من نسخه 6 رو نصب کردم بعد زدم سر اپدیت دیدم داره به نسخه 6.1 میره و سرور اپدیت برنامه درست شده
من نسخه 6 رو نصب کردم بعد زدم سر اپدیت دیدم داره به نسخه 6.1 میره و سرور اپدیت برنامه درست شده
سلام
الان به فکر افتادم که CIS را با تنظیمات پیشفرض با CLT تست کنم ببینم چه جوریه، کومودو را نصب کردم و اصلا دیگه کاری نکردم، پیشفرضِ پیشفرض؛ نتیجه شد 300، جایی دیدم نوشته 200، فکر کنم اونجا اشتباه تایپی شده بوده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: آنتی ویروس هم CLT را ویروس نمیشناسه
البته اینها مهم نیست، جمعه از روی بیکاریم بود.
بله تایید میشه ....من نسخه 6.1 رو آبدیت کردم و مشکلی وجود نداشت به راحتی آبدیت شد.
کمودو یک ویروس پیدا کرد بعد این صفحه برام باز شد کسی میدونه چیه؟
برای من که فعلا داره اپیدت میشه
سلام
چجوری میشه کومودو رو به تنظیمات پیشفرض خودش برگردوند؟(انگار تازه نصب کردی بدون هیچ تغییری) ( البته قبلا یکی از دوستان سوال کرده بود ولی جوابی ندیدم)
علی جان حالا که بیکاریپس کمی در مورد ساختن قانون در HIPS توضیح بده... اصن توی HIPS قانون بسازیم بهتره یا نسازیم؟ اگه آره پس در مورد IDM ... TeamViewer ... Yahoo! Messenger ....چه قانونی بسازیم؟
پدرام جان اینجور که من فهمیدم این سایت میگه شما به ویروس آلوده شدی و برای پاکسازی مبلغ فلان رو پرداخت کنید تا شما رو پاکسازی کنن.![]()
خب، کومودو یک ویروس پیدا کرد و شما هم گزینه "خیر خودم آن را پاکسازی میکنم" را انتخاب نکردید! بجاش زدید " میخواهم پشتیبانی کومودو آن را پاکسازی کند"
شوخی: اینها را که میبینم حس میکنم خیلی زوده در مورد HIPS حرف بزنیم!
Last edited by Jadda; 19-04-2013 at 17:13.
کومودو دراگون چند دقیقه ای هست که آپدیت جدید ارائه داده . نسخه 26.2.2.
دوستانی که دارن میتونن آپدیت کنن( در واقع آپگرید هست چون باید کل 30 مگ رو دانلود کنید)
برای اینکه خیلی سریعتر با کومودو آشنا بشین تاپیک اول رو حتما ببینید.
Last edited by dvb595959; 19-04-2013 at 17:31. دليل: حذف پست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)