از دسترس هستند
    طبق اخبار رسانه ها که فعلا محتمل ترین گزینه،فن خال هست
    تلگراف هم نوشته که فن خال خیلی به یونایتد نزدیک هست

در بین گزینه های در دسترس،فن خال میتونه بهترین گزینه باشه که البته باید تا پایان جام جهانی صبر کرد تا به تیم منتقل بشه

جدای رفتارهای عجیب و غریب فن خال مخصوصا با رسانه ها،مربی ای هست که باید بهش زمان داد تا کاملا با باشگاه منطبق بشه
    آمار نسبتا خوبی هم داره که عموما به دوران حضور در آژاکس برمیگرده

یکی از گزینه هایی که میتونه مدنظر قرار بگیره،مانچینی هست
    مانچینی در اینتر سه قهرمانی پیاپی در لیگ بدست آورد و در من سیتی هم که کاملا این تیم رو احیا کرد
    ضمنا هر چقدر موفقیت اش در لیگ قهرمانان کمه اما در جام های حذفی با تیم های مختلف قهرمانی های زیادی داشته
    بنظرم در یونایتد میتونه در اروپا هم موفق بشه اگه چند سالی تیم رو در اختیار داشته باشه

تیم های رقیب هم فعالیت های نقل و انتقالاتی خودشون رو آغاز کردند و طبق گفته تلگراف،چلسی با دیگو کاستا و من سیتی با فرناندو و مانگالا به توافقاتی رسیده اند

18. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

گیگز: فلسفه من این است؛ حمله کردن، گل زدن و لذت بردن

هافبک باتجربه یونایتدها از لحظاتی پیش اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی منچستریونایتد را آغاز کرد

آی اسپورت- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد که از چند روز قبل جانشین دیوید مویس در این باشگاه شد، امروز برای اولین بار به عنوان سرمربی شیاطین سرخ مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
    کنفرانس مطبوعاتی او را به طور لحظه به لحظه از آی اسپورت دنبال کنید:

اولین جملات: مهم ترین لحظات زندگی من است. نمی‌توانم تا ساعت 5:30 روز شنبه صبر کنم.
    پس از دوران مویس... کار راحت تر است؟ : پیغام من به بازیکنان این است که به آنها اعتماد دارم. به آنها گفتم که حمله کنند و گل بزنند و لذت ببرند. این فلسفه ی من است.
    اخبار تیم پیش از دیدار مقابل نوریچ: رافائل و فن پرسی مصدوم هستند و به این بازی نمی‌رسند. اولدترافورد یک صدا مارا تشویق خواهد کرد. می‌خواهیم هر 4 بازی باقی مانده را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
    حضور در رقابت‌های اروپایی برای منچستریونایتد، بسیار مهم است.

بدون تردید قبول کردم: وقتی اد وودوارد به من گفت که قصد دارند هدایت تیم در 4 بازی آینده را به من بسپارند، هیچ شکی در قبول کردن آن نداشتم.
    باید بگویم که زیباترین لحظات عمرم را سپری می‌نم. این باشگاه از 14 سالگی، بزرگترین بخش زندگی من است.
    هواداران: می‌خواهم لبخند را به صورت هواداران بازگردانم.

برنامه ی کوتاه مدت: تنها به این 4 بازی فکر می‌کنم. مانند بازیکنان. نمی‌توانم برای بازی شنبه صبر کنم.
    می‌دانم که استادیوم ما را تشویق خواهد کرد، بازیکنان در تمرینات بسیار خوب کار کردند و همه هیجان زده هستند.

به خود افتخار می‌کنم: این هفته برای من لذت بخش بوده است. مطمئنا این لحظات، بیشتر از هر چیزی به خود افتخار می‌کنم و می‌خواهم از این دو و نیم هفته ی باقی مانده لذت ببرم.
    می‌خواهم بگویم که چقدر به این که در 4 بازی آینده سرمربی یونایتد هستم، افتخار می‌کنم.
    یونایتد باشگاهی است که در تمام طول عمرم هوادارش بودم و 25 یا 26 سال است که در آن حضور دارم، این زیبا ترین لحظات زندگی من است و از آن لذت می‌برم.

شوخ طبعی گیگزی: با خودم به مدت 5 سال تمدید خواهم کرد !

تشکر از مویس: می‌خواهم از دیوید برای اینکه اجازده داد اولین تجربه ی مربی گری را لمس کنم، تشکر کنم.
    وقتی تابستان با من تماس گرفت و از من خواست که در کادر فنی حضور داشته باشم، بسیار خوشحال شدم. مشخصا من هنوز بازیکن بودم ولی او برای اولین بار به من فرصت تجربه کردن مربی گری را داد.

سبک جدید یونایتد: می‌خواهم تیمم با شور و شوق، سرعت بالا، پاس های سریع و شجاعت بازی کند. این چیزی است که از یونایتد انتظار دارم و البته در راس همه ی اینها، لذت بردن از بازی.
    به عنوان بازیکن، می‌دانم که وقتی از بازی کردن لذت ببرم، می‌توانم بیشتر به تیم کمک کنم و این کاریست که فردا از بازیکنانم انتظار دارم.
    فصل جاری: فصل اسفناکی برای همه بود. وقتی می‌بریم در کنار هم هستیم و وقتی شکست می‌خوریم هم همینطور و در چهار بازی باقی مانده، می‌خواهم پیروزی را برگردانم. 3 بازی خانگی در اولدترافورد، جایی که خوب نتیجه نگرفته ایم. می‌خواهم گلزنی و جنگندگی را تماشا کنم تا هواداران، از صندلی ها بلند شوند و تیم را تشویق کنند.

هفته ی گذشته: هفته ی سختی برای باشگاه بود و برای من وقتی روز سه شنبه، اد وودوارد به من گفت که دیوید باشگاه را ترک می‌کند و تو جای او را می‌گیری، بسیار تعجب آور بود
    هفته ی عجیبی برای من بود ولی از آن لذت بردم. کمی بی نظم بودم ولی کم کم در چهارمین روز مربی گری‌ام، طعم این کار را می‌چشم.
    هیچگاه نمی‌توانستم تصور کنم که به عنوان سرمربی منچستریونایتد، شما مستلزم به انجام چه کارهایی هستید.
    تنها به کوتاه مدت فکر میکنم، چهار بازی باقی مانده ، ذهن من تنها روی آن متمرکز خواهد شد و بازی روز شنبه مقابل نوریچ، بازی سختی برای ما خواهد بود ولی با تمام وجود خواهیم جنگید.
    ترکیب یونایتد برای بازی فردا: کار خاصی در این هفته انجام ندادم و هنوز بازیکن نیز محسوب می‌شوم.
    این هفته به خوبی تمرین کردم و آماده ام، البته در حقیقت، هر 20 بازیکن کاملا آماده هستند و شانس مساوی دارند.

بازیکنان باید لذت ببرند: به بازیکن‌ها می‌گویم که از بازی کردن لذت ببرند و تلاش خود را انجام دهند. نمی‌دانم که آیا این را به عنوان سرمربی ، هفته ی پیش می‌گفتم یا خیر زیرا نتایج خوب نبود، ولی حالا می‌گویم.
    اولین هدف من این است که بازی شنبه را با پیروزی پشت سر بگذاریم و حس کردم برای این کار فکر کردم که اگر بازیکنان از تمرینات هم لذت ببرند، به این هدف خواهیم رسید.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------------------

من عاشق فلسفتم
    منچستر رو تعریف کردی توی یک جمله
    حمله کردن گل زدن و لذت بردن
    منچستر باید و باید فقط برای خودش احترام قائل باشه
    هجومی بودن یعنی قبل از هر تیمی برای خودت احترام قائل باشی
    حقا که شاگرد رئیسی

20. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •