دوستان یه سوال دارم. فیفا 13 رو روی پیسی بدون کرک اصلا نمیشه اجرا کرد یا فقط وارد انلاین و کریر مود نمیشه؟
دوستان یه سوال دارم. فیفا 13 رو روی پیسی بدون کرک اصلا نمیشه اجرا کرد یا فقط وارد انلاین و کریر مود نمیشه؟
خیر نمیشود ولی دمو ش میشود من میگم منتظر کرک بشید که ارزش داره و بیهوده دمو نگیرید
این بحثهای الکی چیه راه افتاده
خواهشن مدیرا این پست های بی ربط رو پاک کنن
اینجا تایپک فیفا13 هست نه اینترنت و http و ...
یه لحظه ذوق کردم دیدم چند صفحه به این تایپیک اضافه شده فک کردم کرک اومده بیرونٰ: )))))))
بابا این بحثارو ول کنید فقط کرک اومد خبر کنید![]()
کنسول بازها کلا چیزی برای گفتن ندارن نه؟
من اینو میزارم به حساب اینکه 24 ساعته دارن بازی میکنن و وقت پست گذاشتن ندارن
واقعا منتظرم از تغییرات در جزئیات گفته بشه
راس میگه دیگه
دوستانی که کنسول دارن و فیفا رو گرفتن جزئیات و تغییر های بازی رو بگین ما هم بدونیم
صفحه های قبلی رو هم بخونید میان پست های کرک اومد کرک نیومد توضیحاتی در مورد بازی هم پیدا میکنی
مثال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 02-10-2012 at 22:21.
دوست عزیز cd key اومده و از طریق خود ea هم اومده . و در واقع کسی که cd key رو می خره بازی رو به صورت قانونی خریده.
کرک هم در واقع راه اجرا کردن بازی به صورت غیر قانونی هست که اونو دیگه خود ea نمی ده بیرون بلکه کار دوستان محترم کرک مثل گروه های Reloaded و skidrow هست. و البته یه جور دزدیه![]()
این مشکل رو هم بقیه داشتن و حتی بعضی جاها گفتن که این کار خود EA هست !دوستان عزیز من سی دی کی رو خریدم و از طریق اوریجن بازی رو نصب کردم....
در واقع 6 گیگ دانلود شده رو ریختم توی اوریجن و بعدش 2 گیگ دیگه هم از طریق اوریجن آپدیت شد و بازی نصب شد....
الان وقتی به صورت آنلاین وارد بازی میشم سرور رو چک می کنه ولی قبل از اینکه وارد منو بشه روی لود گیر میکنه و منو رو نمی یاره...
وقتی هم به صورت آفلاین وارد میشم روی منو که میرسم کرش می کنه...
می خواستم ببینم کسی این مشکل رو نداشته و یا تو فروم های خارجی نمونه این مشکل رو دیده یا نه؟
این همه پول سی دی کی دادم....دوستان اگه می تونید کمک کنید...
با این کاری EA قصد داره یک پچ برای برطرف کردن مشکل ارائه بده و همین زمانی که کاربر باید منتظر پچ اصلاحی باشه باعث میشه که کرکرها فعلا دست نگه دارن تا پچ آپدیت منتشر بشه و بعد از اون به سراغ کرک بازی برن.
همین فاصله زمانی باعث میشه که نسخه های بیشتری بصورت قانونی به فروش برسه و EA این وسط سود میکنه .
کرکر ها هم نمیتونن برای نسخه حال حاضر کرک بدن و بعد از انتشار پچ دوباره اقدام به ساخت کرکی جدید بکنن و فشار رو دو برابر کنن.
برای همین فعلا منتظر هستن تا پچ اصلاحی EA منتشر بشه تا بعد از اون کرک بازی رو کامل کنن.
مثل این که روش در فیفا 12 هم اعمال شده بود!
معلوم نشده کی پچ می یاد؟یعنی باید منی که پول دادم بمونم تا پچ بیاد...خدا لعنت کنه ea رو...
هیچ راه حلی ندادن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)