تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 624 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
    سوال من اینه که دستگاهی که نام بردید به خصوص HD MediaPlayer NTR82, NTR83 تو ایران موجود هست؟
    از کجا می تونم تهییه کنم؟
    لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
    دوست عزیز از بازار رضا می تونید تهیه کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یک دکمه تکست روی کنترل هست و وقتی روی شبکه های دو و سه اون دکمه رو میزنی تلتکست رو نشون میده .
    در این مورد هم زنگ زدم به مادیران و ازشون پرسیدم و انها هم تایید کردن که با گذاشتن کشور بر روی ترکیه میتوان تلتکست فارسی رو مشاهده کرد
    چه جالب
    نميدونستم. مرسي از اطلاع رسانيت.

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
    قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
    يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
    لطفا نظر اين دوستمون در مورد رضايت از دستگاه و ايراد دستگاه رو مشاهده بفرماييد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

روی شبکه دیجیتال همونطور که در ایکس ویژن و پروویژن هم همینطور هست
    دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟
    منظورتون چيه؟
    مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟

داره خودمونی میشه steve jobs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
    يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)

دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم
    Last edited by steve jobs; 26-04-2010 at 10:20.

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظورتون چيه؟
    مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟
    سلام
    بحث تلويزيون مانيتور ال جي است نه پروويژن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله من مطمئن هستم که روی شبکه دیجیتال تلتکست رو میبینم بخاطر اینکه اصلا شبکه آنالوگ را تنظیم نکردم یعنی اصلا قسمت آنالوگ تلویزیون تنظیم نیست که بخواهم شبکه ای رو روی آنالوگ ببینم

البته من در تهران و روی کانال 37 امتحان کردم البته یه مدتی هم که روی کانال 65 همین 8 شبکه پخش میشد روی اونهم تونستم تلتکست رو ببینم

اگر لازم هست عکس یا فیلم بگیرم بگذارم
    Last edited by saeedraz; 26-04-2010 at 11:15.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)

دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم
    يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.
    درسته؟
    اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
    من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
    بيشتر به حرفها دقت بفرماييد

داره خودمونی میشه steve jobs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.
    درسته؟
    اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
    من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
    بيشتر به حرفها دقت بفرماييد
    شاید اینطوری باشه که شما میگین + منبعتون برای این امکانات ورژن 1.4 کجاست؟ اگه میشه منبع رو بفرمایین.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض lcd sony kdl-40w5500

ممنون از اطلاعاتتون

ولی سوال اینه که فرمت ارسال تصویر دیجیتال ایران MPEG4 هست و تلویزیون شما MPEG2 ساپورت میکند، پس چطور میتوانید تصاویرشبکه های دیجیتال را مشاهده کنید ؟ وسوال دوم اینکه از طریق پورت USB چه فرمتهای تصویری را پخش میکند ؟

با سلام خدمت دوستان گرامي
    0 - عرض پوزش : بخاطر تاخير هميشگي در ارسال پاسخ
    1 - حق با جنابعالي است : دليل آنرا نمي دانم ولي در حال حاضر تمامي كانالهاي ديجيتال صدا و تصوير ارسالي توسط صدا و سيما توسط تلويزيون مذكور دريافت مي شود .
    2 - فرمتهاي قابل نمايش : عكس jpeg صدا mp3 تصوير mpeg1
    3 - براي بررسي آيتم 2 بيش از 40 نوع فرمت عكس و صدا و تصوير آزمايش شد .
    عزت زياد و برقرار

11. این کاربر از par_moghadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •