تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 279 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چطور می تونم از فایل های سیستمی گوشیم که CID49 است backup بگیرم !؟

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیاوش جان آخه من یه اشتباهی کردم اونم اینه که هون لینکایی که توی آموزش سید 49 بود برای دانلود نرم افزارها بجز phonex همشون خراب بود و من بجای sefp010051 از SEFP010044 استفاده کردم و همچنین از db2010cid49_3_2.rar استفاده میکنم میخوام ببینم این ربطی به مشکلم داره؟
    سیاوش جان اگه اومدی حتما منو راهنمایی کن من فقط میخام گوشیم روشن بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

1- من گوشیم K750 هستش (رجیستر دستی CID49-RED) با XS++1.2 گوشیم را فلش میکنم هیچ مشکلی هم پیش نمی آید ولی موقع روشن کردن گوشی Please Wait میاد و همون جوری میمونه.

2- من هر چه قدر Main و FS را با نسخه های پایین با برنامه XS++1.2 فلش میکنم و کاستومایز موقع LOG گرفتن دوباره ورژن قبلی را نشون میده قبلا R1DB001 بود نسخه R1CA021 را فلش کردم موقع لوگ گرفتن دوباره R1DB001 را نشون میده و هر چه قدر هم کاستومایز میکنم ورژن قبلی همون جوری میمونه.

3- کابل سرویس برای گوشیم درست کردم با DCU-11 موقعی که گوشی درست کار میکنه (البته بعد از Unlockکردن با باکس SETOOL --گوشیم را با همان پیغام Please Wait می برم مغازه و Unlock میکنه و گوشیم درست میشه) به برنامه SEMCtool 8.4 وصل میشه ولی بعد از فلش کردن با XS به هیچ نرم افزار وصل نمیشه.

4- آیا راهی وجود داره که کل Main و FS را پاک کرد و از نو همه چیز را فلش کرد.
    1-فلش کردن کامل انجام شده
    و مشکل شما از همون تغییر imei اولیه است
    2-مشکل همون بالایی
    3-منظورتون کابل سرویس دیگه ic pl2303 گیر آوردی بیشتر توضیح بدید
    اگه کابل داری از برنامه semc tool v8.4 استفاده تا مشکل Please Wait حل بشه یه تاپیک بود که آموزش میداد
    4-آره دوباره فلش کردن ولی مشکل شما از فلش کردن نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    گوشي من W850 وPhon lock گوشيمو فراموش كردم با برنامه phoneXS 2.10 Alpha 5 هم نشون نميده پيغام ميده DBID:2010 نيست و براي من DBID:2020 ميشه راهنمايي كنيد با چه برنامه اي ميتونم ببينم
    از XS++v1.2 استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سیاوش جان آخه من یه اشتباهی کردم اونم اینه که هون لینکایی که توی آموزش سید 49 بود برای دانلود نرم افزارها بجز phonex همشون خراب بود و من بجای sefp010051 از SEFP010044 استفاده کردم و همچنین از db2010cid49_3_2.rar استفاده میکنم میخوام ببینم این ربطی به مشکلم داره؟
    عزیز من اینو باید اول میگفتی
    تا من برم لینکش رو عوض کنم با SEFP010044 کار نمیکنه
    فقط باید از همون فایلهایی که توآموزش هست (امضا) استفاده بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چطور می تونم از فایل های سیستمی گوشیم که CID49 است backup بگیرم !؟
    با فار برو تو fs گوشی بعد همشو کپی کن رو هارد

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

محمد جان فکر کنم Lock code گوشی های DB2020 رو نمیخونه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض کابل سرویس

سلام اکتیو خان

بله من کابل سرویس ساختم البته 3 تا
    اول با همون IC-MAX232 که از طریق کام پورت که خوب هم کار کرد البته ابتدا به هیچ برنامه ای وصل نمیشد و من فکر میکردم مشکل از مدارش هست (غافل از اینکه ما بلد نبودیم استفاده کنیم)
    دومی هم از طریق همون MAX-232 ساختم باز هم مورد اول پیش آمد.
    سوم یک کابل DCU-11 خریدم و طبق گفته های آقای Darkmen تبدیل به کابل سرویس K750 کردم

آقای اکتیو الان تمام کابلهای DCU-11 که در بازار وجو دارد از یک IC با نام AS8303DS یا مشابه آن در داخلشان هستش که دقیقا همان PL2303 هستش فقط راه انداز آن فرق میکنه که ان را از یک سایت چینی دانلود کردم و کار کرد
    ولی نکته مهم :

این کابلها همشون به این راحتی ها که من فکر میکردم به گوشی وصل نمیشند ابتدا باید گوشی را روشن کنیم وقتی صفحه سفید مشاهده شد و قبل از ویبره زدن باید کابل را وصل کنیم و بعد از لود کامل گوشی گوشی را خاموش میکنیم دیگه بعد از این مرحله اگه کابل وصل باشه با زدن کلید پاور گوشی روشن نمیشه و آماده ارتباط میباشه و در مرحله ای که برنامه میگه گوشی را به آرامی روشن کنید یک لحظه کلید پاور گوشی را میزنیم و گوشی به برنامه وصل میشه.

هر سه کابل درست کار کردند ولی کابل USB با سرعت زیادی که داره نسبت به پورت سریال بسیار خوب عمل میکنه.

ولی مشکل من این هستش که برنامه SEMCTOOL 8.4 احتیاج به فایل های DLL اضافی داره که هنوز نمیتونم دانلود کنم چون لینک آنها خراب شده اند بدون آنها این نرم افزار به درستی کار نمیکنه. البته خود SEMCtool را دانلود کرده ام
    فقط اون فایلها مونده.
    اگه کسی دانلود کرده لینکش را بذاره .

و در ضمن اگه کسی بخواهد این کابل را درست کنه و مشکلی داشته باشه در این تاپیک مطرح کنه .

این کابل به برنامه هایی نظیر FAR-XS++-SEMCtool- بدون مشکل وصل میشه.

لینک راهنما :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Masoud750; 11-03-2007 at 02:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام اکتیو خان

بله من کابل سرویس ساختم البته 3 تا
    اول با همون IC-MAX232 که از طریق کام پورت که خوب هم کار کرد البته ابتدا به هیچ برنامه ای وصل نمیشد و من فکر میکردم مشکل از مدارش هست (غافل از اینکه ما بلد نبودیم استفاده کنیم)
    دومی هم از طریق همون MAX-232 ساختم باز هم مورد اول پیش آمد.
    سوم یک کابل DCU-11 خریدم و طبق گفته های آقای Darkmen تبدیل به کابل سرویس K750 کردم

آقای اکتیو الان تمام کابلهای DCU-11 که در بازار وجو دارد از یک IC با نام AS8303DS یا مشابه آن در داخلشان هستش که دقیقا همان PL2303 هستش فقط راه انداز آن فرق میکنه که ان را از یک سایت چینی دانلود کردم و کار کرد
    ولی نکته مهم :

این کابلها همشون به این راحتی ها که من فکر میکردم به گوشی وصل نمیشند ابتدا باید گوشی را روشن کنیم وقتی صفحه سفید مشاهده شد و قبل از ویبره زدن باید کابل را وصل کنیم و بعد از لود کامل گوشی گوشی را خاموش میکنیم دیگه بعد از این مرحله اگه کابل وصل باشه با زدن کلید پاور گوشی روشن نمیشه و آماده ارتباط میباشه و در مرحله ای که برنامه میگه گوشی را به آرامی روشن کنید یک لحظه کلید پاور گوشی را میزنیم و گوشی به برنامه وصل میشه.

هر سه کابل درست کار کردند ولی کابل USB با سرعت زیادی که داره نسبت به پورت سریال بسیار خوب عمل میکنه.

ولی مشکل من این هستش که برنامه SEMCTOOL 8.4 احتیاج به فایل های DLL اضافی داره که هنوز نمیتونم دانلود کنم چون لینک آنها خراب شده اند بدون آنها این نرم افزار به درستی کار نمیکنه. البته خود SEMCtool را دانلود کرده ام
    فقط اون فایلها مونده.
    اگه کسی دانلود کرده لینکش را بذاره .

و در ضمن اگه کسی بخواهد این کابل را درست کنه و مشکلی داشته باشه در این تاپیک مطرح کنه .

این کابل به برنامه هایی نظیر FAR-XS++-SEMCtool- بدون مشکل وصل میشه.

لینک راهنما :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من دوتا کابل داشتم یکیش ای سی ark داشت یکی دیگه هم ای سی قیری
    فکر کنم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لازم داره تا خوب کار کنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آیا میشه با این کابل و برنامه SEMCtool سریال (IMEI)گوشی رو تغییر داد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •