تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 171 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نبود در ارتباط با بلوتوث تلویزیون های جدید LG SMART یه چیزی بگه من به پشتیبانی هم زنگ زدم درست درمون چیزی نمیدونستن.
    اینا که هیچی حالیشون نیست.
    من میخوام کامپیوتر رو باکابل lan به LG Smart وصل کنم اما توی دفترچه یه توضیح خیلی کلی داده و به کارم نیومد. کسی میدونه باید دقیقا چه کار کنم؟
    یه سوال دیگه اینکه بازی های موجودش خیلی محدود و به درد نخورن. توی تبلیغاتش دیدم که angry birds بازی میکردن. اما هر چی گشتم نبود! اطلاع دقیق میخواستم در این باره.
    مرسی
    Last edited by fouad-pes; 08-03-2013 at 11:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینا که هیچی حالیشون نیست.
    من میخوام کامپیوتر رو باکابل lan به LG Smart وصل کنم اما توی دفترچه یه توضیح خیلی کلی داده و به کارم نیومد. کسی میدونه باید دقیقا چه کار کنم؟
    یه سوال دیگه اینکه بازی های موجودش خیلی محدود و به درد نخورن. توی تبلیغاتش دیدم که angry birds بازی میکردن. اما هر چی گشتم نبود! اطلاع دقیق میخواستم در این باره.
    مرسی
    برای چی میخواهی با کابل وصل شی مگه وایرلس نداره؟

angry birds رو بنده هم پیدا نکردم حتی یه سری بازی هست که
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا هست که باید رجیستر شی ولی بهت اجازه نصب نمیده زنگ زدم پشیبانی گفتند بعضی اپها (apps) قابل استفاده در ایران نیست.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستاني كه مدل 47LM64100‎ دارن لطفا در مورد تصوير و كنتراست و همچنين شدت رنگ سياه و اين كه در تاريكي در تصويرهاي مشكي نور سفيد نشت نميكنه توضيح بدن
    با سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان قضیه این صفر اضافه چیه منظورم مدل 66900 در برابر 6690 یا مدلهای دیگه . اینا چه فرقی باهم دارن من یه بار زنگ زدم میگفت که مدل 6690 وارداتی هست و ما فقط 66900 داریم . منظورش چیه؟ مگه هر دوش ساخت کره و هر دوش وارداتی نیست؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان قضیه این صفر اضافه چیه منظورم مدل 66900 در برابر 6690 یا مدلهای دیگه . اینا چه فرقی باهم دارن من یه بار زنگ زدم میگفت که مدل 6690 وارداتی هست و ما فقط 66900 داریم . منظورش چیه؟ مگه هر دوش ساخت کره و هر دوش وارداتی نیست؟
    اونا که صفر کمتر داره از مرزهایی مثل بانه وارد میشه ولی اونایی که یه صفر اضافه داره به صورت مونتاژ نشده از کره میان و اینجا مونتاژ میشن.

6. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اونا که صفر کمتر داره از مرزهایی مثل بانه وارد میشه ولی اونایی که یه صفر اضافه داره به صورت مونتاژ نشده از کره میان و اینجا مونتاژ میشن.
    ممنون از شما حالا فرقی هم با هم دارن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من به یه مورد عجیبی برخوردم.
    این چند روزه چندین کابل hdmi رو با کلاسهای متعاوت از ارزون تا گرون و اصل رو با دستگاههای مختلف از جمله گیرنده دیجیتال بلوری پلی و ایکس باکس تست کردم و در انتها به این نتیجه رسیدم یا تی وی lg 66100 ما مشکل داره یا اینکه کلاسشون بالاتره و عملکرد خوبی تو کابلهای معمولی ندارند.
    آخه وقتی به تیوی کتبل با کیفیتوبالا و ورژن 1.3 وصل میکنم همه چیز اوگی و مشکلی نیست اما کبل رو عوض میکنم کیفیت میاد پایین وضوح رنگها و ... به طرز محسوسی بد میشند.
    اما همین کابلهای داغون تو تیوی lcd r81 samsung که واسه 5 ساله پیشه مشکلی نداند.
    حااا خواستم نظر دوسستان رو در اینباره جویا بشم؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از شما حالا فرقی هم با هم دارن؟؟
    والا تفاوت های اساسی بعید می دونم داشته باشند. ممکنه اونایی که مونتاژ ایران نیستند کیفیت پنل و مونتاژ بهتری داشته باشند ولی معلوم نمیشه واقعا اینجوری هست یا نه. به نظرم اگر تفاوت قیمتشون زیاد نیست همون گارانتی دارها رو بگیر.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من به یه مورد عجیبی برخوردم.
    این چند روزه چندین کابل hdmi رو با کلاسهای متعاوت از ارزون تا گرون و اصل رو با دستگاههای مختلف از جمله گیرنده دیجیتال بلوری پلی و ایکس باکس تست کردم و در انتها به این نتیجه رسیدم یا تی وی lg 66100 ما مشکل داره یا اینکه کلاسشون بالاتره و عملکرد خوبی تو کابلهای معمولی ندارند.
    آخه وقتی به تیوی کتبل با کیفیتوبالا و ورژن 1.3 وصل میکنم همه چیز اوگی و مشکلی نیست اما کبل رو عوض میکنم کیفیت میاد پایین وضوح رنگها و ... به طرز محسوسی بد میشند.
    اما همین کابلهای داغون تو تیوی lcd r81 samsung که واسه 5 ساله پیشه مشکلی نداند.
    حااا خواستم نظر دوسستان رو در اینباره جویا بشم؟؟
    دوست جان يكم با عجله تايپ كردي درست نميشه متوجه منظورت شد!
    ولي بنظر همون نظر اول شما درسته. تي وي مدل جديد با كيفيت بالا حساسيت بيشتري روي تفاوت ها نشون ميده تا يه مدل قديمي .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی یدونه lm8600 گرفتم که از هر نطر عالیه!

فقط چند تا سوال داشتم که میخواستم از اساتید بپرسم:

1- الان که به اینترنت وصل میشه میگه که آپدیت ورژن جدیدش موجوده و وقتی میزنم تا 80 درصد میره و بعدش قطع میشه!(یعنی جلوتر نمیره!)
    (ورژن الانش 4.00.02 هست که میخواد به ورژن 4.10 آپدیت کنه) توسایت رسمی خود ال جی هم آخرین آپدیت برای دانلود رو همون ورژن خودش یعنی 4.00.02 رو داره.
    میخواستم ببینم لینکی هست برای دانلود و انتقال و نصبش در تلویزیون؟؟؟!

2- با آپدیت این فریمور، منوهای فارسیش و چیزهای دیگش بهم نریزه که قابل برگشت نباشه؟؟؟!

3- نرم افزارهاش رو چجوری نصب کنم؟ میرم تو apps و نرم افزارها برای دانلود آماده هستن، ولی وقتی میزنم اینقدر فکر میکنه که پشیمون میشم و میام بیرون!
    چیکارشون کنم؟؟؟!

دوستان سوالی بود در خدمت هستم.
    ممنون
    salam, vase update ehtemalan faza vase download nis
    to bakhshe my apps neshoon mide k cheghadr faza hast, vase update fek konma 350 MB bashe
    2-ba update hich moshkeli pish nemyad k hatta karaei ham behtar mishe
    3-vase nasb narmafzar bayad to lgSmartApps sabte nam koni bad to tv login beshi, az hamoon tv mituni download koni va nasb koni ,albate narmAfzar haye ragano

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •