مومن اون 1371 رو اسمم ببین دیگه از تولد ترس ندارم که
چرا دعوا داری

دلت میاد من گناه دالما من کوچلو هشتم

اخه اول شما میگی همه فکر میکنن ازدواج واجبه که یعنی مثلا نیست
بعد پایین تر میاین توضیح میدین شما شرایط ازدواج ندارین ازدواج نمیکنین خب اگه کسی شرایط داشته باشه یا نداشته باشه مگه نشون دهنده کلیت واجب بودن ازدواجه
اومدیم انقدر تو بحران رفتیم که هیچکی شرایط ازدواج نداشت بعد یعنی باید به این نتیجه رسید خودمون قانع کنیم تشکیل زندگی مشترک واجب نیست نیاز نیست
اینکه پول ندازی مسافرت نمیری ... یا به اون دلیل مسافرت نمیری نشون میده که مسافرت نیاز یک انسان نیست؟باید به خودش بگه من چون شراط مسافرت ندارم پس نمیرم و به خودم تلقین میکنم که این یه نیاز انسان نیست؟

یا تلاش کنه شرایطشو پیش خودشو برانجام اون کار مهیا کنه که این یعنی باور داره که اون عمل غیر نیاز نیست دیگه
من کوچولو رو تولو خدا روشن کنید؟

اونم به تربیت طرف بستگی داره من که حتی با دو نفر دوستی رو یه خیانت میدونم ادم باید جوری باشه که همونانتظارو از طرف مقابل داره
عزیز من با خود استفاده اینترنت مشکلی ندارم چون تو خودم میبینم که چه طور ازش استفاده میکنم
وقتی هم که بخواییم برای اولین بار با یکی اشنا شیم نمیتونم هنوز که به شناخت کامل ازش نرسیدم دیگه حداقل ملاکامو نادیده بگیرم یه روزه که نمیشه دل بست وقتی ادم به شناخت برسه دیگه براش کافیه همه کار برا پیشرفت طرف مقابلش میکنه
من چون خودم میدونم با خودم دقیق چند چندم اقدام میکنم فدات شم
چرا ملت ما این فاز بچه گانه که میگن شما چند سالته چند سالته از بچگی تاحالا فراموش نکردن
فکر کردم گذشته اون موقع که اون میگفت من ده سالمه تو نه سالته من بزرگترم پس هه هه هه
چرا به سن من گیر میدین منو روشن کنید میدونید راهنمایی دادن به یه جوون اونم تو این شرایط جامعه چقدر ثواب داره؟
4 تا دلیل قانع کننده بیارین برام نه اینکه تیکه بندازین بگین شما چند سالته یعنی تو جوری که نمیفهمی به جووونی مثل من اونم تو این سن بد بر میخوره دیگه شما اگه این سنو تجربه کرده باشید خوب باید درک کنید
واوو شما که مدیرین!!!!!
ندیدم به خدا پست زدم بعد متوجه شدم بن نکن جان عزیزت