منم موافقم. شیمی ۳ دو جلدی شده. جلد اولش که فقط فصل ۱ سوم هست برابر با کل شیمی ۳ گاج هست. حجم زیادش باعث میشه خیلی سرسری بخونیم.![]()
منم موافقم. شیمی ۳ دو جلدی شده. جلد اولش که فقط فصل ۱ سوم هست برابر با کل شیمی ۳ گاج هست. حجم زیادش باعث میشه خیلی سرسری بخونیم.![]()
اقا ببخشید به نظرتون من که سال سومی هستم از الان تا پایان عید چیکار کنم؟
با توجه به هدفت از اول انتخاب اشتباهی کردی.
کسی که میخواد 40% بزنه برای شیمی 3 کتاب 800 صفحه ای میگیره؟ حتی خیلی سبزم براش زیاده
کتابی در حد 200 -300 ص بگیر که فقط اصل مطالب رو گفته باشه.
رمزینه حجم معقولی داره. یکی رتبه های برتر امسال با خوندن کتاب های رمزینه شیمی رو 96% زده. البته در کنارش آبی کانون هم کار کرده
دو فصل اول پیش و مدارها بیشتر از بقیه سوال میاد.
درکل پیش 1 از همه مهمتره.
منم همین مشکل رو دارم
امروز خیلی ناامیدم.
از اول مهر تابحال بیشتر وقت رو روی زیست گذاشتم. شیمی خیلی کم و ریاضی و فیزیک رو تقریبا کار نکردم. گفتم زیست جمع و جور شه بعد اونا...
بنظر میاد آخرش هیچی که هیچی! درسو میخونم تست که میزنم میبینم با این همه وقتی که صرف کردم جزییاتی به چشمم نیومده که باعث میشه خیلی تستا رو نتونم جواب بدم.
تازه خدانکنه که چندوقت از خوندن مطلب بگذره.
اگر این وقتو صرف 3درس اختصاصی دیگه میکردم خیلی بیشتر نتیجه میدادن.
استاد وقت تلف کردن و عدم تمرکز هم هستم. دیروز فصل اول زیست دوم(الکی ترین فصل) رو مرور کردم 4 ساعت طول کشید!!
اصلا داشتم فکر میکردم کنار بکشم! بیخیال کنکور و ...
خستم...
هر وقت اینطوری شدی یک تفریح کوتاه یا بهتر بگم تفریح سالم و کم هزینه و بهینه برای خودت بزار که روحیه ات عوض بشه
مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by After4Ever; 08-02-2013 at 20:49.
سلام
توصیه مبکنم ابتدا دروس اختصاصی سال دوم و دروس مرتبط با سال سوم مثلا شیمی سال دوم برخی فصول رو خوب بخونید و نقاط ضعفتون را کامل کنید.
تست زنی خصوصا دروس اختصاصی برای اشنایی با تستها رو هم کار کنید.اگر فرصت داشتید روی سایر درسها کار کنید
موفق باشید
دوستان فرصت بررسی و ویرایش ثبت نام کنکور سراسری کی هست ؟!
30 بهمن تا 4 اسفند
ژنتیک جمعیت معمولا همه سوالا مسئلس؟
یا مثلا 3 سوال میدن دوتا مسئله یکی حفظی؟
منظورم اینه که اومدن سوال حفظی ازش حتمیه یا به ندرت پیش میاد؟
مندلی چطور؟
مسئله هر 3 یا 4 سال یکبار یکی می یاد...البته سوالات ژنتیکی مفهومی نه مسئله! (نوترکیبی و خود لقاحی و...) بیشتر ازش میاد!!
سال 90 یکی سوال اومد احتمالش بالاست که 92 هم یکی بیاد
ژنتیکی مندلی خیلی میاد...3 تا
Last edited by After4Ever; 09-02-2013 at 14:41.
با سلام
یه سری کتاب هایی هست به نام برگزیدگان که نویسنده این کتاب ها معمولا اساتید دانشگاه های معتبر کشور و بعضا مولفان کتب درسی هستند.
این کتاب ها شامل آموزش طبقه بندی شده دروس ؛ یاد آوری نکات ریز و در آخر =>هم سوال تشریحی و هم سوال تست دارند
به نظرم بتونه برای افرادی که دنبال کتاب های کمک آموزشی هستند مفید واقع بشه همچنین از لحاظ قیمت هم نسبت به سایر کتاب های مشابه ارزون تر هستند.
به عنوان مثال مولف درس عربی این کتاب دکتر عیسی متقی زاده هستند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید توجه داشته باشید که این کتاب ها مکمل هستند . یعنی توصیه میشه که کتاب درسی رو با دقت و کامل بخونید و بعد به این کتاب ها مراجعه کنید و نکات ریز درس مورد نظر رو نیز بررسی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)