نه شانس رو دارین!؟ چند روز پیش سوالات بسیار مهمی داشتم کسی نبود الان ماشاا.. دوستان اومدن و من تقریبا بیشتر مسیر رو تنها رفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شانس رو دارین!؟ چند روز پیش سوالات بسیار مهمی داشتم کسی نبود الان ماشاا.. دوستان اومدن و من تقریبا بیشتر مسیر رو تنها رفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان لپتاپ پیشم نیست، بعد دوباره تست میزنمش
می خواستم اینترنت لپتاپ رو شیر کنم رو گوشی بالاخره شد، دکمه وایرلس رو میزدم اون Air نمیدونم چی چی! on/off میشد
همه درایور ها نصب شدن یعنی تو دیوایس منیجر موردی به عنوان نصب نشده نبود
راهی برای اینکه متوجه بشم درایورها بدرستی نصب شدن هست!؟
من معمولا پست ها طولانی رو نمیخونم یا اینکه یه خط در میون میخونم
اما پست شما رو خوندم ؛ بنده هم با گارانتی مادیران خریدم .. دو DVD تو پک لب تاپ موجوده که یکیش حاوی درایورهای موجود در سایت HP هست که دانلود کردن و آماده بر روی دی وی دی قرار داده شده تا مشکلات نصب درایورها رو کم کنه ( هم بر روی وین 7 و هم وین 8 کاربرد داره )
DVD دیگر هم حاوی یه ایمیج گرفته شده از سیستم عامل وین 7 و درایورهای پیش فرض نصب شده توسط سایت اچ پی هست که در صورت بروز مشکل میتونین اون ایمیج رو رستور کنید ( توجه داشته باشید که در صورت استفاده از این DVD اطلاعات موجود در هاردتون رو از دست میدین) ... این DVD واسه من مشکل داشت :(
سعی کنین اصن سمت این DVD نرین !
به هیچ وجه از ویندوزهای دانلود شده حالا از هر سایت و منبعی ( چه بریزی رو فلش چه رایت کنی رو دی وی دی ) استفاده نکن ... یه ویندوز خوب از یه شرکت خوب خریداری کن و به عنوان یه ابزار داشته باش
راجع به ترتیب نصب درایورها هم چندتا پست قبل تر ، پستی زدم .. موفق باشید![]()
دد دوست عزیز ... وقتی دکمه وایرلس رو میزنین airplane خاموش و روشن میشه پس دکمه وایرلستون درسته دیگه ..!!
برای اطلاع کلی و جزئی از درایورها از برنامه های مربوط به درایورها که تعدادشون هم فراووونه میتونین استفاده کنید
درایورهای نصب نشده رو نشونتون میده و نصب میکنه .. همچنین درایورهایی که نیاز به آپدیت داشته باشن هم هشدار میده و در صورت تمایل واستون آپدیت میکنه ..
اگرم فقط میخواین وضعیت درایورهاتونو به طور کلی ببینین از خود Device manager استفاده کنید .
میتونم بپرسم چرا؟؟
بنظرتون اون ویندوزایی که شرکتها میدن بیرون از کجا میان؟
اصل هستن؟
بنظر شما ویندوزهای شرکتی مثل نوین پندار و یا دیگر شرکت ها خیلی خوب و پرسرعت و تکمیل و بدون عیب هستند؟
من کاملا با حرفتون مخالفم، چون بنده به هیچ شرکتی اعتماد ندارم، فقط دستکاری میکنن، اونایی هم که می نویسن بدون دستکاری، همین ویندوزهایی هستند که تو سایت ها برا دانلود گذاشتن بدون دستکاری و شرکت ها با پول میفروشن
لطفا دقت کنید!
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
من رو تجربه خودم دارم این حرفو میزنم ... به چی باید دقت کنم ؟!
دوست عزیز طرف 6 روز فایل های فشرده ویندوز رو دانلود کرده بعدش اکسترکت نمیشده .. یا یکیش مشکل داشته
ریپیر کرده اکسترک کرده در حین نصب بع مشکل خورده .... هم خودم و هم دوستام بارها و بارها با این مشکل مواجهه شدن آخر مجبور به خرید ویندوز شدن
( صرف نظر از دردسر دانلود و بوت کردنش رو فلش یا رایتش رو دی وی دی )
اون شرکتا که ماله بابای من نیست ؛ پولشم تو جیب من نمیره ؛ اگه هم پیشنهادی داده میشه رو حساب تجربه هاییه که خودم و اطرافیام با این موضوع داشتیم
ویندوز رو شما دانلود کن
من کجا گفتم اون ویندوزا اصله ؟! شما دقت کن پست منو با دفت بخون! از اون شرکتا که میخری درسته 3 هزار تومان میدی اما دیگه درد سرهای دانلود و اینا رو نداری و مهمتر از اون اینه که این ویندوز بارها و بارها تست شده و بعد به تولید و پخش انبوه رسیده ..
وگرنه ویندوزها هیچ کدوم نسخه Original نیست .. موفق باشید
دوست عزیزم شما فک کن فانتزیهاما من میرم دنبالش ببینم چیه . طرف میگه این کارو کرده دیگه ... به جای فانتزی کردنش باید رفت دنبالش به نظرم
سلام
ممنون از دوستان .
درایو ویندوز لپ تاپ پسر عموم اگه اشتباه نکنم logical بود .
حالا مشکلی پیش نمیاد ؟ آخه واسه من همش primary هست !!!
حتی روی سیستمم هم درایو ویندوزم logical هست .
........
مشکل دیگه صدای هاردم هست که فکر کنم نسبتا زیاد هست . خیلی کم پیش میاد که صدایی از نیاد . حتی وقتی فقط یه موزیک play میکنم هم غژغژ کوچیک میکنه !! برای شما دوستان هم همینطوره ( چون شنیدم بقیه هم همین مشکل دارن ) .
برای دیفراگمنت چه برنامه ای بهتر هست ؟
ممنون
بهترین پارتیشن بندی اینه که شما درایو اصلی (یعنی درایو C) رو Primary کنید و بقیه رو Logical
این روش پارتیشن بندی هستش
Logical همون زیرمجموع و یا محلی هم بهش میگن
درمورد صدای هارد بله کمی صدا داره ولی اونقدرا نیستش که باعث آزار یا صداش کاملا محسوس بشه، هرچی باشه قطعه ی مکانیکی هستش!
برا Defragment شما از ابزار Tuneup Utilities استفاده کنین که هم بهترینه هم بهینه ساز هستش
موفق باشین.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
salam doostaye Golam
aqa gahi vaqta albate kam yani az vaqti lap top ro gereftam ba inke feshar nist rooye laptop daram kar mikonam(masalan in bar dashtam Driver e bluetooth nasb mikardam)yeho Safheye Abi ke mige system be dalile inke be sadame nabine OFF mishe miad o system khamoosh mishe o Baed az roshan kardan in Panjere miad.Moshkel az chie o chetor raf mishe ? aslan chi hast ? age kasi rahnamayi e kamel kone mamnoon
ax zamime shod![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)