تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 293 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پست تاریخی

پپ گواردیولا و خاویر کلمنته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین گلزنان تاریخ فوتبال آرژانتین

جرارد پیکه

رونالدو در بازسلونا سال 1996 .. !!

آقای فوتبال هلند در بارسلونا

پپ گواردیولا فینال لیگ قهرمانان سال 1992
    بارسلونا 1 - 0 سمپدوریا

یوهان کرایوف در بارسلونا .. !!

یوهان کرایف

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عذرخواهی کاپیتان سلتیک در مصاحبه با سایت رسمی این باشگاه

می دونم اشتباه کردم. چیزی بود که در هیجان اون لحظه اتفاق افتاد ولی من نباید اون رفتار رو می کردم. هنوز فکر می کنم تصمیم سخت گیرانه ای بود. متوجه ام که اشتباه کردم و خودم و هم تیمی هام رو در موقعیت سختی قرار دادم. باید باهاش زندگی کنم و هیچ کس بیشتر از من بابت باختن مسابقه ناراحت نیست. تماس خیلی زیادی نبود، ولی باید مسئولیت حرکاتم رو قبول کنم و می کنم. *

Celtic captain Brown apologises for red card in loss to Barcelona

* There was not a huge amount of contact at all, to be honest, but I have to accept responsibility for my actions - and I do

البته ایشون سابقه داره و تو همین فصل بازیکن شاختر رو لگد کرده و با آرنج بالوتلی رو در شکست به میلان زده

4. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا بیشترین گلزن مختلف را در 5 لیگ معتبر اروپا دارد.(10)
    رم و مونشن گلادباخ پس از بارسا قرار دارند (9).

ویکتور والدز با 512 بار بازی برای بارسا، 21 قهرمانی، 5 عنوان زامورا، 227 کلین شیت، و با رکورد 897 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه، آخرین فصل حضور خودش در این تیم رو طی میکنه.

کمپین "والدز برای همیشه" توسط مارک دارنۀ 21 ساله در شهریور امسال راه اندازی شده تا والدز رو مجاب کنه قرارداد خودش رو تمدید کنه.
    این کمپین از طرفدارها میخواد در دقیقۀ 30 نیمۀ اول با هم بخونن:

OE, OE OE OE, ¡VÍCTOR VALDÉS! OE, OE OE OE, ¡VÍCTOR VALDÉS!

و دقیقۀ 30 نیمۀ دوم بخونن:
    NOSOTROS TE QUEREMOS, ¡VÍCTOR QUÉDATE! NOSOTROS TE QUEREMOS, VÍCTOR QUÉDATE LE RE LE RE, LE RE LE RE LE RE, LE RE. ¡VÍCTOR QUÉDATE!

که معنیش میشه ما تو رو دوست داریم، بمون ویکتور

اسپورت
    تبریک بازیکنان به والدز

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

کمپین "والدز برای همیشه" توسط مارک دارنۀ 21 ساله در شهریور امسال راه اندازی شده تا والدز رو مجاب کنه قرارداد خودش رو تمدید کنه.
    این کمپین از طرفدارها میخواد در دقیقۀ 30 نیمۀ اول با هم بخونن:

و دقیقۀ 30 نیمۀ دوم بخونن:
    NOSOTROS TE QUEREMOS, ¡VÍCTOR QUÉDATE! NOSOTROS TE QUEREMOS, VÍCTOR QUÉDATE LE RE LE RE, LE RE LE RE LE RE, LE RE. ¡VÍCTOR QUÉDATE!

که معنیش میشه ما تو رو دوست داریم، بمون ویکتور
    تو بازی با وایادولید ؟

8. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ثبت اسم لیونل مسی در کتاب گینس سال 2014

لیونل مسی ستاره آرژآنتینی بازیکنی است که دست از رکوردشکنی نمی کشد و از همین رو قرار است تا نام او درنسخه بعدی(سال 2014) کتاب رکوردهای جهان (گینس) ثبت شود.
    لیونل مسی تا به اینجای کار 5 رکورد را به نام خود ثبت کرده که قرار است این رکوردها درکتاب گینس درج شوند.:
    1- دارنده بیشترین توپ طلای فیفا. او در 7 ژانویه سال2013 برای چهارمین سال متوالی توپ طلای فیفا را مال خود نمود
    2-زننده بیشترین گل در طول یک سال میلادی با مجموع 91 گل: رکوردی که در روز 22 دسامبر سال 2012 دربازی بارسلونا در لالیگا مقابل وایادولید ثبت شد
    3- زننده بیشترین گل در یک فصل از رقابتهای لالیگا: با مجموع 50 گل در 37 بازی برای بارسلونا در فصل 2-2011
    4- اولین بازیکنی که توانسته بیش از یک هت تریک در طول یک فصل از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد. اولین هت تریک او در یک فصل از رقابتهای اروپایی درروزاول نوامبرسال 2011 مقابل ویکتوریا پلژن از راه رسید و دومین هت تریک اروپایی آن فصل در روز هفتم مارس سال 2012 مقابل بایرلورکوزن
    5- در فصل 2-2011 مسی با رکورد گلزنی خوسه آلتافینی (که در فصل 3-1962 در میلان بازی می کرد) برابری کرد و توانست در یک فصل از رقابتهای اروپایی 14 گل به ثمر برساند.
    در کتاب رکوردهای گینس سال 2014 این بخش را مطالعه خواهیم نمود. فروش این کتاب از روز 15 اکتبر سال 2013 میلادی آغاز خواهد شد.

=============

حضور همه جانبه نیمار در حملات آبی و اناری‌ها

مهاجم برزیلی بارسا با حملات تاثیرگذار خود در دیدار برابر سلتیک و آزار خط دفاعی حریف، باعث انجام خطای براون بروی خود شد و زمینه اخراج وی را فراهم کرد.

با وجود مصدومیت و غیبت مسی، زمانی ایده آل فرا رسیده بود تا نیمار بار مسئولیت را بر دوش خود بکشد. روز پنجشنبه، روزنامه های ایالت کاتالان پر از تیتر های داغ در این خصوص بودند. هرچند مهاجم برزیلی بارسا پیش از این پاسخ خود را پس از بازی تاثیر گذار خود در پیروزی یک بر صفر بارسا در دیدار تابستانی داده بود.

عملکرد نمیار را می توان در قالب سه کلمه بیان کرد: جنگندگی، جسارت و مسئولیت پذیری. او دائماً خود را در جریان بازی قرار می داد تا توپ را از یار خودی دریافت نماید. او پس از جدال با اسکات براون بر سر مالکیت توپ، وی را ناچار ساخت تا با خطا، او را متوقف سازد و این خطا نیز جریمه ای جز اخراج نداشت.

قدرت تهاجمی

نیمار بیشتر زمان بازی را مشغول طرح ریزی حملات از گوشه محوطه جریمه سلتیک بود و از دید تماشاگران در بیشترین حملات تیم نقش اساسی داشت. او با 105 حرکت هجومی، با رکورد خود که در بازی مقابل سویا به ثبت رسانده بود برابری کرد و از بین 70 پاس ارسالی، توانست 56 پاس را به سلامت به هم تیمی ها برساند. او از سیزده موقعیت گل، در هشت مورد تاثیر مستقیم و موثری داشت.

برابری با کل شوت های تیم سلتیک

14 پاس اشتباه، بهای ناچیزی از مشارکت او در کار تیمی و تعامل با هم تیمی ها بود. او سازنده پاسی بود که به الکسیس رسید و منجر به گل بارسا توسط فابرگاس شد. بیشترین خطا روی نیمار صورت گرفت و بیشترین شوت به سمت دروازه نیز از آن او بود. در حقیقت او با کل شوت هایی که سلتیک راهی دروازه بارسا کرد برابر شد.

سومین حضور 90 دقیقه ای نیمار

نیمار در کانون توجهات هواداران و رسانه ها قرار دارد اما مارتینو همچنان تاکید دارد که او باید اندک اندک وارد جریان بازی تیم شود. بازی برابر سلتیک تنها سومین بازی نود دقیقه ای این فصل نیمار بود. سایر بازی هایی که نیمار حضور کامل در آن داشت عبارتند از بازی رفت سوپر جام مقابل اتلتیکو و بازی مقابل سویا. البته بازی او مقابل سلتیک، بهترین بازی او تا به حال است.

FCBarcelona.ir

+

تمامی حرکات نیمار مقابل سلتیک

==========

'

Last edited by nw_nk; 04-10-2013 at 19:21. دليل: حذف عکس ایرانی "سرور"

10. 12 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض حضور همه جانبه نیمار در حملات

از گلاسکو به سنت خوان دسپی

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir

درست پس از بازگشت از اسکاتلند، بازیکنان مستقیما برای جلسه تمرینی به سیوتات اسپورتیوا رفتند.

هواپیمای تیم ساعت 14:50 در بارسلونا به زمین نشست. از فرودگاه تمام 21 بازیکن از جمله سرجی گومز و پاتریک از بارسا ب مستقیما به زمین های تمرینی تیم در حومه بارسلونا در شهر سنت خوان دسپی حرکت کردند.

در این تمرین که برای کمک به بازیکنان برای سرد کردن بدنشان از بازی دیشب طراحی شده بود، کارلس پویول دوباره با گروه تمرین کرد. این پنج شنبه چهاردهمین سالگرد حضور وی در تیم اصلی است. بازیکنان پنج شنبه دوباره به تمرینی که پشت در های بسته انجام شد بازگشتند. تمرکز تیم هم اکنون از اروپا به بازی بعدی لیگ مقابل وایادولید (23:30) تغییر کرده است.

12. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تبریک تبریک بابت شکست سلتیک اونم با فوتبالی منطقی و حساب شده ... نیمار هم نشون داد وزنه ایه واسه تیم ... فقط باید یکم اعتماد به نفسش و ببره بالا و تو ضربات نهایی هم بهتر باشه ...

================================================== ========================

اینم خونه تمام فوتبالی مسی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هنرنمایی لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا محدود به مستطیل سبز نمی شود او می خواهد در خارج از جهان فوتبال هم نگاه ها را به خود جلب کند؛ این را به خوبی می توان از منزل فاخری که برای او طراحی شده است درک کرد.
    لوئیس گاریدو معمار اسپانیایی منزلی را برای مسی طراحی کرده است که شبیه زمین فوتبال است. او درباره انگیزه اش از ساخت این خانه گفت: تصمیم گرفتم تا خانه مسی را به این شکل درآورم تا شور و هیجان او برای فوتبال را بیشتر کنم.

14. 4 کاربر از Ellion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۴اکتبر

بارترا بله
    مدافع جدید خیر

بارسا بازیکن جدیدی در نقل انتقالات زمستانی نخواهد خرید

وضعیت اضطراری تمدید قرارداد بارترا می‌باشد
    او به پیشنهادت دیگر تیمها علاقه‌ا‌ی ندارد و خواستش ماندن در بارسا می‌باشد.

مصاحبه اواریس مورترا: پپ هرگز علیه راسل توطئه نمیکند

تیترهای روزنامه الموندو ۴اکتبر

من آماده انفجار هستم

مصاحبه جدید الکسیس

من در مرحله یادگیری سبک بارسا هستم

من باید اضطراب را از خود دور کنم و خودم یک تمام کننده خوب باشم و گلهای بیشتری بزنم

کنفرانس مطبوعاتی تاتا دقایقی‌ پیش

- نیمار در نقش یک مهاجم مرکزی؟ نمی‌‌دانم آیا او فردا در این پست خواهد بود یا نه. ولی‌ او در این پست موفق است درست به مانند سسک که میتواند آنجا خوب بازی کند

- بازی در ساعت ۱۲ ظهر و یا ۱۱شب مساله طبیعی نیست ولی‌ ما زمان را مشخص نکردیم و به این موضوع عادت داریم.

- زمانی‌ که ترکیب بازی فردا را مشخص کردیم بازی‌های ملی‌ بازیکنان در هفته آینده را نیز در نظر خواهیم گرفت.

- انتقادات از الکسیس زمانی‌ که خوب بازی نمیکند برای من تعجب بر انگیز است و حالا کسی‌ از پاس گل‌ او در بازی سه‌شنبه شب صحبت نمیکند.

- توقف برای بازی‌های ملی‌ برای مسی هم خوب خواهد بود و او با آرامش بیشتری میتواند تمرینات ریکاوری خود را دنبال کند. و باید منتظر باشیم و ببینیم تا چه زمانی‌ میتواند به میادین باز گردد.

- پویول هر روز بهتر میشود، ما باهم صحبت می‌کنیم. در بازی برابر اوساسونا او جزو ترکیب تیم خواهد بود.

- بارترا هنوز جوان است. او هنوز جا دارد تا در ترکیب تیم جا بیفتد. گاهی‌ او کمی‌ با سرعت زیاد بازی می‌کند اگر کمی‌ از سرعتش کم کند بهتر نیز خواهد شد.

- پیکه یکی‌ از بهترین مدافعان جهان است.
    استراحت پیکه؟ حتما به او هم استراحت خواهم داد پس از بازی‌های ملی‌ زمانی‌ که ماچرانو، بارترا و پویول همگی‌ به آمادگی کامل برسند به او نیز استراحت خواهم داد.

- هیچ باشگاهی بدون بهترین بازیکن جهان خوب بازی نخواد کرد. نبود مسی بهانه ایی برای خوب نبودن ما نیست اما ما با او بهتر بازی می‌کنیم.

- ما در حال تغییر و تحول هستیم و باید قدم‌های بیشتری بر داریم. در هر بازی بهتر و بهتر می‌شویم.

- در بارسا معنی‌ هفته بحرانی را فهمیدم. بازی‌های با فاصله کم، استراحت کمتر از یک هفته بمانند بازی رایو که استراحت سه روزهٔ داشتیم.

- والدز؟ او تصمیمش را گرفته. و آنچه که ما باید انجام دهیم پیدا کردن یک جانشین مناسب است که کار اسانی‌ نیست.
    در دیدار سلتیک والدز تا دقیقه ۷۰ تماشاگر بازی بود و پس از آن یک مهر عالی‌ داشت و تنها از بازیکنان بزرگ چنین حرکتی‌ دیده میشود.

۱۸بازیکن دعوت شده برای بازی فردا

والدز، پینتو، پیکه، فابرگاس، ژاوی، پدرو، اینیستا، الکسیس، نیمار، دوس سانتوس، بارترا، سرخیو، سونگ، تیو، آدریانو، دانی آلوز، و سرخیو روبرتو

بازیکنان مصدوم: مسی، ماچرانو، پویول، کوئنکا و افلای

گفته میشود پویول برای بازی برابر اوساسونا چراغ سبز پزشکان را دریافت خواهد کرد.

بارسا شنبه شب ساعت ۲۲ به وقت محلی ۲۳:۳۰ به وقت ایران به مصاف وایادولید خواهد رفت.

منبع:سایت رسمی‌ باشگاه
    دعوت ویسنت دلبوسکه از هفت بازیکن اف سی بارسلونا درتیم ملی اسپانیا .

جرارد پیکه ،ژاوی هرناندز ،آندرس انیستا،ویکتوروالدز،سرجیوب وسکتس،پدرورودریگیز وسسک فابریگاس 7 بازیکن اف سی بارسلونا هستند که روزجمعه ازسوی ویسنت دلبوسکه (مربی تیم ملی اسپانیا) به اردوی این تیم برای بازی با بلاروس وگرجستان دعوت شده اند .

تنها دوبازیکن دیگر اف سی بارسلونا کارلس پویول و جوردی آلبا که جزء گزینه های اصلی تیم ملی اسپانیا هستند بدلیل مصدومیت نمیوانند این تیم را همراهی کنند ولی آنها سعی وکوشش شان رامیکنند تا دربازی های آینده این تیم حضورداشته باشند .تادرجام جهانی 2014 جزء بازیکنان کلیدی تیم ملی شان باشند.

منبع:اسپورت
    بخش هایی از مصاحب اختصاصی الکسیس با روزنامه الموندو (بخش اول)

- بارسا همیشه باید خوب بازی کند و پیروز باشد، چون ما بهترین تیم دنیا هستیم و این وظیفه ما را دشوار می‌کند.

- تا تا زمانی‌ که آمد گفت قصد تغیرات آنچنانی‌ ندارد و تنها می‌خواهد بعضی‌ نقاط تیم را تقویت کند. و فکر می‌کنم موفق شده ما روز به روز با حفظ همان سبک بازی مان بهتر می‌شویم سرعتی تر و چیزهای خوبی‌ به تیم اضافه میشود.

- در سال گذشته ما گاهی‌ نفرات کمتری را در محوطه جریمه حریف داشتیم، و یک بازیکن ۲ ۳مدافع را روبه روی خود داشت. اما امسال اکثرا با نفرات بیشتری حمله می‌کنیم و در محوطه جریمه یک به یک هستیم.

- فرق اینجا با ایتالیا این است که در بارسا شما باید فوتبال بازی کنی‌ توپ را از دست بدهی‌ همه انگشت انتقاد به سویت دراز میکنند ولی‌ در ایتالیا شما چندین توپ را از دست میدادی و اتفاقی‌ نمی‌افتد. اینجا هر موقعیتی باید گل‌ شود و من نیز کم کم دارم با این سبک خو میگیرم.

- گاهی‌ در لحاظت آخر تصمیمگیری‌های اشتباه می‌کنم. من باید یاد بگیرم خودم تمام کننده خوبی‌ باشم و گل‌ زنی‌ کنم.

- جو کمپ نو همیشه برای من خوشایند است. هواداران زمانی‌ که فریاد الکسیس الکسیس سر میدهند به من روحیه میدهند و آنها نیز باید بدانند که من تمام تلاشم را می‌کنم تا به تیمم کمک کنم.

- گاهی‌ به بازی‌ها پس از اتمام آن فکر می‌کنم. اینکه چرا در فعلا صحنه فعلا حرکت را انجام دادم و یا چرا فعلا حرکت اضافی را انجام دادم. و این من را ناراحت می‌کند چون من کیفیت خودم را به عنوان یک بازیکن خوب می‌دانم و دوست دارم همیشه بهترینم را ارائه دهم. من قدرت خوبی‌ در دریبل زنی‌ و حرکت رو به جلو دارم تنها باید خودم را بیشتر با سبکت بارسا وقف دهم. این سبک یکی‌ از بهترینهای جهان است تنها شما باید یاد بگیری آن را چگونه بازی کنید.

- ستاره در ایتالیا؟ این را که آیا در ایتالیا ستاره بودم یا نه نمیدانام ولی‌ همانطور که گفتم تفاوت ایتالیا و اینجا این است که آنجا اگر توپ را از دست میدادی ایرادی نداشت و با قدرت جنگندگی دوباره آنرا پس میگرفتی من در آنجا هر بازی ۲ ۳توپ را از دست میدادم ولی‌ اینجا شما اجازه چنین کاری را نداری.

منبع: الموندو

16. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این شعار رو تو هر بازی و در 30مین دقیقه هر نمیه میدن در کمپ نو!!
    در دقیقه 30م نیمه اول:

در دقیقه 30م نیمه دوم:

18. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بخش دوم مصاحبه الکسیس با روزنامه الموندو

- پاس دهی‌ من به مسی؟ اگر ببینم او نیز به مانند خودم موقعیت خوبی‌ دارد در لحظه باید تصمیم بگیرم که آیا خودم میتوانم تمام کننده باشم یا نه؟ وگرنه به مسی پاس می‌‌دهم چون می‌دانم او بهترین است و حتما موقعیت گل‌ خواهد شد.

- اکنون من به مرحله بلوغ یادگیری سبک بارسا رسیده‌ام و آماده بهره‌‌برداری آن هستم.

- تیتو یکی‌ از مربیان بزرگ من بوده، بدون او شاید من به جایی نمی‌‌رسیدم او بود که به من آرامش و اعتماد بنفس لازم را داد و کمک کرد تا در اینجا هر روز بهتر و بهتر شوم.

- در اینجا با بازیکنانی هم بازی هستی‌ که هرگز احساس تنهایی و خستگی‌ را تجربه نمیکنی‌ سسک، ژاوی، اینیستا، مسی، نیمار پدرو و تیو. آنها بهترین بازیکنان جهان هستند.

- باخت سال گذشته در برابر بایرن همه ما را ناراحت کرد. ولی‌ ما امسال آماده ایم تا نقاط ضعف مان را تقویت کنیم و این جام را ببریم.

- تا تا در رختکن و همیشه شخصیتی مشابه پپ و تیتو دارد همان حرف و تنها نکات ریز را بیشتر تاکید می‌کند و بر بالا بردن سرعت بیشتر از همه تاکید دارد.

- نیمار بازیکن بسیار خوبی‌ است. او تنها ۲۱سال دارد و راه طولانی‌ را در پیش رو دارد. به خوبی‌ با تیم هماهنگ میشود و مطمئنم در آینده بازیکن بزرگ و مهمی‌ برای بارسا خواهد شد.

- در روزهای اول لئو نیز حرف‌های من را نمی‌فهمید و تنها کسی‌ که متوجه میشد پینتو بود و یا بهتر است بگویم تنها مسئولیت این کار را به عهده می‌گرفت چون مطمئن نیستم او نیز متوجه میشد یا نه.

- اتلتیکو و رئال هر دو تیم قوی هستند و رقیب‌های اصلی‌ ما در لالیگا.
    رئال سال گذشته مرینیهو را داشت و امسال آنجولتی ولی‌ اینگونه به نظر می‌رسد که اوضاع فرق چندانی نکرده.

- ۱۰۰میلیون برای بیل؟
    این پول آنها است و آنها بهتر میدانند با آن چه میکنند. من تمرکزم را بر روی تیم خود میگذارم تا بهترینم را ارائه دهم.

منبع: الموندو

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •