تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 128 از 136 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Gamecock1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام. مدت دریافت مدرک کارشناسی توی دانشگاه های مختلف معمولا 4 سال هست. میخواستم بدونم توی دانشگاه پیام نور چند سال طول میکشه ؟ میگن 6-7 سال طول میکشه! کسی میدونه ؟
    نه ، با دانشگاه های دیگه فرقی نمیکنه

3. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    شایعه کردن که نتایج رو میخوان فردا بدن
    هر چند که خیلی بعید میدونم ، ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر دوستان چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    شایعه کردن که نتایج رو میخوان فردا بدن
    هر چند که خیلی بعید میدونم ، ولی باز گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر دوستان چیه
    اینجا به مستندات نمیشه اعتمادی کرد! چه برسه شایعات ! البته بعیدی هم نیست ...ایشالا زودتری بیاد حداقل از این بابت خیالمون راحت شه!

6. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

شایعه است ...! البته برای دانشگاه آزاد ، سراسری که تکلیفش مشخصه* .
    هفته پیش یکی به من گفت ده شهریور نتایج آزاد میاد ، دیروز هم یه نفر دیگه ...!
    والا امشب که بیست و سی رو دیدم خبری نبود. البته امیدوارم زودتر بیاد حداقل از دانشگاه آزاد خیالمون راحت بشه ... تا سراسری ببینم خدا چی میخواد ...!

*سراسری هم همینطوری که آقا معین هم گفت تو نیمه ی دوم شهریور اعلام میشه.
    Last edited by mbadboy7; 31-08-2014 at 21:23.

8. این کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

آزاد اصلا اعلام کرده چه زمانی میخواد نتیایج رو بده ؟ معمولا چه زمانی نتایج رو میداد ؟ البته امسال که قضیه فرق کرده بود و آزاد آزمون جدا نداشت .

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

آزاد اصلا اعلام کرده چه زمانی میخواد نتیایج رو بده ؟ معمولا چه زمانی نتایج رو میداد ؟ البته امسال که قضیه فرق کرده بود و آزاد آزمون جدا نداشت .
    پارسال هم قضیه فرق میکرد... یادمه 24 شهریور من خودم نتایج انتخاب رشته آزادم اومد ...

از دو سه نفر شنیدم بودم که تلویزیون زیرنویس کرده نتایج دانشگاه آزاد امروز یعنی 10 شهریور میاد ، دیشب اخبار نگاه کردم، همین الان سایتهای دانشگاه آزاد رو چک کردم و ... خبری نبود که نبود!
    به احتمال زیاد با سراسری اونم اعلام میشه از 17 به بعد باید منتظر باشیم .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دانشگاه ازاد اقای علوی فاضل خودش اعلام کرده بود 9 یا 10 شهریور کلیه نتایج دانشگاه ازاد اعم از کارشناسی، ارشد، دکترا قراره اعلام بشه!
    اما به دلیل اضافه شدن چند رشته محل جدید برای مقاطع ارشد و دکتری اعلام نتایج طبق اطلاعیه جدید((دیروز اعلام شد)) به 13 شهریور به بعد موکول شد ((حالا دیگه کارشناسی نمیدونم این وسط چجوری میشه ))

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دانشگاه ازاد اقای علوی فاضل خودش اعلام کرده بود 9 یا 10 شهریور کلیه نتایج دانشگاه ازاد اعم از کارشناسی، ارشد، دکترا قراره اعلام بشه!
    اما به دلیل اضافه شدن چند رشته محل جدید برای مقاطع ارشد و دکتری اعلام نتایج طبق اطلاعیه جدید((دیروز اعلام شد)) به 13 شهریور به بعد موکول شد ((حالا دیگه کارشناسی نمیدونم این وسط چجوری میشه ))
    البته داkشگاه ازاد که نمیخواد بررسی انجام بده ... همونی رو که انتخاب کردی تایید میکنه میده تحویل! ...
    سراسری یکمی قضیش فرق داره ... ولی من اگر مدیر ازاد بودم همون موقع انتخاب رشته میزدم بیایید ثبت نام ... وقتی ظرفیت پایه یه رشته 80 تا هست میشه 400 تا ... خیلی نمیخواد نگران ازاد باشید . وقتی اعلام شه میاد اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خدایی در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد
    زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۹۳
    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.

ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: فهرست اسامی نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 93 نیمه دوم شهریورماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.
    وی افزود: هنوز روز دقیق انتشار نتایج مشخص نیست و در صورت مشخص شدن از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.
    وی افزود: فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های نیمه متمرکز نیز 15 مهرماه به همراه اطلاعیه سازمان سنجش در مراحل مصاحبه آزمون عملی یا تشریحی از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.
    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: فهرست اسامی قبول‌شدگان نهایی نیمه متمرکز نیز 14 دی‌ماه سال 93 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.
    انتهای پیام/
    - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •