دوست عزیز از بازار رضا می تونید تهیه کنید .
دوست عزیز از بازار رضا می تونید تهیه کنید .
چه جالب
نميدونستم. مرسي از اطلاع رسانيت.
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
لطفا نظر اين دوستمون در مورد رضايت از دستگاه و ايراد دستگاه رو مشاهده بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟
منظورتون چيه؟
مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟
[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم![]()
Last edited by steve jobs; 26-04-2010 at 10:20.
سلام
بحث تلويزيون مانيتور ال جي است نه پروويژن
بله من مطمئن هستم که روی شبکه دیجیتال تلتکست رو میبینم بخاطر اینکه اصلا شبکه آنالوگ را تنظیم نکردم یعنی اصلا قسمت آنالوگ تلویزیون تنظیم نیست که بخواهم شبکه ای رو روی آنالوگ ببینم
البته من در تهران و روی کانال 37 امتحان کردم البته یه مدتی هم که روی کانال 65 همین 8 شبکه پخش میشد روی اونهم تونستم تلتکست رو ببینم
اگر لازم هست عکس یا فیلم بگیرم بگذارم
Last edited by saeedraz; 26-04-2010 at 11:15.
يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.
درسته؟
اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
بيشتر به حرفها دقت بفرماييد
شاید اینطوری باشه که شما میگین + منبعتون برای این امکانات ورژن 1.4 کجاست؟ اگه میشه منبع رو بفرمایین.
ممنون
با سلام خدمت دوستان گرامي
0 - عرض پوزش : بخاطر تاخير هميشگي در ارسال پاسخ
1 - حق با جنابعالي است : دليل آنرا نمي دانم ولي در حال حاضر تمامي كانالهاي ديجيتال صدا و تصوير ارسالي توسط صدا و سيما توسط تلويزيون مذكور دريافت مي شود .
2 - فرمتهاي قابل نمايش : عكس jpeg صدا mp3 تصوير mpeg1
3 - براي بررسي آيتم 2 بيش از 40 نوع فرمت عكس و صدا و تصوير آزمايش شد .
عزت زياد و برقرار
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)