یه گل زاویه بسته از سمت چپ خورد .رئال سمت چپ به راست بازی میکنه .....خیلی خیت خورد بسیار دروازبان کد ذهنی است یا هم ما زیاد به کاسیاس عادت کردیم
یه گل زاویه بسته از سمت چپ خورد .رئال سمت چپ به راست بازی میکنه .....خیلی خیت خورد بسیار دروازبان کد ذهنی است یا هم ما زیاد به کاسیاس عادت کردیم
نمیدونم از بازی بد تیم بگم
از گزارش سرهنگ
یا از بازی افتضاح دی ماریا
؟؟
واقعا بد بودیم و دلیلش هم نبود یه بازیساز درست و حسابیه...
و البته یه مهاجم درست و حسابی...هرچند اگه کریس هم نوک بود، با وجود این بازیساز ها، هیچ کار نمیتونست بکنه..
وای که این دی ماریا چقدر بد بازی میکنه...20تا پاس داد..راحت میگم بالای 15 تاش اشتباه بود...
آخه چیکار داری میکنی؟! واقعا که از همون موقع که حقوقش زیاد شد، بازیش افت وحشتناکی پیدا کرد...
و خب وقتی بازیسازی تیمت رو به اینطور بازیکن فوق العاده نا اماده و البته کاملا تویه فیلمی بدی، نتیجش میشه این...
البته این بازیها یه نکته بسیار عالی دارن و اونم اینکه مربی میتونه ببینه که تیم دومش چقدر نقاط ضعف داره...
یعنی کریس+اوزیل+ژابی نیستن، تیم هیچ موقعیتی نمیتونه خلق کنه! فاجعست این!
باید یه فکر درست و حسابی بکنیم برای این موضوع...
فقط امیدوارم کریس رو نیاره زمین و برای بازیهای حساس بعدی، نگه دارتش...لیگ اهمیت نداره...
بجاش 4تا جوون با انگیزه مثل موراتا میتونن خیلی بهتر باشن...هم تجربشون زیاد میشه و هم از انگیزشون میتونن استفاده کنیم...
همین الان دیدم مارسلو تو ترکیب هست
اون چطور بازی میکنه ؟؟ امیدی هست به بازی الکلاسیکو و بازی منچستر برسه
مارسلو افتضاح بود تعویض شد.
دست داور هم درد نکنه دیماریا رو برای ال کلاسیکو محروم کرد...تو کمتر از 1 دقیقه و تو 1 صحنه دو تا کارد زرد بهش داد و اخراج !! رکورد راموس رو زد !
آقای صدا و سیمای عزیز!!!!برادر محترم!!!اصلا ما گزارشگر نمیخوایم واسه بازی هامون بذاری!!!به خدا Mute گوش بدیم راحت تریم!!!
از شرر مزدک راحت میشیم!خیابانی میاد!از شر خیابانی راحت میشیم!جناب سرهنگ میاد!!!
بابا به خدا روانیمون کردین!!!!نمیخوایم!!!
این آقا هنوز خبر نداره که کاسیاس و مارسلو مصدوم بودن و واسه همین بازی نمیکردن!!!!!
این آقا نمیدونه مورینیو متعصب تر از شخص دیگه کنار زمینه!!!این بازی اونقدر ها هم براش مهم نبود نشسته بود به پس فردا فکر میکرد بیشتر!!! بعد میاد با مربی تراکتورسازی مقایسه میکندش!!!من یه لحظه فکر کردم اشتباه شنیدم!!!!!!
به خدا قسم دیوانه شدم تا بازی تموم شد از دست جناب سرهنگ!!فقط بلده بگه پشت محوطه شش قدم!!!!خیلی دیگه ابتکار به خرج بده بگه محوطه شش قدم نه!، محوطه 5 و نیم متر !!!!!
در مورد بازی هم بگم که به نظرم بیشتر سعی داشت مورینیو به توان بازیکنان توجه میکرد تا هر چیزی دیگه!!!
هر چی باشه ما فقط یه فردا رو فرصت داریم و بس....!!!!!!
نمیتونه واسه یه لالیگای از دست رفته کل توان تیم رو خالی کنه!!!
اصلا بحث بازی ساز و اینا نبود!!
بحث این بود بچه ها حتی 50% توانشون رو هم نذاشتن برای بازی...!!!
بازی هفته بعد لالیگا جلوی بارسلونا زیاد مهم نیست
درسته لالیگا از دست رفته و برد جلوی بارسلونا هواداران رو شاد میکنه ولی بازی 4 روز بعدش جلوی منچستر حیاطی هست و شاید مورینیو واسه بازی شنبه لالیگا به چند نفر استراحت بده
حتی اگه به قیمت از دست رفتن کوپا دل ری هم شده امیدوارم لیگ قهرمانان رئال قهرمان بشه
سرهنگ چه کرد
لامصب از اول بازی گیر داده بود به مورینیو و حقوقی که میگیره
نکته اوج داستان مقایسش با تونی اولیویرا بود !! از نظر ایشون دیوونه بازی درآوردن کنار زمین معیار مربی متعصب بودنه !!!!!!
بنده خدا دی ماریا هم نمیدونم چی کار کرد که کارت دوم رو بهش داداز وقتی خطا رو گرفت و کارت اولو داد زوم بود رو دی ماریا که کارت دومو بهش بده ! یاد یه سری از داوران لیگ ایران افتادم !
نکته خوب بازی امشب درخشش کاکا بود...متاسفانه هر از چند گاهی خیلی خوبه...ولی تو بازی های مهم گند می زنه ! امیدوارم ایندفعه این داستان تکرار نشه.
بچه ها خودتونو زجر ندید...از ان تی وی ببینید خلاص
راستی سرهنگ نگفت مارسلو بازیکن " محجوب" رئال؟ و نگفت که موهاشو کوتاه کنه محجوب تر و بهتر خواهد بود؟![]()
Last edited by malkemid; 24-02-2013 at 01:13.
در تایید حرف های دوستمون ،
به خدا اگه این علیفر قبل از بازی ده دقیقه بره یه سایت خبری رئال مادرید این همه چرت و پرت تحویل مردم نمیده...
کاسیاس مصدومه بعد برمیگرده میگه : مورینیو سر لجبازی و اختلافات پنهانیرفته دیگو آلوز رو خریده و یه سری چرندیات دیگه ...
میگه با مارسلو مشکل داره و کوئنترائو همش بازی میکنه ، یکی نیست بگه آخه فلان شده این مارسلو چند ماه مصدومه تازه با اضافه وزن به زور بازی بش میرسه ...
میگه مورینیو اسین رو خدیرا ترجیح داده
خدا ما چه گناهی کردیم این سرهنگ رئالیه؟
چند جمله ی دیگه :
حالا سانتر بازیکنان رئال پشت دفاع خطی لاکرونیا
دفاع خطی لاکرونیا جا میمونه ، دیدید میگم خوب نیست این دفاع خطی
صدای ورزشگاه هم که اصن معلوم نیست مال چه بازی لیگ انگلیسه هرچی بود خیلی پر گل بود
یه بار گفتیم از شبکه ایران فوتبال ببینیم هاوالله مزدک اگه فحش و بدوبیراه میگه باز اطلاعاتش بالائه این اصن سوادش زیر خط فقره
![]()
کی گفته این رئالیه؟ اصلاً به هیچ وجه!!! من حاضرم قبول کنم مزدک رئالیه ولی این بابا رو هرگز. این مرد نیمه شب (واژه ای که ما تو خونه صداش میکنیم) قبلاً طرفدار منچستر بوده (که هنوز هم آثارش هست) و الانم 100% بارساییه. یه جورایی نمایندگی حذب باد رو دارن.
تو کل بازی میگفت لاکرونیا برد لازم داره و مساوی هم برابر شکسته. بعد که مساوی شد گفت باید تلاش کنه شاید تونستن ببرن. بعد که رئال حمله میکرد گفت مساوی هم نتیجۀ خوبیه. بعد که گل دوم رو زدن گفت ناممکن نیست که گل تساوی رو بزنن!!!!!!! بعد هم که اگر رئال این بازی رو ببازه، جلوی بارسلون هم ببازه، جلوی منچستر هم ببازه مورینیو نمیمونه البته اینها احتمالاته!!! من نمیدونم چرا احتمالات رو هم اونطوری که خودش میخواست میدید و احتمال برد ها و صعد های رئال رو نمیدید.
میلان بارسلونا رو 2-0 برده ولی هنوز فکر میکنم صعودش قطعی نیست اونوقت این آقا میاد توابع احتمال تدریس میکنه!!
بابا این بنده خدا مشکل داره انگار!
یادمه سر یه بازی که مارسلو و کونترائو نبودن از اسین استفاده کرده بودن (فکر کنم بازی دورتموند بود) اونجا هم نمیدونست اون دو تا مصدومن.
الان میگه مارسلو عالیه. بابا یارو پاش شکسته بوده! به خدا همون موقع هم کونترائو دفاع بهتری بود. این کلاً مارسلو رو دوست داره. یادمه اوائل که موهاشو بلند کرده بود میگفت. نه باید بره موهاشو با نمرۀ چهار کوتاه کنه!!! اونطوری خیلی زیباتره!!! کلاً یک دل نه صد دل عاشق مارسلوست .
بعد میگه با کاسیاس لج کرده این لوپز رو آورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من دیگه هنگ کردم. یعنی این آقا نشنیده که دست کاسیاس شکسته بیچاره قبلاً میگفت من نتیجۀ بازی رو نمیدونم الان دیگه زده به سیم آخر!
خداییش من باورم نمیشه تو بازی رئال با یه تیم دیگه به هر دلیلی اسم یه تیم ایرانی رو بیارن. حالا اومده همچین جمله ای رو میگه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو بگیر بخواب سرهنگ جان که وقت خوابت گذشته. یه نگاهی به کارنامۀ مورینیو هم بندازی بد نیست. بالاخره ما نفهمیدیم مربی بزرگیه و مشتری داره و بیکار نمیمونه یا اینکه باید بیاد مربی تراکتور سازی رو سر لوحۀ کارش قرار بده!!!!!!
why thou have forsaken us, oh deity! whom existance we should have Serious doubt after this reportage!!!!
داوری هم که قربونش برم. دقیقاً نقش اونیکی داور رو انجام داد تو جام حذفی. اونجا هم دیماریا رو به خاطر یه پشت پا اخراج کردن. بعد هم که اون ماجرای راموس. ولی این دیگه آخرش بود. بازیکنه توپ رو پرت کرده جلو که مثلاً بکاره بزنه. توپ میخوره به پای دیماریا. بعد بهش کارت میده. بنده خدا هاج و واج مونده یا شایدم در نهایت مونده تا تیم استقرار دفاعی پیدا کنه. اونم با فاصلۀ دو متری. باز 10-15 ثانیه بعد کارت دوم رو بهش داد. یعنی داورا دیگه شمشیر رو از رو بستن.
دو تا گل زد تیم که آفساید گرفتن. مال کونزالو که آفساید بود ولی دومیش رو نشون نداد. بعد هم که وسط زمین دو بار بازیکنای رئال توپ رو با دست زدن که نگرفت. ولی دو 18 قدم لاکرونیا حد اقل سه بار توپ خورد به دست دفاع ها که بار آخر دیگه 100% پنالتی بود. ضربه از 20 متری میاد و دفاعه با دست توپو میزنه. حالا هند ها بخوره تو سرش اون اخراجه دیگه تهش بود. یه استاندارد جدید تو ناداوری بنیان نهاده شد. من نمیدونم بعد چطوری داوری فیفا دست این اسپانیایی هاست؟ یاد کیم میلتون نیلسن ها و فریسک ها و مرک ها و کولینا ها به خیر!!!
Last edited by powerslave; 24-02-2013 at 01:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)