این یعنی Htc بهتره و چرا؟
عزیز HTC یکی از بزرگترین و معروف ترین شرکتهای PPC سازی هست اصلا قابل مقایسه با everex نیست
سلام دوستان ببخشید من k-jam دارم وقتی hard reset کردم دیگه handsfree bluetooth رو پیدا نمی کنه کسی میدونه باید چی کار کنم ؟ اگه کمک کنین ممنون میشم![]()
شما وارد قسمت bluetooth setting بشید بعد 2 تاچیز رو چک کنید یکی اینکه توی قسمت Accessibility گزینه ی allow other devisec.... و گزینه ی other devices .... رو تیک زده باشید و یه گزینه دیگه هم هست all devices اون هم تیک داشته باشه
دوم اینکه services ( اون تب پایین ) Hands free رو که میزنید ببینید Enable هست یا نه
Last edited by ™Enter_The_Love; 27-10-2007 at 22:15.
من Qtek S200دارم كه نمي تونم HARD RESET بكنمش با اينكه از دفترچه راهنما هم كمك گرفتم . اما موفق نشدم بايد چيكار كرد؟
راستي در Imate PDA2Kچرا با هيچ دكمه اي نميشه خاموشش كني ؟ آيا به خاطر اينه كه خاموش شه تمامي اطلاعاتش پاك ميشه يا گوشي مشكل داره؟/
در پاكت پي سي ها هم شما ، قادر خواهيد بود كه زنگ اونو عوض كنين من با دو مدل پاكت كار كردم كه در هردوي اونها با نگه داشتن قلم نوري بر روي آهنگي كه مي خواي روي رينگتون بزاري يك منو باز ميشه كه در يكي از اونها نوشته شده SET AS RINGTONE با انتخاب اون خودبه خود آهنگ روي ويندوز در فلدر رينگتون ريخته ميشه .نكته اينكه بايد به هنگام فشار دادن قلم روي آهنگ با قلق خاصي اينكارو انجام بدي تا آهنگ اجرا نشه در واقع جوري ضربه نزني كه حالت ENTER روي آهنگ بيفته و باعث پخش آهنگ شه . يه راه ديگه هم به نظر من اينه كه خودت آهنگ دلخواهت رو در ويندوز و در فلدر رينگتون كپي كني . خود به خود در ليست رينگون شما آهنگ قابل انتخاب خواهد بود .
اما در مورد اينكه يكي از بچه ها سوال كرده بود كه چطوري ميشه زنگ اس ام اس رو عوض كرد بايد بگم كه من ديدم كه يكي از بچه ها با يه برنامه هم زنگ آلارم و هم زنگ مسيج رو تغيير داده بود .
البته من در يكي از دانشگاههاي تهران خودم با پاكت پيسي S200به اينترنت بيسيم وصل شدم و EMAIL هم ردو بدل كردم .
دوست خوبم از راهنماییت ممنونم ولی مشکل از گوشی نیست مشکل از hands free هست چون ماله شرکت نوکیاست با اولین گوشی که connect بشه دیگه هیچ دستگاهی رو پیدا نمی کنه منم بعد از hard reset متوجه شدم اگه میدونین چه جوری میشه hands free رو reset کرد لطفا کمک کنید . بازم ممنون
شما چطوری هارد ریست میکنید ؟
این کارو اگه نکردید امتحان کنید
باید هر سه عمل زیر رو باهم انجام بدید
camera+comm+soft reset
خواهش مکینم
والا در مورد هندزفری من سونی اریکسون که داشتم دکمه ی قطع و وصل کردن ارتباط رو یه 20-30 ثانیه میگرفتم ریست میشد حالا اینو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)