سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟
سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟
نه ، با دانشگاه های دیگه فرقی نمیکنه
سلام
شایعه کردن که نتایج رو میخوان فردا بدن
هر چند که خیلی بعید میدونم ، ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر دوستان چیه
اینجا به مستندات نمیشه اعتمادی کرد! چه برسه شایعات ! البته بعیدی هم نیست ...ایشالا زودتری بیاد حداقل از این بابت خیالمون راحت شه!
شایعه است ...! البته برای دانشگاه آزاد ، سراسری که تکلیفش مشخصه* .
هفته پیش یکی به من گفت ده شهریور نتایج آزاد میاد ، دیروز هم یه نفر دیگه ...!
والا امشب که بیست و سی رو دیدم خبری نبود. البته امیدوارم زودتر بیاد حداقل از دانشگاه آزاد خیالمون راحت بشه ... تا سراسری ببینم خدا چی میخواد ...!
*سراسری هم همینطوری که آقا معین هم گفت تو نیمه ی دوم شهریور اعلام میشه.
Last edited by mbadboy7; 31-08-2014 at 21:23.
آزاد اصلا اعلام کرده چه زمانی میخواد نتیایج رو بده ؟ معمولا چه زمانی نتایج رو میداد ؟ البته امسال که قضیه فرق کرده بود و آزاد آزمون جدا نداشت .
پارسال هم قضیه فرق میکرد... یادمه 24 شهریور من خودم نتایج انتخاب رشته آزادم اومد ...
از دو سه نفر شنیدم بودم که تلویزیون زیرنویس کرده نتایج دانشگاه آزاد امروز یعنی 10 شهریور میاد ، دیشب اخبار نگاه کردم، همین الان سایتهای دانشگاه آزاد رو چک کردم و ... خبری نبود که نبود!
به احتمال زیاد با سراسری اونم اعلام میشه از 17 به بعد باید منتظر باشیم .
دانشگاه ازاد اقای علوی فاضل خودش اعلام کرده بود 9 یا 10 شهریور کلیه نتایج دانشگاه ازاد اعم از کارشناسی، ارشد، دکترا قراره اعلام بشه!
اما به دلیل اضافه شدن چند رشته محل جدید برای مقاطع ارشد و دکتری اعلام نتایج طبق اطلاعیه جدید((دیروز اعلام شد)) به 13 شهریور به بعد موکول شد ((حالا دیگه کارشناسی نمیدونم این وسط چجوری میشه))
البته داkشگاه ازاد که نمیخواد بررسی انجام بده ... همونی رو که انتخاب کردی تایید میکنه میده تحویل! ...
سراسری یکمی قضیش فرق داره ... ولی من اگر مدیر ازاد بودم همون موقع انتخاب رشته میزدم بیایید ثبت نام ... وقتی ظرفیت پایه یه رشته 80 تا هست میشه 400 تا ... خیلی نمیخواد نگران ازاد باشید . وقتی اعلام شه میاد اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی در گفتوگو با فارس مطرح کرد
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۹۳
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفتهشدگان آزمون سراسری نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
![]()
ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفتهشدگان آزمون سراسری سال 93 نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
وی افزود: هنوز روز دقیق انتشار نتایج مشخص نیست و در صورت مشخص شدن از طریق رسانهها اطلاعرسانی میشود.
وی افزود: فهرست اسامی معرفیشدگان چند برابر ظرفیت رشتههای نیمه متمرکز نیز 15 مهرماه به همراه اطلاعیه سازمان سنجش در مراحل مصاحبه آزمون عملی یا تشریحی از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: فهرست اسامی قبولشدگان نهایی نیمه متمرکز نیز 14 دیماه سال 93 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر میشود.
انتهای پیام/
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)