آقا کرک تتا کدوم کرک میشه ؟ من تمام کرک ها رو امتحان کردم ولی نشد که تو نتیجه اول ارور نات کانکشن میده
کرک ریلود رو هم امتحانش کردم ولی نشد که نشد ، کلا همه ی کرک ها رو امتحان کردم ، هرکاری میکنم تو لودینک گیر میکنه
خواهشا کمکم کنین![]()
آقا کرک تتا کدوم کرک میشه ؟ من تمام کرک ها رو امتحان کردم ولی نشد که تو نتیجه اول ارور نات کانکشن میده
کرک ریلود رو هم امتحانش کردم ولی نشد که نشد ، کلا همه ی کرک ها رو امتحان کردم ، هرکاری میکنم تو لودینک گیر میکنه
خواهشا کمکم کنین![]()
یک دستورالعملی خود بلک باکس داده، این رو اجرا کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود من هم در مرحله 10اش گیر کردم و ارور نات کانکشن دادش
اینجا رفتم و کرک ریلودد رو روش ریختم
و درست شد!
حالا شما دقیقا همین کار رو انجام بده ببین چی میشه
آقا دمت گرم درست شد ، خدا خیرت بده ..
اول کرک تنا رو ریختم بعدش کرک ریلود رو ، با این کار درست شد ...
دمت گرم رفیق
باعث خوشحالی
خودمم کلی سر این گیر کردم
آخر سر خودم درستش کردم!
اینه که درک میکنم یکی اینجا گیر میکنه رو
معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش ..
مرسی عزیزم
اقا ی مشکلی پیش اومده تو مرحله ی قایق که تو دریاس ، مگس پین داره قایق های دیگه رو میزنه ، اونجا از بازی در میاد بیرون ، چیکار کنننننننننننننننم
سلام ... من هم مشکل این رفیقمون رو دارم ... وقتی آفلاین بازی رو میارم رو initializing میمونه ... وقتی آنلاین میشم میگه باید active کنی ... ویندوزم 8 نسخه skidrow !
ببخشید من پچ81 رو نصب کردم...
الان دیگه این اررور نمیاد یه چیز دیگه میاد!
رو همین صفحه یه alert میاد که social club کرش کرده!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
سلام
من مکس پین نسخه بلک باکس رو نصب کردم وقتی که توی بازی میرم همون اول بازی که میگه با دکمه w جلو برو ،دکمه هام کار نمیکنه . چکار باید بکنم ؟
![]()
اول از همه اگه گیم پد به PC وصل کردی جدا کن،بعد برو تیو بازی...اگه بازم کار نکرد ببین توی تنظیمات بازی شاید کلیدهای بازی به صورت پیش فرض اشتباه تعریف شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)