تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 128 از 402 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در ضمن از لحاظ قدرت Emsisoft از آویرا و نورتون توی شناسایی قوی تره.
    دو تا دیتابیس داره: Bitdefender + Emsisoft

خیلی هم سبکه.

آویرا فالس زیاد داره و تنظیماتش کمی پیچیده هست.
    هر دو سبک هستند.
    حجم آپدیت های آویرا به نظر کمتره.
    اما نورتون در شناسایی ویروس های جدید سریع تره.
    سلام خوب هستین؟ چند تا سوال:
    1- امسی سافت مگه ورژن 7ش اومد؟ چون ورژن 7ه که بیت دیفندر رو جایگزین ایکاروس کردن!
    2- آیا لزوما ترکیب دو انجین امسی و بیت به معنای قدرت بیشتر نسبت به سوئیت های امنیتی دیگه هست؟
    3- امسی در حالت idle و surfing و... سبکه ولی موقع اسکن سیستم به شدت رم سیستم رو میگیره (البته ورژن 7 ممکنه بهبود پیدا کرده باشه! ؟)
    -------
    4- آویرا فالس زیاد داره؟ مبنای صحبتتون رو اگه میشه ارائه بدین! چون تا اونجا که من میدونم در رده few FP قرار میگیره.
    5-نورتون در شناسایی ویروس های جدید سریع تره... منظورتون آپدیت بودن دیتابیسه (پالس آپدیت و...) یا رفتار شناسی و...

بلاخره نورتون بهتره یا آویرا کدام ها به کرک کمتر گیر می دهند؟
    دوست عزیز هم اویرا و هم نورتون بزرگ ترین ایرادی که بهشون وارده مبارزه شدید با کرک نرم افزاراست!
    من خودم مدت ها به خاطر این قضیه سمتشون نمیرفتم
    ولی بعد ها هم نورتون رو و هم اویرا رو نصب کردم! (به نظرم شما از آموزش های سایت --------- که برای اعتماد سازی فایل ارائه داده استفاده کنین بعد اقدام به نصب کنین).
    در حال حاضر بنده اویرا آنتی ویروس رایگان+ فایروال رایگان کومودو دارم که خیلی خیلی خوبه، خیلی هم سبکه.
    اما اینترفیس نورتون رو من خیلی میپسندم! اویرا اینترفیسش تا حدود زیادی ساده است! ( تنظیماتش هم نسبتا ساده تر از نورتونه به نظر من).
    موفق و موید باشید

2. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بلاخره نورتون بهتره یا آویرا کدام ها به کرک کمتر گیر می دهند؟
    به نظر منم Avira بهتره هم حجم آپدیتاش پایینه و هم نگهداریش زیاد دردسر نداره ولی به کرک و از اینجور چیزا خیلی گیر میده که من خودم با این مساله مشکلی ندارم نهایتش غیر فعالش میکنم.
    حتی توی یکی از تاپیکهای دیدم که توی تست آنتی ویروسها رتبه خیلی خوبی اورده. از وقتی هم این آنتی ویروس روی سیستمم نصبه هیچ مشکلی نداشتم خیالت راحت باشه.

4. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظر منم Avira بهتره هم حجم آپدیتاش پایینه و هم نگهداریش زیاد دردسر نداره ولی به کرک و از اینجور چیزا خیلی گیر میده که من خودم با این مساله مشکلی ندارم نهایتش غیر فعالش میکنم.
    حتی توی یکی از تاپیکهای دیدم که توی تست آنتی ویروسها رتبه خیلی خوبی اورده. از وقتی هم این آنتی ویروس روی سیستمم نصبه هیچ مشکلی نداشتم خیالت راحت باشه.
    این دیگه چی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عدم استفاده از VPN
    یعنی چی؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه از VPN استفاده کنید با استفاده از IP های کشور های دیگه به اینترنت متصل میشین که فکر میکنم به خاطر ایجاد مشکل هنگام فعال سازی آنتی ویروس و نصب درست اون گفتن از VPN‌ استفاده نکنید.
    این لینکی هم که گذاشتین اطلاعات خوبی درباره آنتی ویروس داره که همه امکاناتش رو توضیح داده.
    Last edited by kiar; 15-09-2012 at 17:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگه از VPN استفاده کنید با استفاده از IP های کشور های دیگه به اینترنت متصل میشین که فکر میکنم به خاطر ایجاد مشکل هنگام فعال سازی آنتی ویروس و نصب درست اون گفتن از VPN‌ استفاده نکنید.
    این لینکی هم که گذاشتین اطلاعات خوبی درباره آنتی ویروس داره که همه امکاناتش رو توضیح داده.
    یعنی ساکس و VPN مشکلی براش ایجاد نمی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من یه تجربه از نسخه رایگان اویرا هم بهت بگم!
    ببین اول برو هرچی فایل کرک داری با توجه به توضیحاتی که ایران ستاپ داده، به لیست استثناها اضافه کن! چون اگه فایل رو گیر بیاره دو حالته! به احتمال 80% قرنطینه میکنه که 100% قابل بازیابیه! اما اون 20% رو در جا پاک میکنه و خداااافظ!

در ضمن با توجه به تست های انجام شده توسط کمپانی های مختلف، آنتی ویروس ها در زمینه فایروال معمولا خیلی ضعیف عمل میکنن! لذا نظر شخصی من اینه که اگه آنتی ویروس بگیری+ فایروال جداگانه خیلی بهتره!
    برای سیستم های 32 بیتی، تنها آنتی ویروسی که فایروال قوی داره بیت دیفندر و کسپرسکی هست که پس از کومودو، Online Solution security و Outpost Security هستن که تونستن در رده Excellent قرار بگیرن! اما بقیه نه!
    برای سیستم های 64 بیتی هم که متاسفانه هیچ کدوم از سوئیت های امنیتی نتونستن امتیاز خوبی کسب کنن! و فایروال کومودو همچنان در صدر جدول قرار داره.

9. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یه تجربه از نسخه رایگان اویرا هم بهت بگم!
    ببین اول برو هرچی فایل کرک داری با توجه به توضیحاتی که ایران ستاپ داده، به لیست استثناها اضافه کن! چون اگه فایل رو گیر بیاره دو حالته! به احتمال 80% قرنطینه میکنه که 100% قابل بازیابیه! اما اون 20% رو در جا پاک میکنه و خداااافظ!

در ضمن با توجه به تست های انجام شده توسط کمپانی های مختلف، آنتی ویروس ها در زمینه فایروال معمولا خیلی ضعیف عمل میکنن! لذا نظر شخصی من اینه که اگه آنتی ویروس بگیری+ فایروال جداگانه خیلی بهتره!
    برای سیستم های 32 بیتی، تنها آنتی ویروسی که فایروال قوی داره بیت دیفندر و کسپرسکی هست که پس از کومودو، Online Solution security و Outpost Security هستن که تونستن در رده Excellent قرار بگیرن! اما بقیه نه!
    برای سیستم های 64 بیتی هم که متاسفانه هیچ کدوم از سوئیت های امنیتی نتونستن امتیاز خوبی کسب کنن! و فایروال کومودو همچنان در صدر جدول قرار داره.
    بیتدفندر و کسپر سنگین است لطفا سبک معرفی کنیدو به لیست استثنا ها اضافه کن یعنی چی؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی ساکس و VPN مشکلی براش ایجاد نمی کنه
    اگه از همون شرکتی که لینکشو گذاشتین بخرین به احتمال زیاد مشکل ایجاد میکنه چون برای فعال سازی به اینترنت احتیاج داره.

بیتدفندر و کسپر سنگین است لطفا سبک معرفی کنیدو به لیست استثنا ها اضافه کن یعنی چی؟
    لیست استثنا ها هم یه قسمتی از تنظیمات هست که اونجا میتونید کرک هاتون رو به لیست اضافه کنید تا اونارو ویروس شناسایی نکنه. من خودم این کارو کردم.

12. 2 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوب هستین؟ چند تا سوال:
    1- امسی سافت مگه ورژن 7ش اومد؟ چون ورژن 7ه که بیت دیفندر رو جایگزین ایکاروس کردن!
    2- آیا لزوما ترکیب دو انجین امسی و بیت به معنای قدرت بیشتر نسبت به سوئیت های امنیتی دیگه هست؟
    3- امسی در حالت idle و surfing و... سبکه ولی موقع اسکن سیستم به شدت رم سیستم رو میگیره (البته ورژن 7 ممکنه بهبود پیدا کرده باشه! ؟)
    -------
    4- آویرا فالس زیاد داره؟ مبنای صحبتتون رو اگه میشه ارائه بدین! چون تا اونجا که من میدونم در رده few FP قرار میگیره.
    5-نورتون در شناسایی ویروس های جدید سریع تره... منظورتون آپدیت بودن دیتابیسه (پالس آپدیت و...) یا رفتار شناسی و...

دوست عزیز هم اویرا و هم نورتون بزرگ ترین ایرادی که بهشون وارده مبارزه شدید با کرک نرم افزاراست!
    من خودم مدت ها به خاطر این قضیه سمتشون نمیرفتم
    ولی بعد ها هم نورتون رو و هم اویرا رو نصب کردم! (به نظرم شما از آموزش های سایت --------- که برای اعتماد سازی فایل ارائه داده استفاده کنین بعد اقدام به نصب کنین).
    در حال حاضر بنده اویرا آنتی ویروس رایگان+ فایروال رایگان کومودو دارم که خیلی خیلی خوبه، خیلی هم سبکه.
    اما اینترفیس نورتون رو من خیلی میپسندم! اویرا اینترفیسش تا حدود زیادی ساده است! ( تنظیماتش هم نسبتا ساده تر از نورتونه به نظر من).
    موفق و موید باشید
    درود

1- نسخه 7 در مرحله بتاست و در چند روز آینده، نسخه نهایی آن منتشر می شود.
    2- از لحاظ دیتابیس لزوما بله. اگر ریاضیات دبیرستان را به خاطر داشته باشید احتماع دو مجموعه شامل جمع اعضای آن ها است. پس دو دیتابیس مخرب های بیشتری را شناسایی می کند. از لحاظ لایه های دفاعی نیز، وجود دو انجین با دو تکنولوژی متفاوت وجود دارد که ممکن است مخربی برای از کار انداختن یک انجین ساخته شده باشد در حالی که با وجود دو موتور، موتور دوم فعال می ماند. در کل امنیت در چند دو موتوره ها بیشتر از یک موتوره هاست و بیشتر میشه گفت به نوع برنامه نویسی هم بستگی دارد
    این را هم در ذهن داشته باشید که Emsisoft خودش ابداع کننده تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2005 هست که الان همه آنتی ها از روش کپی کردن.

3- شما موقع اسکن با نسخه 6 از کاربرد رم سیستمت عکس بگیر بزار ببینیم این "به شدت اشغال رم" یعنی چه!
    4- آویرا در رده few FP قرار میگیره اما تعداد فالس هاش از آنتی ویروس ها مطرح بیشتره
    5- نورتون از لحاظ دیتابیس و سرعت آپدیت قوی تره، زیرا تعداد مشتری هاش چندین برابره آویراست و همین طور دفاتر منطقه ایش.

14. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درود

1- نسخه 7 در مرحله بتاست و در چند روز آینده، نسخه نهایی آن منتشر می شود.
    2- از لحاظ دیتابیس لزوما بله. اگر ریاضیات دبیرستان را به خاطر داشته باشید احتماع دو مجموعه شامل جمع اعضای آن ها است. پس دو دیتابیس مخرب های بیشتری را شناسایی می کند. از لحاظ لایه های دفاعی نیز، وجود دو انجین با دو تکنولوژی متفاوت وجود دارد که ممکن است مخربی برای از کار انداختن یک انجین ساخته شده باشد در حالی که با وجود دو موتور، موتور دوم فعال می ماند. در کل امنیت در چند دو موتوره ها بیشتر از یک موتوره هاست و بیشتر میشه گفت به نوع برنامه نویسی هم بستگی دارد
    این را هم در ذهن داشته باشید که Emsisoft خودش ابداع کننده تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2005 هست که الان همه آنتی ها از روش کپی کردن.

3- شما موقع اسکن با نسخه 6 از کاربرد رم سیستمت عکس بگیر بزار ببینیم این "به شدت اشغال رم" یعنی چه!
    4- آویرا در رده few FP قرار میگیره اما تعداد فالس هاش از آنتی ویروس ها مطرح بیشتره
    5- نورتون از لحاظ دیتابیس و سرعت آپدیت قوی تره، زیرا تعداد مشتری هاش چندین برابره آویراست و همین طور دفاتر منطقه ایش.
    به نظر شما نورتون بهتره یا آویرا با دلیل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •