این نسخه را وقتی دانلود کردم هیچ ایکنی واسه نصب نداره!سلام؛
با چی نصب کنم؟
نسخه PC
این نسخه را وقتی دانلود کردم هیچ ایکنی واسه نصب نداره!
با چی نصب کنم؟
نسخه PC
سلام؛
این نسخه نیازی به نصب نداره؛ پس از اینکه کرک اومد، میتونید اون رو در محل بازی کپی کنید و بازی کنید...
خوب ما هم کوچ کردیم به فیفا 14
ایشالا هر چه زودتر کرک هم بیاد و بریم واسه دانلود
کاملا مشخصه که مثل پارسال می شه ! چون اگر می خواست زود بیاد همون روز اول همراه بازی منتشر میشد. من فکر کنم یک ریگی به کفش این گروه های کراکر باشه.
مطمئن باش پشیمون نمیشی. من خودم بعد PES 11 کوچ کردم فیفا. فیفا رو فهم فوتبالی و درک فوتبال واقعا تاثیر مثبتی داره.
منم فیفا 13 رو خیلی باهاش حال کردم
فقط یه مشکلی که شدید با فیفا دارم اینه که نسخه کرک شده خیلی سخت اپدیتش گیر میاد:|
pes همه ی اپدیتش هر جایی پیدا میشه ولی خدایی سایتی هست که اپدیت فیفا رو کرک شده بذاره رو سایتش؟
پارسال گروههای کرکر میگفتن منتظر پچ فیفا هستیم تا باگها رفع بشه ولی گیمرها میگفتند اینها با ea sport تبانی کردند دیرتر کرک بدن تا فروش بیشتری داشته باشه
امسال تا یکی دو روز دیگه کرک نیاد باز باید منتظر جنجال باشیم
دوستان! این نسخه فیفا برای کنسولها قراره با نسخه ی PC فرق داشته باشه؟
سایت رایان گیم معمولاً تمام اپدیت هارو میذاره چه فیفا چه هربازی دیگه ای...من برای 13 خیلی گشتم اوایل برای پچ مودینگ وی که بلاخره سایتی که گفتم پیدا کردم...امیدوارم امسال هم آپدیت های رسمی رو این سایت ارائه بده
من چند ساله کوچ کردم فیفا امسال پی اس بد نبود ولی خیلی سی پی یو میبره و فکر کنم کم کم بتونه پیشرفت کنه اما امسال هم فیفا بازی میکنم که خیلی گیم پلیش بهم میچسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)