تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 720 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز

با تشکر از راهنمایی های تان.

با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟
    تجربه شخصی ندارم ولی تو وب دیدم که اشاره شده که stuck pixel به مرور بر میگرده یا رنگش سیاه میشه و تبدیل به dead pixel میشه. نرم افزاری هست که گفته میشه به برگشت stuck pixel کمک می کنه فقط کافیه 20 تا 30 دقیقه روی نمایشگر اجرا بشه. این نرم افزار که مجانیه و ظاهرا تستش بی خطره به صورت رندم پیکسلها رو با رنگهای مختلف روشن می کنه. اگر دوست داشتید تستش کنید باید PC رو به TV وصل کنید و اجراش کنید. فقط مواظب جاموندگی آیکانها و یا پنجره وب باشید اگر TV شما 100 تا 200 ساعت ابتدای کارش رو سپری می کنه. یعنی همون بیشتر از نیم ساعت به PC وصلش نکنید. شاید وسواس باشه ولی به هر حال نمی خوام مشکلی پیش بیاد.
    در نهایت خودتون سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کافیه روی Lunch JscreenFix کلیک کنید.

2. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
    بگذريم
    دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.
    رفیق چرا داغ میکنی ؟

من پدرم شرکت توانیر بود به مدت خیلی زیادی اینه که ما بیشتر وارد مثال های عملی میشیم و زیاد رو تئوری بحث نمیکنیم .

2 تا مسئله وجود داره :

1- آیا مصرف پلاسما از lcd یا led بیشتره ؟ جواب میشه به طور متوسط بله .
    2-آیا این مصرف بالاتر به اندازه ای هست که نگران کننده باشه ؟ جواب من به این سوال خیر هست .

با مثالی که زدم میخواستم ملموس تر این مقدار تفوت حدودا 100 واتی رو برای کسی که پیش زمینه ای نداره توضیح بدم .

در مورد لامپ گازی هم بله دقیقا 8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی توی خونه داریم . خوب حالا به نظرت برای من اهمیتی داره 100 وات مصرف ماهیانم بیشتر بشه یا نه ؟! اگرم داشته باشه میرم همون لامپ ها رو عوض میکنم که البته من اگر برام مقدور بود عوض می کردم تا جایی هم که می شد کم مصرف گرفتم .

4. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق چرا داغ میکنی ؟

من پدرم شرکت توانیر بود به مدت خیلی زیادی اینه که ما بیشتر وارد مثال های عملی میشیم و زیاد رو تئوری بحث نمیکنیم .

2 تا مسئله وجود داره :

1- آیا مصرف پلاسما از lcd یا led بیشتره ؟ جواب میشه به طور متوسط بله .
    2-آیا این مصرف بالاتر به اندازه ای هست که نگران کننده باشه ؟ جواب من به این سوال خیر هست .

با مثالی که زدم میخواستم ملموس تر این مقدار تفوت حدودا 100 واتی رو برای کسی که پیش زمینه ای نداره توضیح بدم .

در مورد لامپ گازی هم بله دقیقا 8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی توی خونه داریم . خوب حالا به نظرت برای من اهمیتی داره 100 وات مصرف ماهیانم بیشتر بشه یا نه ؟! اگرم داشته باشه میرم همون لامپ ها رو عوض میکنم که البته من اگر برام مقدور بود عوض می کردم تا جایی هم که می شد کم مصرف گرفتم .
    آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين
    به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه(به دل نگيري شوخي ميكنم)

6. 2 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عجب مثالي زده اين دوست ما !!!
    به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
    لازم شد بحث علمي به روشهاي جديد رو زودتر ياد بگيريم , خيلي مفيده !!!
    دوست عزیز مهردادجان که چیزی نگفتن نظرشون رو گفتن البته شما هم باید احترام به نظر دیگران رو یاد بگیرید

البته فکر کنم این پست 1248مال شما باشه مثل اینکه یادت رفته

Last edited by persian_m; 24-01-2011 at 01:44.

8. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

اقایون چرا اینقدر سر مصرف برق دعوا میکنید. هر کی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه. کسی که تصویره پاناسونیک رو دوست داره بخصوص v20 نباید براش مصرفش مهم باشه. من خودم 2 تا v20 دارم یه دونه 50 تو پذیرایی و یدونه 42 تو اتاق خوابم. حالا می خواد 410w مصرف کنه می خواد 2000w تا.

برای دوستانی هم که در مورد گارانتی گفتن. یه بار گفتم بازم میگم اگه از نمایندگی مرکزی بخرید 18 ماه از تاریخ فاکتور واگه از نمایندگی های دیگه 15 ماه از تاریخ تولید. اینم یه قانون مسخره از بانیان هست مگه چه فرقی داره از کجا بخرید. در ضمن نمایندگی مرکزی سه را طالقانی هست که من هر دوتا tv رو از اونجا خریدم.

10. 4 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا دمت گرم حالا خوبه پدر محترم شما توانير بوده كه8 تا لامپ گازی و 5 تا کولر گازی دارين
    به نظرم براي شما ديگه اصلا مهم نيست V20 توانش 100 تا 200يا 500تا باشه(به دل نگيري شوخي ميكنم)
    عزیز اگه شما هم مثل من بندرعباس بودی مطمعن باش 10 تا کولر میزاشتی تو خونت . اینجا فقط کولر گازی جواب میده . در مورد لامپ هم گفتم تا جایی که امکانش بود کم مصرف گرفتم اما حیاط ما یه مقدار بزرگه نمیشه فقط با کم مصرف روشنش کرد . آخه نور کم مصرف برای داخل خیلی خوبه اما برای بیرون مناسب نیست .

برای من همین که تلویزیونم زیر 1000 وات مصرف کنه کافیه . وقتی من کولرام چند کیلووات مصرف میکنند دیگه برام چه فرقی میکنه ! حالا lcd هم میگیرفتم فققش 100 وات فرق می رکرد ! اندازه ی یه لامپ رشته ای !!!! خداییش تاثیری داره ؟! فکر مکینم برای هیچ خانواده ای 100 وات مهم باشه

12. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این نظر یکی از کاربرای سایت zoomit بود گفتم اینجا بزارمش شاید جالب باشه:

2X2=4 پس بخونید

بهترین led یای local dimm در حال حاضر 512 تا منطقه برای نوردهی دارن در حالیکه پلاسماها بالای دو میلیون تا منطقه برای نوردهی دارن ( به تعداد پیکسله�§
    برای خرید یک led local dimm باید بالای 5 میلیون تومن پول از جیب مبارک پرداخت کنید در حالیکه برای یه پلاسمای خوب 2 میلیون تومن یعنی سه میلیون تومن کمتر
    مصرف برق پلاسماهای جدید پانی متوسط 200 وات هست یعنی اگه روزی 10 ساعت کار کنن میشه 2 کیلو وات!
    پول برق بدون یارانه کیلو واتی 45 تومن هست یعنی هر پلاسما روزی 90 تومن برق مصرف میکنه که میشه ماهی 2700 تومان به عبارتی سالی 32400 تومن در حالیکه در این مدت یه led نزدیک 16000 تومن برق مصرف میکنه اگر 100 سال یه پلاسما روشن بمونه بازم پول برقش در مقابل یه led مجانی در میاد تازه من سود پولم حساب نکردم.
    منبعش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این حرفا یه پلاسما میخواد در ماه 1350 تومن بیشتر از یه ال ای دی برق مصرف کنه دیگه 1350 تومن در ماه این همه جرو بحث داره؟
    1350 تونم در ماه میشه 16200 تومن در سال با یه حساب کتاب ساده 16200 تومن در سال 10 سالش میشه 162000 تومن که همین الان یه ال ای دی آشغالی سامسونگ 300-400 هزار تومن از v20 گرونتره یعنی عملا کسی که v20 میخره حداقل تا 10 سال پول برق واسش مجانی در میاد.

Last edited by die my darling; 22-01-2011 at 17:49.

14. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

16. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

4

[/COLOR]اما تيونر ديجيتال دار من تهران پيدا كردم هم امين حضور و هم جمهوري اما فعلا در بانه يكدونه V20 هم نميشه پيدا كرد تا دو سه هفته ديگه هم فكر نكنم توي بانه بياد , تهران و اصفهان سراغ دارم.
    دوست عزیز اگه لطف کنی آدرس یا تلفن جاهای که v20 رو با تیونردیجیتال میفروشند به طور خصوصی بهم اطلاع بدی خیلی ممنون میشم [/QUOTE]

hakim2020
    داره خودمونی میشه

تاريخ عضويت: Nov 2010

--------------------------------------------------------------------------------

فروشگاه **************************************
    V20 تيونر ديجيتال تا 4 شنبه داشت
    يكدونه داشت يك خط داره گوشه اش فكر كنم تا 1200 هم ميده اون رو
    باتشکر از شما دوست خوب که به سوال من جواب دادید من با این آدرسی که شما گفتید تماس گرفتم اما به من گفتش تیونر دیجتالش رو بخاطر اینکه از گمرگ وارد ایران می شه از توش برداشتن این که میشه همون فایدی نداره گفت اون با تیونر دیجتالش رو باید از بانه تهیه کنی شما خودتون دیدی که تیونر دیجتال داشت شاید برای نمایشش فقط داشت ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این تیونر دیجیتال رو که با 50 تومن میتونید بگیرید با امکانات خیلی بهتر .

19. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •