من درست نفهمیدم مشکلت چیه !
اگه یه کم کامل تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !![]()
من درست نفهمیدم مشکلت چیه !
اگه یه کم کامل تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !![]()
کی گفته سایز عکسش بزرگتر از کا 750 ؟؟!! هر دو 1632*1224 هستن
کیفیت صدا هم فرقی نداره. وقتی میگن کیفیت فرق داره که مثلا یه ضبط خفن سونی رو با یه ضبط معمولی بی نام و نشان مقایسه کنی. اونجا میگن کیفیت فرق داره. اما اینجا فرقی نیست.
اما میگن فوکوس دوربین یه کم قویتر از کا 750 هست
بقیه چیزا هم سلیقه ایه
سلام
قیمت حافظه ی جانبی همراه با ظرفیت یک گیگ چنده؟
حافظه ی جانبی برای گوشی های مختلف فرق می کنه؟
سپاس
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم
آقا!اگه میشه یکی به من توضیح بده.من بالاخره تصمیم گرفتم یه W810 بخرم ولی نفهمیدم بحث سریال و رجیستر دستی و قانونی چیه؟ممکنه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی گارانتی نداشته باشه یعنی ارزون باشه(تقریبا حول و حوش 270 تومن) در ضمن من چه چیزایی رو باید از فروشنده بگیرم و به چه چیزایی باید توجه کنم؟
(منتظر جوابم.لطفااااااااااا)
در گوشی های مدل w810i در قسمت پروفیل یک اپشن بنام ansewring mode داره که نوع پاسخگویی به مکالمه انتخاب میشه که یکی از اونهاautomatic است که بنظر میاد بایستی مشابه گوشیهای نوکیا برای مواقعی مثل هستفاده از هندز فری بتونی بعد از چند زنگ خوردن مکالمه شروع بشه که متاسفانه گوشی من اینکارو نمیکنه
مشکل بعدی در قسمت setting/general/voice control است که نتونستم باسیستم شماره گیرصوتی ویا دستور گیر صوتی اون کارکنم.
رم سونی 1 گیگ اصلی 45 تومن . غیر اصلی 25 تومن
رم گوشیهای w800 و w700 و k750 و w810 و چند مدل دیگه یکسانه
به نام خدا
سلام دوستان . همونطور كه در مطلب قبلي گفتم يه W810i گرفتم كه اصلي نيست و دستيه . خوب حالا اگه مخابرات بخواد قطعش كنه چند روز ديگه مشخص ميشه ؟ هرچند به نظر من اين يه بلف بزرگ از طرف مخابرات بوده براي جمع كردن گوشي هاي قاچاق . در هر صورت من 320.000 تومن نداشتم و با 272.000 تومن يه ريجيستر دستي اصل مالزي خريدم . مباركم باشه !!!!
موفق باشيد .
ولي يه چيزي بگم ONLY W810i
من هم با ansewring mode در و550 مشکل دارم انگار کار نمیکنه .![]()
![]()
![]()
ولی voice control درست کار میکنه . بعد از انجام تنظیمات و سیو کردنشون باید برای چند ثانیه دگمه + یا - ولوم رو بگیری بعد اسم طرف رو بگی برات شماره اش رو میگیره .به همین سادگی به همین خوشمزگی
آقا ريجستر و اين شعرو ور هارو ولش كن w810i رو عشق است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)