تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 301 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام..
    منم تبریک می گم به خاطر صدر نشینی و مساوی هر چند حقمون نبود...
    راجب بازی که دوستان گفتن فقط به نظر من بدترین بازیکنمون عباس محمدرضایی بود که قلعه نوعی فهمید و کشیدش بیرون .تو نیمه اول اگه دقت کنید دو تا سانتر روی دروازه به تیر دو شد که هر دو رو محمدرضایی خراب کرد . تو هر دو هم توپ زیر پای چپش بود و میتونست دروازه رو با شوت باز کنه که یکیشو شوت زد و خیلی افتضاح زد و شانس آورد خورد به بازیکن خودی و تغییر جهت داد و با اختلاف کم بیرون رفت . اون یکی هم که خراب کرد .
    اگر محمدرضایی بیشتر دقت می کرد و اون صحنه هند که به نظرم پنالتی می تونست باشه نیمه اول رو برده بودیم و کار راحت تری داشتیم .

روی گلی هم که خوردیم به نظرم بیک زاده اشتباه کرد . پستش مگه دفاع چپ نبود .! اصلآ انگار اونور هیچکس نبود . حیف اشجاری که باید ذخیره بیک زاده باشه .

دوستان تیتر های خبر های سایت گل خییلی جالبه ! چقدر طرفداری رنگی خودشونو قاطی این خبر ها می کنن !!!

نصیرزاده: پنالتی استقلال درست بود/ داور قانون را اجرا کرد
    هوشنگ نصیرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد قضاوت جهانبازی در بازی صبای قم و استقلال اظهار داشت:

وی تصریح کرد:در مهم‌ترین صحنه مسابقه که داور سوت پنالتی را زد، مدافع صبای قم زمانی که شانسی برای بازی کردن با توپ نداشت پایش به پای مهاجم استقلال برخورد کرد و ما اگر این صحنه را از محوطه جریمه بیرون بکشیم و در داخل زمین بخواهیم قضاوت کنیم در واقع یک لگد زدن بود و وقتی چنین خطایی درون محوطه جریمه اتفاق می‌افتد در قانون 12 فوتبال پنالتی تلقی می‌شود،

علت عمده اعتراض‌های بازیکنان صبا این بود که پنالتی در بدترین زمان ممکن علیه آنها رخ داده بود و بردی را که مدت‌ها از آن دفاع کرده بودند به مساوی تبدیل می‌شد وگرنه داور مسابقه در گرفتن این پنالتی فقط اجرای قانون کرد.
    Last edited by king of the kings; 05-03-2013 at 07:46.

2. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من دیشب اخرای نودو ندیدم در مورد داوری بازی استقلال چی گفتن....

4. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

6. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی و موسوی درتمرین استقلال حاضر شدند/ غیبت قلعه نوعی، جباری و حیدری در آغاز تمرین

فوتبال ایران/ فرهاد مجیدی و ایمان موسوی در تمرین امروز استقلال حاضر شدند. به گزارش اوج نیوز، فرهاد مجیدی و ایمان موسوی که در سفر استقلال به قم به دلیل مصدومیت این تیم را همراهی نکردند در تمرین امروز آبی پوشان حاضر شده اند.
    میثم بائو هم به رغم شایعاتی که درباره وی مطرح شده در تمرین امروز استقلال حاضر شد.
    قلعه نوعی، جباری، حیدری و هم به رغم گذشت 15 دقیقه از شروع تمرین، هنوز در کمپ حاضر نشده اند.

واکنش فتح‌الله‌زاده به درخواست "فراقانونی" تراکتورسازی

مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به موضع‌گیری باشگاه تراکتورسازی گفت: مگر در بازی رفت تراکتورسازی سهم 10 درصدی هواداران استقلال را فراموش کرد که ما حالا فراموش کنیم؟!

علی فتح‌الله زاده در واکنش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبنی بر اینکه استقلالی‌ها باید نیمی از سکوهای ورزشگاه‌آزادی را برای هواداران تراکتورسازی درنظر گرفته و سهم 10 درصدی تیم میهمان را فراموش کنند، به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: چطور آقای جعفری این سهم را در بازی رفت در تبریز فراموش نکرد؟! در تبریز حتی 10 درصد هم به ما ندادند. فکر نمی‌کنم ما در ورزشگاه آزادی جا داشته باشیم اما اگر جا داشتیم، رسم میهمان‌نوازی را به جا آورده و به آنها سکو می‌دهیم.

وی در واکنش به اینکه فکر می‌کنید چرا جعفری چنین نظری دارد و آیا به این خاطر است که این مسابقه را فینال لیگ برتر می‌داند اظهار کرد: این بازی فینال لیگ نیست هنوز چندین هفته دیگر از رقابت ها باقی مانده است. این صحبت‌ها حساسیت بازی را بالا می‌برد در حالی که بنده معتقدم یک بازی کاملا معمولی است. ما فینال ندیده نیستیم. بنده به تنهایی چهار جام حذفی با استقلال به دست آورده‌ام.

وی افزود: ما به قانون تمکین می‌کنیم و فکر می‌کنم وظیفه رسانه‌هاست که اگر مدیری صحبت فراقانونی می‌کند، صحبت‌های مسوولان دو باشگاه را تحلیل کنند. در اصفهان ورزشگاه خالی بود اما هوادار ما را راه ندادند اما چون قانون بود ما تمکین کردیم. در بازی استقلال و تراکتورسازی هم همین رویه را خواهیم داشت. مگر می‌شود استقلالی‌ها برای بازی خانگی تیمشان جا نداشته باشند آن وقت ما فضا را بیش از آنچه در قانون آمده به تیم میهمان بدهیم.

فتح‌الله‌زاده درباره آخرین وضعیت مالی استقلال خاطرنشان کرد: هنوز اتفاق جدیدی نیفتاده است هرچند ما از تلاش‌هایمان کم نمی‌کنیم و انتظار داریم مسوولان مساعدت کنند تا مشکلات مالی استقلال کمتر شود.

مدیرعامل استقلال بار دیگر تاکید کرد که تیمش نمی‌تواند نهم فروردین 92 با سپاهان در جام حذفی بازی کند و افزود: چنین امکانی برای استقلال وجود ندارد. کی‌روش هم یک مربی است آیا او قبول می‌کند بازیکنانش را دو روز قبل از یک بازی حساس به او بدهیم؟ مسلما خیر.الان هم سازمان لیگ قرار است موضوع را بار دیگر بررسی کند و فکر می‌کنم قطعا بازی در نهم فروردین برگزار نشود.

Last edited by XENON24; 05-03-2013 at 14:59.

8. 10 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی بگه آدم ! گفته چطور استقلال - پرسپولیس تو شهرستان بالای 10 درصد ورزشگاه رو میگیرن ما هم 50 درصد میگیریم !!!!!!! شما هر وقت 10 تا تهرانی دیدی طرفدار تراکتور باشن بعد بیا 50 درصد بخوا !

10. 10 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیشب اخرای نودو ندیدم در مورد داوری بازی استقلال چی گفتن....
    خداداد افشاریان کارشناس 90 : پنالتی درست بود و قبل از آن هم خطایی رخ نداد

12. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای حضور دربازی جمعه تایید میلیونی هوادارن استقلال!

به گزارش قدس آنلاین، با صحبت هایی که مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در آستانه بازی با استقلال انجام داده حساسیت ها نسبت به بازی روز جمعه بیشتر شده است. در این میان اما سایت های منتسب به باشگاه استقلال اقدام به نظرسنجی هایی درباره حضور هوادارن استقلال در بازی روز جمعه کرده اند که استقبال پرشوری از این نظرسنجی ها شده است. بیش از یک میلیون نفر از هواداران استقلال در نظرسنجی هایی که انجام شده البته در سایت های اجتماعی اعلام کرده اند که با حضور در ورزشگاه موافقند. با توجه به این تایید میلیونی احتمال دارد که در بازی روز جمعه حتی 10 درصد از فضای ورزشگاه آزادی به هواداران تیم تراکتورسازی نیز تعلق نگیرد!

فتح الله زاده:اول 100 هزار استقلالی را جا می دهیم/مخلص تراکتوری ها هستم اما مدیرعامل استقلالم
    فوتبال ایران/مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:"روز جمعه هر چه قدر جای خالی داشته باشیم به هواداران تراکتورسازی اختصاص می دهیم."

به گزارش اوج نیوز،علی فتح الله زاده مدیر عامل استقلال در خصوص اظهارات محمد حسین جعفری مبنی بر اینکه 50 درصد ظرفیت ورزشگاه آزادی را می خواهند،اظهار داشت:"اشکالی ندارد.ما هر چه قدر جای خالی داشته باشیم به هواداران تراکتورسازی می دهیم.البته 100 هزار نفر به ورزشگاه می آیند و بعید می دانم جای خالی داشته باشیم."

وی افزود:"من مخلص همه تراکتوری ها هستم.بخشی از قلبم از آن تراکتورسازی است اما من مدیرعامل استقلال هستم."
    وی ادامه داد:"شاید لازم باشد که یک طبقه دیگر به ورزشگاه آزادی اضافه کنیم تا هم هواداران ما و هم هواداران تراکتورسازی در آن جا شوند.این یک فینال زودرس است و ما از هواداران خود می خواهیم جای سوزن انداختن در ورزشگاه نگذارند."
    فتح الله زاده در خصوص تاریخ بازی استقلال و سپاهان در تاریخ نهم فروردین گفت:"حرف آخر ما این است که در این تاریخ با سپاهان بازی نمی کنیم.بازی با گهر را در این تاریخ بیندازند.هم ما و هم سپاهان باید بعد از آن در مسابقات آسیایی حضور پیدا کنیم و برای بازنده روحیه ای نمی ماند تا با عربها بازی کند.ضمن اینکه ملی پوشان ما هفتم فروردین تازه از کویت به تهران می رسند و خسته هستند."
    وی در واکنش به اینکه آیا شما اعلام کرده اید که نیمه نهایی و فینال جام حذفی بعد از لیگ برگزار شود،گفت:"نه خواسته ما این نیست."
    فتح الله زاده در خصوص درگیری قلعه نوعی و بائو در رختکن استقلال گفت:"بازی سختی بود و من هنوز با مربیان تماس نگرفته ام.باید مسأله را بررسی کنم اما در هر حالت حق با سرمربی است."
    وی درباره افرادی که اخبار رختکن را به بیرون منتقل می کنند،گفت:"آنها وجدان ندارند.شرافت حرفه ای اقتضا می کند که همه افراد امین جایی باشند که در آن حضور دارند."
    وی در پایان از استقلالی ها خواست که روز جمعه ورزشگاه آزادی را پر کنند.

14. 11 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

جمعه وقت حمایت از تیمته هوادار

16. 10 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تیتر رو یه آبی ببینه و به اینا جا بده تو آزادی ؟! ناموسا استقلالی نیست کسی که بتونه و نره استادیوم جمعه !

18. 10 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این تیتر رو یه آبی ببینه و به اینا جا بده تو آزادی ؟! ناموسا استقلالی نیست کسی که بتونه و نره استادیوم جمعه !

این روزنامه کجاس که عملا داره توهین می کنه ؟

فکر می کردم تراکتور تیم قابل احترامیه ولی مثکه اشتباه می کردم !

20. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •