تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 144 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1438

نام تاپيک: پاکت پی سی (Pocket PC)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elrond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این یعنی Htc بهتره و چرا؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

عزیز HTC یکی از بزرگترین و معروف ترین شرکتهای PPC سازی هست اصلا قابل مقایسه با everex نیست

داره خودمونی میشه mani_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جنگل اسفالت

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من k-jam دارم وقتی hard reset کردم دیگه handsfree bluetooth رو پیدا نمی کنه کسی میدونه باید چی کار کنم ؟ اگه کمک کنین ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من k-jam دارم وقتی hard reset کردم دیگه handsfree bluetooth رو پیدا نمی کنه کسی میدونه باید چی کار کنم ؟ اگه کمک کنین ممنون میشم
    شما وارد قسمت bluetooth setting بشید بعد 2 تاچیز رو چک کنید یکی اینکه توی قسمت Accessibility گزینه ی allow other devisec.... و گزینه ی other devices .... رو تیک زده باشید و یه گزینه دیگه هم هست all devices اون هم تیک داشته باشه

دوم اینکه services ( اون تب پایین ) Hands free رو که میزنید ببینید Enable هست یا نه
    Last edited by ™Enter_The_Love; 27-10-2007 at 22:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

من Qtek S200دارم كه نمي تونم HARD RESET بكنمش با اينكه از دفترچه راهنما هم كمك گرفتم . اما موفق نشدم بايد چيكار كرد؟
    راستي در Imate PDA2Kچرا با هيچ دكمه اي نميشه خاموشش كني ؟ آيا به خاطر اينه كه خاموش شه تمامي اطلاعاتش پاك ميشه يا گوشي مشكل داره؟/

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

ممنون از شما

شما ميدونين چطور ميشه يك زنگ mp3 رو به جاي زنگ موبايل گذاشت.چون ظاهراً فقط ميشه از زنگهايي كه توي خود گوشي هست استفاده كرد.
    در پاكت پي سي ها هم شما ، قادر خواهيد بود كه زنگ اونو عوض كنين من با دو مدل پاكت كار كردم كه در هردوي اونها با نگه داشتن قلم نوري بر روي آهنگي كه مي خواي روي رينگتون بزاري يك منو باز ميشه كه در يكي از اونها نوشته شده SET AS RINGTONE با انتخاب اون خودبه خود آهنگ روي ويندوز در فلدر رينگتون ريخته ميشه .نكته اينكه بايد به هنگام فشار دادن قلم روي آهنگ با قلق خاصي اينكارو انجام بدي تا آهنگ اجرا نشه در واقع جوري ضربه نزني كه حالت ENTER روي آهنگ بيفته و باعث پخش آهنگ شه . يه راه ديگه هم به نظر من اينه كه خودت آهنگ دلخواهت رو در ويندوز و در فلدر رينگتون كپي كني . خود به خود در ليست رينگون شما آهنگ قابل انتخاب خواهد بود .
    اما در مورد اينكه يكي از بچه ها سوال كرده بود كه چطوري ميشه زنگ اس ام اس رو عوض كرد بايد بگم كه من ديدم كه يكي از بچه ها با يه برنامه هم زنگ آلارم و هم زنگ مسيج رو تغيير داده بود .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

دوست عزیز ما که اینترنت بیسیم نداریم(کل ایران البته بجزء چند فرودگاه که اونم پولی باسرعت افتضاح)اگه میخوای به کامپیوتر وصلشی بعد بواسطه کامپیوتر بری اینترنت باید تو ppc بعد از وصل شدن از طریق wi-fi می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی البته باید vpn ساخته باشی که تو تنظیمات ppc connctions\task\vpn ای پی کامپیوتر وارد کنی .

*هیچ احتیاجی نیست تنظیمات پیش فرض رو تغیر بدی
    ** فایر وال باید خاموش باشه یا این ای پی رو تعریف کنی که بهش اجازه استفاده از شبکه رو بده

اگه نشد په برنامه هست به نام config free که برای پاکت پیسی توشیبا هست البته تو همه پاکت پیسی ها نصب میشه کار با اون خیلی راحت تر. برو سایت توشیبا پیدا کن و نصب کن اگه پیدا نکردی بگو من آپ کنم. 313 کیلو بایت.
    البته من در يكي از دانشگاههاي تهران خودم با پاكت پيسي S200به اينترنت بيسيم وصل شدم و EMAIL هم ردو بدل كردم .

داره خودمونی میشه mani_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جنگل اسفالت

پيش فرض

دوست خوبم از راهنماییت ممنونم ولی مشکل از گوشی نیست مشکل از hands free هست چون ماله شرکت نوکیاست با اولین گوشی که connect بشه دیگه هیچ دستگاهی رو پیدا نمی کنه منم بعد از hard reset متوجه شدم اگه میدونین چه جوری میشه hands free رو reset کرد لطفا کمک کنید . بازم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من Qtek S200دارم كه نمي تونم HARD RESET بكنمش با اينكه از دفترچه راهنما هم كمك گرفتم . اما موفق نشدم بايد چيكار كرد؟
    راستي در Imate PDA2Kچرا با هيچ دكمه اي نميشه خاموشش كني ؟ آيا به خاطر اينه كه خاموش شه تمامي اطلاعاتش پاك ميشه يا گوشي مشكل داره؟/
    شما چطوری هارد ریست میکنید ؟
    این کارو اگه نکردید امتحان کنید
    باید هر سه عمل زیر رو باهم انجام بدید
    camera+comm+soft reset

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست خوبم از راهنماییت ممنونم ولی مشکل از گوشی نیست مشکل از hands free هست چون ماله شرکت نوکیاست با اولین گوشی که connect بشه دیگه هیچ دستگاهی رو پیدا نمی کنه منم بعد از hard reset متوجه شدم اگه میدونین چه جوری میشه hands free رو reset کرد لطفا کمک کنید . بازم ممنون
    خواهش مکینم
    والا در مورد هندزفری من سونی اریکسون که داشتم دکمه ی قطع و وصل کردن ارتباط رو یه 20-30 ثانیه میگرفتم ریست میشد حالا اینو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •