تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 128 از 328 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

چجوری میشه همسر مورد علاقه خود رو پیدا کرد
    با یه چرخ تو خیابون ببینی چه دخترای پشتت میان بعد کدومو میپسندی دستشو بگیر ببر دفتر رسمی ازدواج
    فلکه توشیبا چرخ بزن دخترای دانشگاه ازادی هستن پولدارن برات ماشین هم میخرن .دی
    چه جوری نداره که هزار تا راه راه داره
    1-سنتی
    2-مدرن
    میشینی با خودت فکر میکنی ملاکای که از همسرت میخوای رو با خودت حل میکنی بعد تو روش سنتی میبینی کدوم یکی از اونایی که خانواده محترم در نظر دارن با ملاکای شما جور در میاد
    تو مدرن هم خودت استین میندازی بالا میچرخی دنبال کیس مورد نظر که به ملاکای شخصی شما بخوره جور در بیاد باهاتون
    من که اشنایی هایی که از تو فضای اینترنت جور در میادو نمیپسندم مثلا ملاک من یکیش این بود که همسر ایندم سابقه چت رومی این جور چیزا نداشته باشه
    اخرم یکی پیدا کردیم که اصلا اینترنت استفاده نمیکنه
    شاید از نظر خیلی ها مسخره بیاد ولی این یه دونه از ملاکام بود چون عملی شده رضایت شخصی هم دارم

2. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با یه چرخ تو خیابون ببینی چه دخترای پشتت میان بعد کدومو میپسندی دستشو بگیر ببر دفتر رسمی ازدواج
    فلکه توشیبا چرخ بزن دخترای دانشگاه ازادی هستن پولدارن برات ماشین هم میخرن .دی
    چه جوری نداره که هزار تا راه راه داره
    1-سنتی
    2-مدرن
    میشینی با خودت فکر میکنی ملاکای که از همسرت میخوای رو با خودت حل میکنی بعد تو روش سنتی میبینی کدوم یکی از اونایی که خانواده محترم در نظر دارن با ملاکای شما جور در میاد
    تو مدرن هم خودت استین میندازی بالا میچرخی دنبال کیس مورد نظر که به ملاکای شخصی شما بخوره جور در بیاد باهاتون
    من که اشنایی هایی که از تو فضای اینترنت جور در میادو نمیپسندم مثلا ملاک من یکیش این بود که همسر ایندم سابقه چت رومی این جور چیزا نداشته باشه
    اخرم یکی پیدا کردیم که اصلا اینترنت استفاده نمیکنه
    شاید از نظر خیلی ها مسخره بیاد ولی این یه دونه از ملاکام بود چون عملی شده رضایت شخصی هم دارم
    سلام خوب شما چجوری مطمئن شدی که اصلا اینترنت نمیره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام خوب شما چجوری مطمئن شدی که اصلا اینترنت نمیره؟
    شاید اصلا PC بلد نیست ، اینجوری مشخص میشه که اهل نت و اینا نیست !

5. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دقیقا و حالا هم فشرده دارم بهشون آموزش میدم
    خیلی راه ها هست مثلا 1 اینکه تو روستاشون امسال تازه نت اومده
    اون موقع ما که دل بستیم ایرانسل هم به زور اس میرفت حالا اینترنتش جا خود
    ولی الان دیگه من باید برم ازش یاد بگیرم.دی
    دیگه الان نمیتونید کسی رو پیدا کنید با فضای مجازی اشنایی نداشته باشه
    این ملاکو شما حذف کنید
    Last edited by لنگرود1371; 18-09-2013 at 23:53.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه ولی خداییش هم از لحاظ علمی هم مذهبی هم شرعی کلا همه جوره ادواج زودو بهموقع خیلی خوبه
    ولی الان دیگه تو جامعه جوری شده به موقع یعنی حداقل بالای 27 اونم تازه با ترسو لرز
    ایشالا همه به موقع گرفتار شن همون 28 29 تا بد بخت نشن
    قبول ندارم بسته به این داره شخص انسان چطور از زندگی لذت ببره . یکی دوست داره تنهایی از زندگیش لذت ببره و نیازی نمیبینه حتما ازدواج کنه یکی هم میبینه به شدت نیاز داره به ازدواج متاسفانه الان نود درصد ازدواجها بدون بلوغ فکری و فقط از روی عادت نسل به نسل انجام میشه که منجر به طلاق میشه . اما کلیت قضیه اینه که انسان نیازی نداره حتما ازدواج کنه یا اگر هم میخواد ازدواج کنه در سن خاصی باشه سمت و سوی جامعه جهانی طوری شده که بشر وابستگی شدید به مسائلی داره که باید حتما قبل ازدواج تکلیفشون رو مشخص کنه مثلا محوریت تجرد گرایی در حین متاهل بودن یکی از معضلات جهانیه که در کشور ما هم شدیدا داره گریبانگیر خانواده ها میشه . میل ما مردا به تکنولوژِی و زندگی مدرن و از طرفی آ زادیهای شخصی(در خانومها هم وجود داره اما کمتر ) احساس مسئولیت رو از بین برده . از طرفی خانومها به شدت انحصاری رفتار میکنند و ذاتشون میل به این داره شخصبت مرد رو به دست بگیرند که با جامعه امروز ایران اصلا همخونی نداره و در آخر طرفین به نتیجه مسخره ای میرسند به نام : ما با هم سازش نداریم در کل این ما با هم سازش نداریم امروزیها بر میگرده به تقابل افکار سنتی با زندگی مدرنیزه

8. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

اما کلیت قضیه اینه که انسان نیازی نداره حتما ازدواج کنه
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    زن مرد تکمیل کننده همن
    مسلمون باشیم اگه خدا گفته کسی که ازدواج کنه 50 درصد دین خودشو ادا کرده
    جامعه مدرنو و سنتی فرقی نداره ازدواج نیازه اونی که میگه نیاز نداره دروغی بیش نیست اگه هم واقعیتو بگه هنوز به بلوغ فکری که شما فرمودی نرسیده بعدها خودش تصمیمش عوض میشه
    تموم کسایی هم که تا اخر عمر ازدواج نکردن باز ی وقتایی حتما پیش خودشون گفتنو فهمیدن که ازدواج نیازه
    ادم وقتی همدم نداشته باشه دیگه زندگی به چه درد میخوره
    اگه همه نظر شمارو داشتیم الان منقرض شده بودیم
    یا تدوام نسل به صورت.....
    Last edited by لنگرود1371; 19-09-2013 at 01:11.

10. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    زن مرد تکمیل کننده همن
    مسلمون باشیم اگه خدا گفته کسی که ازدواج کنه 50 درصد دین خودشو ادا کرده
    جامعه مدرنو و سنتی فرقی نداره ازدواج نیازه اونی که میگه نیاز نداره دروغی بیش نیست اگه هم واقعیتو بگه هنوز به بلوغ فکری که شما فرمودی نرسیده بعدها خودش تصمیمش عوض میشه
    تموم کسایی هم که تا اخر عمر ازدواج نکردن باز ی وقتایی حتما پیش خودشون گفتنو فهمیدن که ازدواج نیازه
    ادم وقتی همدم نداشته باشه دیگه زندگی به چه درد میخوره
    اگه همه نظر شمارو داشتیم الان منقرض شده بودیم
    یا تدوام نسل به صورت.....

عزیز چرا بجای همه حرف میزنی ؟ شما از همه کسانی که ازدواچ نکردن پرسیدین که میگین پشیمون شدن ؟
    میشه بفرمایید چند سالتون هست ؟
    بدبختی اینه که همه فکر میکنن ازدواج براشون واجبه
    نه عزیر من اتفاقا اصلا واجب و اجباری نیست یه چیز شخصیه مثل خیلی از چیز های شخصی دیگه
    تو کشور ما هر جا میری بحث ازدواجه من نمیدونم اصلا چرا این مورد نیاز به بحث داره
    خب شما شرایط ازدواج رو نداری ؟ ازدواج نمیکنی تموم شد و رفت
    مثلا یکی میخواد بره مسافرت با خودش فکر میکنه میبینه نه پول داره نه وسیله داره نه محل اسکان داره نه میتونه از خودش مراقبت کنه حالا باید بره مسافرت ؟

العان مهم ترین مشکل جوانان بحران شخصیت و هویته
    پسری که با چند تا دختر همزمان در ارتباطه از اون طرف میگه همسرم نباید افتاب دبده باشه

دوستی که خودشون از اینترنت استفاذه میکنند و میفرمایند همسرم نباید از اینترنت استفاده کنه

خودمون نمیدونیم با خودمون چند چندیم
    تا وقتی این دوگانگی در کسی وجود داره نباید ازدواج کنه

TAPATALK
    Last edited by SNOW PATROL; 19-09-2013 at 02:01.

12. 15 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

عزیز چرا بجای همه حرف میزنی ؟ شما از همه کسانی که ازدواچ نکردن پرسیدین که میگین پشیمون شدن ؟
    میشه بفرمایید چند سالتون هست ؟
    بدبختی اینه که همه فکر میکنن ازدواج براشون واجبه
    نه عزیر من اتفاقا اصلا واجب و اجباری نیست یه چیز شخصیه مثل خیلی از چیز های شخصی دیگه
    تو کشور ما هر جا میری بحث ازدواجه من نمیدونم اصلا چرا این مورد نیاز به بحث داره
    خب شما شرایط ازدواج رو نداری ؟ ازدواج نمیکنی تموم شد و رفت
    مثلا یکی میخواد بره مسافرت با خودش فکر میکنه میبینه نه پول داره نه وسیله داره نه محل اسکان داره نه میتونه از خودش مراقبت کنه حالا باید بره مسافرت ؟

العان مهم ترین مشکل جوانان بحران شخصیت و هویته
    پسری که با چند تا دختر همزمان در ارتباطه از اون طرف میگه همسرم نباید افتاب دبده باشه

دوستی که خودشون از اینترنت استفاذه میکنند و میفرمایند همسرم نباید از اینترنت استفاده کنه

خودمون نمیدونیم با خودمون چند چندیم
    تا وقتی این دوگانگی در کسی وجود داره نباید ازدواج کنه

TAPATALK
    مومن اون 1371 رو اسمم ببین دیگه از تولد ترس ندارم که
    چرا دعوا داری
    دلت میاد من گناه دالما من کوچلو هشتم
    اخه اول شما میگی همه فکر میکنن ازدواج واجبه که یعنی مثلا نیست
    بعد پایین تر میاین توضیح میدین شما شرایط ازدواج ندارین ازدواج نمیکنین خب اگه کسی شرایط داشته باشه یا نداشته باشه مگه نشون دهنده کلیت واجب بودن ازدواجه
    اومدیم انقدر تو بحران رفتیم که هیچکی شرایط ازدواج نداشت بعد یعنی باید به این نتیجه رسید خودمون قانع کنیم تشکیل زندگی مشترک واجب نیست نیاز نیست
    اینکه پول ندازی مسافرت نمیری ... یا به اون دلیل مسافرت نمیری نشون میده که مسافرت نیاز یک انسان نیست؟باید به خودش بگه من چون شراط مسافرت ندارم پس نمیرم و به خودم تلقین میکنم که این یه نیاز انسان نیست؟یا تلاش کنه شرایطشو پیش خودشو برانجام اون کار مهیا کنه که این یعنی باور داره که اون عمل غیر نیاز نیست دیگه
    من کوچولو رو تولو خدا روشن کنید؟
    اونم به تربیت طرف بستگی داره من که حتی با دو نفر دوستی رو یه خیانت میدونم ادم باید جوری باشه که همونانتظارو از طرف مقابل داره
    عزیز من با خود استفاده اینترنت مشکلی ندارم چون تو خودم میبینم که چه طور ازش استفاده میکنم
    وقتی هم که بخواییم برای اولین بار با یکی اشنا شیم نمیتونم هنوز که به شناخت کامل ازش نرسیدم دیگه حداقل ملاکامو نادیده بگیرم یه روزه که نمیشه دل بست وقتی ادم به شناخت برسه دیگه براش کافیه همه کار برا پیشرفت طرف مقابلش میکنه
    من چون خودم میدونم با خودم دقیق چند چندم اقدام میکنم فدات شم
    چرا ملت ما این فاز بچه گانه که میگن شما چند سالته چند سالته از بچگی تاحالا فراموش نکردن
    فکر کردم گذشته اون موقع که اون میگفت من ده سالمه تو نه سالته من بزرگترم پس هه هه هه

چرا به سن من گیر میدین منو روشن کنید میدونید راهنمایی دادن به یه جوون اونم تو این شرایط جامعه چقدر ثواب داره؟
    4 تا دلیل قانع کننده بیارین برام نه اینکه تیکه بندازین بگین شما چند سالته یعنی تو جوری که نمیفهمی به جووونی مثل من اونم تو این سن بد بر میخوره دیگه شما اگه این سنو تجربه کرده باشید خوب باید درک کنید
    واوو شما که مدیرین!!!!!
    ندیدم به خدا پست زدم بعد متوجه شدم بن نکن جان عزیزت
    Last edited by لنگرود1371; 19-09-2013 at 11:31.

14. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا دعوا داری
    بعد پایین تر میاین توضیح میدین شما شرایط ازدواج ندارین ازدواج نمیکنین خب اگه کسی شرایط داشته باشه یا نداشته باشه مگه نشون دهنده کلیت واجب بودن ازدواجه
    اومدیم انقدر تو بحران رفتیم که هیچکی شرایط ازدواج نداشت بعد یعنی باید به این نتیجه رسید خودمون قانع کنیم تشکیل زندگی مشترک واجب نیست نیاز نیست
    اینکه پول ندازی مسافرت نمیری ... یا به اون دلیل مسافرت نمیری نشون میده که مسافرت نیاز یک انسان نیست؟باید به خودش بگه من چون شراط مسافرت ندارم پس نمیرم و به خودم تلقین میکنم که این یه نیاز انسان نیست؟یا تلاش کنه شرایطشو پیش خودشو برانجام اون کار مهیا کنه که این یعنی باور داره که اون عمل غیر نیاز نیست دیگه
    اونم به تربیت طرف بستگی داره من که حتی با دو نفر دوستی رو یه خیانت میدونم ادم باید جوری باشه که همونانتظارو از طرف مقابل داره
    عزیز من با خود استفاده اینترنت مشکلی ندارم چون تو خودم میبینم که چه طور ازش استفاده میکنم
    وقتی هم که بخواییم برای اولین بار با یکی اشنا شیم نمیتونم هنوز که به شناخت کامل ازش نرسیدم دیگه حداقل ملاکامو نادیده بگیرم یه روزه که نمیشه دل بست وقتی ادم به شناخت برسه دیگه براش کافیه همه کار برا پیشرفت طرف مقابلش میکنه
    چرا ملت ما این فاز بچه گانه که میگن شما چند سالته چند سالته از بچگی تاحالا فراموش نکردن
    فکر کردم گذشته اون موقع که اون میگفت من ده سالمه تو نه سالته من بزرگترم پس هه هه هه

چرا به سن من گیر میدین منو روشن کنید میدونید راهنمایی دادن به یه جوون اونم تو این شرایط جامعه چقدر ثواب داره؟
    4 تا دلیل قانع کننده بیارین برام نه اینکه تیکه بندازین بگین شما چند سالته یعنی تو جوری که نمیفهمی به جووونی مثل من اونم تو این سن بد بر میخوره دیگه شما اگه این سنو تجربه کرده باشید خوب باید درک کنید
    واوو شما که مدیرین!!!!!
    دوست عزیز... من از شما فقط یک سال بزرگترم شما 71 هستید من 70م علت سوالم این بودکه
    شما قبلا گفته بودین 5 ساله میخوام با یکی ازدواج کنم جور نمیشه... یکم با محاسبات بنده جور در نیومد
    یه هیچ وجه قصد متلک گفتن و یا خدای نکرده تمسخر شما رو نداشتم اگر باعث شدم چنین فکری کنید ببخشید

این که چه چیزی برای هرکسی نیازه یا نیست به خود شخص مربوطه ....
    شما فرمودین که ازدواج برای همه نیازه و واجبه و هرکس بگه واجب نیست دروغ گو هست
    منم گفتم شما نمیتونیدبه جای همه نظر بدین و بگین کسی که ازدواج رو واجب نمیدونه دروع گو هست

16. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چرا دعوا داری

واوو شما که مدیرین!!!!!
    اولا من فکر نمیکنم دوستمون سنتون رو پرسیده باشند قصد توهین بوده پس بد برداشت کردی .. اینجا همه با هم دوستیم .
    دوما لطفا انقدر از دریچه مذهب وارد قضایا نشو چون یادت باشه خیلی از انسانها وقتی بحث مذهبی بشه کلا از صحبت کردن خودداری میکنند .مذهب کاملا مساله شخصیه و منطق رو کنار میذاره در مباحث(منظورم جملاتی چون شرعی و ثواب و این حرفا بود )
    سوما من 27 سال سنمه شاید جای داداش بزرگترت باشم یادت باشه که ازدواج تو سن شما از پایه و اساس کلا اشتباست و هیچ استثنایی هم نداره. حداقلش باید هم سن من باشی تا یکم بتونی به ازدواج فکر کنی .
    چهارما بنده شاید بیشتر از شما تو مسائل اجتماع بسر میبرم و به دلیل رشته فعالیتم در زمینه حقوق تو دادگاه خانواده زیاد با این مسائل دسته و پنجه میکنم .. خیلی از دوستانی که میان دادگاه تقاضای طلاق میکنند یا از شخص بنده در زمینه طلاق مشاوره میخوان اختلافاتی دارند که اونقدر خنده داره اصلا مطرح کردنش اینجا جایز نیست . میدونید مشکل اونا چی بود که به اینجا کشیده شدند ؟ اونها هم مثل شما فکر میکردند خلاصه باید یه روزی حتما ازدواج کنند اونم تا قبل بیست و هفت سالگی و فشار خانواده و ذوق اولیه باعث بدبختیشون شد ...

از نظر من ازدواج زمان نمیخواد بلکه ازدواج فکر میخواد .. هر وقت شما احساس کردید به بلوغ فکری برای ازدواج رسیدید این کارو انجام بدید وگرنه اگر چهل سالتون هم باشه نباید این کارو کنید چون هم خودتون هم اون دختر مردم رو بدبخت میکنید .

18. 9 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •