راستش گیج شدم انقدر مدل وجود داره کدوم رو بخرم پیشنهاد شما برای پلیر cowon s9 تا 50 دلار کدام گزینه هست بیشتر بیس برام اهمیت دارد
فقط طوری باشه که مثل سری سنهایزر گارانتی معتبری داشته باشه و بشه اصلش رو از های کپی تمایز داد
باسپاس از شما
راستش گیج شدم انقدر مدل وجود داره کدوم رو بخرم پیشنهاد شما برای پلیر cowon s9 تا 50 دلار کدام گزینه هست بیشتر بیس برام اهمیت دارد
فقط طوری باشه که مثل سری سنهایزر گارانتی معتبری داشته باشه و بشه اصلش رو از های کپی تمایز داد
باسپاس از شما
دوستان نظرتون راجع jabra street 2 به چیه؟
کسی نیست کمک کنه؟
اتفاقا بنده هم مثل شما فکر می کردم ولی با کمک حاج سالار تونستم جنس اصل گیر بیارم
میتونین از فروشگاه شاب خرید اینترنتی انجام بدین.نوشته شده توسط The Debonair Youth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زود قضاوت کردین.با اکولایزر پلیرتون فرکانسهای پایین رو 8 تا 10 db کاهش بدین و سعی کنین با دقت بیشتری بقیه فرکانسها رو دنبال کنین.
اگه به نتیجه مطلوب نرسیدین با هیچ هدفون داخل گوشی حتی تا 6 میلیون هم به نتیجه نخواهین رسید.(البته هدفونهای فول سایز هم همینطور)
از هدفونهای audio technica چند مدل مثل ck55m میتونین تهیه کنین.البته با افزایش بودجه میتونین از هدفونهای bose ie2 و چند مدل akg و panasonic hje350 و مهمتر از همه soundmagic e10 رو میتونین تهیه کنین.فکر کنم تنوع کمی هم نیست.
خوب اگه بیس براتون مهمه میتونین از sennheiser مدل cx300II رو تهیه کنین.البته creative ep630 هم هدفون خوب با بیس قوی هست که قیمت خیلی مناسبی نسبت به کیفیت صداش داره.
قیمت رو باید از فروشگاههای جمهوری بپرسین.اخرین بار قیمتی که داشتم حدود 100 هزار تومان بود
درود
میشه لطفا مقایسه ای بین سنهایزر HD 238 و HD 202 و PX 100 II انجام بدید؟ مخصوصا در شفافیت و وضوح صدا. متاسفانه امکان تست ندارم!
خیلی ممنون
Last edited by HusseinR; 13-10-2012 at 16:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)